Cinsel Yaşam Fb olayına sıcak bakıyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Sorum özellikle kızlara, bakanlar neden sıcak bakıyor? Duygusal olarak ne faydası oluyor size? Fb olayına sıcak bakıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kadınların da cinsel ihtiyacı var, duygusallık besledikleri adam onlara yeterli gelmeyebilir 2 2 Yorumla Soran 1 yıl peki eşin veya sevgilin varken kendine partner arar mıydın? Yorumla frtnasüio 1 yıl Eşim olsaydı. Neden ariyimki Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Belki. 2 38 Yorumla Soran 1 yıl Neden peki Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Kararsızım. Yorumla Soran 1 yıl Bence boşşver ya ben sadece sordum, belkiyse evete geçmesin bence Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Kısmet. Yorumla Soran 1 yıl Dalga mı geçiyorsun kdcdk kısmet dediğin şeye bak Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Hayat bizi beklenmedik bir noktaya getirebilir 😹. O yüzden yapmam demiyorum. Bakireyim de 😹. Yorumla Soran 1 yıl yaa kafan mı güzel slxnskx Allah razı olsun diyim bu değerli bilgi için kdncdkncdk Uf aşırı güldürdün beni skxnskx Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Senden razı olsun diyerek daha da güldüreyim 😹. Yorumla Soran 1 yıl dlxndkcndk Bakire Teresa diycem sanaa, gruba hoş geldin Teresa skxnsm Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Tanrı kahretmesin seni 😹. Çok komiksin 😹. Yorumla Soran 1 yıl Hemen role bürünüyorsun ya Tanrı falan skxnsks kanında var demekk Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Dinsizim ben 😹. Tanrı derim. Allah derim. God derim. Gott derim. Yorumla Soran 1 yıl Gott G ((Ö)) t derim dersinde dersin zaten cndoncskxn Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Gott almanca 😹. Yorumla Soran 1 yıl Götte de futbolcu ismi napcaz skxnsk Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Bir tane de biz vuracağız 😹. Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Büyük harfle yazma 😹. Popiye tekme atalım 😹. Düşenin dostu olmaz 😹. Yorumla Soran 1 yıl sknxksjxsı sen kim benim popiye tekme atmak kim lsmcskxndk boy yeter mi popiye skxns Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Sana değil, futbolcuya 😹. Yorumla Soran 1 yıl benim yorumu kaldırmışlar skxnskd şikayet mi ettin pis çocukk Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Ben kaldırdım. Kural ihlâli 😹. Tamamen büyük yazarsan kalkıyor. 27 yaşındayım 😹. Yorumla Soran 1 yıl Ne 27 miiiii beni neyse şimdi bi şaka yapıcam gidicen banlıycan kwnxekdj Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Normal şakalara açığım 😹. Yorumla Soran 1 yıl Hadi oradan skdlmxsl Bakireye bak sen ilk fırsatta beni düdüklüycek kecndk Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Tövbe 😹. Yorumla Soran 1 yıl Sen beni görüyorsun dimi kim olduğumu da biliyorsun ksndks Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Sadece adminler ve yöneticiler görebilir 😸. Yorumla Soran 1 yıl sen admin değil misin Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Hayır, ben sadece moderatörüm. Yorumla Soran 1 yıl Bu olmadı bak, ben senin mod olmsnı desteklemiyorum ki. Senin müridlerin var sende mod dknxks bebe Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Olsun 😹. Yorumla Soran 1 yıl mod cuk, cuk cuk cuk sen bu o yun dan çuk sknxsk Ekleyim bari takılırız bakirr Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Takılmayız 😹. Yorumla Soran 1 yıl Zaten takılmıycaz, yoksa sen kötü şeyler mi düşündün 🫨 Teresaya bak beni kesiyor Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Seni kesmekten yere düştüm 😹. Yorumla Soran 1 yıl Nası ya senin boy zaten yere yakın değil miydi ksndsk Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Kısayım evet 😹. Nereden biliyorsun? Yorumla Soran 1 yıl Aa nasıl olur nasıl bilebilir 🫨 Söyledin yaa Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İhtiyaç 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Duygu olmadan sorun olmuyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmuyor Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. metres gibi olsa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadınların da cinsel ihtiyacı var, duygusallık besledikleri adam onlara yeterli gelmeyebilir
peki eşin veya sevgilin varken kendine partner arar mıydın?
Eşim olsaydı.
Neden ariyimki
Belki.
Neden peki
Kararsızım.
Bence boşşver ya ben sadece sordum, belkiyse evete geçmesin bence
Kısmet.
Dalga mı geçiyorsun kdcdk kısmet dediğin şeye bak
Hayat bizi beklenmedik bir noktaya getirebilir 😹. O yüzden yapmam demiyorum. Bakireyim de 😹.
yaa kafan mı güzel slxnskx Allah razı olsun diyim bu değerli bilgi için kdncdkncdk Uf aşırı güldürdün beni skxnskx
Senden razı olsun diyerek daha da güldüreyim 😹.
dlxndkcndk Bakire Teresa diycem sanaa, gruba hoş geldin Teresa skxnsm
Tanrı kahretmesin seni 😹. Çok komiksin 😹.
Hemen role bürünüyorsun ya Tanrı falan skxnsks kanında var demekk
Dinsizim ben 😹. Tanrı derim. Allah derim. God derim. Gott derim.
Gott G ((Ö)) t derim dersinde dersin zaten cndoncskxn
Gott almanca 😹.
Götte de futbolcu ismi napcaz skxnsk
Bir tane de biz vuracağız 😹.
Büyük harfle yazma 😹. Popiye tekme atalım 😹. Düşenin dostu olmaz 😹.
sknxksjxsı sen kim benim popiye tekme atmak kim lsmcskxndk boy yeter mi popiye skxns
Sana değil, futbolcuya 😹.
benim yorumu kaldırmışlar skxnskd şikayet mi ettin pis çocukk
Ben kaldırdım. Kural ihlâli 😹. Tamamen büyük yazarsan kalkıyor. 27 yaşındayım 😹.
Ne 27 miiiii beni neyse şimdi bi şaka yapıcam gidicen banlıycan kwnxekdj
Normal şakalara açığım 😹.
Hadi oradan skdlmxsl Bakireye bak sen ilk fırsatta beni düdüklüycek kecndk
Tövbe 😹.
Sen beni görüyorsun dimi kim olduğumu da biliyorsun ksndks
Sadece adminler ve yöneticiler görebilir 😸.
sen admin değil misin
Hayır, ben sadece moderatörüm.
Bu olmadı bak, ben senin mod olmsnı desteklemiyorum ki. Senin müridlerin var sende mod dknxks bebe
Olsun 😹.
mod cuk, cuk cuk cuk sen bu o yun dan çuk sknxsk Ekleyim bari takılırız bakirr
Takılmayız 😹.
Zaten takılmıycaz, yoksa sen kötü şeyler mi düşündün 🫨 Teresaya bak beni kesiyor
Seni kesmekten yere düştüm 😹.
Nası ya senin boy zaten yere yakın değil miydi ksndsk
Kısayım evet 😹. Nereden biliyorsun?
Aa nasıl olur nasıl bilebilir 🫨 Söyledin yaa
Aslaaaaaaaa
İhtiyaç
Duygu olmadan sorun olmuyor mu
Olmuyor
metres gibi olsa