22 yaşımda tüm ilklerimi eski sevgilimle yaşamıştım, aktif bi cinsel hayatımız vardı, hep onunla yaşadıklarımla öğrendim kendimi ve cinselliği. Sonra kötü ayrıldık ve ben toparlanamadım uzun bir süre, kendimce bir karar aldım; kimseyle duygusal olarak ciddileşmeden cinsellik yaşamayacağım diye. Uyguladım da. Şimdi 8 aylık bir ilişkim var, ne zaman cinselliği ima etse hemen konuyu kapatıyordum vs. Geçen gün ailesiyle tanıştırmak istedi, işleri ciddileştirelim dedi ve konu açıldı. Neden benden kaçıyorsun dedi. Ben de söyledim böyle böyle bir karar aldım ve evlenmeden yaşamak istemiyorum bir daha dedim. Duyunca çok sinirlendi, ben böyle olduğunu bilmiyordum bunca zaman nasıl saklarsın benden dedi hakaretler etti bana. Ama kendisi bakir değil. O kadar saçma geldi ki bu bir ilişkide unsur dahi olmamalı bence ne diye söylicektim ki sanki. Ayrıldı yani üzülüyorum ve kendimi kötü hissediyorum. Çok mu büyük bir hata bakire olmamak?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin hem haklı hem haksız ama büyük ölçüde haksız ama ülkenin genel toplumsal, dinsel durumu var. Çocuk ne güzel işi iyice ciddiye bağlamış ailesine söyleyecek, tanıştıracak bir anda o bilgi. Şimdi saba da yazık 8 ay boşa gitti ve duygusala bağladın belli süre sinir olacaksın, bir anda atılmaz kafadan, beyinden. Bir de şu var çocuk sadece 1 kişi ile normal sevgili tadında yaptım dedin ama ya epey kişiyle yaptıysa acaba der, çünkü çoğu zaman 1 kişi ile yaptım yalan çıkar. Neyse şimdi ben böyle diyorum ama benim için pek önemi yok bekaretin eskisi gibi, yeter ki dürüst olsun. Burada anlattıklarım ve daha eklenebilir sebeplerden dolayı kızlar sevişin ama bekareti koruyun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBana da öylesi yanlış geliyordu yani sevişiyorsun ama sorduklarında hiçbir şey yaşamadım ilkim sensin diyorsun. Gerçek olanı değil duymak isteneni söylüyorsun yani. Ben tek bir kişiyle yaşadım o da eski sevgilimdi, şimdiki aklım olsa hiç sevişmem bile o gardımı indirmem erkenden ama elimden bir şey gelmiyor. Şimdi bir karar alıyorum ve evlilik dışı istemediğimi belirtiyorum onunla yattın benimle de yat oluyor… ki kendisi de bakir değil. Gayet iyi giden bir ilişkide bunun böyle sorun olması o kadar iğrenç geliyor ki. İçimi tanıyıp sevmemiş demek ki diyorum. Üzüldüğümse asla benden ayrılması değil bir obje gibi görülüp “ayy bunun taşı düşmüş arkadakini alalım” muamelesi görmek. Bana bakire misin? Diye sormayacak birinin hayalini kuruyorum ve kırgınım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel kardeşim bakire olmamak bir hata değil sen burada bir yanlış yaptın diyelim biz bu işe. daha önce bir beraberlik yaşamışsın bunu 8 ay boyunca saklama yanlışı abi bakir değil adam zaten diyeceksin şimdi bana niye açıklayayım ki diyeceksin ülkemizin erkeklerinin %90 gibi bir kısmının bu konuya kült ve sert baktığını halen öpüşmemiş kız isteyen erkeklerin olduğunu bilmiyormusun belirli bir yaştasın ve cinselik dahil bir hayat tecrüben var ve bence bir sorun yaşabileceği tahmin etmen gerekiyordu en başında bir muhabbet açıp bu konuyu söylemeliydin ve o zaman sana vereceği tepkiyi erkenden öğrenmiş olacaktın bu adam bir yola çıkılırmı çıkılmaz mı o zaman anlayacaksın şimdi 8 ayın verdiği bir üzüntü bar sende ne bileyim belki seviyorsun onu ve acı çekiyorsun şimdi burada senin bakire olmaman hata değil kardeşim hata senin söylememen bir başka hususta şu bu adam seni sevmiyor bence sevseydi gerçekten hakaret etmezdi şimdi ayrıldınız mı? Bana cevap yazarsan sana başka konular hakkında cevap yazıcam geri dönerse senin için tavsiye niteliğinde yazacaklarım var ! Özele gelmiyorum yanlız burada yazarım baştan söylemek isterim bir çekincem yok beni bu arada benim eşimde bakire bir bayan değildi ben yıllardır evliyim eşim ile bir sorun yok çünkü o ilk zaman bana herşeyi ayrıntı ve özeli dahil anlatmıştı neden anlattı abi dersen senin duruma eskiden düşmüş. Ve kabul görmemiş bir bayan bir daha hayatıma iyi bir insan girerse en başında açıklayıp tepkisi baştan öğreneceğim diye söz vermiş kendi kendine ben eşime tüüüü kaka demedim çünkü gerçekten çok iyi bir kimseydi ve o yüzden yıllardır beraberiz 20 yıla koşuyoruz şu an dediğim gibi cevap dönersen sana bir kaç önemli tavsiyem olacak tabi kabul edersen kardeşim geri döner senin yanına gelirse diye tavsiyelerim olacak yanlız sevgilin için değil o gitti ise Başkası için de tavsiye niteliğinde hiç üzülme çünkü o seni sevmiyor zaten yoksa hakaret etmezdi sadece niye sakladın derdi ve senin ile adam gibi konuşurdu saygılarımla
16 Yorumla- +1 yıl
Gençliğe hitabe gibi ne yazdın dayı okumya üşendim
- +1 yıl
Bende aynı durumu yaşadım sevgilimi döndürmek istiyorum çözüm bulursan beraber olabiliriz dedi ne çözüm bulabilirim
Cevap sahibi+1 yıl@Ruhsuzzkadınn geri dönmez güzel kardeşim dönsene başına kakar her zaman onu unut bu nedenden dolayı baştan seni kabul etmediyse sonradan kabül etmesi imkansız gibi çözüm bulursan demiş sana ne çüzümü bu açıkçası anlamadım geçmiş yaşananları geri almamız imkansız bir şey bunu oda net bir biçimde biliyor bilmeden yazıyorum kusura bakma çözüm derken diktirmeye falan mı kast ediyor acaba hadi öyle düşünüyor diyelim eeee geçmişte yaşanan şeyleri nasıl beyninden silecek sen diktirince hayat normale mi dönecek açıkçası çözüm ne ona bir sor derim
- +1 yıl
Bunu ben istemiştim ama bir anlamı olmaz
- +1 yıl
@BebeğimGelLocadayız ben de üşendim okumaya
Cevap sahibi+1 yıl@Ruhsuzzkadınn tam anlayamadım sen neyi istedin
Bak birincisi elbette ki suç değil bu şekilde düşünmen ve tercihini yanlış yönde yapmışsın bu kanun hatası evet belki daha erken söylemeliyim bakire olmadigimi ama seni de anlıyorum seninki korku vesaire mesela ben de bakir değilim evet ben evlendim boşandım ama sadece o da değil ben evlenmeden önce de bazı hatala yaptım maalesef ben o yüzden de bakire bir kız istemiyorum sadece benim olacak ve beni aldatmayacak bir kadın istiyorum ne olursa nadil olursa olsun..
Ayrıca profilimdeki sorulara cevap verir misiniz herkes?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilimle yasadıysam (evlenmeden) sonraki sevgilimle de yaşarım aksi takdirde garip olur yani sanki eskisini daha çok sevmişim diğerine evlilik şartı koymuşum çok da sevmemişim gibi olur? Erkek olsam böyle bir seyi asla kabul etmezdim, boşa gecen zamanıma üzülürdüm ve hemen ayrılıp beni evlilik için değil de gercekten seven isteyen birisini arardım...
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu sevdiğimi hissettiriyorum yani sevgimden şüphe etmesi saçma bence böyle bir durumda. Önceden farklı bir psikolojideydim ama sonrasında manevi huzursuzluktan dolayı böyle bir karar aldım. Çok daha mutluyum böyle zinasız, alkolsüz, sadece maneviyat ve kariyer odaklı biri olarak… hayatımdaki kişinin de buna saygı duymasını bekliyorum haliyle. Onunla yaşamak istiyorum evet ama bunun zamanı var ve kendime verdiğim söz alacağım zevkten daha önemli. İnsanlar değişebilir, buna saygı duyulup kendi kılıfına uydurmaya çalışılmamalı
Cevap sahibi+1 yılTamam ama evliliğe kadar yaşamayacaksanız böyle şeyleri onun başkasıyla da yaşamamasını ondan bekliyormusun yoksa beraberliğiniz süresince aldatmasını önemsemez misin?
Cevap sahibi+1 yılGerçi ayrılmış zaten şimdi farkettim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
58Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılkendisi bakir olmayıp da kadında bekaret arayana sadece şerefsiz denir.
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır değil tabi ki, daha önce ilişkin olmuş olabilir bu gayet doğal herkesin oluyor zaten
10 Yorumla Hatayı kendi cinsellik yaşamayı hak sayıp kadınlar için bir namus unsuru, ayıp, utanılacak bir durum ve tabu haline getiren yobaz biriyle birlikte olarak yapmışsın.
Cinsellik erkekler için ne kadar doğal bir ihtiyaçsa kadınlar için de öyledir fakat kendini adamdan sayan bazı mahluklar tamamen sahiplenme dürtüsü ve ilk ben becerdim diyerek ego tatmini yapmak maksadıyla bu şekilde davranarak ve kendimizi suçlu hissetmemize neden oluyorlar öte yandan geçmiş geçmişte kaldı seni bununla yargılamaya hiç ama hiç hakkı yok. Senin bedenin, senin tercihin... Kurtulduğun için sevinmelisin ve yoluna bakmalısın, seni manipüle etmesine izin verme ve dilerim bundan sonra seni bacak arana bakarak değil de ruhunla, kişiliğinle, duygularınla ve tavırlarınla sevebilecek birini bulursun.30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmamak da, evlenmeden seks yapmak da hata falan değil. Kendisi bakir bir erkek olmadığı halde, bakire olmadığın için senden ayrılan adam, malın önde gidenidir. Uyuz oluyorum şöyle bekaret takıntılı, kadına sadece kızlık zarı ile değer veren geri kafalı tiplere. Bir daha ilişkinin başında söyle, sorun edecekse kapıyı göster. Kendin de, "biriyle yatarsam onunla evlenmeliyim" veya "evlenene kadar yapmam" kafasından çık. Kendini bakire olmamaktan dolayı değersiz ya da eksik görme, bu bir kusur, defo veya arıza değil.
21 Yorumla- +1 yıl
@lilith_me takip etmişsin, teşekkür ederim 🙂
+1 yılBir çok erkek maalesef şunu ister ve bunu bekler benim hayatımda ki kadın el değmemiş olsun efendim kimse dokunmamış olsun ben ilki olayım tamam güzel peki bunu başkasıyla yaşayan erkek dokunmuyor mu ellemiyor mu öpmüyormu benim anlam veremediğim tarafta bu birini istiyorsan ya geçmişiyle ilgilenme kabul et ya da en baştan her şeyi öğren sende hayatında bişeyler yaşamışsan bunu illaki karşında ki ne belirt sonra üzülmektense baştan herşeyi görmen daha doğrudur kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değildir herkes ilk önce kendisine bakacak ne o ben yaşadım sen yaşayamazsın yok ya öyle bi dünya yok onun sana kızmasının tek bir nedeni var inan bana neden söylemedin bende yapardım tek deli olduğu taraf bu gerçekten o yüzden üzülme çünkü bu ve bunun gibiler sevgiye layık değiller
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılbakire olmaman hata olarak görmedi bence onunla yapmayacak olman kendini evlenene kadar saklayacak olman aynı şekilde diğeri ile evlenmeden olup onunla olmaman dokundu bence onu daha çok sevdi değer verdi bana vermiyor yakınlaşmıyor beni istemiyor diye düşündü
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın böyle de olabilir ama yinede yaşadıklarıma saygı duyması gerekmez mi? Bir kez yaşadım diye hep yaşamak zorunda değilim ben tövbe ettim zinadan bir daha yapmam diye. Evet eski sevgilimi çok sevdim ama sonuçta pişmanım ya bi erkek bunu kabul etmez mi?
- +1 yıl
yani günah ise onunla da günah idi benm ile de günah ki seviyorsunda anladığım kadarı ile de bir kere olmamaış buda aktif cinsel hayatınız karşılıklı başlayınca anlaşılabilecek bir şey bakirelik kötü değil bence orada oun hissettiği değersizlik
Soran+1 yılŞimdi ben gidip gönlünü almak için çabalasam işler ciddiye binse dahi bu aklında kalacak, evlilikte başıma bile kakar belki bunu nereden öğrendin, onunla mı yaşadın gibi gibi… bakireliği sormayan biri çıksaydı keşke karşıma…
- +1 yıl
keşke öyle çıksaydı ama bu ördüğün duvar hep engel olucak sana şu hayatta benden daha az önemseyen birisi olamaz bekareti ama bakire dğeil iken benim ile sevişmemeis beni de kırar
- +1 yıl
Ya bir birak ya hem zina idi pişman oldum diyorsun yahu zaten aktif bir cinsel hayatımız vardi deyip defalarca kez yaptigini söylemişsin nasil bir pismanlik bu ayrica simdi niye o çocuğa mecbur hissediyorsun kendini sevmiyorsun da üstelik sana hakaretler etmış ama yine de mesaj atayım mi diye soruyorsun mecbur hissediykrsun çünkü kendini bütün dini degerlerini yoplumsal değerleini bir kenara attin bekaretini verdigin kiş ıçin gelecegimi yalacak kadar arzuladin evlenecegin adamla da 8 aydir hiçbir sey yasamadın cekici bulsaydin bekaretini verdigin kişiye dayanamadigin gibi ona da dayanamazdin zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılcinsel açlığın afrikası ülkemde gün geçmiyor ki zihniyet değişsin... sevdiği kadını böyle b*ktan bir sebepten terk eden sevmemiştir ve sevemeyecektir. çünkü belli ki zekası yetersiz. aşk da sanılanın aksine beyinde gerçekleşir. üzülmek yerine sevin. geleceğini paylaşmak istediğin belki de çocuklarının baba diyeceği adam bu mu olsun isterdin? en güzelini hak ediyorsun hayatım her anlamda. yaptığın yanlış bir şey yok.
30 Yorumla
+1 yılBu an da val ın neyi haklı? Bir de cahil gibi soruyorsun bakire olmamak hata mıdır diye. Bak sen şuna. Gidip önceden fingirdeşmiş iş sana gelince mi böyle olacak. O can da sen kocişkosunu bekleyen patlıcan mısın? Ben olsam bir tane yapıştırırdım ağzına. Sinir etti…
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evet hata, degmeyen biriyle kari koca gibi seks hayatinin olmadi. Ama seni yerkeden yanlis yapmis tabi, kendisi yapmiskrn seni sorgulamis. Bekaretini kaybederken bu basina gelenleri tahmin etmeliydin. Daha dikkatli ol, dik dur ve seni boyle kabul eden sevenle devam et. Ciddilesmeden iliski yasamama kaearin cok yerinde
00 YorumlaErkekler daha önce cinsellik yaşamamış kızlarla evlenmek ister, özellikle ilk evliliği ise buna özen gösterirler, hatta ilk gecede kız çıkmazsa sorun yaratırlar, onun için bir ilişkiye başlamadan önce her şey açık açık konusulmalıdır. Bu bizim ülkemize ait bir durumdur.
00 YorumlaSakladığın için terkettiyse haklı. Bakire olmadığın için terkettiyse haksız.
Farzedelim ki önceki arkadaşınla evlenip ayrılmış olsaydın, aynı şekilde, aynı kişiyle cinsellik yaşadığın halde bazılarının gözünde namuslu görünecektin. Yani belediyeden veya imamdan izinli s. k. şince namuslu oluyorsun, izin almadıysan namussuz. Sonuçta namusu belirleyen kadının ne yaptığı değil de izin alıp almamış olması. Bu bana çok mantıksız geliyor.00 Yorumla
+1 yılAllah bilir tabi ama "sayısız erkekle anal yapıp bakireyim diye kandırmak" ile "kendi bakir olmayan erkeğin bakire kadın isterim diye tutturması" hemen hemen aynı pislik. Birbirini tetikleyen iki iğrenç şey. Böyleleri birbirini bulsun. Sen üzülme bak yoluna.
En önemlisi de aldığın kararı eğer tövbe ettiğin için aldıysan bir aotal için bozma derim ben.
Bir de 8. aya kadar bekleme. Nasıl biri olduğunu baştan sor, bakirelik konusundaki düşüncelerini öğren.00 Yorumla
+1 yılHerifin canım şuradan belli. Hem seni terk ediyor bakire değilsin diye, hem de seninle evlenmeden cinsellik yaşamak istiyor. Ulan dağ da mı büyüdün ayı derler adama. Böyleleri zaten terk etsin hanımefendi. Kabul edip sonradan başınıza kakmaya çalışmasından iyidir. Geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence hata insan kız olsun erkek olsun kendini evleneceği insana saklamali sonrasında böyle sorunlar yaşamak istemiyorsa seni kesinlikle eleştirmiyorum yanlış anlama ama iki insan da kendini sevdiği insana yani eşine saklamali benim düşüncem bu şekilde
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDua et düşer inşaallah
Cevap sahibi+1 yılOlmaz burdaki erkeklerin hiçbirine güvenmiyorum kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılNe detayı be
Cevap sahibi+1 yılHeye yazim de hoş olmayan şeyler olsun demi
Cevap sahibi+1 yılNe ıstiyon benden ya
Cevap sahibi+1 yılTamam eğer ki yanlış bişe yap
Cevap sahibi+1 yılAttım
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım bu onkisinin düşüncesiyle ilgili kendine uygun birini bul ki mutlu olasın benim sevgilim bakirdi ben değildim üzülüyor falan ama bunun için terketmedi yani ve çevreside öyle yani herkes sevisiyor ediyor artık tamamen çevre aile yapisiypa alakalı bence insanlar sever sevişir caninister sevişir en doğal şey bizim ulkemizde bitek namus bacak arasında sanırım
11 YorumlaBenim için bakirelik çok önemli. İleride hayatımı birleştireceğim kalbimi vereceğim kadının daha önce birilerinin altında inliyor olmuş olması beni çok sinirlendirir ve sarsar. Ben nasıl kendimi tutuyorsam o da tutmalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBakirsen ve kendini tutuyorsan böyle düşünmen normal bu düşünce yapısını eleştirmem ama terkeden sevgilim bakir değil.
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin çoğunda olan bir durum. Ben yaparım kadın yapamaz kafası. Bu fikirden kurtulması için kendi bedenininde aynı kadın bedeni gibi özel olduğunu anlaması gerek. Ancak seni istememesi normal, çünkü kendi tercihi bu. Sende kendi fikirlerinde olan birisini bulmalısın.
00 YorumlaYa aslın da artık her şey normal güvene sadakate kalıyor ama inan böylesi daha iyi olmuş erkekler bu konu da takıntılı yarın öbür gün yüzüne vururdu hep. Artık bakirin bakirenin önemi kalmasa da erkek yarışmaya giriyor bu sefer acaba onu unuttu mu hala seviyor mu vs vs
00 Yorumla
+1 yılBence sevin böyle saçma sapan düşünceleri olan birinden kurtuldum diye kendi yaptığı haltları görmeyip seninkine laf edicegine dönsün kendine baksın boş ver ya sadaka ver birine
21 Yorumla- +1 yıl
Sevseydi ayrılmazdı zaten
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Yok seninki hata değil iyi ki kendisini belli etmiş bu iş olmamış böyle dar düşünceli insanla evlenme zaten kendileri her tür fanteziyi yaşıyor sıra kendine gelince el değmemiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi iğrenç hissediyorum bi obje gibi. Elimde olsa eski sevgilimle yaşamamayı dilerdim şu an ama elimde değil. Hep geçmişimi hatırlatan bir şey çıkacak mı yani karşıma? Bir kişi de şunu sormasa olmaz mı?
+1 yılNamus bacak arasında arayanlardan uzak dur derim sana Namus bekçiliği yapar kendisi her naneyi yer sen de bir bireysin ve senin de ihtiyaçların var başka birisini bul ve bak keyfine onu da unut gitsin derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılsenin bir hatan olduğunu sanmıyorum evet saklamak biraz kötü olmuş fakat bu senin kalbini çok kırdığı için almış olduğun bir karar buna saygı duymalı ve sırf bu yüzden terk edilmek çok yanlış
00 Yorumla
+1 yılBüyük sorumluluk ilişkiler. İşte bu da kanıtı. Kadınların en büyük problemi Bakireliği. Erkeklerin ise güçsüz kaldığında aldatılma korkusu. Geçmiş olsun dostum. Umarım tekrar güvenini inşaa edecek sağlıklı bir ilişkin olur tekrardan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. defalarca yazdım gene yazıcam
erkekler sevgilim versin
karım bakire olsun ister
bu halde seni seweni bulman milyarda 1 ihtimal oda sana denk gelmez02 Yorumla
Soran+1 yılÖmrüm boyunca geçmişimin bedelini mi ödeyeceğim yani? Pişmanım ve tövbe ettim yani ne yapabilirim… ilişkide sadığım, seviyorum ama bunlar değil benim bekaretim önemseniyor. Kendimi berbat hissediyorum. Gerçekten bunu takmayan biriyle tanışıp yuva kuramaz mıyım?
- +1 yıl
aslında pişman olacak bişi yapmamışsın sadece sevmişsin ama partnerin bencil davranmış zira ülkemizde bi kızın bekaretini almak demek onu bilinmeze sürüklemek demektir. bu şekilde de seni sevecek birini bulabilirsin ama gerçekten çok zor çünki kim öğrenirse ya terkedecektir ya da önemli değil diyip seni yatağa atmak isteyecektir istediğini aldıktan sonra terkedecektir. senin içinde bulunduğun duruma giren bi sürü kadın var genelde gidip diktiriyolar ve saklıyolar bu durumu diğer türlüsü onlar için zor. aslında zarın bi önemi yok tüm mevzu kafada bitiyo ama işte dediğim gibi durum bundan ibaret.
- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
Ancak 8 ay uzun bir zaman...
Ve bu konu bir kaç aydan sonra karşılıklı şeffafca açiklanmaliydi...00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHata değil bu saçmalamış o karaktersiz kendisi yapınca bir bok yok sen yaşayınca mı sorun sikteret böyle tipleri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakireliğin önemi eşine eldeğmemiş iffetli olarak teslim olmaktır ancak bakireliğe önem vermeyen kişiyi bulmanda mesele ilk tanışmada konusu bir şekilde açılınca söylemekte fayda var gidecek olursa başlamadan gitsin
00 YorumlaGeç söylemen senin suçun hatam var yok değil ama yaptığının bir bedeli olacaktı sonuçta biliyordun eninde sonunda bir problem yaratacağını
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBir yandan 8 ay sakladın ona susarak sanki yalan söylüyodun ona
Ama o de çocuk gibi davrandı00 Yorumla Bakir olsa idi %100 haklı olurdu. Bakir erkekler genelde bakire kız ister. Ama şu an haksız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi olmuş.
Böyle rezil bir adam sana laik olamazdı kuzum.
Seni bunun için terkeden it, seni değil bedenini istiyordur. Kurtuldun iyi olmuş00 Yorumla
+1 yılNamusu bacak aranda arıyan biriyle asla evlenme! Gerikafalı yaratıklardan uzak dur
00 Yorumlakendısı tertemız senı mı beklemıs netıcede eskı erkek arkadasını sevmıs guvenmıssın
00 Yorumla
+1 yılBakir olmadığı için haksız ama bakir olsa çok haklı olurdu.
00 Yorumla
+1 yılBakire istiyor demekki ve bitmiş bu saatten sonra haklı haksız tarışmak gereksiz.
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapmış
Üzülmene bile deymez
Beyinsize bak00 Yorumla
+1 yılYa bisversene sevmemis o halde deymez uzulmene falan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin seninle cinsellik konusunda konuşup yaşamak istiyor ve senin daha öncesinde ıliskiye giedigini öğrenince ayrılıyor ustune kendisi de bakir değil. Yanlış anlama da sevgin tam y*vsakmis
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendisi bakire bile değil senden mi istiyor bakire olmanı offff erkekler kapatılmalı artık
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle haklı
Ona gerçeği söylemeden devam edemezsin
Yatmak zorunda değilsin ama söylemek zorundasın00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bakirim ve eşim de bakire olmalı. Başlarının altında seviştiğini inlediğini duysam bile öldürmek için büyük sebep
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki öyle ciddi ilişki mi olur bakire olmayanla fck olarak devam edin
02 Yorumla
Soran+1 yılYazık kafana
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşünürdüm ben elin oğluna aylarca yaptırmış bana gelince evlilik istiyor enayi miyim ben? Bir de son dakika söylüyor kendini yamamaya çalışıyor diye düşünürdüm ki oda aynısını düşünüyordur ve öyledir de
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu en başında söylememen hata gerçeği bilme hakkıydı
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çok saçma yani birkaç ay olmuş daha birbirimizden emin değiliz adama gidip ben bakire değilim mi deseydim? Kendimi küçültmekten başka şey değil bu sanki ben bir hata yaptım affet der gibi. Çok garip ya
- +1 yıl
Niyeti belli olmaya başladığında söylemeliydin son dakika golü kimse kabullenmez
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılWellcome to hayat. 🤷♀️
Haklı olup olmaması neyi değiştirir ki?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam bakir olsaydı her şey doğruydu, ama kendisi bakir değilse buna hakkı yok.
00 Yorumla
+1 yılSeni öyle kabul etmeyeni sende etme herşeyi anlat sen ilk değilsin de anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana göre hatadır "bazı şeyler gizli olmalı" sigma kurallari kural 8
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. O bakireliğe değilde belki açıkça söylemediğine kızmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumu bende yaşıyorum. birleştinizmi
00 YorumlaYazarken epeyce düşünmüş olmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıldaha iyi olmus bence , yoluna bak sen
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu hep karşıma çıkacak mı? Eski ilişkimi unutup tamamen temiz bir sayfa açamayacak mıyım bu konu yüzünden?
- +1 yıl
hayır tabıkıde , ama bence kendıne paralel bir kişi (aile, eğitim, yasayıs, din) bulup bu tarz durumları bastan belirtmelisin , anlık ya da sonradan sorun etmeyecek bırı olmalı.
bu guvenle olusan durumdur . her erkek adamda degıldır. zamana bırak.
+1 yılZina ike bakire degil isen, evet, kotu bir durum.
00 Yorumla
+1 yılnasıp unsur dahi olmamalı ya!!
00 YorumlaDinime küfreden müslüman olsa bari 😂😂
00 Yorumla
+1 yılEh işte uzun hikaye. bszilari için önemlidir
00 Yorumla
+1 yılSaklamana kızmıştır belki de
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de böyle düşündüm aslına bakarsak, daha önce bir ilişki yaşadığına değil de aylarca ondan sakladığın için tepki göstermiş olmalı.
Haklı çok büyük bir hata
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata olmuş işte herkes kabul etmez onun kararı bu
00 YorumlaSizde vermeyin önünüze gelene hem haklı çocuk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kararı önceden alacaktın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBi kadının en büyük düşmanı yine bir kadındır lafı doğru galiba. Erkekler bile böyle yazmıyor, yazık…
- +1 yıl
E doğru şoylemiş önceden alacaktın ama bekaretini verdiğin erkeğe dayanamayıp birlikte oldun sonrada dayanabileceğin hatta belkj de çekici bulmadigin bir oğlani kendine aşık edip evlenmeye kalkiyorsun değil mi? Evlenecegin adama da dayanama. Avrupali bir kiz gibi Evlilik disi bir iliskiyle bekaretini verdiysen avrupali kiz gibi evlen biriyle sevgili ol birlikte yaşa sonra evlilik teklifi al
- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem