Kesinlikle karşılıklı olarak konuşulup anlaşılması gereken bir durum. Diğer türlü hiçbir anlamı olmaz çünkü ikinizde birbirinizden çekiniyorsunuz. Bir kez konuşabilirseniz isteklerinizi, nelerden zevk aldığınızı ya da neler isteyip istemediğinizi sonrasında daha rahat olabilirsiniz. Ama bana kalırsa bu konuşmayı birinizin başlatması yani cesaret göstermesi gerekiyor. Evliliğimde bu rolü genellikle ben üstleniyorum ve bu sayede eşimde alıştı çekinmiyor konuşmaktan. Bir an önce bu sorunu aşmanız dileğiyle.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Utangaçlık değil o panik atak, aşırı heyecan, zihinsel olarak açılırsam yanlış mı yapmış olurum vs Gibi kuruntular.
Vallaha suç sen de değil bunu da buraya eşinin yazması gerekiyor du.
Çok utanç verici olan bu
Öncelik le açıklama kişiliğiniz inancınız açılsın dan yetersiz, özellikle karşı tarafın yapısı hakkın da ve kendi hakkınız da hiç bir fikir verecek bilgi yok.
Muhafazakar birey olarak nitelendirip
İşin özü ve uslubunca olayı eşe anlatmak size bağlı ayırıca eşinize sarılıp sarılmamak başınızı göğsüne koymak size kalmış bir durum kimse kimseye istemediği bir şeyi yaptıramaz olayı çocuk isteme olarak da eşinize bildirip bildirmemek size kalmış.
Zira konu hakkında şikayet eden taraf sizsiniz bunu bura ya yazan da bu yüzden sizin aydınlanmanız gerek siz üzerinize düşeni yapmadıktan sonra eşinizin düşüncesini bilemezsiniz00 Yorumla
ilk adımı utansa da eşinin atması gerekiyor bodoslama dalmasına gerek yok zamanınız var ürolojik bir problemi de olabilir ama yadırgama ona rağmen yine de yapılacak bazı şeyler var coğu erkek bilmeyebilir bunları
erken boşalıyorsa tamamen soğumaya kadar gider bu seksten00 Yorumla
Evlenmeden önce konuşmadınız mı bu konuları? Sonuçta cinsellikte illaki olacak, daha dokunma bile yokmuş. Birinizin adım atması lazım. Beraber tecrübe edeceksiniz, yani artık eş oldunuz, dokunun birbirinize bundan doğal bir şey yok. Utanma tabi ki olabilir ama aşacaksınız zaten, evlendiniz artık düşünmeyin nasıl olacak diye, akışına bırakın.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl aşacağız?
- +1 yıl
Karakterlerinizi tam bilemem ama biriniz adım atmak zorunda, cinsellikte evliliği ayakta tutan bir şey, bu da çok doğal. Yani ona sarıldığın zaman mutlu olmayacak mısın? Olursun tabi ki, o da sana karşılık verecektir, bu şekilde ilerlersiniz, eğer durum çok ciddiyse bir uzmandan yardım alabilirsiniz ama ilk başta beyinde bitirin işi, evlendiniz artık. Özeliniz ikinizin arasında bunu bilin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
+1 yılGüzelim sana tavsiyem şu. Güzel bir yemek hazırla akşam biraz da süslen. Oturun güzel yemek yiyin. Bu yemekte de artık cesaretini azıcık toplayıp bu durumdan sıkıldım de. Ne durumu derse ima yap. Anlayacaktır. Ben hazırım de. Bunları söylemek seni zorşamaz merak etme. Sadece dene yahu. Sonra kaşk yanına otur. Yanağından bir tane öp. Gerisi gelir o da öküz değilse. Buna da cesaretin yeter emin ol. Şimdi düşününce gözünde büyüyor belki ama sen o ortamı hazırla dediğimi yap ve bir anlık cesaretle konuş o kadar zor olmadığını idrak edeceksin ve zihninde çanlar ötecek. Ertesi gün de niye bu kadar mala bağladık diye pişman olursun zamanında sorunu çözemediğiniz için. Sen dene bunu.
23 Yorumla
Soran+1 yılMadem bu kadar kolay neden 2 3 5 yıl yaşayamayanlar var? Gerisinin gelmesi değil belki sevişme olarak anlayacak. Neyi yapıp yapmayacağımız belli değil.
- +1 yıl
Sevgili soran senin sorunun yapamayanları bahane etmek. Olumsuza sarılmak daha kolay çünkü. Yapanlar nasıl yapıyor o halde?
Soran+1 yılBilmiyorum onu anlamaya çalışıyorum bende.
Bakın kaç aylık evlisiniz inanki bilmiyorum ama, görücü usulü mü evlendiniz veya severek mi? Şimdi Eğer görücü usulü ise utanırsınız bu normal bir şey. Şöyle bir şey de var, sen ona yanaşmazsan ve o da sana yanaşmazsa sizin evlilik düzgün gitmez. O erkek olarak sana karşı bi adım atmalı ki devamı gelsin, sende mesela böyle yanaş öp nasıl olsa senin kocan o. Yani bir şey dicem yanlış anlama, sonuçta evlenmişsiniz daha neden utanıyorsunuz ki?
218 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü değil tanışarak evlendik. Neden utanıyorsunuz falan hiç deme. Yapımız böyle ve yeni evliyiz. Hemen evlendim diye utangaçlık gitmiyor iradeye bağlı bir şey değil bu.
Soran+1 yılYapamıyorum diyorum ya zor benim için. Sen yeni evliyken söyleyebilir misin? Hiç mi utanmıyorsun?
Soran+1 yılDuygularımızı yaşamaya hakkımız yok mu? Sorunumuz var çözüm arıyoruz gelip yargılıyorsun. Utangaç olmayanlar mi evlensin? Sende aynı durumu yaşarsın inşallah.
Soran+1 yılNiye öncesinde yatıp kalkıyor musun başkalarıyla?
Soran+1 yılDoğamızda olan bir duygu durumu içinde olduğum için yargılanıyorum olaya bak. Milletten yardım isteme bilmem ne kimden iste? Sorunum zaten utanmak sen gelip kocandan utanıyorsan bir şey demiyorum diyorsun ne yaman çelişki bu.
Soran+1 yılSon yazdığım paragrafta beddua var mı bak bakalım.
Soran+1 yılO zaman imtihanında sana başarılar.
Soran+1 yılNeyine güveniyorsun açıklasana. Ağzımı bozmadım ayrıca hakaret falan yok ortada.
Ya ben bu utananları anlayamıyorum gerçekten. Kendi kabuğunuzdan çıkmadan neden evliliği düşünüyorsunuz siz? yahu utanıyorsanız daha kabnuğunuzu kıramamışsınız demektir. Evlilik içinde utanmak nedir ben bunu bir türlü anlayamaıyorum cidden. Böylelerine gidip yardımcı olamk istiyorum bazen :)
03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilirsin bize. Utanma durumunu belki yenemeyeceğiz evlenmeyelim mi hiç?
Soran+1 yıl3 hafta oldu.
Cinsellik konusunda 895 cevap paylaştı. utanma olmasi normal. ozellikle bu konularda kapali bir kisi isen. 3 hafta cok kisa bir sure. birbirinize sans vermeniz gerekir bence. dus cikisi veya ust degistirme gibi spontane anlar yakalayip en azindan birbirinize karsi biraz yakinlik yakalasaniz belki bir ufak ihtimal olur. bosanma filan givi seyler dusunme negatif olma, ziyan olmayin bu devirde evlenmek de cok zor bosanmak ta. bol sans mutluluklar
00 Yorumla
+1 yılKız acıdım vallahi sana şimdi nasıl bir malla evlendin bide yeni en güzel zamanları bide ön sevişlemi arzulu sabaha kadar fantezi çılgınlık olmalı delice seks olmalı yazık sana malı değiştir başkası vardır belkide ona harcadığı enerji den dolayı sana kalmaz belkide gel seni İngiltere ye davet edim en azından mutlu olursun
05 Yorumla- +1 yıl
Bırak gel sen düşün dediğimi herşeyin mükemmel olur
- +1 yıl
La bi hadi ordan git saçma sapan konuşuyorsun sanane namus bekçisimi oldun burdan kendine pay çıkarmanın çakallık peşinde koşuyorsun lan ben gırgırına takılıyorum malsa mal kabul etmiş sanamı düştü bekçilik ben Avrupa da yaşıyorum burdaki kadınları görsen kadın gördüğünü anlarsın zaten istediğin kadınla konuşursun kabul eder etmez evliyim der demez evet ya da hayır der ben Abaza değilim bir benim konuştuğum kadını rüyanda göremezsin sen o kadar şereflisin burada ne işin var git ailenle birlikte otur evinde dürüst olmayıp ta dürüstlük taslama sana laf söylenirse cevap verirsin öyle bi umut pay çıkarma kendine belki sevunursam biri atlar diye
- +1 yıl
Ben herkesi davet ediyorum imkanı olan gelsin gelir evli bekar insan gibi yaşamak için yolları var buraya gelmenin de belki inanmazsın üstüne düş şu ülkelerde günlük 10 kadınla beraber olursun insanlar gelsin ben herkese bilgi veririm davet ederim sen boş ver gerek yok sen savunma başkası yazsa bende savunmam kişi kendini savunsun boş ver gitsin bu şekilde insanlarla kötü olma gerek yok bence burada olmamın sebebi arkadaşım oldu bebebi takılıyorum öyle işte amacım vallahi cinsellik değil öyle bi dert yok ve burdaki insanlar gerçekten bizim ülkeye göre saygılı anlayışlı ahlaklı bak ahlaklı sen bi araştır Türkiye yeyi taciz tecavüz ensest swengar. İlişkide nerelere gelmiş bi bak herkesi sen düzeltemezsin tut kendini deli yürek 🤣
- +1 yıl
eğer öyleyse tamam ve evet senin o dediğin olaylara nefretim zaten çok ayrı bi düzeyde kendi tanıdığım olsa çoktan boynunu kırıp atmıştım bi köşeye. eğer dediğin gibiyse sorun yok sadece sinirime dokunuyo böyle birisiyle beraber olan kadına erkeğe yürüyenler gelemiyorum öyle muhabbetlere yürümüyosan sıkıntı yok.
- +1 yıl
Neyine yürüyeyim burdan oraya ama mantıklı düşün takma kafana genç öfkeli olma sakin ol hayat güzel değil
+1 yılDemek ki aranızda duygusal bağ yok. Önce beraber bir şeyler paylaşarak gülmek, eğlenmek, sohbet muhabbet, flörtleşme, cilveleşme gibi gibi şeyler yaşamanız lazım. En olmadı içki içip keyif yapmayı deneyin.
26 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal bağ var. Duygu olunca akıp gideceksin diye bir şey yok.
- +1 yıl
Duygu varsa neden odun gibi yatıyorsunuz?
Soran+1 yılDuygunun olması herkeste işe yaramıyor anlar mısın artık.
- +1 yıl
Anladım konuşma tarzın bile değişikmiş. Kocana da böyle çemkiriyor musun?
Soran+1 yılÇemkirmek değil sinirliyim sıkıldım bu durumdan. Biraz düşünürseniz anlarsınız. Duygu var diye istediğini yaparsın diye bir şey yok ya da duygulara akıp gitmek diye de bir şey yok. Bazı insanlarda olabilir her insanda yok ama.
- +1 yıl
Peki.
+1 yılUtanma da bir yere kadar olur. Evliliğinizin giddişatını değiştirmek istiyorsan ilk adımı atmak zorundasın. Eşinle de konuş açıkça. Utanacağınız biriyle niye evlenirsiniz anlamam. Yapım falan demeyin çünkü bu konudan şikayetçisiniz.
019 Yorumla
Soran+1 yılUtanma durumu kişiden kişiye göre değişmiyor haberin olsun.
- +1 yıl
O herhangi biri değil. Sevdiğin kişi. Farklı şeyler hissedersin insani olarak. Bence yetiştirilme tarzınızla da muhakkak kaynaklı bu derece utangaç olmanız. Yapıcı bakmak lazım olaya. Zaten boşansanız da sizin karakterinizle alâkalı bir sorunsa sonraki ilişkilerinizde çözülmeyecek. Eşinizle konuşun.
Soran+1 yılO yüzden boşanıp bekar mı takılalım dedim ya
- +1 yıl
Eşinizle iletişiminiz nasıl peki? Karşılıklı her şeyi paylaşıyor musunuz?
Soran+1 yılNe gibi mesela?
Soran+1 yılYüz yüze cinsellik pek konuşmadık.
- +1 yıl
Her konuda. İşten gelince günün nasıl geçti gibisinden sohbetler mesela.
Soran+1 yılOluyor bazen.
- +1 yıl
Aynı evin içinde yaşayan yabancılar mısınız? Nasıl bazen ya?
Soran+1 yılAçıklamada yazdım öyle gibiyiz diye.
- +1 yıl
Sadece cinsellik temas konusundadır belki diye düşündüm. Ama üzgünüm temelleri sağlam bir evliliğiniz yokmuş.
Soran+1 yıl😔😔😔
Soran+1 yılSen evli misin?
- +1 yıl
Hayır bekarım
Soran+1 yılEvlenecek olsan kendini nasıl tahmin ediyorsun bu tarz şeylerde. Veya deneyimin olduysa nasıl oldu?
- +1 yıl
Aile kurmak benim hassas noktam. O yüzden iyi tanıyıp ortak noktalarımız olan, her türlü meseleyi konuşabildiğim, hayatımı gerçekten paylaşabileceğim insanla evlenmeyi tercih ederim. Zor samimiyet kurarım. Samimi olduklarıma göre temas bağımlısıyım. Öperim, sarılırım, dokunurum her zaman.
Soran+1 yılSevgilin oldu o zaman daha önce.
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılPeki anladım.
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİki taraf da bu kadar utangaç ve çekingense bu sorunu sadece bir büyük ablanız (yaşı epey büyük olsun) çözer. Söyle derdini rahatça söylediğin bir ablana size misafir gelsin hatta kalsın bir kaç gün, o ne yapar eder halleder.
05 Yorumla- +1 yıl
Hatta bunla ilgili hikaye okudum kadın seri dizi şekilde yazıp duruyordu mailden, slyepeden yazıştık siteye atmadığı hikayelerden de attı baya da gerçek.
Soran+1 yılNe yapabilir?
- +1 yıl
Nasihatvari konuşur bğyğk olarak ama arkadaş gibi, cesaret verir. Gerekirse yanınıza gelir şmyle yapın, böyle yapın der utanılacak bir şey yok der.
Soran+1 yılBunu diyecekse hiç gelmesin.
- +1 yıl
Ben genel olarak söyledim. Ya olaya direkt el atar büyük ihtimal eğlenceli olur hem.
+1 yılbir şey diyeceğim neden utanıyorsun yani gidip cilve yapsan güzel giyinsen etkilenir zaten küs gibi olmaktan bin kat iyidir şimdi bu sorundan kurtulmak için harekete gecmen lazım hayat kısa durma çabala
07 Yorumla
Soran+1 yılEtkilenmek mesele değil zaten etkileniyoruz.
- +1 yıl
Kardeşim niye evlendiniz o zaman evcilik oyunu mu bu
Soran+1 yılHayatımızın sonuna kadar yalnız mi yaşayalım?
- +1 yıl
Cinsellik bir ilişkinin %80 i eğer yapmazsan aldatma oranı yukselir erkek ihtiyacını karşılamak ister ve seni bilmem ama herkes cinsellik ihtiyacının sevdiği evlendiği insanla yapmak ister sen hala uyu sen bilirsin tabi ki cesaret edemiyorsan sevişmeye ayrıl bı anlamı yok
Soran+1 yılKendisi de benim gibi aldatabileceğini sanmıyorum hiç.
- +1 yıl
Baya toxic bir ilişkiymis bir erkek nasıl sevişmek istemez anlamadim
Soran+1 yılİstemiyor değil.
+1 yılSende utangaçsın oda utangaç nasıl olacak böyle en iyisi yavaş yavaş açıl sen bu gün dekolteli falan giy ona daha sıcak yaklaş bu utangaçlıktan kurtulmanız lazım yoksa zor hemen her şeyde de boşanılmaz yani biraz sabredin birbirinize ama iş sende bitiyor bence bu akşam şaşırt onu çifte bayram yaşat 😂
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eğer birbirinizi seviyordaniz ilk sorunda boşanmayı düşünmeyin aranizdaki bu soğukluk aşırı çekingenlik ten kaynakliysa bı parca alıştıra alistira birbirinize yakınlaşır sohbet edin önce iletişim bu konuda size yardımcı olacaktır küçük zihin oyunları oynayın zamanla eminim bu sorunu asarsiniz
00 Yorumla
+1 yılÖn yargılı gibi görünmek istemem ama biraz ters, asabi ve soğuk birine benziyorsun. Adam senin buzdolabı gibi hallerinden dolayı sana yaklaşamıyor olabilir. Tavırlarını biraz düzeltmeyi denesene.
19 Yorumla
Soran+1 yılBunu nereden anlayabildin?
- +1 yıl
İnsanlara cevap veriş tarzın ve hislerim.
Soran+1 yılBurada soğuk davranıyorum çünkü bu benim için önemli bir konu sıkıldım ve aynı şeyleri sürekli yazmaktan da bıktım. Üzerine saçma sapan abazaların yorumları da eklenince bu tarz cevaplar veriyorum normalde böyle değilim yani merak etme.
- +1 yıl
Soğuk ve ters davranmadığın halde karşındaki kişi sana yaklaşmıyor mu.. sen sıcak ve yakın olduğun halde.
Soran+1 yılYaklaşamıyor.
- +1 yıl
Anladım. Çok zor bir durum gerçekten. Sebebini sen kendi içinde biliyorsundur belki. Ondaki problemleri de sen çözmelisin kendindeki problemleri de görüp düzeltmelisin. Utangaçlığın ona soğukluk gibi görnüyor olabilir. Yaklaşamıyor olabilir, çekiniyor olabilir.
Soran+1 yılEvet bu olabilir haklısın. Onun utangaçlığı da bana soğukluk gibi gelebilir. Kısır döngü olursa?
- +1 yıl
Birinizin kırması gerekiyor o kıramadığına göre sen kırmalısın. Şimdi burada anladın utangaçlığından soğuk gibi göründüğünü. Bazen erkekler gerçekten çok utanıp yaklaşamayabilir sen de öyle davranınca hiç istemez. Sen ancak düzeltebilirsin.
Soran+1 yılBilmiyorum artık ama dikkate alacağım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım sizinki bu çağda cahilliğin tavan yapmış versiyonu. Hadi sen utangacsin erkek duramaz ki. ilk gece gelinliğimle yapacaktı neredeyse. Sen soyun gir yatağa penisini okşa yapmazsa erkek değildir salla gitsin onu ne diyeyim başka
215 Yorumla
Soran+1 yılCahillikle duygunun alakasını açıklasana. Biri bilgisizlik diğeri duygu durumu biz bilgiliyiz merak etme.
Cevap sahibi+1 yılPeki bu bilgi niye ise yaramıyor gereksiz bilgiler sanırım
Soran+1 yılGereksiz değil. Cinsel bilgi işte nesi gereksiz olsun.
Cevap sahibi+1 yılSen dediğimi yap ve ilişkiye girin
Soran+1 yılSen ne yapıyordun ilk zamanlar?
Cevap sahibi+1 yılSorun olmadı soyunduk duşa girdik sonra yatağa kocam zor dayandı kaç defa yaptı ilk gece bakir adam haklı aşık olduğu kadın yanında seks yapmalı yani
Soran+1 yılBirde bakirdi yani hiç inandırıcı gelmiyor.
Cevap sahibi+1 yılDindar adam zina yapmamış diye sekstemi yapmayacak cinsel gücü yüksek bu kadar sabretmis
Soran+1 yılYav yapsın. İlk kez bir kadına dokunuyor nasıl utanmıyor onu anlamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılNiye utansın sevdiği kadını kucaklamak seks yapmak ister ben ondan daha fazla istedim hemen yaptık üstelik kizligim bozuldu
Soran+1 yılNeden utanmasın ilk defa bir kadına dokunuyor. İlk kez olan bir şey bu.
Cevap sahibi+1 yılİlk defa karpuza dokunsan yemez misin veya elmaya şimdi aynı şeymi deme
Soran+1 yılDikkat çekmez ise yemem yani. Birisi duygu durumu diğeri yiyecek nasıl bağdaştırdın?
Cevap sahibi+1 yılTamam siz utanın ölene kadar yapmayın sinirlerim gerildi Allah kolaylık versin
Soran+1 yılGerilecek bir şey yok varsa benim gerilmem lazım asıl.
Cinsellik konusunda 974 cevap paylaştı. Utanma duygusu yaşanacaklara engel olmamalı. Sen harekete geç tabii ki baştan ufak adımlarla olacak ama göreceksin ki bir ay sonra ne utanma kalmış ne başka şey, genelde böyle başlayanlar daha da ileri gidiyor zamanla normallerden bile.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılBence uyum ve çekim yok aranızda birbirinizden utanıyorsanız o kişiyi başka gözle görüyorsundur uyum ve çekim olan çiftlerde böyle olmaz bence ama yinede isterseniz bir evlilik terapisti ile görüşün ya da ben size yardım edeyim tavsiyelerle
00 Yorumla İlk bir sene ilişkiye girmemiştik evlendikten sonra
34 Yorumla- +1 yıl
İnanılır gibi değil
Soran+1 yılUtangaçlıktan mıydı neden dolayı oldu?
Soran+1 yılTamam mesaj atayım.
+1 yılNasıl koca bu biraz enerjik olun film izleyin sarılın birbirinize çıkıp dışarı da el ele yürüyün beraber kitap okuyun ne bilim eğlenceli vakitler geçirin cinsellik zaten kendisi aniden de gelebilir.
10 YorumlaCinsellik konusunda 534 cevap paylaştı. Utangaçsınız da evlilik yani bu bunu bilerek evlendiniz bribrinize helalsınız bunlar çok büyük artılar o zaman gözünüzü kapatıp birbirinize sarılın veya birbirinize sarılacak ortam hazırlayın bir filmle olabilir
00 Yorumla
+1 yılYenimi tanistiniz? Daha onceden flort falan yokmuydu?
25 Yorumla
Soran+1 yılTanışma vardı.
- +1 yıl
ilginc canim Hadi sen cekingensin Esindemi yanasmiyor? Esin ailesi zoruylami evlendi?
Soran+1 yılZorlama yok. Açıklamayı okumadın mı? İkimizde utangacız dedim.
- +1 yıl
Ya istedigin kadar utangac ol Ozellikle erkek yaninda kadin varken dayanamaz.. Baska sorun var esinde
Soran+1 yılSanmıyorum iradesi güçlüdür ve bende aynı olduğum için anlıyorum onu.
Kac aylik evlisiniz. Ilk gece de mi herhangi bir sey yasamadiniz. Elbette ikinizden birisi ilk adimi atacak ki birseyler yasanabilsin. Iliskiye çağırmak için yeri gelecek ilk adimi sen atacaksin yeri gelecek esin atacak. Yataga girmeden önce guzel bir hazırlık yapabilirsin davet için daha sonraki zamanda da esin sana adim atacaktir
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce hiç öpmedi mi senj 😐
Yaşlar kaç bu arada
Çok şanslısınız Ama farkında değilsiniz03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl şanslıyız? 27.
- +1 yıl
İkinizde temizsijuz bu yüzden şanslisijiz bu problem aşılır büyük problem olarak görmedim ben birbirinize biraz zaman verin
Soran+1 yılBilmiyorum.
Gizli Üye(18-24)+1 yılAlllahıımmm yapış işte nasıl dokunamazzsıınn😁 uykuluymuş gibi onun tarafına falan geç, uyanınca da ya gerçekten mii uyurken naptığımı bilmiyorum ki falan dersin :) o da keşke hep uykulu olsan der kfkxls
Eğer erkek utangaçsa onu sen uyandırmalısın eşi de olsan sen istemeden sana dokunmayı doğru bulmuyordur belki131 Yorumla
Soran+1 yılBelki bende eşi de olsam dokunmayı doğru bulmuyorum neyse. Bu dediklerin beni ve onu aşıyor. Sen dokunabilir misin?
Cevap sahibi+1 yılKızım evlilikte temas olduğunu bilmeden mi evlendiniz?
Ben de başlarda utanırım ama taktik falan uygularım yıllardır beklediğim anı görmezden mi gelicem kfkxls
Soran+1 yılBiliyoruz temas olduğunu ama olmayanlarda var belki bizim ki öyle olacak. Ne yaparsın mesela? Yıllardır beklediğin an dokunmak mı?
Cevap sahibi+1 yılSarılmak, birlikte uyumak, yastığı yüzüne kapatmak, onu yataktan atmak mfmckd
Sana dediğimi yapabilirdim uyku halinde yakınlaşmak, veya bir samimiyet vardır illaki konuşulur
Soran+1 yılPeki ya cinsellik ve ötesi?
Cevap sahibi+1 yılSiz evlenmeden önce hiç vakit geçirmediniz mi? Nişanlıyken falan (cinsellik anlamında demiyorum)
Soran+1 yılGeçirdik ama fazla değil.
Cevap sahibi+1 yılHmm ondan olabilir yani evlilikte biraz zaman geçirince alışacaksınız o zaman utangaç olmasanız evliliğin getirisi niyetiyle de yapılır ama bilemedim eşin sana hiç yakın davranmıyor mu? Aranız nasıl?
Soran+1 yılPek bir şey yok aramızda.
Cevap sahibi+1 yılİletişim?
Soran+1 yılİletişim var tabi.
Cevap sahibi+1 yılAnladım ne zamandır evlisiniz? Ve yaşlar kaç?
Soran+1 yıl3 hafta. 27.
Cevap sahibi+1 yılHmm bayaağı yeniymiiş olur zamanla ya sen istiyor musun onu? Sadece utangaçlık var di mi?
Soran+1 yılEvet istiyorum tabi ki. Gözlemime göre evet sadece utangaçlık var.
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman :) zamanla alışırsınız, utangaçlık için de youtube da sayısız video var izle ve alış
Soran+1 yılİzlediklerim oldu ama pek faydalı değil. Buraya sordum ondan.
Cevap sahibi+1 yılAnladım zamanla alışırsınız ya
Cevap sahibi+1 yılEvde nasıl giyiniyorsun?
Soran+1 yılYani spor daha çok.
Cevap sahibi+1 yılHm biraz onun ilgisini çekecek türden giyin yine spor olsun ama çekici olsun ay ne heyecanlı 😂😂
Soran+1 yılNiye heyecanlandın ki bu kadar? 😅
Cevap sahibi+1 yılBen de istiyoroomm
Soran+1 yılUtangaçlık mı? Evlilik mı? Erkek mı? Utangaç erkek mı? Neyi tam olarak? 😆
Cevap sahibi+1 yılErkekle gelen evlilik tabii ki de 😄 onun için hazırlanmak falan 😍
Soran+1 yılHmm eşe hazırlanmak heyecanlı diyorsun. 😄
Cevap sahibi+1 yılEvvet
Soran+1 yılBilemiyorum artık.
Cevap sahibi+1 yılNeyi yaşamamaya?
Soran+1 yılCinsellik
Cevap sahibi+1 yılNeden
+1 yılBu ne saçma bir evlilik bile bile mi lades dediniz hadi kadını anlarım da erkek dediğin daha baskın olmalı
00 Yorumla
+1 yılDur güzelim sana hemen yardım edeceğim rahmetli haydar dümen bütün kitaplarını bana hediye etmişti bulunca yazarım sana 😂
00 YorumlaEvlilik demissin ama bu evcilik tatlim ya. Evlenmissiniz hala mi utaniyorsunuz birbirinizden. Cix ikinizden de olmaz
00 YorumlaCinsellik konusunda 855 cevap paylaştı. burada bence erkeğe büyük rol düşüyor. Güzel şeyler söylemeli ve hafif temas etmeli. Sarılmıyor da mı yahu.
00 Yorumla
+1 yılHemen bosanmayi dusunme esini al karsina konus belki bi derdi vardir
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmayı hemen düşünmüyorum ama durum böyle en son çare olarak yazdım.
- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa işte iletişimsizlik oldukça kötü bir şey o yüzden bu ilişki bitmek üzere onun seni yönetmesi lazımdı
00 Yorumla
+1 yılAileleri çağırın onlar yardım eder , belli ki onların zorlamasiyla olmus
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır zorlama ile falan değil.
- Cinsellik konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğunuz yok ise ve konuşmak çözüm olmuyor ise yol yakınken boşanmak en mantıklısı. Sonrası çekilmez oluyor...
00 Yorumla
+1 yılYeni evliyseniz olur bi kaç ay bide ramazan diye istemediğini düşünüp kendini çekiyor olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar genelde kendilerinden cinsellik istemeyen erkekleri görünce göklere uçardı ne oldu devir değişiyor sanırım.
11 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok. Bu sitede yüzlerce kişi var.
+1 yılSen cesaret et
Frikik ver
Söyle
Gözlerinin içine bak
Elleş biraz kocanla00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen ona dokun o sana dokunsun yapın bu işi ne var utanacak bu kadar eşin o
00 Yorumla
+1 yılBirinizin cesaret edip o utangaçlığı kırmalı artık yoksa soğumaya gider
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bekarım ama eğer yanımda bir kadın yatıyor olsa dönüp dötümü yatamam ister istemez tahrik olurum hele ki yanımda üstsüz yatıyorsa o bile yeter di beni tahrik etmek için
00 YorumlaIkinizde mi cok cekingensiniz. Ilk geceden beri mi boylesiniz
00 Yorumla
+1 yılBunu eşinle konuşmanız lazım ne kadar oldu evleneli hiç yapmadınız mı
00 Yorumla
+1 yılSizde iki sarılın herife yani 2 utangaçsanız niye evlendiniz gkjfsdhs
00 Yorumla
+1 yılOnu bunu bilmem ama evlilik başa bela. Ben bu kadar b*ktan bir kuram görmedim
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir anda o atesi baslatan bir 18 film bulun baslasin o kivilcim
00 Yorumla
+1 yılBoşanma asla çözüm değil, konuşarak çözmeye çalışın, oda olmadı doktora gidin. Psikiyatri vs..
00 YorumlaCinsellik konusunda 583 cevap paylaştı. Sen yaklaş soyun dökün birlikte duş yapın :) çıplak üst daha cccoook şey sayabilirim
00 Yorumla
+1 yılya atsın bu KS beni ama ben yine de buna aptal dicem.
00 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Kocanda iş yok. Yatağa girdiğinizde kocanın penisi kalkmıyor mu. Kalksa ilişkiye girer.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle durumlarda erkeğin film izlemesi gerekiyormuş sanırım.
13 Yorumla
Soran+1 yılFilm izlemekle cinsellik öğrenilmiyor. İzlese bile utanç yenme konusunda neye yarar?
Cevap sahibi+1 yılUtangaçlık, utanç verici bir şey yapılırsa gider zaten.
Soran+1 yılFilm izlemek ile alakası yok.
Yeni evliliklerde bu tür şeyler çok sık. Erkek zamanlar ilgiyi azaltır. Kadın ise daha fazla ilgi ister.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtanmanın üstesinden gelme yolunu boşanma olarak görüyorsanız evlenmeseydiniz keşke.
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma olarak görmüyoruz nasıl ne yapacağımızı bilmiyoruz anlıyor musun?
Cevap sahibi+1 yılBunu bi çıkış yolu olarak görüyorsun, sorun bu yönde sorulmuş. Bu da sıkıntılı bi durum.
Soran+1 yılEn son çare olarak dedim onu ne yapayım?
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alaka ya aynı yataktasın eline değsem sertleşir yalamaya baslarım
utanmayın evlisiniz bu ne böyle00 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kaç gün oldu
Neden yaklaşmıyor sana
Sen onun yaklaşmasını sağlayabilirsin bu senin elinde02 YorumlaUtangaç kadınları severim ve onları cinsellige alıştırmayı da
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılBencede boşan adamın ha varlığı ha yokluğu en azindan bisaninca canının istedigiyle zevkin doruklarına yaşarsın oda senin hakkın o ihtiyacını görmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar utanırsa utansın bu adamın libidosu yükselip şeyi kalkmıyo mu hiç, farketmedin mi?
00 Yorumla
+1 yılÇok tuhaf bir durum, aynı yatakta olup azmadan seks yapmadan durabilmek gerçekten bir başarı, bu başarıyı ben elde edemezdim kesin bir dakika dahi bekleyemez seks e başlar sokardım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin yapamıyorsa sen yap teması ortamı tamamen karart ve yaklaş😉😊
00 Yorumla
+1 yılSeverek evlenmediniz mi? Kocandan uyanmak ne demek sarıl öp mamyakmısınız ya
15 Yorumla
Soran+1 yılUmarım başına gelir de anlarsın.
- +1 yıl
Evliyim bende severek evlendik gayet sarılarak bir birimizin sırtına çıkarak yeri geliyo uyuyoruz eşin o senin helalin neyinden utanıyorsun anlamadım utanmaya devam edin o zaman
- +1 yıl
Sen kadınsın sen açıl sen cilve yap sen gidince zaten erkek iç yürüsek olarak gelir
- +1 yıl
Sen sarıl sarılmıyorsa arkasına değil önüne uzan kolunu tut beline sar öyle uyu
Soran+1 yılUtanmak benim elimde gibi lanse etmezsen sevinirim. Bu iradeye bağlı bir şey değil.
+1 yılBaştan çıkar erkekse bişeyler yapmaya çalışır sonra sende yardımcı olursun. ama hala bişey yoksa ılıktır
00 YorumlaCinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bu gerçekten çok kötü durum
01 Yorumla
Soran+1 yılYenin etsene
+1 yılEvlilik öncesi nekadar süredir tanışıyordunuz
06 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay civarı.
Soran+1 yılBuradan sor.
- +1 yıl
Önemli bişe ama istersen engelleri sin somra
Soran+1 yılTamam yaz buradan.
- +1 yıl
Önemli ama
Soran+1 yılYazacaksan yaz uğraştırma.
Var söyleyeceğim şeyler ama yapamazsın utangaçsan.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe ki onlar?
Soran+1 yılMadem benim işime yaramayacak o zaman neden boş yapıyorsun?
- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat