Bunu söylemen için öncelikle seninle cinsel amaç için değil gerçekten seni sevip sevmediğine karar vermelisin eğer gerçekten ciddi bir ilişkiye başlarsan söylersin her hayatına girene söylememelisin çünkü amaçları değişecektir
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Eğer hayatına aldığın kişiye söylersen oda ister ve yapmazsan anlayış göstermez aynen dediğin gibi onunla nedne yaptın o zaman bla bla bla eder demezsen olaki bir an gelir o anda yapmak istersin bu sefer anlaşılır tamamen saçmalık olur.. burada hayatın kötü değil sadece sen ne kadar umursarsin bu davranışları o önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanışma esnasında zar konusunda fikir sor zaten anlar 👍 sana ters cvp verirse elersin iş ciddiye binerse söylersin tabi bu defa o da yapmak isteyecek hemen nikah masasına oturt 👍 zaten olmaz dersi kapıyı göster.
067 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kafam çok karışıktı
Cevap sahibi+1 yılYapan kişiyle neden evlenmedi?
Soran+1 yılBen evlilik düşünüyordum o da ciddiyim dedi akrabaydık bana güven dedi biz akrabayız yanlış yaparmıyım sana dedi güvendim sonra da defolup gitti
Cevap sahibi+1 yılNereye gitti? Yaptığı yanına kalmamalı hesap sormadın mı?
Soran+1 yılSordum tabi ki ama ciddiye bile almadı beni umursamadı yaptığını çocuk aklı diye savundu
Soran+1 yılBaşta çok ilgiliydi küçük bir tartışma sonucu bir anda uzaklaştı ama çok üstüme titrerdi çok ilgilenirdi nasıl bir anda uzaklaştı anlamıyorum çevresi de kötü boş ver sen onu daha iyisini bulursun diyecek tipler o da onun bunun aklıma uymaya meyilli zaten eniştesi de gez toz keyfine bak demiş birde akraba olacaklar aileler de görüşmüyor zaten bu konudan dolayı babamın yanında çalışıyordu babam benim ekmeğimi yiyip bana nasıl böyle yapar diye kızdı işten çıkardı ailesi de babama düşman oldu bu adam haklı diye düşünmediler babamın onlara o kadar iyiliği dokundu görmediler babam sevmiyordu onu istemiyordu ama ben istiyorum diye gelsinler istesinler dedi onu da yapmadılar
Cevap sahibi+1 yılYazık etmişsin kendine 👍 o çocuğun burnundan fitil fitil getir derim.
Soran+1 yılBu durumu kendime yediremiyorum zaten ama ne yapabilirim ki
Soran+1 yılAileme söyleyemem
Cevap sahibi+1 yılHani akrabaydık hani yanlış yapmazdın diye diye zıç ağzına
Cevap sahibi+1 yılAilene söyleyemezsen o zaman sıkıntı. Kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl20 yaşındayım
Soran+1 yılO kadarını yaptım ama ciddiye almıyor beni umursamıyor
Soran+1 yılAilem böyle şeylere çok önem veriyor yanlış bir şey yapma etme adın çıkar diye
Soran+1 yılAileme söylesem onlar ne yapacak ki zorla yapmadı sonuçta istemedikten sonra zaten zorla evlenecek de değil yani
Soran+1 yılBir büyüğüme danıştım sakın söyleme yüzüne vururlar dedi bir şey olmaz dedi
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılBir büyüğüme danıştım sakın söyleme yüzüne vururlar dedi bir şey olmaz dedi
Evlenirken mi söyleme dedi?
Cevap sahibi+1 yılAilene mi söyleme dedi?
Soran+1 yılHem evlenirken söyleme dedi hemde ailene söyleme yüzüne vururlar dedi
Cevap sahibi+1 yılAilene söyleyeme tamam ama yalan üzerine evlilik kurma 👍 evlilik öncesi konuşmada ilk olarak zar konusunu sor ona göre adaya yol ver veya devam et. Zar önemli diyen biri zaten seni cinsel obje olarak görür.
Cevap sahibi+1 yılSana saygı duyan seni gerçekten seven kişi kabul eder.
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum dürüstlükten yanayım ona o kadar sinirliyim ki bağırıp çağırıp içimi dökmek istiyorum ama buluşmaya bile gerek duymuyor tabi
Cevap sahibi+1 yılÇirkin misin neden buluşmuyor?
Cevap sahibi+1 yılDaha doğrusu o seni çirkin mi görüyor?
Soran+1 yılHayır tabi ki güzelim kendimi beğeniyorum birçok kişi de beğeniyor hatta kimse onu yanıma yakıştırmıyor
Soran+1 yılHatta biz yeni sevgili olduğumuzda bu bana bakmaz diyordum dedi ulaşılmaz görüyordu ama İşler değişti tabi
Cevap sahibi+1 yılKilolu musun? Neden bıraktı seni?
Cevap sahibi+1 yılBırakması için mutlaka bir sebep olmalı
Soran+1 yılZayıfım kilolu değilim güzel bir fiziğim var görsel olarak da çok güzelim o benim yanımda sönük kalıyor yani ama ben tipe bakmadım
Soran+1 yılBir tartışma oldu aramızda
Cevap sahibi+1 yılBen cinsellik yaşayacak kadar ısındığım birini hele ki beraber olduktan sonra birakamam
Cevap sahibi+1 yılKüfür mü ettin? Hakaret mi ettin?
Soran+1 yılBenim ondan önce sevgilim oldu diye halası beni şey yerine koydu o da gelip bana söyledi söylemeyecekti buna kim olsa kızar iyi demiş diyecek değildim herhalde o da benim çok üstüme düşüyordu nereye çeksem gidecek potansiyeldeydi bende ya halan ya ben dedim sonra bana seçenek sunma ben senden de vazgeçmem halamdan da dedi bende kızdım tabi o da bana kızıp engellediğim bir kızı eklemiş bende bitti dedim yüzüne kapattım sonra özür diledim aylarca bir ayaklarına kapanmadığım kaldı ama ben ona boyun eğdikçe kötü davranmaya başladı
Cevap sahibi+1 yılAnladım senin için çok kötü olmuş
Soran+1 yılDiyip diyip sen bana bitti dedin zoruma gitti diyordu bu tartışma öncesi çok iyiydik sürekli beni arardı zaman ayırdı sabah işe giderken arar öğlen yemeğe çıkar arar akşam işten çıkar arar evden çıkmaz benimle konuşurdu işten geç çıkardı bazen gözünden uyku akar yine beni arardı uyu derdim seninle ilgilenmeliyim derdi yarım gün izni olurdu benimle buluşurdu
Cevap sahibi+1 yılPeki neden gelip sana söylüyor? Birde cinsellik olduktan sonra mı gelip söyledi?
Soran+1 yılBunları yapan bir insan bir anda nasıl sevmemiş gibi davranabilir ki bir ay hiç konuşmadık ortak tanıdığımız birine de bitti demiş ama bir aydan sonra beni aradı evimin önünden geçti beni dolardı görünce nereye gidiyorsun diye sordu
Cevap sahibi+1 yılYani ben nasıl olsa bu kızla cinsellik yaşadım deyip halasının dediğini gelip sana mı anlattı acaba?
Cevap sahibi+1 yılAnladın mı? Ayrılma bahanesi olsun diye yapmış olabilir mi?
Soran+1 yılCinsellik yaşadıktan sonra demişti bunu bana akraba olduğumuz için biliyordu eski sevgilimi halası babaannem söylemiş
Soran+1 yılHalası bunu dediğinde biz ayrılmadık uzun bir süre geçti aradan o halaydayım diyince en sonunda dayanmadım patladım artık
Cevap sahibi+1 yılÖfkeyle kalkan zararla oturur oldu.
Cevap sahibi+1 yılSakın olmak önemli
Cevap sahibi+1 yılBüyük şehirlerde yaşıyorsun? Küçük bir yer mi?
Soran+1 yılAynen öyle oldu o ailesinin lafına bakmadı zaten öyle olsa en başında ayrılırdı beni hiç bir zaman istemediler ama 10 aylık bir ilişkimiz oldu bende ne dersem yapar düşüncesiyle çok üstüne gittim birde güzellik olarak benden iyisini bulamaz ondan eminim birazda güzelliğime güvendim ama hata ettim
Soran+1 yılKüçük bir yer burada bir erkekler görseler zaten o…. Damgası yiyorsun öyle biryer ailem de ondan çok takıyor böyle şeyleri
Soran+1 yılBeni neden aramış olabilir bir aydan sonra ve durumlarıma bakıyor numaramı silmemiş bu bir şey ifade eder mi
Cevap sahibi+1 yılKüçük yerde çok kötü dedikodular olur
Cevap sahibi+1 yılÇocuk kaç yaşında?
Soran+1 yıl18 hata bende o yaşta birinden ne ciddiyeti beklenir ki tabi kişiden kişiye değişiyor da
Cevap sahibi+1 yılSenden 2 yaş küçük
Cevap sahibi+1 yıl18 yaşında bir erkek çocuk sayılır
Cevap sahibi+1 yılAğzı sıkı biri mi?
Soran+1 yılYani babam iş yerinde bir şey konuşulsa hemen gidip söylüyor Miletin arasını açıyor diyordu ama bu konuda sıkı olduğunu düşünüyorum babamdan da çok korkuyor korkudan yine bir şey diyemez
Cevap sahibi+1 yılNeyse ki babandan korkuyor 👍
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun burcu ney?
Soran+1 yılYengeç bende aynı
Soran+1 yılbuluştuğumuzda beni evin önünde bırakacağı tuttu babamla karşılaştık o sırada tam karşımızdan geldi beni bıraktığı gibi fırladı gitti babam da onun peşinden sonra arabayı biryere bırakıp kaçmış beni aradı yok kalbim sıkışıyor şöyle böyle bir panik birde babamın çevresi geniştir sevilen biridir sözü nazı geçer onu çalıştığı iş yerinden çıkartacaktı ben engel oldum yapma dedim yani birine bir şey söylerse yaşadığımız yerde barınamayacak hale gelir bir Allah’ın kulu iş vermez ve aynı zamanda babam tersi pis bir insandır o da bunu biliyor o yüzden cesaret edemez
Cevap sahibi+1 yılInstagram kullanıyor musun?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılİntsanı verir misin? Buradan yazdıklarımız ve içtenliğine istinaden istiyorum 😊
Soran+1 yılSen ver ben istek atarım
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılİş gereği Instagram hesabım böyle
Cevap sahibi+1 yılSen mi attın isteği?
Cevap sahibi+1 yılS*********6 sen misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılÇok çok sevdiğim bir söz var. "Yüzünü yalanla yıkayan, ihanetle kurulanır." Hayatına giren insandan böyle bir şeyi gizleme, bir gün bir şekilde ortaya çıkarsa veya o bunu anlarsa aranızda sarsıcı bir güven problemi oluşur ve muhtemelen seni terk eder. Yaşadığın her şey senin geçmişin ve bunu değiştiremezsin. Bazı kadınlar gibi sakın yok zorla yaptı yok tehdit etti vs toplarına da girme derim. Sana saygısı olmayan erkeği sen hiç isteme. Seçilen değil seçen kadın ol. Kendi geçmişinden utanma kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyazik etmissin kendine kuzum, neden yaptin diye sormicam.. Ama yaptin bunun bir geri donusu yok neyazikki.. Yani buyuzden Rabbim evlenmeden once bize haram kilmis iliskiye girmek evlilikten once..
Ama bunu anlayana :)
Cunku onlar istediklerini alip gidiyorlar, boyle birini daha neyapim diyip geciyorlar.. kullanip atiyorlar yanii..
Ama bence ben olsam saklamazdimm, soyle gitsin yoksa sen onu degilde kendini kandirirsin sadece. Ha ve karsindakinide sakin ama sakinn temiz bekleme ozaman :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılkizlik zari diye bir sey yok kan da evet %60 kadında gelmez bakirelikte bacak arasinda değil kafada olur ama dürüstlük önemli ama cümlede ben bakire değilim demek yerine ilişki yasadim daha once dersen daha iyi olur
04 Yorumla
Soran+1 yılGenelde bakirelik diyince daha iyi anlıyorlar o yüzden o şekilde yazmayı tercih ettim bu arada evet kızlık zarı diye bir şey yok bunu biliyorum ama herkes bu kadar bilinçli değil maalesef
- +1 yıl
o zaman bunu bilen birini bul hayatina oyle bir insan al yoksa çok sorunlar yaşarsın hele birde cahilse uzak dur yani
Soran+1 yılYaşadığım bölge ve ailem çok cahil ailem hep yok evde kalırsın alan olmaz karşına düzgün biri çıkmaz yanlış bir şey yapma derler buranın erkekleri de erkek yapar kadın yapamaz kafasında yanında bir erkek görseler şey damgası yapıştırıyorlar zaten
- +1 yıl
anladım oralardan birini bulmamaya bakacaksin o zaman bir sey diyemem ya da cahille cahile uygun yalan yapacaksin yani
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBence anlar senin bir beraberlik yaşayıp yaşamadığını ama direkt söyleme bence. Yavaş yavaş bu ileri aşamalarda sorulursa söylenecek bir şey.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten pat diye bir anda söylemem yani ciddiyete giderse ilişkim öyle söylemeyi düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsen düşündüğünü yap.
bir büyüğün sana yanlış akıl vermiş.
karşına çıkacak kişi bunu sorduğunda yüzün yere düşmeyecek mi?
vicdanın seni rahatsız eder unutma bunu.06 Yorumla
Soran+1 yılYaşadığımız yer küçük biryer böyle şeyleri kaldırmaz o yüzden öyle dedi ama en doğrusu dürüstlük diye düşünüyorum illaki beni de her halimle olduğum gibi sevecek birisi çıkar önemli olan insanlık dürüstlük bence
- +1 yıl
yani evet,
senin gibi cinsellik yaşayan biri ile pekala mutlu olabilirsin.
Soran+1 yılYaşadığım yerde erkekler yapar elinin kiridir kadınlar yapamaz böyle bir algı var maalesef
- +1 yıl
o her yerde olan aptal bir düşünce yapısı.
erkek yapınca ''e canım çapkın'', kız yapında ''o...'' yok öyle.
erkeğin elinin değil kalbinin kiri o.
herkes tutacak kendini bence.
olması gereken o.
her yemeği önüne gelenle yemeyeceksin.
sonrası böyle pişmanlıklar oluyor işte.
dediğim gibi daha önce bir şey yaşamamış biri seni bu yüzden istemeyebilir-ki böyle bir hakkı vardır- ama 10 kızla yatıp kalkmış bir erkeğin ''aa sen bakire değilsin seninle olmaz'' demesi doğru değil.
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım beni her halimle olduğum gibi sevecek biri çıkar karşıma sonuçta benim yaptığım o…. Anlamına gelmez sadece bir kişiye güvendim böyle bir hataya düştüm
- +1 yıl
bu aşırı güven yalnız :)
hayırlısı..
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBune seni ciddi düşünen kişiye aranızdaki ilişki ciddi ise soylemelisin tabi oda çakal çıkıp rol yapıp senden faydalanabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Söylemesen de eski arkadaşın bir gün söyleyebilir. Bence sen kendine bir dul bul evlen sorun etmez.
00 Yorumla
+1 yılErkekler de canımsın ya regl kanıyla bekâret kanını ayırt edemeyecek
01 Yorumla
Soran+1 yılDerken
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bakirelik mi kaldı artık bırakın şu cahil zihniyeti olabilir ilişki yaşamış da olabilirsin bu kimseyi ilgilendirmez
02 Yorumla
Soran+1 yılYa evet normal bir şey ben o zihniyette bir insan değilim ama yaşadığım yer ve ailem öyle biri dese senin kız şunu yapmış kıyameti koparırlar dünyanın sonu gibi normal bir şey artık bunu takan yok diyorum anlamıyorlar evde kalırsın karşına düzgün biri çıkmaz diyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı şeyi yaşadım benimki de akrabaydi evlenecek gözüyle bakıyordum hep sonrasında her seyi mahvetti beni de
02 Yorumla
Soran+1 yılBu devirde babana bile güvenmeyeceksin derler biz gidip akrabaya güvenmişiz ben dürüstlükten yanayım siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Cevap sahibi+1 yılBende sizinle aynı şekilde düşünüyorum söyleme taraftariyim ben de
+1 yılEğer ciddi bir birliktelik ise söylemelisin bence.
00 Yorumla
+1 yılSöyle tabi düğün günü veya sonrası öğrenirse tüm sülalen duyar.
00 YorumlaNe degisecek patlamissin bir kere her sevgiline vermen lazim
00 Yorumla
+1 yılSaklama gerçeği dürüstlükten kim kaybetmiş ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabiiki dürüst ol saglam temel üzerine kurulan bir ilişkin olsun eğer olursa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişki ciddiye bindiğinde ortaya çıkarsa ileride kötü sonuçlara yol açabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonu o noktaya geldiğinde konuşursun, kimsenin bacak arası kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumlaİlişkiye girmiş olabilirsin bu seni değiştirmez ve karşındaki kişiyide ilgilendirmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba tanışalım ve bu konu hakkında bi konuşalım istersen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Şöyle sorun çıkar sonra
00 YorumlaSöyle giderse gitsin.
00 Yorumla
+1 yılSöyleme. Oda züker bırakır seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Söyleme bence yoksa çok soru soracak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Söyleme. Sana karşı bakışı tavrı değişir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSöylersen oda seninle yatmak isticektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah askina herseyi yapip sonuna hata demeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöyleme onların hepsi aynı o da yapıp bırakır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme gerek yok
06 Yorumla
Soran+1 yılİş ciddiye binse evlensem sonrasında sorun çıkarırsa ne olucak ailem öğrenirse ailem ve yaşadığım yer maalesef böyle şeyleri kaldırmıyor
- +1 yıl
Kızlık zarım esnek dersin. Araştırır öğrenir gerçekten böyle bir şey olduğunu :)
Soran+1 yılYani tabi ki öyle bir şey de var sonuçta ama ya buna inanmazsa sorun çıkartırsa kötü bir duruma da düşmek istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum
- +1 yıl
İnanmazsa kendi kaybeder. İnsanlara bu kadar ezilmeyin yahu
Soran+1 yılBenim ailem çok hassas bu konularda o yüzden çok takılıyorum
- +1 yıl
Böyle birşeyin ailenle paylaşılması zaten o kişinin terbiyesizliği olur
+1 yılbişey olmaz söyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Sole
00 Yorumla
+1 yılEvet söylemelisin
00 Yorumla
+1 yılSordugunda soylersin
00 YorumlaSöyle bence
00 Yorumlasöylemelisin tabi
00 Yorumla
+1 yılKimse kandırılmak istenmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılSöylesen iyi olur
00 Yorumla
+1 yılSöyle
00 Yorumla
+1 yılNerelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence söylemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaklama bence
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldiktir.5 bin lira.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat