Cinsel Yaşam Fb ilişkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Artemissss_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Fb ilişkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Asel_65 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 94% 1 yıl Olsun istediğim biri varda benden 8 yaş büyük ondan etrafında daha fiziği düzgün kadınlar var şansız az 6 6 Yorumla GöçmenAdam25 1 yıl senle de olur ki Yorumla Asel_65 1 yıl Seviştik sadece büyük olmasına rağman 13 yaşındaki birini boşalttım gibi hissettim. Devamını getirmedim o an soğudum sonradan ben istedim fblik için tanıdık birisin olmaz dedi (babamla babası ortak iş yapıyordu ama 3 yıl önce) Yorumla Asel_65 1 yıl Sevgilim var ama aklım hâlâ onda Yorumla GöçmenAdam25 1 yıl tecrübesiz biriymiş üstelik olgun ahahaahah kaçırma bence Yorumla Asel_65 1 yıl Sevgilime doyduktan sonra onu da bulucam ya tadı damağımda kaldı Yorumla GöçmenAdam25 1 yıl şu kadar bolluk içinde olsam yeter Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Artık 21yyda mantıklı buluyorum en azından dürüstlük var. Çoğu sevgililikte amacı erkeklerin f*ck. En azından fbde dürüstlük var hayal kırıklığı yok 6 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İnsanın canı çekiyorsa güvendiği biriyle olabilir yapılan her şeyde iki kişi arasında kalmalidir 0 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Fenerbahçenin işleri karışık bence, Aziz başkandan sonra bayır aşaya gidiyorlar sjs 1 2 Yorumla askadamieros1 1 yıl yazı Yorumla suskunn33 1 yıl 😅😅🤣😅😅😅😅 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Muazzam bir müessese ama bunun için tecrübe ve donanım lazım. Herkesin harcı değil 0 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 656 cevap paylaştı. En güzeli. Ama azcık duygu olcak seks duyguyla güzel robot gibi değil 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. karşılıklı tek amacı olan çıkar ilişkisi...bendeki tanımı bu :) 0 0 Yorumla
birgezginn Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Ali koç fb nin başında olduğu sürece gün yüzü göremez 1 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Guven varsa iki taraf istiyosa mantikli bence 1 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yürütülebilirse sorun yok 0 0 Yorumla
Fikri_Divane Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Yaşıyorum gayette sağlıklı bir durum bence 0 2 Yorumla Asel_65 1 yıl Bence de sağlık açısından da iyi bir şey Yorumla Fikri_Divane 1 yıl @Asel_65 Kesinlikle Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bence gayet güzel olumlu bir ilişki 0 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Tarzım değil sevdiğim kadınla sevişmeyi isterim 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Gayet sıkıntısız olduğunu düşünüyorum 😂 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Aşık olunmadığı sürece sorun yok 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Mantıklı buluyorum. 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Arada lazım 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Mantıklı 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. cok iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Olsun istediğim biri varda benden 8 yaş büyük ondan etrafında daha fiziği düzgün kadınlar var şansız az
senle de olur ki
Seviştik sadece büyük olmasına rağman 13 yaşındaki birini boşalttım gibi hissettim. Devamını getirmedim o an soğudum sonradan ben istedim fblik için tanıdık birisin olmaz dedi (babamla babası ortak iş yapıyordu ama 3 yıl önce)
Sevgilim var ama aklım hâlâ onda
tecrübesiz biriymiş üstelik olgun ahahaahah kaçırma bence
Sevgilime doyduktan sonra onu da bulucam ya tadı damağımda kaldı
şu kadar bolluk içinde olsam yeter
Artık 21yyda mantıklı buluyorum en azından dürüstlük var. Çoğu sevgililikte amacı erkeklerin f*ck. En azından fbde dürüstlük var hayal kırıklığı yok
İnsanın canı çekiyorsa güvendiği biriyle olabilir yapılan her şeyde iki kişi arasında kalmalidir
Fenerbahçenin işleri karışık bence, Aziz başkandan sonra bayır aşaya gidiyorlar sjs
yazı
😅😅🤣😅😅😅😅
Muazzam bir müessese ama bunun için tecrübe ve donanım lazım. Herkesin harcı değil
En güzeli. Ama azcık duygu olcak seks duyguyla güzel robot gibi değil
karşılıklı tek amacı olan çıkar ilişkisi...
bendeki tanımı bu :)
Yok ya iyi değil bu sene de şampiyon olamaz yazık fb lilere 😅
Ali koç fb nin başında olduğu sürece gün yüzü göremez
Guven varsa iki taraf istiyosa mantikli bence
Yürütülebilirse sorun yok
Yaşıyorum gayette sağlıklı bir durum bence
Bence de sağlık açısından da iyi bir şey
@Asel_65 Kesinlikle
Bence gayet güzel olumlu bir ilişki
Tarzım değil sevdiğim kadınla sevişmeyi isterim
Dusunursem basima gelirmi
Gayet sıkıntısız olduğunu düşünüyorum 😂