Cinsel Yaşam Fb ilişkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? (Sayfa 2) Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Fb ilişkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. a. bile koyarım :D 0 7 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl bi laf ya 🙄 Yorumla xgerard +1 yıl Yani duygu olmadan da yaparım demek :D Yorumla Soran +1 yıl Onu anladık Yorumla xgerard +1 yıl eee sonucunda ilişkide yaptığımız bu, sorunsal birinin yalın olarak bunu dile getirmesi galiba =) Yorumla Soran +1 yıl Sert oldu biraz evet 😀 Yorumla xgerard +1 yıl HAHA ee kadınların sert sevdiğini düşünürsek :D Yorumla Soran +1 yıl Öyle miymiş ☺️ Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. olabilir 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. olur oldu olacaktır. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Olmas 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevişilebilir 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence olmaz ya 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Sevişilir 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkekler sevisir 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mantıklı bence 0 1 Yorumla gönlü-kırık +1 yıl İhtiyaç bu seni seks de mutlu ediyorsa canın istediğinde görüşmek Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ver sevişilir bence 0 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru sahibi Yorumla Soran +1 yıl Sen çekici gelmedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ön yargılar ön yargılar diyorum başka bişey demiyorum Yorumla Soran +1 yıl Direk atlıyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet haklısın ama açık olmak istedim bu konuda niyetim ciddi oldugu için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Su an yasadigim iliski
Çekim olursa ten uyumu sevişiliyor
Evet ve güzel de oluyor
Fb ne gerçekten bilmiyorum
a. bile koyarım :D
O nasıl bi laf ya 🙄
Yani duygu olmadan da yaparım demek :D
Onu anladık
eee sonucunda ilişkide yaptığımız bu, sorunsal birinin yalın olarak bunu dile getirmesi galiba =)
Sert oldu biraz evet 😀
HAHA ee kadınların sert sevdiğini düşünürsek :D
Öyle miymiş ☺️
olabilir
olur oldu olacaktır.
Olur ama hoş olmaz
Olmas
Sevişilebilir
Bence olmaz ya
Sevişilir
Erkekler sevisir
Evet