11 aylık evliyim, ilk gecem çok zorlu geçti. Toplasanız 1 ya da 2 dır zevk alarak ilişkiye girdiğimiz. 5. dakikasında ilişkiye ara verip eşimi tatmin edip etmeye çalışıyorum bu süre zarfında da benim tüm isteğim gidiyor. Artık ilişkiden kaçar oldum ayda 1 bilemediniz 2 ayda bire düştü. Onu çok seviyorum ama ilişki esnasında bir anda yarın ise gideceği aklına gelip pasifleşiyor ya da kafasındaki şeylerden dolayı ınıyor. Süslenmeler hazırlıklar kapıda karşılamalar neler neler yaptım. Cinsel ilişkimiz olmayınca da aramız kötü oluyor sinir hastasıyım bağırıp çağırıyorum oraya kafam takılıyor ve yetmediğimi düşünüyorum gerçekten alınlı bir bayanım 178 boyum 60 da kilom bana çok aşık biliyorum ama kabusumuz oldu artık. şu an bile mutfağa geçtim olmadığı için oturup ağlar vaziyetteyim yardım edin ya
Evliliğin ilk nedeni sağlıklı bir cinsel ilişki yaşamak için yapılan bir eylem. Aile terapistine gitmenizi öneririm. Aile terapistine gitmezseniz karşılılı açık açık konuşmanı fark olmaması durumunda boşanmanı tavsiye ediyorum. Boşanmak istemiyorsan seks oyuncakları bunun gibi durumlarda için üretiliyor. Froude kadınlarda histeri hastalığını kadına mastürbasyon yaptırarak çözmüştü. Kadının orgazmı evliliği çok kabul edilebilir ve güzelleştiren bir hale getiriyor. Etrafınızda mutlu başarılı çiftlerin cinsel hayatlarının çok güzel olduğunu gözlemlersiniz. boşanmak istemiyorsan veya seks oyuncakları kullanmak istemiyorsan da , hazzı orgazmı mutluluğu ve kadın gibi hissetme arzusunu dışarıda arayacaksın. İstersen özelden de yazabilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle zulüm olur o evlilik sana. En azından haftada 2 gün de olsa ilişki olmalı. Sen seksi bi kıyafetle kapıyı açıp onu karşılayınca seni kucaklayıp öpüşerek yatağa götürmeli daha yemeği bile yemeden.
Sen kahve yaparken gelip arkandan sarılmalı, boynundan öperken sürtmeli kalçana ve mutfakta başlamalı ön sevişme. Bunları yaşamadan evliyim dememelisin. İnleyerek çığlık atarak bağıra bağıra zevke gelmeden mutlu o-la-maz-sınnnnn
Benden 6 yaş büyük bi kadınla görüşüyorduk. Yatakta iyi olsa inan başkasıyla konuşmam ondan başka bişey de istemem diyordu
istediğin kadar sev ya da o istediği kadar sevsin. Yatak olmadan mutluluk olmaz.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzel arkadaşım sen ilk cinselligi iyice sulandirmadan giriş yapması kafanda yer yapmış her ilişkide o yaşadığın acıyı psikolojik olarak hissediyor ilişkiden kaçıyorsun harika bir vücudun var bu vücudu bir şekilde oralla falan sulandirip girişi iyice sulaninca yapsa alışırsın olmazsa biriyle sekting yaparak kendini hazırla başkasıyla keyif alarak yapar o eski iliskiyi unutturursan eşinle normale gelirmi bilemedim
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu durumu eşinizle birlikte bir aile terapistine anlatın herkes çalışıyor ve sorumlulukları var o başka bunu cinselige yansıtmak pek doğru değil konuşun bir kaç kez olmadi sizde ona yapmayin bir süre hic bir şey ne o futbol maçı gibi her dakikada ayri bir durum üzüldüm
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Doktora gidin
İlişki terapistine götür
Yüksek ihtimalle sertleşme sorunu var ise gidecegim aklıma geldi diye bahane üretiyor
O seni gerçekten çok seviyorsa yok demeyecektir
Belki bir tek ilaçla geçecek bir şey
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru, teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikinizde destek alın daha iyi olursunuz gadası
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef bizim erkeklerimiz, kadınlarından ziyade kendi zevkinin peşinde koşuyor. Kadının cinsel hazzını ezberleyip, saygı duyup aşkla baktığında, önceliğin zaten kadında olduğunu anlaması zor olmamalı. Kadın zevk alırsa, erkek daha fazla zevk alır. Senin gibi bir çok evlilik var, bazıları da iradesine hakim olamayıp başka erkeklerle konuşarak aldatmaya kadar gidiyor. Bunu eşinle konuş, sana yardımcı olsun. İnsanız, konuşmayla her şey düzelebilir. Düzelmediğinde de, tıbbi yardım alabilirsiniz ama bir çok erkek bundan da kaçıyor maalesef.
