Güncellemeler
1 yıl
Başka erkeklerin altına yattığını nasıl Nikahsız O b@ku yediğini ilerde çocuğuma anlatırım sen namusunu kaybetmiş bir or@spusun dedi ayrıldı erkekler ancak seni sever bırakır dedi 😭😭😭
Güncellemeler
1 yıl
Keşke yapmasaydım kimse benimle ciddi düşünmüyor artık 😭😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bizim gibi ortadogu ülkelerinde bu böyle maalesef... takan da var takmayan da... bence hiç takılma sana değer verecek birini bul... kendini kullandirmadan
bakir değilse saçmalamış. ayrılmak için kendine bahane bulmuş
Sadece o degil
ne peki
Ondan sonra kaç kişi ile görüştüm kimse istemedi bakire olmadıgımı ögrendiklerinde ya küfür ediyorlar yaa kullanmak istiyorlar kimse beni istemiyor artık
ben de bakir biri olarak bakire olmayan biriyle olmak istemem ama misal bakir olmayıp bakire isteyenler var öylelerinin hakkı yok böyle bir şey istemeye
Ne haklisi sacmalama sanki kendisi bakir sakin ol biraz mutlaka seni sen olduğun için sevecek birisi cikacak karsina acele etme ne ilksin bunu yaşayan ne de son birak o serefsizleri
boş ver onu yahu sevgilim deme ona
sevse bunu yapmaz
O salağı bir karadelik bakireyim diye kandırır zaten merak etme sen
Hayir bunla sen kotu kadin olmassin hende ciddi evlilik düşünüyorum ve ciddiyim eger karakterlerimiz uyusursa ciddi anlamda isterim sen de istersen
Evet bana gore hatalisin hemde çok nedenmi
Ciğeri 5 para etmez adamlar için üzüldüğün için bırak gitsin seni seven gitmez sen dürüst olduğun için gerçekten seni seven çıkacak beklesene
Gel sana bı olay anlatayim
haklı erkeğin bekareti değer ölçütü değil kadının bekareti değer ölçütüdür maalesef gerçekler
Sus ölecem üzüntüden😭😭😭😭
Ap-tal neden bırakıp gidiyor ki. Kullanıma müsait zaten niye kullanmamış
Ama 10 numara küfretmiş
Yani kendi bakir olsa eyw da hata etmiş
La bırak evlensin bakireyle boynuz yer kısa sürede
soğandada zar var ruhun bakire olsun takma
Yok, herkes dengine layık.
Bekaret her şey değil ama çok şey. Bulursun sen de bunu sorun etmeyecek iyi kalpli bir erkek. Herkes takmıyor bu mevzuya ya da esneklik sağlayabiliyor. Ama ne olursa olsun evlilik dışı ilişki kadın için büyük bir zarar. Erkek eder kadın cezasını çeker.
haksız. net
Bittim ben 😭😭😭😭
ahlaki edinimler cinsiyet bazlı ayrılmazlar, bunlar eşit şekilde dağılırlar, başkasında olması gereken ahlaki ya da ne bileyim etik değeri falan kendi benimsemeyen insanlar ikiyüzlüdür, bu değerlere inananlar için namus erkek için olduğu kadar kadın içinde vardır, birinin yaptığının aynısı ötekine haram olmuyor; kendi keyfi yaptırımları ile hayatı çift standart ile yaşamak kendi zihninde ki sanallığın içinde sıkşmak değil midir? Yaşamak herkes için aynıdır, ve eylemler de herkes için aynı bağlayıcılığa sahiptirler...
Peki o bakir miymiş
Hayır tabii 😭
O zaman karaktersiz biri, ayrılmanız iyi olmuş
Ćok ayıp etmiş, peki birlikte oldunuzmu onunla
Evet ama ondan önce bakire degilim
Peki yeni mi öğrendi bakire olmadıģını
Hayır kendi de kullandı beni ben ona hani beni ailemden isteyecektin dedim oda bana dediki hahaha kaşar seni onunla bununla yiyiştin şimdi bana kakalamaya mı çalışıyorsun bozuk am1nı dedi 😭😭😭😭😭
Terbiyesiz adam. Senin yaş kaç
Ben 21
Dertleşmek istermisin detaylı
Yok
Sıkma canını, hele o herif için hiç sıkma
Sıkıyorum Valla sadece o değil ki kiminle tanıştıysam istemedi beni görücü geliyor iyi terbiyeli kibar insanlar bakire olmadığımı öğrendiklerinde ya küfür ediyorlar ya bırakıyorlar ya senin gibi or@spuyla Niye konuşuyoruz ya baştan söyleseydin diyorlar
Sen bi yazarmısın lūtfen
Haksız
Haklı falan değil
Utanma üzülme bu o evladı için
Ya pick mesin belli
Harbi mi
Evet 😭😭
Knk kendi bakirmi
Hayır degil
Ee ne halt yemeye sana bunu diyo çok kızdım
Saçmalama kim diyo sana bunu
Ondan sonra Kaç tane erkekle tanıştım hepsi temiz düzgün karakterli erkekler bakire olmadığımı öğrenenlerin hepsi ya terk etti ya küfür etti
Offf gel omzuma knk 🙁🙁
Bence haksız