Yapamıyorum korkuyorum düşündüğümde bile çok ağrım oluyor ikna etmeye çalışıyor kocam konuşuyoruz hazır hissediyorum ama yatağa girdiğimde farklı oluyor nasıl ne zaman geçer bu durum. Alışamadım da hiç şeye. Düğün yorgunluğu vs daha önce cinsellik yaşamadım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİyiki kocan anlayışlı belki de sizi boşardı ben bir şey bilmiyorum yanlış anlamayın demek istediğim sadece sevişin sonra nasipse olur bir gün korkma rahat ol bir gün mutlaka olacak ilerisi canını sıkma ve ona de ki hızlı olmasın canımı acıtma kendi aranızda konuşun tek taraflı bu iş olmaz ikiniz istemeniz lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılKocam anlayışlı ilk kez seks yapıyorum utanç da var tabi
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba durumunuza üzüldüm umarım çok kısa zamanda istediğiniz Arzu ettiğiniz Mutlu saatleri en güzel şekilde yaşayabilirsiniz Burada en önemli kıstas sizin cinselliği yaşamayı isteyip istememeniz Öyle ki zaten Siz de normal olarak istiyorsunuz fakat bu durumu sevişmenin ardından gelen ilişki başlangıcında gerçekleştiremiyor demeseniz de belki kendinize bir kasılma oluyor ya da siz böyle düşünüyorsunuz fark etmez mesela Ağrı gibi durumlarınız oluyor olabilir yani her şeye olabilir mahiyeti ile normal mis gibi görüyorsunuz diyebilirsiniz Evet şaşıracaksınız belki ama öyle bu durumlar Siz de daha önceden duymuşsunuzdur devamlı tekrar eder şekilde yaşanıyor burada kendi Üzerinizde kesinlikle üzüntü buhranı içine girmeyin çözüme var birincisi Psikolojik destek bu durum sizin bilinçaltınızla ilgili ise Psikolojik destek size fayda sağlayacaktır ve bu Kısa bir süre içerisinde sonuca ulaşacaktır Eğer ki psikolog Sizin durumunuz benlik değil derse pek muhtemel Sizin durumunuz metafizik alanla ilgilidir Siz o konuda destek alma yoluna gitmelisiniz Gökçen Erdoğan isimli bir doktor var donanımlı birisi onun sayfasını inceleyip yazılarını paylaşımlarını okursanız pozitif sonuçlar göreceğinizi düşünüyorum Bir de bir psikolog adı var ama soyadını hatırlayamadığım için adını veremiyorum yine bulursam söylerim çok güzide bir insan şimdi bir de daha öncesinde bu konuya ilişkin olarak kendi yazdığım bir yazı var onu sizinle paylaşmak isterim Fakat o kadar çok uzun zaman oldu ki o yazıyı bulabilir miyim şu an inanın bilmiyorum yine de sizin için bulmaya çalışacağım en kısa zamanda arzuladığınız güzelliklere ulaşmanızı ümit eder ömür boyu mutluluklar dilerim
11 Yorumla- +1 yıl
Değerli bulduğunuz için çok teşekkür ederim ☺️🌹
Çok normal, ilk ilişki korkusu hemen hemen her kadında olabiliyor. Ama senin ki tamamen psikolojik bence. Belki acı olmayacak ama sen kendini kodlamışsın kesin acı olacak diye. Korkacak bir şey yok kendini böyle kasmaya devam edersen ilişkiye giremezsiniz. Kendini o anın büyüsünü bırak ve zevk almaya çalış. Böyle olursa nasıl olduğunu anlamazsın bile.
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben ilk kez bir erkeğin karşısında böyle çıplağım. dediğiniz gibi yapacağım teşekkür ederim yorumun için
Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. İn sevisme yapiyormusunuz
27 Yorumla
Soran+1 yılYapıyoruz ama ben ilk kez bir erkeğin önünde çıplağım biraz kasıyorum galiba
Soran+1 yılKanaman oldu mu peki
Soran+1 yılİstek attım kuzu
- +1 yıl
İn sevişme ne diyorum bende
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
67Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 28,9b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik yaşayın o zaman
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyim. Bunları zamanında biz de yaşadık. Psikolojik bir sorun. Erkeğin karşısında ilk defa çıplak çıkmışsın. Tereddütün var. Tabii ki önsevişme ve ıslanmak çok çnemli ama bunlar bile bazen yetmez. Bir psikoterapi lazım. Burada anonim kişileriz. Paylaşarak zihnini rahatlatabilir ve yatak daha kolaylaşabilir istersen
30 Yorumla Eşine karşı duyguların nasıl önemli olan bu bence psikolojik bir durum evet ama eşini istemiyor musun? Bu durum normal değil gidin bir doktora ilerde sıkıntı yaşanabilir. Eşin seni sevdiği için anlayış gösterip, ikna etmeye çalışır. Bu durum uzun sürerse zamanla oda uğraşmaz gibime geliyor.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğe alışma konusu biraz sıkıntılar olabilir ama seks olayı uzadıkça stresi de artar araya soğuklukta girer. Evliler hergün seks yapmaz haftada 2-3 belki fazla belki az belki ayda 1 bunun sayısı olmaz nedenleri de olmaz ama evlendiğinizden beri hiç yapmamak buna bahane olabilecek şeylerden dolayı uzak durmak evliliği etki eder. Evlilikte kardeş gibi yaşanmaz
30 Yorumla
+1 yılKendini kasmamaya çalış ve asla bu konuda kendini suçlu hissetme ve gerekirse uzman yardımı alın eşinle samimi bir şekilde konuş unutma ki her şey cinsellik değil aranızda gerçek manada sevgi varsa bu tür sorunlar aşılır.
32 Yorumla
Soran+1 yılYa işte eşim anlayışlı bekliyor beni ama yorumlara baksana yapmayacaksan neden evlendin adam seni aldatır vs düşün için mi evlendin? Ne alaka ya
- +1 yıl
Bırak onları sen buradakiler zaten hepsi cinsellik profesörü lafa gelince herkes konuşur kendileri bakalım nasıl olacak eşlerini tatmin edebilecek mi? Sevgi varsa her şey çözülür. 🙏
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe var korkacak ben anlamadimki abla ben senden küçükyüm ama o pipiden korktuğuna inanamiyorum ben de yasamadim daha önce ama korkmuyorum çunku yeteri kadar ıslanıyorum hatta fazlasi şekilde diyim. Ve o ıslaklık da zaten canın acımasin diye üretiyo vucut sen kocani seviyorsan ona kendini bırak rahat ol zevk al bak canin aciyo mu o zaman gorursun. Bu canin cok yanacak bilmem ne bunlar hep abartmadan baska bi şey degil
18 Yorumla- +1 yıl
Çılgın bakire seni
Cevap sahibi+1 yıl@Senin_için_grldim ne alaka
- +1 yıl
Yorumun alakayı, söylüyor ztn
Cevap sahibi+1 yıl@Senin_için_grldim korkmuyorum diye çilgin mi oldum el kadar şeyden korkacak değilim siz alismissiniz boyle mıy mıy kadınlara bizi gorunce uzaylı gibi karsiliyosunuz
- +1 yıl
Yok alışamadık sorun da o ztn neden mıymıylanıyor sunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Senin_için_grldim ben mi mıy mıylandım ablaya yazdiklarimi okumadin mi ben sacma buluyorum korkmayı. Azicik aciya katlanamayacak kadar hassas olmalarini da anlayamiyorum kac yasina gelinmiş
Soran+1 yılHaklisin asko ama ilk kez seks yapacağım ve daha önce çıplak vs de olmadım biraz utanç da var biraz kastım kendimi ama bugün deneyeceğim yeniden
Cevap sahibi+1 yılRahat ol kesinlikle zevk almaya bak o zaman içine girsin diye can aticaksin kocan hemen girmesin seni zevke getirsin öyle
Vajinismus yaşıyorsunuz. Psikolojik tedavi almanız gerekiyor, birde acele etmemeniz. Çözme aşamasında oyunlar oynamak, beraber duş almak, oral seks yapmak, masaj yapmak, vajinanı tanımak oldukça önemli bence. Hassas ve zevk aldığın yerlerin tanınması, seni sen yapan gizli arzuların keşfedilmesi de çok önemli diye düşünüyorum. O zaman kadınlarda bu durum kolaylaşıyor, yani bir an önce girsin o zevki alayım düşüncesi oluşabiliyor. Tedavi, sabır, sekste bekletilerin tanınması önemlidir.
20 Yorumla
+1 yılIlk sefer de seks yapmaniz gerekmiyor ki..
On sevisme yapin ve gevseyin. Once istersen parmak soksun ve bekaretini oyle alsin. Sonucta parmak daha kisa ve daha ince.25 Yorumla- +1 yıl
Belki adam şeyiyle almak istiyor bekaretini
- +1 yıl
O zaman yarisiyla yapsin
@AtesliPrens03 - +1 yıl
Olur :)
Soran+1 yılEvet o yüzden parmak sokmadı
- +1 yıl
Psikolojik bu sorunlar. Sarı kantoron melisa karışımı bitki çayı içip sakinleş. Sonra bırak kendini enişteye
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. keşke evlenmeseydin elin adamnın da başını yaktın
yahu korkacak ne var. yahu sevişeceksin savaşmıyacaksın. bu kadar teknoloji bilim içinde korku gibi saçmalıklara takılmanız akıl karı değil yahu akıl yok mu sizde.
yahu cinsellik için kadınlar eşlerini bile aldatırken sen korkuyorun bu mantıklı mı05 Yorumla- +1 yıl
Yahu kelimesi olmasa cümle kurabilir misin?
Soran+1 yılKuramıyor bir cinsellik iki yahu 😥😅
sana iyi bir ön sevişme lazım bence. yatağa hiç girmeyiz tv izlerken falan sevişirken kocanın seni sulandırıp basması lazım sana oracıkta.
ama sende yani madem cinselliği sevmiyorsun neden evleniyon saçma10 Yorumla
+1 yılne zamandir evlisiniz iki uc gunse normal gecer ya
12 Yorumla
Soran+1 yıl3 gün
- +1 yıl
gecer gecer
+1 yılVajinusmus isen destek alman gerekir. Klinik psikoloğa gidip cinsel terapi alın. İki sertifika ile aile danışmanı olanlara da gitmeyin. Psikoloji eğitimi yok bunların... Psikiyatri de olabilir onlarda yardım eder.
10 Yorumla
+1 yılEşin kayganlaştırıcı kullansın sen de gözlerini kapat.
112 Yorumla- +1 yıl
Daha kop stres yaşar
- +1 yıl
Bu en mantıklısı.
- +1 yıl
1 kere yaşandı mı devamı gelir bence.
- +1 yıl
Devamı gelir de o an daha çok stres yaşar ve yapamaz
- +1 yıl
Hayır. Kayganlaştırıcı vajinismusu söküp atar. Ben de stres yaşıyorum sınavda olsun her yerde ellerim terliyor ama elime kalemi alınca düzeliyor.
- +1 yıl
Burada sadece sorun kadın değil ki argo stresi eşi de yaşıyor eşi de bu streste olmasa zaten sevişirken çoktan parmağı sokmuştu 😁😁😁
- +1 yıl
O zaman ön sevişme yaşayacaklar uzun uzun.
- +1 yıl
Uzun uzun gerek yok ki, sevişme uzadıkça stresleri daha da artar bunlara lazım süre 5 dakika bu süreyi geçti mi stres artar bunlarda
- +1 yıl
Hayır sevişme uzarsa atmosfere alışırlar.
Soran+1 yıl@hayatcokzoraglarim sanırım haklısın bir de söylediğin gibi deneyeceğim
- +1 yıl
Benimkisini dene. Ama sakın sonunu düşünme ve içine girdiğini de düşünme.
- +1 yıl
Eşi de bilmiyor yoksa sevişirken zaten parmağı sokmuştu
Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Korkup kendini kasarsan normalden daha fazla acır.. önsevişmeyi uzun tutarak seni iyice zevke getirdikten sonra içine girerse aldığın zevk daha fazla olduğu için ağrıyı nerdeyse hissetmezsin..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin kendine yaptığın bir şey psikolojik sorun kafana takıyorsun kendini sıkmayacaksın strese sokmayacaksın rahat gevşek olacaksın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Sarhoş olana kadar içki iç cinseliģi yaşarsın veya cinsellik sırasında kitap oku, penisin gireceğini düşünme
10 Yorumla
+1 yılİlk gecede yapmayanların zamanla stresle hiç yapamıyor
21 Yorumla- +1 yıl
hem psikolojik olarak yıpranıyorlar ilk gece yapmayanlar ayrıca gen kızları evli kadınlar acı konusunda korkutuyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman evlenmeseydin. Çünkü evliliğin %95 i seks zaten. Hele ki yeni evlileler için seks evliliğin tadı tuzu. Sen şu an evliliğini sıkıcılaştırıyorsun daha en baştan.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir geceligine alkol al ya da eczaneye gidip istek artirici ilac al. İstegin artarsa pskoljine de etkisi olur. Alkolu de fazla al biraz sarhos olman lazim. O zaman yaparsiniz zamanla devami da gelir.
10 YorumlaGecici durum rastladım bir kişide bu duruma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öleydim gereğinden fazla acı hissettiğim için yapamadım. Sonra kadın doğum doktoruna gittim. Normal şartlarda yapamayacağımı söyledi ameliyat oldum. Düzeldi sonra.
10 YorumlaZamana bırakın. Acele etmeyin. Yavaş yavaş düzen oturacak
10 Yorumla
+1 yılAlkol al bir gece. Sarhoş ol hatırlama bir şey. Ondan sonra gerisi gelir.
12 Yorumla- +1 yıl
Bende ayni seyi dusundum
- +1 yıl
@Melike3856_ eee aklın yolu birdir
Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. Partnerin ikna edecek bekleme olmaz bekledikçe korku artar
10 Yorumla
+1 yılBunu aşmak sizin elinizde ama o korkularını yatakta yenmeli
10 Yorumla
+1 yılHasta misiniz sen
Evli olsam 2 sn beklemem ikna da ederim yardimci da olurdum çözerdim o sorunu10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılBunun tek yolu tedsvi olmak. Booyle devam edersen aldatılırsin
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCok kasiyorsun kendini siz iliskiye degil sevismek icin girin yataga sonra kendiliginden olur zaten uzun sevismek obemli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle devam edersen kocan seni aldatır yanlış anlama aldatmayı savunmuyorum ama erkeklerin çoğu bunu yapıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yaşamayacaksan neden evlendin ki? Bu gayet doğal ve olması gereken şey yani ayıp falan değil asla.
10 YorumlaÇok net psikolojik durum. Bu kadar düşünürsen bu tabu daha da artacak. Sevilmeyi uzun tutup gevşedikten sonra deneyin durumu kolaştırır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılVajinusmus sun bu bir pikolojik rahatsızlık uzmandan eşinle braber yardım almalisiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşini kaybetmeyi göze al bu devirde evli olanlara daha çok ilgi var
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe zaman evlendiniz. Tam olarak neyden korkuyorsun acaba?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKorkacak bir şey yok bir deneyin sonra seninde çok hoşuna gidecek tabii orgazm olursan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğrı niye olur ki anlamadım esnek değil ki orası?
23 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik mi acaba bilemiyorum kuzum 😥
Cevap sahibi+1 yılBen daha yaşamadım bilmiyorum ama ön sevismeyi çok uzun tutun diyorlar ıslak olunca kolay olabilir.. kendini sıkma acır gibi düşünme. Yani yasasam belki tavsiye verebilirim bilmiyorum o yüzden
Soran+1 yılSağ ol kuzum ya bir de öyle deneyeceğim
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal olarak hayatın nasıl peki neşelimisin işine odaklanabiliyormusun yoksa depresif ve streslimisin
04 Yorumla
Soran+1 yılNeşeli birisiyim aslında. Sorun da yaratmam ama iki gündür böyle oldu yorulduğum için mi bilmiyorum bugün alkol alıp mı denesem kullanmadım da hiç
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ya bende hiç cinsellik yaşamadım da çevremdeki herkes patır kütür anlatıyor bana
Soran+1 yılBana da anlatıyorlar
Cevap sahibi+1 yılCidden her kadına yapıyorlarmı bi arkadaşim ağzına işediğini söyledi iğrendim resmen
+1 yılAcele etmeyin zamanla oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama yorumlar hemen kocan seni aldatır başka kadına gider bilmem ne
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. En nefret ettiğim Kadın tipi allah kocana sabır versin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar tavsiye versin
11 Yorumla
Soran+1 yılLütfen 😥
üroloğa git psikiyatiye yönlendirecek çok basit bir ilaç ile çözülecek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıle soruyu gece sormuşsun bu gece olacak inşallah demişsin yine mi başarısız?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvleneli ne kadar oldu
15 Yorumla
Soran+1 yılİki gün
Cevap sahibi+1 yılÇok olmamış, on sevişme yapıyor musunuz ya da ne kadar yapıyorsunuz
Soran+1 yıl20 dakika kadar
Cevap sahibi+1 yılSonra peki kasılıyor musun
Cevap sahibi+1 yılİpleri eline al
+1 yılbu olmaz çok zor ama neyse detaya girilecek bir yer değil
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olmaz
- +1 yıl
cinsellik yani ama gzlsin detay sormak yaska genelden
Vajinismus olabilirsin muayene oldun mu
10 Yorumla
+1 yılÇift terapistine gidind erim
10 Yorumla
+1 yılVajinismus olabilir misin bı doktora git
10 Yorumla
+1 yılÇocukluğunda bir travma mı var acaba
12 Yorumla- +1 yıl
Muhtemelen cevap orada gizli ponçik
- +1 yıl
Psikolojik destek almanı tavsiye ederim
+1 yıleşinde sıkıntı var sanki
10 Yorumla
+1 yılYav soksun gitsin ne ugrasiyon
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinusmus olabilirsin. Bir psikologtan destek almalisin canim
10 YorumlaAlisirsiniz acele etmesin sabırlı olun konuşun
10 YorumlaKendini mi kasiyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşte evlenmeden önce cinselliğin önemi 😂
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılönsevişmeye odaklanın sonrası kendiliğinden gelir.
10 Yorumla
+1 yılYavas yavas alısicaksin ki merak etme
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılac bacaklarını ona bırak
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlışırsın korkma. Kendini eşine bırak
30 YorumlaYaşın gerçekten 30-35mi
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır 24
- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılBir deliğe giremiyor mu beceriksiz Kocan
11 Yorumla- +1 yıl
Özelden yazarmısın lütfen
- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?