10 Yorumla Öncelikle ağrı olayına takılmalıyız bir jinekolog olarak önce muayeneye gitmenizi öneririm sonrasında psikolojik etmenlere bağlı cinsellikten uzaklaşma durumlarını gözden geçirmeliyiz
Hazırlık filan yapmışsınız güzel şeyler fakat eşinizle ön sevişme durumunuz nasıl bu konu çok önemli10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. İşte evlemeden önceki korkularım tabi ki her şey cinsellik değil ama olmayınca olmuyor ister istemez ara açılıyor tatil zamanı deneyin en azından ya da oturup onunla konuşmayı dene yani olmadı sen onu tatmin edeceğin yerde o seni tatmin etsin mesela her şey erkeğin zevk alması için degil sonuçta öyle değil mi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİkimizde o heycani arzuyu yakalayıp kesfedememisiniz bir birinizin vucutlarini g noktalarını keşfedip sizi heycanlandiran şeyleri bulup fanteziler eklemelisiniz sinsellik yaptıkça yapasi gelen uzaklaştıkça da soğuyup istemez hale gelen bişe olur heleki ereksiyon bozuklukları öz güvenini düşürüp soğuma isteksizlik oluşturur buda çoğu zaman pskolajik ve partnerlerin yanlış yaklasimlaridir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cinsellik için eşimi boşamam diyorsun ama bu ne kadar sürecek. 28 yaşındasınız. Normalde haftada en az 4 kere ilişki yaşıyor sizin yaştakiler. Sen ayda 1-2 diyorsun. Ne kadar bu duruma katlanacaksın. Önünde 2 yol var. Ya boşayacaksın ya da aldatacaksın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Iste insan dengine düşmüyor bir erkek karisini cinsel anlamda dolu dolu tatmin etmeli aynısekil kadinda kocasini tatmin etmeli evlilik hayatında o ateş hiç sönmemeli yoksa aldatmak kaçınılmaz oluyor benim eşimde seninkinin kadin versiyonu canı isterse sevisir yoksa ne yaparsam yapayım hep bir bahanesi var.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn çok korktuğum şey ya ileride evlenince eşim isteksiz olursa hani ben aşırı istekliyim doyuramazsa ne yaparım diye sizin içinde zor kadında olsa erkekte olsa insan tatmin olmak haz zevk almak istiyor da işte bir doktora görünmek en iyisi sanırım bu gibi durumlarda psikolojik olarak olabilir çünkü 🌸
15 Yorumla- +1 yıl
Sende baska erkege gidersin
Cevap sahibi+1 yılKocam duyarsa mafeder ama sonra 😅
- +1 yıl
Bisey yapmaz
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İki ayda 1 seks mi 😱😱 bu cidden korkunç bir şey sinir stres yapar her canın çekip bosalmadigin da bide üstüne istekli kadinsan yakındır evlilik bitmesk
234 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik için evliliğimi bitirmem ama ailevi meseleler üst üste gelince boguluyorum. Ona vefa borcum var annemi babamı kaybettiğimde hep yanımdaydı bi cinsellik için onu terk etmem.
- +1 yıl
Tamam sırf cinsellik için olmaz evet ama evliliigin temel taşı da maalesef bu.. ve kadın bu konuda ne kadar zevk alırsa o kadar mutlu ve güçlü bir kadın ölüyor
Soran+1 yılEvet haklısın ama beni güçlü yapan çok şey var annem yok babam yok kimsem kalmadı ben çok güçlü biriyim evi çekip çeviren benim kadınlığımı da yapıyorum ama bişeyler ters gidiyor
- +1 yıl
Ters giden cinsel hayatınız bak seni de anlıyorum sakin sanma her şey seks demiyorum fakat şöyle 11 aya bakarmisin en çok ne eksik?
Soran+1 yılEvet doğru en çok cinsellik eksik. Onun ailesiyle olan problemler hep aramızın açmasına sebep oluyor. Ailesini de tutmaz hep benim tarafımdadır. Ama bilmiyorum ya sinir hastasıyım ben. Neden bilmiyorum. Bana söylediği şey biraz inince bile gözlerindeki ışık gidiyor suratın düşüyor iyice hevesim kaçıyor
- +1 yıl
Sorun ortada aslında fakat sende demişsin yillarca seks yapmasam aklıma gelmez diye de öyle değil işte belki de bunu hissettiedifin için onunda aklına gelmiyor fakat gelince de belliki sertleşme sorunu var fakat çözümü de var
Soran+1 yılEvet sertleşme sorunuvar ama kabul etmiyor ilaç takviye öneriyorum istemiyor bende sorun yok diyo ne yapayım adama zorla bişeyleri yaptıramam ki bu kadar mutsuzluğumuzu görüyo onun düşünmesi lazım. şu an ben burada çözüm arıyorum ama o uyuyor hep ben olmaz ki
- +1 yıl
Evet buda olmaz işte... sertlesince boşalma süresi nedir? Burdan da herşeyi yazamıyorum da..
Soran+1 yılErekte olunca inanılmaz gerçekten çok iyi gidiyor 5 dakika sonra iniyor ve tekrar erekte olması yemin ederim yarım saat zaten ikinci erekte oluşunu görmeden tartışıp yatıyoruz
- +1 yıl
İnanılmaz iyi gidiyor dan kastın nedir tam olarak üstü kapalı yazabilirsin durup dururken inmesi normal değil ve normal erkek de seks esnasin da inmez inse de yalayinca ya da oksayinca tekrar demir gibi olur
Soran+1 yılOlmuyor işte bildiğiniz hamur gibi oluyor elliyorum yalıyorum yok kalkmıyor bir daha moralı bozuluyor of puf diyip uyuyor
- +1 yıl
Peki sertlesince hangi durumda ya da pozisyon da iniyor ki illa vardır tespitin.. yalayinca bile tepkisiz kalamaz penisi
Soran+1 yılÜstümdeyken altımdayken her pozisyonda.
- +1 yıl
Alla alla cokmu ıslanıyorsun sen ya da geç mi bosaliyorsun
Soran+1 yılBen geç boşalıyorum ve yemin ederim 11 aylık evliliğimde bir kere ilişki esnasında boşalmadım hep elimle kendi kendime boşalıyorum. O çok iyisin süpersin diyorum o duşa girince kendim hallediyorum. Ben ilişki esnasında altıma yapacak gibi hissediyorum eşim de bırak kendini kasma diyo ama çok aşırı kasıyorum çünkü gerdek denilen ilk gecemiz çok sancılı ve benim açımdan korkulu geçti. O yüzden ben asla zevke gelip boşalamıyorum
- +1 yıl
Şimdi içine sokunca idrarın gelmiş gibi hissetmen normal köküne kadar sokunca bunu hissedersin aslinda en zevk aldığın an o an işte.. elinle boşalmaya alissan da olay basit altına alınca ya da domaltinca felan skkerken eliyle oksasa anında bosalirsin
Soran+1 yılDenedik, olmuyor. Ya beler neler denedik biz de hepsi sıfır sonuç verdi bize. Amuda bile kalktık öyle söyleyeyim. Ama yok olmuyor köpek gibi seviyorum mesela onu o da beni ama ilişkiye gelince artık kaçıyorum
- +1 yıl
Peki sertken harika dediğin şey nedir ki? Ya bu arada tkkp edermisin ordsn konusalim
Soran+1 yılBurdan konuşsak iyi olur. Sertken gayet iyi ilerliyo ama 5 dakika
- +1 yıl
Acaba boşalıyor da sen mi anlamiyorsun? Çünkü bı anda ancak öyle iner hele domalmis halde inen pens olmaz
Soran+1 yılYok boşalmıyor eminim kendini yönetebiliyor o konuda çok iyi kendisi. Elle bile yarım saatte boşalıyor
- +1 yıl
İyide o zaman erken boşalma sorunu yok valla varya senin herifin skiii normal değil senin boy kilon nedir genelde bende mesala beğenmediğim kadın vücudu olursa iner o an ama ellese yalasa kalkar
Soran+1 yılBoyum 178 kilom da 65ti en son vücûd yapı olarak iki tarafında hiçbir problemi yok cm olarak da gayet ideal ama bilmiyorum
- +1 yıl
Burdan bakınca fiziksel sıkıntı yok kimse de peki seni azdırmak için bişey yapmıyor mu ne bilim hani indi diyelim uğraştın kalkmadı seni yalama okşama gibi şeyler yokmu sen illa içinde mi istiyorsun
Soran+1 yılEvlendiğimizden beri yalama olayı hep utanç verdi bana ben ona çikolatalar kremalarla yaparım sıra bana gelince bacaklarımla kapatır yok ay istemiyorum utanıyorum derim. Yanımda üstümü değiştirmeye yeni yeni alıştım. Ona karşı hererrseyi yapıabılıyorum bu çok açık bu konularda ama o yalamak istese utanıyorum diyip geri çeviriyorum ve gerçekten utanıyorum. Mesela karanlık oda ona asla zevk vermez illa ışık açık olacak ama ben de açık ışıkta utanıyorum pikeyle oramı buramı örtmeye çalışıyorum
- +1 yıl
Senin evlilikte seks de baya baya sorunlar var. yalanmaktan hoşlanmayan kadın yok pek.. dudakları emerek somurarak okşayarak parmaklayarsk yalanınca zevkten delirirsin.. senin en sevdiğin pozsiyon da mı oluyor yoksa eşinin mi? Işık da olması da çok etkiler bazen gizem azdırır aslında tamamen seks psikolojik bir zevk verme sanatı... ya cidden yazarmisin burdsn bu kadsr net sejikde özel hayatkni dokmenj istemem
Soran+1 yılBaya sorunlar var evet küçüklüğümden beri cinselliğe düşkün olan biri değilim 10 sene yapmasam umruma da aklıma da gelmez. Eşimi çok seviyorum ona aşığım ama bi şekilde çözmemiz gerek
- +1 yıl
İşte bak buda sorun isteksiz olman isteksiz birisin ama seks yaparken bosalmaman ya da seksi yasayamamak seni sinir ediyor
Soran+1 yılEvet evet gerçekten olay tam olarak bu ama eşime isteksiz olduğumu bekli etmiyorum o yüzümden anlıyor. Şimdi ben bunları yaşadığım için ilişkiye hep önyargıyla yaklaşıyorum yine inecek yine bosalamıycam yine bitecek yine yarıda tartışıp uyuycaz kafam hep oraya endeksli
- +1 yıl
Ama bence isteksiz değilsin öyle olsan duşa girince eşin mastürbasyon yapmazsın.. eşin daha çok hangi pozisyonda seviyor o pozisyon da yap sürekli
Soran+1 yılBiraz daha eşime isteklerini sormam lazım mesela ilişki esnasında da hiç konuşmam ağzımı bicak açmaz. Onun istekleri üzerine ilerlersek sanki olacak gibi gibi gibi ihtimal vermiyorum ama
- +1 yıl
Cidden mi 🤦ya acikxais sen herşeyi denedim diyince bak seks esnasında konuşmak inlemek zevk aldığını göstermen erkeği azdırır.. sen öyle durursan olmaz o zaten zevk almadigini düşünür.. onun zevk aldığı pozisyonu bilmiyormusun sen ya da aen kendi zevk aldığın pozsiyonu biliyormusun? Ondan dedim yazarsan daha açık konuaurduk herseyin
Soran+1 yılHalledeceğim, teşekkürler
- +1 yıl
👏👍umarım iyi olur sabah ettik boylece
Gizli Üye(25-29)+1 yıl31' De de oluyor bu ya bir anda moralin bozuluyor boşa çekmeye devam ediyorsun zor bir süreç
27 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya
Cevap sahibi+1 yılAma kral adammış kocan bak işi seksten önce geliyor önce işi iyi olacak ki sonra Seksi düşünebilsin bilmem anlatabildim mi? 👍
Soran+1 yılİşi iyi çok çok iyi çok iyi paralar kazanıyor bir dediğimi iki etmez kör kütük aşığız birbirimize ama çok ağır bi işte çalışıyor onun düşündüğü yarın kim işe gidecek de gece 00:00 da gelecek kafası hep bunlarla dolu
Cevap sahibi+1 yılAnladım pasif gelir elde edip üstündeki yorgunluğu biraz daha azaltırsa kocana iyi geleceğini düşünüyorum, Sonuçta para kazanılır ancak zaman satın alınamaz.
Soran+1 yılEvinizin kirası 14.000₺ 😂 bu sefer de geçinemiyoruz diye birbirimize gireriz Lanet olası ekonomi kahrolası devlet. Of anam of of
Cevap sahibi+1 yılNeyse seksin önündeki engelin ne olduğunu kendin söylüyorsun zaten, Ya bu soruna çözüm bulduğunuzda seks yaparsınız ya da kocana seks sırasında ileriyi düşünme artık sadece bana odaklan der ikna edersin, Bahane bulmaya devam ediyorsa cinsel olarak bir sorunun mu var işini düşünmen bahane mi diye sorarsın.
Soran+1 yılÇok güzel bi yorum oldu. Bunu deneyeceğim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendikten sonra öyle oluyor. Hele ki bu zamanda bu sorunlar cok daha fazla olur. Geçim sıkıntısı, işyerindeki sorunlar, kişisel sorunlar ve daha sayamadığımız birçok sorun var. Ben bu sorunu birçok kişide gördüm kendimde dahil. Ben mesela senin dediğin gibi bir ilişkiye başlıyorum sonra bir anda aklıma sorunlar geliyor bırakıyorum. Benimde ilişkilerim 1-2 ayda bir var ya da bazen 3 ayda 1 var. Baska da yok.
00 YorumlaBirden sertliği gidiyor dediğin o sertliğin gitmesi boşalmasından kaynaklı muhtemelen. Hissederdim deme hissedemezsin. İçime ılık ılık boşaldı lafları safsata. Çünkü için spermden daha sıcak
110 Yorumla
Soran+1 yılYok boşalmıyor bir anda iniyor mesela çıktığı zaman bi kayganlastırıcı desem bile morali bozuluyor iniyor içime boşalmaz o kadar uzun süreli bi ilişki henüz yaşayamadık. Elimle bile zor boşaltıyorum. Onun savunduğu şey de iki ilişkimizin arasında haftalar günler oluyor bu da beni kötü etkiliyor hergün yapsak sorun düzelecek
Soran+1 yıl28
Soran+1 yılDenedik boşalmadı çok zor eşimi biliyorum elimle boşalttığım zaman yarım saatte boşalıyo kendini çok iyi yönetiyor durduruyo ne zaman isterse o zaman boşalıyor o konuda çok iyi yani. Öyle hemen abazalar gibi meme görünce ılık ılık boşalan biri değil
Soran+1 yılMaalesef
Soran+1 yılYok gerçekten burdan yazabilirsiniz ama kimseyi takıp etmıyorum
+1 yılBunun cozulebilecegini zannetmiyorum acikcasi. Kaybolan heyecanlarin tekrar yeserdigine ben şahit olmadim. Birbirinizi cinsel mana da tanımadan mi evlendiniz?
18 Yorumla
Soran+1 yılAnadolu çocuklarıyız tabi ki evlenmeden bişeyler yaşamadık, bunun haram günah boyutunu geçiyorum örf adetlerimize de uygun değil ben onu insan olarak çok seviyorum senelerce ilişki yaşamasak aklıma dahi gelmez ama onu mutlu etmek için bile olsa uğraşırken iki taraflı mutsuzlukla uyuyoruz çok yoruldum, çok…
- +1 yıl
Bosanma sebebi olarak en cok soylenen yalan siddetli gecimsizliktir. Ama aslinda konunun temelinde hep cinsel sorunlar yatar. Tabi dışarıda cinsel sorunlardan dolayi boşandık denemediginden dolayi siddetli gecimsizlik yalani soylenir. Diyecek birsey yok, anadolu orf ve adetlerinin sizlere yasattigi sonuclari yasiyorsunuz. Ne olursa olsun kocani mutlu et, sikayet etme. Eeee anadolu orf ve adetleri bunu emreder, devam!
Soran+1 yılCinsellik uğruna eşimi boşamam, yolunda gitmeyen haddi aşan durum olursa restimi çekerim orası ayrı. Anadolu çocuğuyuz dedik diye gelinlikle çıkan kefenle girer kafasında da değiliz.! Evliliğim cinsellik yüzünden bitmez, yıllarca yapmasak aklıma gelmez sadece erkek olarak onu mutlu etmek isterken karşılıklı mutsuzlukla uyuyoruz. Benim tek gayem ilişki cinsellik değil. Çok sevdiğim bir eşim ve evim var. Sadece bazı konularda insan ne yapacağını bilmeyip tanımadıklarından motivasyon çözüm yolu arıyor, yanlış kişiye denk gelmişim.
- +1 yıl
Cozum yolu kabullenmek. Bana gorede yanlis kisi ve davranislar sizlere ait. Sorunlari gormezden gelip kabullenenler ve zamanlar bunu cozeriz diyenler bizler degil sizlersiniz. Boyle gelmis boyle gider mantigi ile hareket edenlerin gözünde tabii ki dogru kisiler olamayiz. Senin coUm araman gereken kisiler burada olmaz. Sen 60 yasinda ki dedeler ve nineleri dinle.
Soran+1 yılKırıcı yorumlarınız için teşekkür ederim güzel ve mutlu geceleriniz olsun.
- +1 yıl
Bana yanlis insan diyen siz degil misiniz? Yoksa empati fakiri biri misiniz? Gereksiz alinganliklari umarim esinizede bu sekilde yansiltmiyorsunuzdur. Empati ve özelestiri yoksa cozum yoktur. Once MMPI testi nedir bunu arastirin. Gerekirse gidin esinizle bu testi cozun ve uyumunuzu ogrenin. Tabi siz anadolu cocuklarisiniz ebelerin tavsiyesi daha degerli olabilir.
Soran+1 yılGerçekten çözüm yolu önerebilecek misiniz?
- +1 yıl
Yukarıda MMPİ testinden bahsettim. Gidin ve bir psikiyatri servisinden bu destegi talep edin. Sonuclara gore yol izleyecektir uzman.
işin zor ama bence onu hareketlendırecek filmler , diziler izlet konulu olsun içinde bol cinsel içerik olsun belki aklını karıstıra karıstıra bazı seylerı unuttur bırden suprız yap tv ye p*rno video at zorla izlettir ben izlemek istiyorum vs de gibi gibi :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. yaşadığınız kötü bir durum. eşinle konuşmalısın. eşine ne kadar öncelik verirsende eşin de o kadar sana öncelik tanımalı ve o hazzı birlite yaşamalısınız
00 YorumlaSevgili bulacaksın başka çare yok yani sorun sende değil... sen kendini mutlu edeceksin bunu unutma... konuşalım mı biraz ne dersin
10 YorumlaOturup bu durumu buradaki gibi anlat… birbirinizi seviyorsanız iletişim kurmanız en doğrusu. Eğer bu çözüm olmazsa doktor desteği alın
11 Yorumla- +1 yıl
Ne yapsın birilerine anlatmak zorunda sonucta
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıloturup medeni insanlar gibi konuşun ve mutlaka bir uzman ile görüşme ayarlayın yazık çok genç ve yeni evlisiniz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıltek birsey soracağım bu konuyu dile getordigin zaman duzelecegim diyor mu
17 Yorumla
Soran+1 yılKendini problemli olarak görmüyor ki
- +1 yıl
sen bir erdemliktir gösterip sanki sorun sendeymis gibi yapıp bireylerden fedakarlık yaptın mı
Soran+1 yılHayır, yani bazen diyorum benden kaynaklı olabilir. Canım şuna sıkıldı gitti isteğim falan filan diyorum aslında.
- +1 yıl
bu şekilde davrandigin zaman eşine seninde bunları durumun olduğu zaman bana anlat sonuçta biz evliyiz diyor musun
Soran+1 yılTabiki konuşuyorum eşimle. Ama anlatmaz olsa da anlatmaz çok içine kapanıktır. Bu sefer konu suçlamaya gidiyor
- +1 yıl
ciddi anlamda sorum var be yardım alması çok önemli
Soran+1 yılEn iyisi ilişki terapisti
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle merhaba hayırlı geceler kardeşim vallahi billahi bu bahsettiğin kişi aynı ben ve eşim dik ama şu an iki güzel karsılıklı konuşma ile ben ve eşim bu konuyu Allah ın iZni ilet atlattık
110 Yorumla
Soran+1 yılBizde çok konuştuk nerde yanlış yapıyoruz neyi eksik yapıyoruz ama konu hiçbir yere baglanamıyor o kendini erkek olarak savunup inkar ediyor ben kendimi savunuyorum sonuç arkamızı dönüp uyumak.
Cevap sahibi+1 yılBak eşini çok iyi anlıyorum ben artok öyle bir dereceye düştüm ki kendımi af edersin internette p*rno izlemekten alıkoymuyordum taki eşim venı yakalayana dek ondan sonra hayatımız değilti yenıden doğmus gibi olduk o gece sıkıntılarımızı dile getırdık ona anlattım durumumu sonra oda başaracam dedı ve başardık artık cok şükür
Cevap sahibi+1 yılSende başarabilirsib
Soran+1 yılBen sevgili olduğumuz dönemde yakalamıştım ve tövbe etmişti çünkü gerçekten ayrılacaktım. O gün bugündür öyle bişeye rastlamadım zaten işe gidiyor işten eve geliyor ben sürekli evdeyim yapsa görürüm. He ben müsait olmadığım zamanlarda bile sırf mutlu olsun başka yollara başvurmasın diye onu tatmin bile ediyorum. Ama bişeyler ters gidiyor siz iki çift oturup konuşup çözmüşsünüz ama biz oturup konuşunca o kendini ben kendimi savunuyorum. Doktora gittik ilk deneyim takılma dedi gönderdi bende mi sorun var diyorum vallahi billahi tillahi yok herkes hayranlıkla bakıyor bana eşim de dahil. Ama ne oluyorsa yatağa girince bitiyor tam 5 dakika 6. dakika kavga tartışma yatıyoruz
Cevap sahibi+1 yılYanı sorması ayıp kardeşim özür diliyorum senden yanı tam sorun birleşememenizde dimi yanı eşin penisini vajinana sokamıyor senden dolayı doğru dımı
Soran+1 yılHayır, vajinismus falan değilim gayet karşılıklı ıslanıyoruz tam çok güzel giderken bir anda eşimin sertliği gidiyor ve dakikalarca kalkması için uğraşıyorum olmuyor bu sefer suratım düşüyor. Yoksa ilk başta sorun yok bi eğilsem bi şort giysem hemen erekte oluyor ilişki esnasında iniyor
Cevap sahibi+1 yılBak benı takıp edebilirsen et sana bir nebzede olsun yardımım dokunursa ne mutlu bana kardeşim rabbim yardımcınız olsun 😒
Cevap sahibi+1 yılNeler yapabilecegınızı söylerım inşallah bir çare olur
Soran+1 yılYok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kardeşim ne demek
Doktora ve cinsel terapiste gidin, birbirinizi daha iyi tanıyın bence çünkü çok az tanıyorsunuz birbirinizi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılPerformansın artması lazım biraz da araya özlem konulmalı. Cinsellik önemli konu eksikliği mutsuz eder elbet umarım düzelir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşinizle konuşup bunu bir sorun olarak görüp çözmeye istekli olması lazım yoksa çözemezsiniz
10 YorumlaProfesyonel destek almalısınız, buradan yardım almanız çok zor.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldurumun zor normal olan seni bir dakika bile boş bırakmaması.. bu na bir çözüm yolu bulmak için ya doktora gitmeniz lazım ya da ayrılman lazım nereye kadar böyle devam eder
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Libido düşüklüğü, gdo ki besinler, ve daha bir Cook sebebi olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte zaman zaman böyle şeyler yaşanabiliyor ama 11 ayda olması biraz kafa karıştırıcı
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sorun ile alakalı çözüm üreterek cinselliğin her tedavisi mümkün artık.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. cok enteresan. ben de aksine asiri istekliyim
00 Yorumla
+1 yılböyle erkek var mı harbiden ya işin ortasında yarıda bırakan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoktora gitmelisiniz, Bell ki iki tarafta da problemler var.
Bu dediğimi kale al derim. Çünkü, cinsellik olmadan evlilik falan olmaz ve yakında boşanırsınız.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşin mutlaka takviye gıdalar alsın, çok faydası oluyor. Ayrıca renklendirmek için çözümler bulun, yoksa gerçekten soğursunuz sevgi de geri planda kalır.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Eşin erken boşalmamak için aklına başka şeyler getiriyor sanırım bu da onun isteğini azaltıp sertleşmesini engelliyor. ?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesin madde yA da asırı alkol tüketti/ tüketiyor. Bunlar hep istikrarsız yapıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldr gorunsun boylede olmaz ki. sinir stres yapar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen doymuyosun
Nasıl atlatacaksın bu durumu?
Kalkmıyosa bari söyle sana or l yaparak doyursun11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç ypktan iş görür
Kocan sonuçta ilgilenmeli
Ah benim karım olsaydın seni mum gibi eritirdim her gün
178cm 60kg demişsin senle olanın diki inmez bence😀
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesin madde yA da asırı alkol tüketti/ tüketiyor. Bunlar hep istikrarsız yapıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılbunu eşinle konuşarak aşmalısınız senide tatmin etmeli mutlu etmeli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu süreklilik açısından çözüme kavuşturmak yine senin elinde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor nasıl dayancan buna nereye kadar dayancan
14 Yorumla
Soran+1 yılİşim zor ama bi yolu vardır elbet, dayanabilirim neden dayanamayayım eşimi çok seviyorum onu asla bi zevk uğruna bırakmam köpek gibi aşığım çünkü
- +1 yıl
Ne kadardır evlisin
Soran+1 yıl10 ay
- +1 yıl
Ondan böyle diyon bi 2 yıl 3 yıl geçsin o zaman anlarsın
o nasıl oluyor :D
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnun erkek olduguna emin msn
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBizim üst komşumuz olma ihtimalinin nedir her gün kavga edip ağlıyor bıktım valla.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDoktor bunun caresi bir ansiyete söz konusu
10 Yorumla
+1 yılFarklı fanteziler deneyin renk katar ilişkiye
10 Yorumla
+1 yılDestek al, konus ya da yolları ayır
10 YorumlaDevam ettirmek çok zor olmaz mı ya 🥺
10 YorumlaCanın çok istiyor dimş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi bi durum. Ne işle meşgul
23 Yorumla
Soran+1 yılİşi ağır, Türkiye’de bir havalimanında çalışıyor.
Cevap sahibi+1 yılAklıma şantiyecilik geldi. Ağır işlerin kusuru bu sebepler olabiliyo maalesef
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Karşındakiyle alakalı bi durum mu acaba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılHalen acı oluyor mu ilişkiye girerken
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Yani belirt ona
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kendinin sana yetmediğini düşüne bilir mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Eşinle konuştunmu bu meseleyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikolojik bi sorun olabilir mi?
18 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılTedaviye başvurun olaki bi sonuç elde edemediniz evde büyü var mı diye kontrol ettirin geçmiş olsun
Soran+1 yıl2 gün önce hocaya gittik ve evinizde bir koku var dedi pazartesi gelecek evimize. Çok inanmak istemiyorum böyle şeylere ama genel olarak hep bu kapıya çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılHer hocaya güvenmeyin ve tavsiye üzerine bi hocaya gidin
O hocadanda kesin emin olmadan evinize almayın
Normalde eve kadar gelmesine gerekte yok
Soran+1 yılNe yapacağımızı şaşırdık. Dışarda çok çok iyi bir çiftiz ama eve adım atınca birbirinize giriyoruz kavgalar kıyametler Havada uçuşuyor. Birsenler var yokunda gitmeyen.
Cevap sahibi+1 yılBelirtiler onu gösteriyor ama iyi düzgün bi hoca şart
Şarlatanlara dikkat edin
Soran+1 yılTeşekkür ederim, güzel yorumlarınız için…
Cevap sahibi+1 yılRica ederim geçmiş olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde aynı
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSabrederek kurtilulacaksin. Yaşı kaç?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevksiz bir erkekle evlenmişsin geçmiş olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sadece yatak odası ile sınırlama
10 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat