Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılFB ilişkisi birbirine cinsel olarak ilgi ve arzu duyan ama işi duygusal boyutta bir yere taşımak istemeyen insanların karşılıklı anlaşmayla kurdukları bir ilişki şeklidir. FB ilişkisi kurmak için öncelikle iki tarafın da bu ilişkinin sınırlarını ve kurallarını bilip içselleştirecek olgunluk ve kültür seviyesine sahip olması gerekir.
FB ilişkisi sadece iki tarafın karşılıklı seks ihtiyacını karşılamak üzere uapılan bir anlaşmadır. Bu ilişkide sevgi, duygu, aşk, sadakat, bağlılık, kıskançlık, hesap verme, hesap sorma gibi kavramların yeri yoktur. Taraflardan birinin veya her ikisinin hayatında birden fazla da fb partneri olabilir ve buna kimse müdahil olamaz. Ya da taraflardan biri veya her ikisinin sevgilisi veya evli olduğu birisi de olabilir. Buna da kimse karışamaz.
Sohbet muhabbet keyfidir ama duygusal boyuta taşınmaması gerekir. Fb ile gezip eğlenmek mümkündür ama zorunlu değildir. Karşılıklı hediyeleşmeler, iltifatlaşmalar keyfidir ama yine duygusallık yönüne kaymamalıdır.
Buluşma günlerinde beraber yapılan aksiyonlarda, seks eyleminin yapılacağı otel veya evin parası da dahil olmak üzere her şey ortaklaşa ödenir. FB ilişkisi içerisinde hiçbir şekilde taraflardan birinin diğerine maddi bir külfeti olmamalıdır.
Amaç iki tarafın birlikte seks yapıp sonra günlük hayatına dönmesidir. Ve taraflardan biri ilişkiyi sonlandırma kararı alıyorsa diğer taraf bunu tartışma konusu yapamaz. Kayıtsız şartsız kabul etmek zorundadır. Bitti dediğinde bitmiştir o anlaşma.
Bu şartlara uyacak olgunluk ve kültür seviyesine sahip birini bulursan yaşarsın, keyifli ve zevkli, bir o kadar da özgür bir ilişki biçimidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmak için duyguların varlığı şart değil, kaldı ki cinsel istek, şehvet de birer duygudur, birini beğenmek, arzulamak da duygudur. Seks yapmak için karşılıklı cinsel arzu yeterli. Kadınlar da bunu bir anlasa zincirlerinden kurtulacaklar. İnsan için düzenli cinsel yaşam, bir sevgililik ilişkisi içinde olmaktan daha önemlidir. Cinsel yaşamı olmayan yetişkinleri inceleyin, mutsuz, depresif ve agresif oldukları halde öyle değillermiş gibi yapıyorlar. Özgür cinsellik, mutlu, sakin ve huzurlu bir toplumun anahtarıdır. Sadece sevdiğim insanla olsun, sadece eşimle olsun derseniz 40 yaşına kadar da beklemek zorunda kalırsınız. İnsanın orta yaşa kadar kendini seksten mahrum bırakmak kadar kendine yapabileceği kötülük yok. Sanki seks sadece erkeğin zevki için yapılıyormuş gibi, bir "kullanma-kullanılma" lafı tutturulmuş. Seks yapan kadın da zevk alıyor, niye erkek "kullanan" oluyor?
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu iki türlü oluyor mesela gençler sürekli beraberler ama duygusal yoğunluk yok ya da emin olunmuyor. Zaten emin olunmadığı da çok olur. Zamanla iş sevişmeye gidiyor. Ya da kadın dul/evli mesela duygu zerre aramadan az öz konuşup o iş yapılıp geçiliyor. Burada bir kuaför kadın vardı o yazmıştı müşterileri anlatıyormuş her şeyi. Biri anlatmış evliymiş ama kocasından zevk almıyormuş. Bulmuş birini arada buluşuyorlarmış az öz konuşup yapıyırlsrmış o işi. mastürbasyon. dan iyi olur genelde.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İnsan seveceği birini bulamadıysan cinsel ihtiyacını duygu olmadan bir şekilde karşılamak için kurulmuş sistemdir. Onun temel prensip olarak partnerler güven içinde tatmin edebilmeleri için belirli prensipler var. O prensiplere üzülürsün ilişkiler rayından yürür. Bunlar partnerlerle konuşup anlaşma sağlanmalıdır
20 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet vücutların tatmini sağlanır sadece gadası
00 Yorumla
+1 yılihtiyac giderme olarak insanlar yapiyor. Tabi ki duygunun oldugu iliski daha farkli hissettirecektir. lakin burada duygusal bag olmadigi icin kisiler baglanma hesap sorma vs olmuyor isini gor ve yola devam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılDuygu yoksa seks mekaniktir ve sadece zevk alma odaklıdır.
duygular varsa tutku haz ve bağlanma olur. Bunun gideceği nokta aşktır.
04 Yorumla
Soran+1 yılEee yani? Fb olayına nasıl bakıyosun
- +1 yıl
Hayatında duygusal yakınlaşma olmayan biri var ve seks istiyorsan denenebilir
Soran+1 yılVe güvenilir
- +1 yıl
Güvenilir olması en önemlisi
+1 yılDuygu olmadan istek arzu ile belki ama birazcikta diyguda olursa tadından yenilmez ne guzel ve zevkli olabilir ama guvenilir olmasi gerekir
00 Yorumla
+1 yılKısa cevap evet, uzun cevap için detaylarını paylaşırsanız yardımcı olurum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDuygu olmasına gerek yok sevişmek için. Sadece ten uyumu olsun yeter.
00 Yorumla Gsliyim ben o yüzden bu tarz şeylere karşıyım elhamdülillah
00 YorumlaYani uzun süreli olmuyor bir yerden sonra patlıyor ilişki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArıyorum bi bulsam başka bir şey istemem 👍 hatta bana fb bulana ödül vereceğim 😅🤣😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin misin
Cevap sahibi+1 yılBulduğum kişi genelde duygusal bağ kuruyor ve bir süre sonra yürümüyor. Şimdiye kadar ilişki kurduğum kişiler genelde yakışıklısın dedi.
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsevişen fb oluyor işte.
ama bence içinde duygu olmalı.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru kişi varsa bedenin ruhunu da besler yaşadım gördüm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaç dahilinde iyi bir şey ama biraz da duygu olmalı açıkçası
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. olagan seyler, duygu sart degil, o sekilde de guzel yuruyebiliyor
00 Yorumla
+1 yılDünyada ki tek menfaatsiz ilişki türü. Severek sevişincede bir sonu oluyor…
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTen uyumu olursa ve yataktaki nüans yakalanırsa duygusuz da sevişilir
04 Yorumla
Soran+1 yılVar mı senin öyle
Cevap sahibi+1 yılDaha önce oldu
Soran+1 yılSonra noldu
Cevap sahibi+1 yılBı şekilde bitiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeğenilmeden sevişmek olmaz ama duygusuz sevişilir? sence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani güzel bir seks olacaksa evet
06 Yorumla
Soran+1 yılYaptın mı hiç
- +1 yıl
Evet yaptım fakat güzel yapmadığı için uzatmadim
Soran+1 yılOda kötü olur ya kadın için 😅
- +1 yıl
Kadın içinde erkek içinde düşünsene beklentini yüksek tutuyor erkek daha içine alır almaz bosalsa ne yaparsın devam edermisin
Soran+1 yılHayal kırıklıgı tamamen.
- +1 yıl
İşte bunlar da olabilir:)
+1 yılFB ney Fenerbahçe mi Facebook mu
04 Yorumla
Soran+1 yılFenerbahçeli facebooklular ilişkisi
- +1 yıl
Kim kime nerde nasıl
Soran+1 yılKim baskın çıkarsa
- +1 yıl
Fazla kalırsa bana da yolla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlantı olmalı ya en azından
02 Yorumla
Soran+1 yılYa da ilk gördüğünde begenme olmalı
- +1 yıl
Bence olmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerliği tercih ederim FB bana göre değil.
00 Yorumla
+1 yılYaşamak için midesiz olmak lazım
00 YorumlaGüven olursa bence mantıklı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Duygu ve cinsellik farklı kavramlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Duygu var tabii ki. Hayvan değiliz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliği seviyor musun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok güzel oluyor başın ağrımıyor herkes memnun.
00 Yorumla
+1 yılbence duygu olmadan sevişmek çok saçma
00 Yorumla
+1 yılduygu olmadan sevisilmez
00 YorumlaHiç FB ilişkim olmadı ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır demem bu tatilde İstanbul’da özellikle.
00 Yorumla- Daha fazla (24)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar