- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılO zaten yakında soracaktır işte sen bakire misin filan diye çünkü eminim sorar hepsi soruyor yani normal arkadaş dediğin insan bile soruyor bunu artık herkes o kadar rahat sen de yani o zaman söylersin ben zamanında yaptım bakire değilim yani benim için ilk olmayacak diye söylersin hiçbir sorun olmaz emin ol
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılişte sen o hala kalmış güzel insanlardansın evet daha önce ilişkin olmuş olması çocuk için hoş olmayacak ama eğer bunu kabul edip seninle yinede birlikte olmak isterse zaten oldu bu iş demektir sende çocuğun bu özverisine saygı gösterip geçmişini kafanda tamamen silersin bence işler çokta ciddileşmeden söyle böylece eğer olmazsa ikinizin de kalbi daha az kırılır, ondan kimseye bir şey dememesini istersen eminim o da kalkıp ötmez kimseye zira birazcık insansa senin dürüstlüğünün ve ona seçme şansı vermenin karşılığını sessiz kalarak verir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılMesela zarf atabilirsin bir arkadaşının üzerinden şu an ki senin olayını rolleri değiştirerek arkadaşınmış gibi anlatıp onun tepkisini düşüncesini öğrenebilirsin baktın ki sorun etmiyor olaya sıcak bakıyor daha sonra yavaştan yavaştan belli edersin direk söylemektense dolaylı yoldan söylemeni tavsiye ederim ilk başta eğer çok tepki verirse o zaman olay tamamen sende baktın ki normal karşılıyor kendine zemin hazırlarsın
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOrtada büyük bir yanlış anlaşılma var. Eğer o sana bakire misin diye sorarsa sen de ona evet dersen bu yalan olur. Ancak karşındaki kişi sana böyle bir şey sormazsa senin de söylemene gerek yok ya da söylemedin diye yalancı dürüst olmayan biri olmazsın. Sen daha şimdiden onun eline böyle bir güç veriyorsun bir nevi ipleri onun eline veriyorsun. Bir duruşun olsun biraz güçlü dur. O sana sormamış bile geçmişini şimdi daha kalkmış geçmişinin hesabını nasıl vereceğini düşünüyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılArada fark yok. Beni bakire sanip evlenecekti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bazı kadınlar olarak kendinizi bu konularda aşağılamayı ne kadar seviyorsunuz sen kedine bunu yaptıktan sonra erkek buna kendinde cürret görür. Hangi erkeğe ki senin kiminle olduğun ki sen nasıl kendini aşağılarsin bakire ne ya kalp nerde vicdan nerde bunların bir vücuda yararı bile olmayan küçük bir deri karşısında önemi yok mu. ya yeter ya asıl kadınlar erkeklere bu konuda cesaret verirseniz kadınlara şiddetin önüne gecemeyiz. Silkinin bı artık onlara malzeme vermeyin bu senin vücudun aşağılamayin kendinizi yeter.
122 Yorumla- +1 yıl
Valla azına sağlık onlar her boku yer bişi olmaz tüm ayrıcalıklar onlarami mahsus seyler
- +1 yıl
Bu aşağılamak değil bekaret deri parçasından ibaret değil.
- +1 yıl
Siz kadinlar neden ama neden bu kadar basit dusunuyorsunuz? Ve erkekleri anlamamak icin elinizden geleni beceriyorsunuz?
- +1 yıl
Boş ver sen onun düşüncelerini klasik erkek zihniyeti
- +1 yıl
Klasik erkek zihniyeti mi? Bu dusunce ile evlenmeyi nasil dusunuyorsun?
- +1 yıl
@C4yourself basit bir düşünce yok burada gayet net düşünüyorum. kadın arkadaşımız bir olay yaşamış ezile büzüle olmuş nasıl anlatırım diyor burada kadın kendini bildiğin ezdiriyor okuyan bazı kadınlar doğru buluyor bazı erkekler de cesaretleniyor bu paylaşımlardan dolayı. Yine söylüyorum bir kadın herhangi bir kişi için yaratılmamıştır. Bir erkek kalkıp da hiçbir zaman bu konularda kendini zorda hissetmemiştir her zaman üste çıkmıştır. Her zaman o yaptığında doğru yapmıştır denmiştir buna müsade eden de bazı kadınlar rica ediyorum bir kadın bu denli hor görülmemeli
- +1 yıl
Ben seni anliyorum. Cunku ulkede kadin cinayetleri dedigni bir yandan doruluyor. Ama gercek bu ki, birsey yasamis hanimefendi, ve bunun sorumlulugnuda katlanicak.
