Sevgilimle aynı evde kalıyoruz ve yatakları ayıralı çok oldu. Cinsellik yaşamıyoruz :S Bunun sonu ayrılık mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl"Aşk denen algı günümüzde seks için bahanedir." İki bireyin birbirleriyle çift olması neticesinde aşk hissiyatının beden hareketlerine yansıtılması seks olarak ifade ediliyor. Yani bedenin ruhun diliyle konuşması gibi. Aşk hissiyatıyla ortak paydada buluşan iki çift aynı istek ve yakınlaşmanın güdümünde birbirinin tenini aşırı bir tutkuyla arzular ve eyleme dönüştürür. Lakin burada dikkat edilmesi gereken önemli bir husus var; "yatakta seks eylemini gerçekleştiren bu çiftler, isteklerini doruğa çıkartıp doyurduktan sonra birbirlerinden beynen ve madden ayrılıyorlarsa bu sadece seks olarak kalır. Birlikte uyuyabiliyorlarsa işte bunun adı aşk olur." Her ili kavramın arasındaki tek ilişki "isteme" içgüdüsü olsa gerek. Seks denen eylem; sonlu, geçici tatmin olabilen bir istekken aşk ise; sonsuz, sürekli devam eden tatmin olmayan bir hissiyattır. Sonsuza dek sevgiyle büyüyen, sevgiliyle beraber uyuma isteğinin ruhundan hiç gitmemesidir. Onu her an istemen ve bu isteğinin her koşulda devam etmesidir derim ben. Bu arada aseksüelim, cinsellik algısını zerre önemsemiyorum. Aşkın içinde olup olmaması o aşkın yaşanmayacağı anlamına gelmez; cinselliğin bulunmadığı yerde bana kalırsa insanlar birbirlerini daha safça sevip benimserler. Metalaştırmak, obje gibi görmek prensibi olmadığından gerçek sevgiyi tadıp aşka dönüştürebilmek ancak böyle sağlanabilir. Bedensel birleşmeyi hayat felsefeniz haline getirmezseniz ayrılık düşüncelerine yer vermezsiniz. Sevgi biriyle cinsellik yaşamak demek değildir farkına varmanız gerekiyor; ayrılık senaryolarını direkt cinselliğe bağlıyorsanız oradaki "hissiyatlardan ileri gelen" sevgiden söz edemeyiz. Yararlanma ilişkisi yaşadığınızı söyleyebiliriz; illaki cinsellik yaşanacak diye bir şey yok, birbirinizi sevdiğiniz takdirde cinselliği temel etmen görmeyin. Karşılıklı saygıyı, sadakati elden bırakmazsanız ayrılık falan mümkün değildir. Ha eğer diyorsanız "benim yaşam felsefem cinselliktir" o zaman elbette ayrılırsınız, çünkü karşınızdaki insanın duygularından çok bedeni ileri plana çıkıyor.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilinin beklentisini senin değerlendirmen gerekir. Her erkek için cinsellik mutlaka önemlidir ama bu, sana olan sevgisinin önündeyse ayrılır ya da aldatır. Eğer değilse sabreder. Ama bunu bilecek kişi sensin.
00 Yorumla
Bu yüzden her " sana aşığım bebeğim " diyene ya da " gözüm senden başkasını görmüyor sefgulum " veyahut da " seni ilk gördüğüm zamandan beri aklımdan çıkaramıyorum " diyene kanıp evine yatak atmayacaksın bacım. Üzülen sen olursun. Kullanıldığınla, bir obje olarak kaldığınla kalırsın. Burada yanlış anlaşılma olmasın. Sadece kızlar kullanılmış olmaz. Kullanılmaktan kastım, DUYGUSAL OLARAK SÖMÜRÜLMEK... Yazık. Şu hayata bir daha gelmeyeceğiz neden sadece ilklere özgü olan bu tatlı heyecanları değmeyen insanlar üzerinde harcayıp kendimize yazık ediyoruz ki!
Şunu da unutmayalım,
NAMUS ERKEKLER İÇİN DE OLAN BİR OLGUDUR. Adam olun.
Sen de akıllı ol, dost hayatı yaşama ve evlen. Eğer evlenmeden aynı evde kalmak meşru olsaydı evlilik yasalarla güvence altına alınmazdı.113 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
148Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne kadardır beraber yaşıyorsunuz? Sıkılmış olabilir misiniz?
10 Yorumla
+1 yılYatakları ayırmanızın sebebinin ne olduğuna bağlı? Özel durumlarınız nedir bilemeyiz elbette ama aynı çatı altında aşk yaşamak her şeyi aşkla yapmak çok önemli. Yaş aralığı da bunu destekler. Cinsellik ise ülkemizin halen aşamamış olduğu bir konu. En iyisi konuşmak. Doğru zaman da açıkça konuşmak size doğru cevabı verecektir. Belki konuşmadığınız için geçen her gecenizi çöpe atıyorsunuz belki de hayatınızı sonu olmayan bir şey ile israf ediyorsunuz. En iyi cevap ikinizin konuşmasından geçer. Umarım doğru şekilde bir karar kılar daha mutlu zaman geçirirsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBian yanlışmı okudum acaba evlimi diye başa dönüp tekrar okudum bu nasıl bir şey ya zina yapıyorsunuz bide buraya gelmiş niye ayrı yatıyoruz diyorsun bu kadar şey oluyor küçük kıyanet deniyor hiç mi Allah korkusu yok içinizde inanamadım gerçekten böyle şeyler arttıkça gerçekten yaşadıklarımız bize hak
1516 Yorumla- +1 yıl
Herkes eşini beklemiyor maalesef günümüzde yapmayanlar hor görülüyor bunlardan biri ben maalesef
Cevap sahibi+1 yıl@kırlak2828 pişmanlığını duyuyorsun en azından
- +1 yıl
Eşimle yaşamak isterim helalim olsun isterim ben
Cevap sahibi+1 yıl@kırlak2828 öyle olması gerekiyor zaten ama işte
Cevap sahibi+1 yıl@kırlak2828 yorumu beğenmeyen iki kişide galiba müslüman değil hayırlısı olsun ya ne diyeyim
- +1 yıl
Boşver ya herkes uçkur peşinde
- +1 yıl
Ama sizi de tebrik etmek istiyorum bir bayan olarak böyle düşünmeniz konusunda
Cevap sahibi+1 yıl@kırlak2828 teşekkürler ama bu düşünce değil olması gereken bunu sadece toplum normalleştiriyor
- +1 yıl
Ben karşıyım işte normelleştirmek bizi harama cehenneme götürür.
- +1 yıl
Sonrada namustan bahsederler
Böylelerinin yüzünden başımızdan doğal afetler eksik olmuyor deprem salgın gibi kul azmadıkça mevla dert vermez kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef
Cevap sahibi+1 yıl@oyunadamı teşekkürler ama hekersin zoruna gitti galiba baksana 5 kişi beğenmemiş üstelik bunların çoğu kızlar 😂
Cevap sahibi+1 yıl@pink339 benim lafım herkese kadın erkek demiyorum farketmez hepsi aynı benim gözümde
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha önce cinsellik varsa ve artık yoksa ilişki son uzatma dakikalarını oynuyor demektir.. Aranızda bişeyler bitmiş anlamına geliyor. Eski kız arkadaşımla şöyle bir anlaşmamız vardı.. tartışsak bile akşam yatağa girdiğimizde küslüğümüz bitmiş olsun derdi.. o yüzden 5 yıl sürdü. 😇
33 YorumlaEvlenmeyi düşünmüyor ve bu şekilde sürdürülebilir bir ilişkimiz olsun diye sevgili değilseniz ayrılmazsınız, amacı senden faydalanmaksa biraz daha sabret ayrılırsınız evet
Evlenme gibi bir durumunuz varsa, evlenince de ilişki kurmazsan sonu yine ayrılık olabilir, ben yaklaşık iki yıldır evliyim ilişkimiz olmadı, eşime anlayış gösterdim, hayvanlaşmadım hiç bir zaman, ama ben belki zamanla olur üzülme derken terk edildim iyimi10 Yorumla
+1 yılEvliliğin önemi belki anlamışsındır
adamın bir bağlantısı yokki seninle hevesini aldı şimdi kurtulma yolu olarak ilk hamleyi senin yapmanı bekliyor yalandan seviyorum devam edelim dicek ama sen diretince tamam diyip bitirecek o yüzden evlilik şart en azından bir bağ oluyor erkeğin sahiplik duygusu oluşuyor10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1- Eğer sevgilinizle öncesinde cinsellik yaşıyordunuz da sonradan bunu bitirmişseniz ayrılık olasılığı yüksek.
2- Sevgilinizle baştan beri böyle bir düzeniniz varsa, ayrılık ihtimali yine yükseliyor, ateş barut misali sürekli bir çekim olacak çünkü. Bir müddet sonra şeytan zihinleri dürtecek, işte aslında seni arzulamıyor, istemiyor vb...
3- Tabi birbirinizden emin bir çiftseniz, problem de yaşamazsınız.
cut.10 Yorumla Yargı dağıtıclar uğramış buraya. "Evli olmak gerekiyor" falan gibi yorumlar... saçmalık, ne beyinsiz insanları besliyoruz. Neyse soruna gelecek olursak, iki tarafın da cinsel beklentisi yoksa sorun olmaz gibi geliyor ama cinsel beklentisi olmayan insan olmaz gibi geliyor belli sebepler dışında. Ayrıca cinsellik olmasa bile aynı yatakta yatma fırsatı varken sevdiğin insanla yatakları ayırmak... Bu gerçekten ikinizin arasında bir şeylerin öldüğünün kanıtı. Üzgünüm.
00 Yorumla
+1 yılSevgilisiniz yatakları ayırdınız cinsellik bitti vavv çok geride kalmışım ben
141 Yorumla- +1 yıl
yok bunlar çok ilerde
Evli degilsin ne cinselligi hele ayni evde yasaman bile yanlis zaten basli basina iliski yaşasan da bu iliski bitecek yaşamasan da bitecek zaten o yüzden salaklik yapip iliskiye girme olan sana olacak ona degil
40 Yorumla
+1 yılHiçbir kızın sevgilisiyle cinsellik yaşama gibi bir sorumluluğu yoktur. Sevgilin de evlenmeyi bekleyebilir
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYataklari ayirdiysaniz ayrilmissiniz zaten o baskasina gidiyodur bir erkek bir kizla ayni evde yasicak ama dokunmicak inanabiliyomusun 😂
91 Yorumla- +1 yıl
şu an ben düşündümde bir sevgilim olsa ve onunla aynı evde olsam mümkünatı yok ilişki olmadan duramam 😁😁
Bu sitede bolca yapılan hatalardan birisi konuyu tam anlatmadan yardım istenmesi.
Biraz konuyu açsan, neden yatakları ayrı tuttuğunu söylesen altında yatan duygu ve nedeni anlatsan da daha iyi yardımcı olabilsek10 Yorumla
+1 yılSanırım ayrılık. Erkek dokunmak sevmek ister tabikide. Bence sen bu gece onun yanına sokul bak ne kadar olucak
40 Yorumla
+1 yılBunu bilemeyiz hiç birimiz. Aranızda olan sevgiye ve birbirinize ne kadar bağlı olduğunuza bağlı bu...
Yani özetle kimse sizden başka bunu bilemez...20 YorumlaSürekli tutkulu seks yapmanız lazım yoksa ayrılık olur.
62 Yorumla- +1 yıl
Oylesini kim kaybetmis ki bu lar ya ds biz bulalım eğer öglr olsaydi ulkede evli insan kalmazdı be
+1 yılHerkes her bku yaşıyor sonra ayrılıyorlar sonra piyasa kullanılmış gerzeklerklex dolu oluyo gidin başımızdan
30 Yorumla
+1 yıldaha once yasayıpta Şu an yasamıyorsanız durum husran.. ama hıc yasamadı ısenız de ve bakıre ısenız de bunu da bılıyor ıse hıc bır sey olmaz
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. duruma göre değişir beklentilere göre. ciddi ilişki arayan bir erkek cogu zaman farklı düşünür ama aynı ev diyorsun aşmıssınız siz bence ayrılık olur yüksek ihtimal
10 Yorumlaben ayrıldım yatağımda her istediğimde bana 'bakireyim, evlenince' dedi hep. Ben de ayrıldım şükür, zaten git gide karektersizliğini de gördüm ayrılmak farz oldu. Fedakar kadınla olur gerisi hikaye
11 Yorumla
+1 yılAynen öyle..
Gerekirse her şeyiniz eksik ama yatağınız tam olsaydı yine devam ederdi her şey. Ama her şeyiniz tam fakat yatağınız eksikse, illa ki biter, bitecektir.00 Yorumla
+1 yılO seni unutmuş başka kızlara doğru yürüyor besbelli geçmiş olsun tatlımm dldkdkdlçd
32 Yorumla- +1 yıl
Komik mi ya salağı
- +1 yıl
Ak salağı
+1 yılIlişkide cinselliğin önce olup sonra bitmesi genellikle bir tarafın diğerini çekici bulmamaya başlaması nedeniyle olur ve ayrılıkla sonuçlanır.
10 Yorumla
+1 yılYani eskiden birlikte oluyordunuz ama artık mı olmuyorsunuz? Muhakkak bir sebebi vardır o sebebi bulmalısın.
10 Yorumla
+1 yılSırf sevişmek içinmi? Hep adamı günaha sok sonra. İktir olup git ohh ne güzel dünya sana sırf onu sevdiğin için değil onun vakit geçirdiğin için değil o senin yanında kaldığı için değil. Ulan ne kadar nankörsün ya namaz kıl
11 Yorumla- +1 yıl
Biraz merhametin varsa bunu izle https://youtu.be/7JQ1idPn3ak
+1 yılYani seni seviyorsa ayrılmazsınız elbet çözümünü bulursunuz her ne konuda anlaşamıyorsanız
20 Yorumla
+1 yılvay mk 40 yıllık karı koca yatagını ayırmıyor bunlar sevgılıyken bıkmıslar :) sız ayrılalı cok olmus haberınız yok bırı uyandırmalı :)
10 Yorumla
+1 yılBirbirini arzulamayan iki insan nasıl sevgili olabilir ben bunu anlayamıyorum. İlişkinin can damarıdır bana göre.
10 Yorumla
+1 yılZina haram ve en büyük günahlardan biridir hem erkek hem kadın için erkekler sizinle yatıyor sonra annesine bakire kız aratıyor yazık
20 YorumlaBosanmissiniz :) korkuyorum ileride eşim olacak kadının başka erkeklerle böyle geçmişinin çıkmasını açıkçası
00 Yorumlaherşey cinsellik değil ama tutkunun ve şehvetin hakim olduğu bir ilişkiyse bunu ancak yeni heycanlar canlı tutar.
00 YorumlaOlay cınsellıkre degılkı sızı o naktaya getıren sorunu bulmanız gereklı. Cınsellık en son varılan nokta.
00 Yorumla
+1 yılEninde sonunda ayrılık olur. Cinsellik çok önemli bir kriter bence, ilişkilerin dinamiğini oluşturur. 😏
00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim de Yok cinsel hayatımda yok eee ne yapalım böyle şeyler sorun olacaksa hiç sevgilin olması çünkü o aşk değil yatak partnerliği olur
10 Yorumla
+1 yılBir ilişkide yataklar ayrıldı farklı yerlerde uyumalar başladıysa kaçınılmazdır bahsettigin son
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kaybın olmaz başka erkek bulursun veya onlar seni bulur.
10 Yorumla
+1 yılAyrılık olur tabi. Şimdiden böyleyse evlenince daha da beteri olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Öncesinde yaşıyor muydunuz? Detay olmadan cevap vermek zor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sorunun günün sorusu seçilmesi kafamı karıştırıyor. Kim seçiyor bu günün sorusunu.
40 YorumlaSanki evlisiniz olsun o kadar arada sarılsaniz yeter
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. neden ayırdınız, birbirinizi arzulamıyorsanız ayrılık tabikide
10 YorumlaVerecegini vermissin zaten sende onun için merak edecek birsey kalmadı yataklarda ayrıldıysa bay bay güzelim moduna geçilmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık tabi. Ayrılık olmasa da böyle kaardeş gibi yaşar gidersiniz aynı evde.
00 Yorumla
+1 yılDurduğunuz kabahat, hala kalmaya devam edecekseniz yastığının altına keskin bir bıçak koy
00 Yorumla
+1 yılOnceden yasayip da simdi aranizdaki tutku bitmisse evet, bence sonu ayrilik..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarketmiyor cinsellik le ilgisi yok çünkü bunu yaşayan da ayrılıyor
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZina yapmışsın, bir kere sen, artık sonu ayrılık olsa ne olur, ama olabilir de.
30 Yorumla
+1 yılBiraz kızıl biraz navi yalnızlığın asil rengi gün batmadan dönsen baarii keske dedim duymadın mıı yar...🤤
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence öyle ilişki biter en azından ayrılmasanız bile
41 Yorumla- +1 yıl
Bitmiş zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30-35 yaş aralığında sevişmiyorsan muhtemelen ayrılırsınız. ne zaman sevişicen ki sen de? 50 yaşında mı düşünüyosun
10 Yorumla
+1 yılsevgiliyle cinsellik yaşanmaz.. sevgiliyle evlenilir.
20 YorumlaSevgiliyle aynı eve karşıyım , tamam kimse sevişme demiyor ama böyle sorunlarla her zaman karşılaşman mümkün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok saçma geldi bana evli değilsiniz aynı evde yazıyosunuz ve cinsellik yok çocuk senden sıkılmış yakında ayrılırsınız
41 Yorumla- +1 yıl
Sende yok diye insanların aklını bulandırma
Gizli Üye(36-45)+1 yılel bitmiş okeye dönüyosunuz :) eee neden bitti seks hayatınız peki
10 Yorumla
+1 yılYatak ayrıldıysa evde ayrılır yanında boşanma kapıda benden demesi
00 Yorumla
+1 yılSenle olmazsa gider başkasıyla olur aynı evde yaşamanızın sebebi ne o zaman
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden ilişki haram zaten uzak dur. Aynı evde bile yaşamanız doğru değil nikahsız
20 Yorumla
+1 yılYoo neden olsun ki evliliklerin de coğunluğu öyle ama tabi rvlilik degil o sevgililik
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden peki büyük ihtimalle ayrılık yataklar da ayrıldıysa
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sizi bir arada tutan cinsellik miydi?
70 Yorumla- Devamını Gör (123)
Devamını Gör(168)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem