Evlendik ama cinsel iliskimiz yok?

Arkadaslar sizlere, tecrübeli olanlariniza sormak istiyorum. Tam bir ay oldu evleneli ve daha cinsel iliskiye giremedik. Esimde bende bakire ve bakir olarak, tanisarak evlendik. Cinsel iliskimizin olmamasi esimin korkusundandir. Burdan gizli olarak yazdigim icin biraz detayli yazacagim. Ne yapacagimi bilmedigimden sizlere danismak istedim. Ilk gece (gerdek gecesi) , ilk basta hersey yolundaydi ve güzeldi sonra soyunduk ve zaten o heycanla penisim hemen erekte oldu. Daha yatagi uzanmadan esim penisimi gördükten sonra cok büyük diyerek cekindi. Kendisine rahat ol illa bugün yapmamiza gerek yok, benim icinde ilk diyerek o gün yapmadik. Ertesi gün yine seks yapmak istedigimizde kendizi yeniden cekinince bende kendisine niye korkuyorsun, ben senin kocanim korkmana gerek yok diyerek kendisine güven vermek istedim. Reglin mi var onun icin mi cekinyorsun diyerekte sordum. Oda degilmis. Sonra acik konus benimle dedigimde. Penisin cok büyük ve kalin dedi. Cok agri yapar, oraya (vajina) girmez falan, korkuyorum onun icin istemiyorum diyerek yanit verdi. Bende kendisine penisimin normal oldugunu ve vajina esnek yapida oldugunu falan analtmaya calistim. Kendisinede acelemiz yok, sakin ol rahat ol yavas yavas yapariz dedim. Ön sevismeyi uzun tutariz daha kolay olur dedim. Ama kendisi hayir diyerek benden uzaklasti. Bir ay oldu ve kendisini ikna edemedim. Tam ön sevisme safasindayiz belli bir süre sonra tam birlesecegiz kendisini geri cekiyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Acelede etmek istemiyorum. Bir kiz icin kolay degil onuda biliyorum. Ama bu ne kadar süre devam eder. Senelerce bu ani bekledim ve sonuc 0.

Bu arada pensim bence normal. Penis uzunlugu 18 cm ve kalinligi 5-5,5 cm (capi, penisin bir kenarindan bir kenara). Cocuk kafasi kadar kalin degil, ya. Ya hep okurdum kizlar büyük ve kalin penisten hoslanirlar diye ve ozamanlar ortalamanin üstünde bir penise sahip olduguma sevinirdim. Ne kadar daha bekliyecegim. Ne yapim arkadaslar? Lütfen yardim edin. Tesekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar hepinize tesekkür ederim. Bana cesaret veridiniz. Sonunda bu is oldu, cok sükür. Biraz agirlimi koydum. Eninde sonunda olacak bu is dedim ve yavas yavas yaklastim. Korkusunun abartili oldugunu sonunda kendiside itiraf etti. Biraz agrisi oldu ama sonra bir sorun yasamadi. Simdik evliligin tadini cikartiyoruz.

Burdan evli olupta cekinen bayanalara korkmamalarini tavsiye ederim. Esiniz yavas yavas yaklasir ve ön sevismeyi uzun tutarsa hic sorun olmuyor. ;-))
Evlendik ama cinsel iliskimiz yok?