ilk gördüğüm andan itibaren o benim hayatımın askı olcagını anlamıstım ve sevgili oldugumuzdan itibarende ciddi bi ilişki içersinde oldugumu anlamıstım ve biraz zaman gecince bunu sevgilime söyledim küçüklüğümde bi hata yaptım pişman oldum aslında yattım diye değilde psikolojik olarak daha cok yıprandıgımı falan anlattım bunu kabullenmesi biraz zaman aldı ve ne zaman içki içse bu konuyu gündeme getiriyor sizce bu zamanla gecer mi yoksa hep bu şekilde mi olcak :/
Cevabın nedir?
+1 yılBenim Murat adında bir arkadaşım vardı. Her sırrını benle paylaşırdı. Bir kıza aşık olmuştu. Valla kız desen dünya güzeli manken gibi bişeydi ve neresini sevdiyse bizim sümsüğe aşık olmuştu. Fakat bizim salak kızın bekaretine takmıştı kafayı. Kaç kere içki masasında bu saçma konuyu açıp kızı ağlattığını bilirim. Ben Murat'a neler neler dedim. Salaklık etme dedim. Bak etrafında kıza sulanan onlarca erkek var ama kızın gözü senden başkasını görmüyor dedim. Gene bir arkadaşın nişanında Murat içip içip saçmalamaya balşadı. Kızcağız iki gözü iki çeşme ağlıyordu. Nişanda damadın yakın arkadaşı bir çocuk araya girdi. Ortalığı yatıştırdı. Ve bu vesileyle tanıştılar. Meğer çocuk çok zenginmiş ve o da boynuzlanığı için nişanlısından ayrılmış. İki yaralı yürek biribirini buldu ve ne olduysa oldu. Kız bununla bir süre sonra yakınlaştı. Ve bir sene sonra da evlendiler. Allah bağışlasın nur topu gibi bir de çocukları var.
Bizim salak Murat da bir daha öyle bir sevgili bulamadı. Kızın değerini kaybettikten sonra anladı ama çok geç tabi. Bana kaç gece ağlayarak geldi. Ben sana defalarca dedim beni dinlemedin dedim. Şimdi bak gördün mü gitti kız. Çok ağladı çok çırpındı ama ne çare.
Tatlım işallah sevgilin aklını başına toplar ve seni kaybetmez. Ama ben inanıyorum ki altın çamura da düşse altındır ve değerini kaybetmez. Senin değerini bu adam bilemez ise mutlaka kıymetini bilen erkek çıkacaktır karşına.51 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle desteğin ve bu güzel cevap için cok tesekkür ederim sacma sapan insanların yorumlarından sonra seninkini okumak çok iyi geldi inşallah canım insan hata yapabiliyor malesef ki tesekkürler tekrardan
En İyi Cevaplar
bence bu konuyu tekrar düzgün bir şekilde konuşman lazım ama bu konuşmaya yapmadan önce kendini ayrılmaya hazırla ve düzgünce neden böyle yapıyorsun de zaten o tavrını belli edecektir kafasına takıyor olabilir ve senin ona bunu atlattırman sana çok zarar verir o senin kıymetini anlayana kadar içinde sevgi kalmaz tecrübe ile sabittir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten yüz yüze konusmadık bu konuyu hiç en iyisi yüz yüze düzgün bi şekilde konusmak haklısın :)
+1 yılBakıre olmayan tek sen deılsın bu bır ılkmıs gıbı sana acı cektırmesıne ızın verme.
101 Yorumla
Soran+1 yılasla izin vermem
Gizli Üye(36-45)+1 yılkandırmayıp dürüst olduğun için seni tebrik ederim o da zamanla alışır
72 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılbeni bulanda senin gibi dürüst olsa keşke
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
30Cevap
+1 yılsenin sevgilin zarla bozmuş kafayı, gönder gitsin, zara takılmadan da ciddi düşünüp seninle evlenebilecek erkekler var. her evlenip yuva kuran kadını bakire mi zannediyosunuz :)
41 Yorumla
Soran+1 yıltabiki değil ama daha yeni söyledim belkide o yüzden şu an böyle zamanla gecmezse zaten ayrılırım :)
Eee.. Erkek adam, yediremez kolay kolay bunu içine. Sen kabullendi sansan da, bilinç altında hep kalıcak. En ufak kavgada ortaya gelecek. "Sen zate önüne gelenle yatan bir o****" da diyecek. Emin ol. Ha söylemesen daha mı iyi? Yooo. Değil...
Adam bakir ise zaten bırak. Değilse de "sende yaptın" kozunu oyna. Sen yaparken iyiydi, haktı, biz yaparkende tukaka mı diye üzerine git. Adamı o fikre alıştır. Ancak böyle gerçekten kabullenir...14 Yorumla
Soran+1 yılaynen 1 kişiyle oldu sonucta o da daha önce kızlık bozmus çünkü bi kaç kızın
Soran+1 yıle kızlar istedikten sonra bozmus olması beni alakadar etmez kandırıp bozması önemli olan
Daha önceden sevdin beraber oldun pişman olmanı istemezdim ama yine de sevgilini karşına alıp bunu söyleyebilmişsin önceden yaptığın hatalar yüzünden(sen pişman olduğun için hata diyorum) seni üzmeye hakkı yok tekrar konuş olmazsa kaldıramazsa bitirirsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılbiraz bizim erkeklerde güvensizlik sorunu var bence o yüzden bu kadar tepkileri
+1 yılAllah yardımcın olsun işin gerçekten çok zor,bakireliği bu kadar basite alıyorsunuz durum ortada bak yazık değilmi bu çocukta şimdiden yüzüne vurmaya başlamış,benden sana tavsiye o çocukla yolunu ayır çünkü psikolojını iyice bozacaktır yapmışın bir hata ama ilk görüşte hayatının aşkını sandığın adam alkolikse boşa umut etme,yazık gençliğinize küçüklüğünde hata yaptın şuan hataya devam ediyosun farkında değilsin
40 YorumlaBunu bizim bilmemiz için bizim de aynı durumda olmamız gerekir belki de.Ancak zamanla geçecek gibi.Ayrıca o bakir mi?
42 Yorumla
Soran+1 yılhayır kendisi hep faklı kadınlarla yatan biriydi benimle sevgili olana kadar
+1 yılgeleceğini bitirmişssin arkadaşın kimbilir kaç kişiyle beraber olmuştur diye düşünür emin ol sen erkek olsan sende düşünürsün...
512 Yorumla
Soran+1 yılzaten öyle bişey yaptıysam bi gün çıkar ortaya yani
- +1 yıl
nasıl çıkıcak ortaya sevgilinin aklında şüpheler olur sürekliii hatan büyük pişmanmısın bilmiyorum ama sen erkek olsan bakire olmayan bi bayanla evlenirmisin?
Soran+1 yılneden evlenmiyim ki bende gidip yatmıısım bi çok kadınla sonucta bakir olsam tamam sonuna kadar hakkım olurdu
- +1 yıl
ne alaka bu konuda erkeklerle kendini bir tutma cinsellik konusunda tamamen ayrışır bayan erkek sevgilin kabul ederse seni tamam ne mutlu sana peki o ne dedi? ayrıca çok saygısız yorumların var aşağıda bakire bulursan arkadan çaktırır felan demişssin sen bu anal ilişkiyi kolay bi şeymi sanıyosun arkadaşım o p*rnodakiler gibi değil bu işler lütfen saygı...
Soran+1 yılbana o sekilde bi tepki verirse heralde o tarz konusurum yok işim zormus bilmem neymiş hiçte değil sevdiğim erkekle yatmıstım ve o cocuk öldü bütün hayatım boyunca evlenmeyip bu şekilde mi kalcam mutlu olcagım birini bulmuskende gerceği anlatmak neden bu kadar yadırganıyo anlamıyorum
- +1 yıl
bak şimdi dediğin gibi çocuk ölmüş ciddi bi şey olmadığı belliymiş evlenmeden cinsellik yaşarsan bak çocuğun aklına hep böyle şüphe getirir durursun yanlış bi şey yapmışssın arkadaşım artık algıla bunu evet işin zor senin daha kaç yaşındasın sen 28-30 yaşına kadar bakire olanlar ne yapsın her sevdiği çocukla ilişkiye girersen senin işin zor fakat bunu söylemen bile büyük bir erdem saklamamışssın herşeyi göze almışsın bakalım inşallah kabul eder seni şu anki durumu nasıl
Soran+1 yılçok iyi benim için eskişehirden kalkıp geliyor her hafta oturdugum yere değer vermese o kadar yolu neden ceksin
- +1 yıl
inşallah kabullenir arkadaşım seni herşey gönlünce olur pişkin tavırlar sergileme yaptığının çok yanlış bi şey oluğunu artık algıla bak çocuk hep git geller yaşıyo aklında şüpheler var seninle ilgili pişman değilim tarzından pişkinlikler yapma cinsellik konusunda da erkeklerle bir görme kendini bunu bütün bayanlar bilir birazda bu olay ailede bitiyo ailen yanında olsaydı bugün bu durumda olcağını sanmıyorum
Soran+1 yılne alaka ailem şimdi :D
- +1 yıl
aile herşeydir... bak aşağıdaki yorumlarına bakıyorum hala pişkin tavırlar sergiliyosun yok benim böyle kabul ederse etsin etmesse ayılalım felan böyle yaparsan baştan kaybedersin...kendini ağırdan satmalar felan bekaret olayını söyleyince zaten çocuk yıkılmıştır ayrılırsanız çocuk kazanır sen yine kaybedersin bundan sonraki ilişkilerinlede evlilik olucağını sanma anca yatar kalkarsınız zaten sende kendini tutamazsın bi kere beraber olmuşssan bu senin son şansın
Soran+1 yılbenim gibisini bulamazki isterse ayrılsın ki imkansız öyle bişey
- +1 yıl
Ne yapsın senin gibisini zaten bakire değilsin onu seviyomusun?
Gizli Üye(36-45)+1 yılasla değişmez şuan içki içince söyler,yarın evlenince yüzüne vurur,geçen bir yorum okumuştum çok seviyormuş bakire olmadığını bile bile evlenmiş 1 yıl olmuş boşanıyorlarmış sebepte çocuk diyorki evlendiğimde bakire değildi kaldıramadım diyor bekaret çok önemli bir olay ama önemsiz olanlarda var kendinden yaşça büyük birini bul ve evlilik isteyen birini,bu yorumuda ister dikkate al ister alma
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBendede aynı durum var kabullenmek çok zor erkeklerin bir çogu geçmişte ne yaparlarsa yapsınlar bu durumu kabullenemiyorlar ne biliyim kıyaslanmaktanmı korkuyorlar başkası ile yatan kızla olmak zordur teknonojide ilerledi bir yerde bir yorum yaparsa eski sevgiler gel çık işin içinden adam iki kadeh birley içse yazsa sosyal medyada ayşe seninle şöyle yapardık böyle yapardık falan gel çık işin içinden
00 Yorumlaer geç ayrılırsınız. Şimdi tamam der bir iki ay sonra ayrılır kesinlikle kaldıramayacak. Kaldıracak adam bunu hiç dert etmeyen kızlığa fazla önem vermez biri olur ancak. Soğuyacak senden git gide
11 Yorumla
Soran+1 yılaslında tam tersi dahada baglanıyoruz zaman gectikce
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek dediğin sevdiği kızı sahiplenir, sen ondan once bunu yasamıssın , senin hayatındı senin bedenindi yasadın ,kimsenin bunu yargılmamaya hakkı yok, ki o senden once baskalarıyla yatmıs seni durum eşitken bile kabulenemiyorsa bas kıcına tekmeyı ayrıllll, erkeklerin bekarete onem vereni de var vermeyeni de, sende zar kafalı olmayan, hayatta baska seylere değer veren bir erkek bull kendine iktir etttt...
01 Yorumla
Soran+1 yılzamanla gecmezse basıcam tekmeyi
+1 yılBu konuyu tekrar açacaksan ve kabullenemiyorsan yol yakınken benden ayrıl de
Güçlü ol karşısında ve sen de ayrılmayı göze al.Bu konuyu halletmezsen bil ki ayrılacak seninle01 Yorumla
Soran+1 yılayrılalım deyip arada onu korkutuyorum ve vurucaksan suratıma istemiyorum olmamızı artık diyorum istemiyor bitmesini o da sanırım kabullencek gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konu sürekli gündemde olacak bil sürekli sürekli evlensen bıle gundeme gelcek ki evlenecegını sanmam
65 Yorumla
Soran+1 yılniye ben manavdaki elma mıyım
Cevap sahibi+1 yılsenin iş yaş
Soran+1 yılsen karını bakire bulursun ama arkadan caktırmayan birini bul
Cevap sahibi+1 yılabuk subuk konusma .bulurum alahın ıznıyle
Soran+1 yılhadi bakalım
Malesef hep bu şekilde olacak diye tahmin ediyorum. Erkekler bu gibi durumları hazmedemez. Şimdi hazmediyor gibi görünse bile ileride illa ki başına kakar bu durumu. Umarım tersi olur ama durum şimdilik böyle görünüyor
10 Yorumlafarklı bir dil kullansaydın keşke o anlama ve sürekli söyleyecek seninle yatacak ve seni terk edecek nedenmi ?
01 Yorumla
Soran+1 yılniye terk etsin ki cok sacma bi bakıs acısı bence
her kavgada yüzüne tokat gibi vuracak emin olabilirsin
32 Yorumla
Soran+1 yılhayır çok kavga ediyoruz ama hiç bi zaman vurmadı
acıtasyonuda yapmışsın yıprandım diye senaryo tamam bi git ya
10 Yorumlageçen gün bir soru görmüşütüm bekaretimi zenci birine verdim bunu nasıl atlatırım diye sen o değilsin demi ?
13 Yorumla
Soran+1 yılo ne yaa
hayatının hatasını yapmıssın benımde başıma böle bir olay gelmişti 2 ay sonra dayanamayıp ayrılmıştım
21 Yorumla
Soran+1 yılama kandırmak daha mı güzel olurdu ki göz göre göre
bir hata yapmissin hataninda farkndasin en azindan.. ama bunu kabul etmek cok zor hep yuzune vuracaktir bence birlikteliginizin yurumeyecek bu hatan hep sana engel olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki
+1 yılHep böyle gidecek bu hatta sadece bunu bahane edip içecek.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni bakir ve ya değil diye ayrım yapan bir erkekle işin olmasın da zaten..
30 Yorumlasevgilim evlenip ayrıldığımı biliyor..hiç bişey gizelmedim hayatıma dair...asla gündeme getirmez..aksine bu sebeplerden lütfen beni bırakma. dedi...
11 Yorumla
+1 yılerkekler bunu genelde yediremez
çinki aşık olgu kadını başkasıyla düşünme ihtimalini bile sevmezler
işin zor10 Yorumla
+1 yılzannedersem geçmeyecek, ileride seni üzebilir. kabullenseydi en baştan sorun etmezdi. konuyu kapatır , bir daha açmazdı.
20 YorumlaAnlatırken yanlış anlatmışsın. Yattım diye pişman değilim demişsin resmen. sürer böyle.
15 Yorumla
Soran+1 yılyoo pişmanım dedim ya daha ne dicem
Soran+1 yılkadınlar tarla değildir sonucta yattıgım içinde pişmanım ama asıl pişman oldugum konu öyle biriyle birlikte olmus olmam
- +1 yıl
hata 2 öyle biriyle yatmış olman demek ne demek?kalitesiz biri demek istedin sanırım peki kalitesiz biriydi neden yattın,bence bu çocuk senle bir süre sonra ayrılır senin yüzüne vuruyorsa kavgalarınız artar ve senin psikolojın bozulur
Soran+1 yılhayır 3 senemi beraber gecirdiğim benim değerimi bilmeyen biriyle yattım sırf ayrılmamak için
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak şu erkek müsvettesini, sende biraz gururlu ol...
11 Yorumla
Soran+1 yılzaten hiç bi zaman ezdirmedim kendimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yazıkki hep öyle olacak en hassas zamanlarında sürekli dile getirecek bence sen alış...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne olacagını sanıyordun kı? ınsallah ılk yaptıgın adam bu yasadıklarının hepsıne degecek kadar ıyı becermıstır ısını :)
21 Yorumla
Soran+1 yılpislik
Her içtiğinde dilinde olacak emin olabilirsin.
50 Yorumlaherzaman içinde yara kalacak çocugun .neden her özelinizi herkese anlatıyosunuz anlamadım ben bu kadın milletini.
03 Yorumla
Soran+1 yılyani ki ciddi düşünüyoruz gidip diktiriyim o zaman hiç mantıklı değil buu olay
+1 yılseninle birlikte oldumu peki?
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır olmadı
+1 yılHep o dert kalacak onun içinde
00 Yorumla
+1 yılişin hakkaten zor.. umarım unutur.. zor gibi ama
10 Yorumlademekki bilinçaltında kalmıs unutacagını sanmam
10 YorumlaSonuc?
00 Yorumlahep böyle olacak.
00 Yorumla
+1 yılhep kalacak
10 Yorumla