Zamaninda baska biri ile ozelini paylasmis. Ilerde ben bunu esime nasil anlatirim dusunmemis, simdi ise sikinti yasiyor. Dogru hic kimse bir insan icin yaratilmamis. Yaratanda diyor bu tur islere evlenmeden girme.
Erkek "zihniyeti" kiz zengin mi degil mi bakmaz. Gecmise bakar, bu kadinla evlenilir mi? Temiz mi? Ilerde eski sevgilisine kacar mi? Bunlara bakar.
Neden peki erkek boyle dusunuyor? Biologic olarak, dogal olarak tabiattimizda var. Adam aile kurmak istiyor, ve cocuklarina bakicak bir anne istiyor. Ve duzgun bir aile icin bu tur seyler onemli. - +1 yıl
@C4yourself öyle bir kadin düzgün olmuyor mu bir annelik vasıflarını yerine getirmiyor mu çıkın artık bu zihniyetten çıkın
- +1 yıl
Bu dar dusunme degil. Bilim ve arastirmalar bunu diyor. Evlilikden once seks yapan kadinlar ve cok partner olmus kadinlar, evlendigi zaman daha az mutlu oluyorlar VE daha az sagdik.
Ben keyfime demiyorum bunlari, graflar ve raportlar elimde istersen sanada yolarim. - +1 yıl
Ve sonra bosanmalar, aile drami vs vs. Evlenmem daha iyi bekaretsiz biri ile. Ve Not, kendimde bakirim.
- +1 yıl
@askkadini71 resmin cok iyi
- +1 yıl
@C4yourself bakır olduğunu kanitlarsan nasıl kanıtlayacaksın
- +1 yıl
- +1 yıl
@C4yourself işte bak kendin diyorsun o zaman kadının sözlerine guveneceksin guvenmiyeceksen sözlerine de evlenmeyeceksen bu kadar
- +1 yıl
Kana mana bakma kardeş o kan kadına tecavüz de edilse gider kadın bisiklete biner de gider o kan kadın kaza geçirse bir darbe alsa da gider bu yüzden bakire makire meselesi saçma o insanın vicdan iyiliğini bozmaz kalbe bakılır ufacık bir kana değil ama şayet ona bakacaksa işte kişinin beyin zarından şüphelenmek lazım eksik mi acaba diye
- +1 yıl
@kuğuum ve yine anladim ki kadin ve erkek gercekden farkli dusunur.
Bak zaten mesele zar degil. Bakire olupda baska naneler yasasan, bakire sayilmasin. Cunku boyle bir kisinin dusunce sekli, adabi vs vs bozuk.
Mesele zaten zar degil, mesele gayrimesruh bir iliski yasamak.
Ve kiz tecavuze ve baska bir kotuluk yasadiysa bu onu bakireligni seve seve kaybetmis birine eşit degildir.
Bir (bakir) erkek adam bir kizin tecavuz ile bekaretini kayip etmisse, kabul eder. Ve dul bir kadini da. Ama evlenmeden once her naneyi yiyip, onunla bununla yatip kendi iradesi ile yaptiysa. Kusura bakmasin, ama ondan uzun bir iliski dusnmez, anne yapilmaz. Cunku ilerde sıkıntı yasanir. - +1 yıl
@C4yourself sen gidip ona bunları soracak mısın peki? Bana düşmez ama çoğu âlim peygamberimizin bir meselesini anlatır demiş ki peygamberimiz ne yaşıyorsanız yaşayın pişman olmussaniz bunu uluorta anlatmayın kimin ne olduğunu bilemezsiniz sizde kalsın demiştir. Önemli olan o durumdan pişman olmak hayatına bakmakmiş. Bir mesele varmış zina yapan bir kadınla ilgilidir hatırlamıyorum okumuştum ben de dinlemiştim de çoğu alimden. Bir araştır istersen bak tam hatırlamıyorum.
- +1 yıl
@kuğuum emin degilim ama ben ne demek istedigni anladim. Galiba, islenmis olan gunahlarini aciklama kimseye anlatma, onu mu demek istedin? Yani kadinin biri zina etmis, tovbe etmis ve evlenmis ve esi bunu bilmiyordu ve sorgula miyordu. Dogru, boyle bir olay var. Ama bu kadin 180 derece dinine donmus birisidir.
Madem dini boyunu diyorsunuz, pismanlik yanina tovbeyi de ekliyim. Elbette, bu durumda bir kisi gercekden tovbe ettiyse ve 180* derece donmusse, karsindaki kisi de yetiskin ve dinine duskun ise, kabullenme sarti daha cok kolay olur.
Ama, benim gordugmu anlatiyim. Cogu kadinlar yapdiklari, yani zinadan, pisman degil. Tek pisman oldugu sey ise cogu erkek onunla evlenmemek. Eger gercekden pisman olsaydi, tesetturlu olurdu vs.
Ben bu olayi bilmiyordum, ve sormusdum sevdigime. Daha once bilseydim sorarmiydim bilmiyorum. Imanim, bir zinakâr birini kabul edicek kadar guclu degildir muhtemelen. O riske o kotu duygulari istemezdim acikcasi. Ve onun icin cogu erkek bakire olmayan birini istemez, eş icin tabi. Konu sevgili ve zevk icin olunca bekaret onemli degil diyor cogu erkek.
- +1 yıl
@C4yourself kısaca bundan şu çıkıyor kadına geçmişinde ne yaptın ne ettin diye sormayacaksiniz haa şu var hayatına alacaksan tanırsın huyunu suyunu ailesini falan bu kadardır
- +1 yıl
@C4yourself peygamberimiz bu hadiseyi sonraki ümmetler bunları kadınlara yapmasın diye ders niteliğinde diye düşünüyorum ama nerdeeçoğu erkek daha bı yobaz geri kafalı kadını esmeyi kendinde hak görüyor yazık kendileri de çok temizmiş gibi altlarını arasan ne pislikler çıkar ama onların gücü sesi çıkmayan korunamayan sahiplenilmeyen kadınlara. Çünkü nasıl olsa 'erkektir o her şeyi yapar' sözü var ya işte bu söz kadını toplumda sessizlestirdikce, cekincelestirdikce erkek kendinde hak bulur kadının suskunlugundan kendinde cesaret bulur. Hep utanan kadındır aman benimle ilgili kötü bir şey demesin de susayım der onlar da ulu orta yerde rezil eder. O yüzden hiçbir erkek hiçbir kadının bir şey söylemek zorunda bırakmamali ucu sonu kötüye gidiyor diye zaten peygamberimiz bunu soylemistir daha niye ders almasını bilmez erkekler kadının güzelliğine bak tabi huyunu suyunu bilin ailesini tanıyın bunlar yeter bir eş bir aile kurmak için
+1 yılBekaret sadece kadına özgü değil eteğinde Bekareti var önce onun başka kadın ile yatıp yatmadığını öğren ondan sonra başka bir gün seninde cinsellik yaşadığını söyle ama pişman olduğunu da ekle O zaman onun sana laf etme gibi bir şansı yok Kendini o konuda ezdirme insanız hata yapabiliriz önemli olan hata olduğunu bilmek ve tövbe etmek onun ne dediği ve ne düşündüğü önemli değil senin rabbin senün içim neder
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılCiddileşirse söylerim demişsin ama bu tarz şeyler başta söylenmeli. Bekaret önemli değil okey ama önem verenler var. Önemsiz diyen erkek bile sonradan sorun çıkarabiliyor, dürüstlük iyidir. İşler ciddiye biner, aşık olursan daha çok zorlanırsın
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Sıkıntı. Eğer ilişki kötü biterse gidip ailenizden birilerine söyleme ihtimali yüksek. Ben olsam bu riski göze almam.
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle adı çıkar erkekler ayrıldıktan sonra anlatıyor hem böyle şeyleri
+1 yılDirek söyle biraz karekteri varsa seni geçmişinle yargılamaz zaten, yaptıklarımızın arkasında durmalıyız
00 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapıyorsun eğer dürüstlüğüne inanır ise zaten sorun olmaz. ve şu an kimse masum değil. eger ciddi bir şey düşünüyor isen yalan söyleme
00 YorumlaBence bu soruyu önce kendine şu şekilde sor.
Sen olsan ne yapardın? Bi erkek gözüyle?02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorsam sorun degil
Söylemessen o adamda canım deyilse zaten anlıycak önemli olan insanlık erkeklerde bakire deyil zaten en az 3 yapmıştır en utangacı bile
00 Yorumla
+1 yılBakire olmayan insanın bakire araması saçma o yüzden rahatlıkla söyleyebilirsin
00 YorumlaSöyleme bence o kafada bir insansa zaten görüşme gitsin
017 Yorumla- +1 yıl
Belki o bir şey yaşamadı istemekte hakkı onun tercihi neden nefret oluştursun?
- +1 yıl
Tabu değil. Alakası bile yok. Kendisi yaşamamayı tercih ettiyse öyle birini isteyebilir
- +1 yıl
Pişman olmuştur yaşadığı için hata yapmıştır yani. Çocuğu sevdiği için ilkim o olmadı diye üzülmüş olabilir.
- +1 yıl
Her insanın duyguları prensibi anlayışları fikirleri dini seninle aynı olmayabilir umarım bunu anlarsın. Bekaret denilen kavram ise sadece deri parçasından ibaret olan bir şey değil.
- +1 yıl
Vajinal olarak ilişki yaşamayan ama farklı yolla ilişki yaşayan birisi bakire veya bakir midir?
- +1 yıl
Sanada iyi uçuşlar
- +1 yıl
@EricaFeuer erkeklerin duygularini kadinlar anlamaz knk bosuna yorma sen kendini. Kadinlar saniyorki mesele zar, oysa mesela SADECE zar olmadigni bilmiyorlar. Bu tur kadinlardan sevgili olurda EŞ olmaz.
- +1 yıl
Sen kendini erkeklerle ne karsilastiriyorsun ki? Senin yarisin diğer kizlarla erkeklerle degil 😂
Elbette evlenmeyi dusunmuyorsan kafana takma - +1 yıl
Hayat yarisi da diyebiliriz. 35-40 yasina geldin mi game over. Menopause ne oldugnu biliyormusun?
Bunu şu an söylemek zorunda değilsin kendini suçlu hissetme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tebrik ederim düşüncen ve dürüst oluşun için bir şekilde anlatırsın. nasıl neler olduğunu?
00 Yorumla
+1 yılBakire değilim deme de birini çok sevmiştim falan de. yayılabilir
00 YorumlaÖncelikle teşekkürler senin gibi dürüst kızlar daha çok olur umarım evet kesinlikle söylemelisin bunun en doğru zamanı cinsellige başladığınız zaman olur umarım mutlu olursun seni yadirgamaz üzmesine diye temenni ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİş ciddiye bindikten sonra söylersen oldukça üzülür hemen söylemelisin. Neden böyle işlere giriyorsunuz anlamsiz cidden
00 Yorumla
+1 yılBakire değil. isin eğer evleniceksieniz birkaç taktik verebilirim ozaman anlamaz
12 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
İstek yap
+1 yılBir şekilde bu konulara girmen gerekiyor. Onun sana bunu sormasını sağlaman gerekiyor. Sormuyorsa zorlama öğrenmek istemiyordur
00 YorumlaBu konular açılırsa söylersin
10 Yorumla
+1 yılSen söyleme sormasını bekle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu is zor soyleyim geri tepee
00 Yorumla
+1 yılbence çok erken davranma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDirek şöyle severse sorun etmez
00 Yorumla Dürüst olman güzel ama ona güvendiğin zaman söyle
00 Yorumlaaceleye ne gerek var? hemen illa söylemeli misin
00 Yorumla
+1 yılKaç kişiyle yattığını sorarsa?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynen ciddi olmaya yakın söyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Bsklettn dstm askm" de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılKız oğlan kızım de inanır ahmak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynen sırlarla bir yere varamazsın
00 Yorumla
+1 yılDe ki damdan düşmüşüm falan de hehehh
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleme
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım