Bakire değilim ailem birini bulmuş görüşmemi istiyor bende görüşmek istiyorum ama bakire değilim ve söyleyemem bunu.
söylemesem anlar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence önce bir görüş genel düşüncesini öğren, hayata bakış ve yorum seklini öğren. İlişkilere bakış açısını öğren doğrudan olmasa da dolaylı şekilde az çok o kişi kendini belli eder. Ve yorumlara baktım ilk iliskimde de kan gelmedi demişsin o zaman zarın esnek olabilir ve eğer esnek zar varsa zaten kim olursa olsun anlaşılmaz ve kan gelmez. O yüzden baktın anlastiniz ya itiraf edersin sonra ya da esnek olduğunu söylersin.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle belli olur, görüş ama söyleme ikinci kez görüş ve açık açık bakire değilim deme 👍 zar önemli mi? Diye sor ona göre 3. görüşmeye devam et. ya da kestirip at.
011 Yorumla
Soran+1 yılZar önemli mi dersem anlar zaten
- +1 yıl
Anladım sen küçük bir yerde yaşıyorsun eğer bu soruyu soruyorsan ve anlar diyorsan o kişi zara önem veriyor ve bir yalan üzerine evlilik kurulmaz.
Soran+1 yılMuğlalıyız ikimizde ama ben İzmir'de yaşıyorum o da şu an başka şehirde okumuş mühendis,
Normal tanıştığım biri olsa söylerim zaten çekinmem ama aileler olunca korkuyor insan söyler diye- +1 yıl
Kaç yaşında görüşecegin adam?
Soran+1 yıl25
- +1 yıl
Sence zara önem veren biri mi?
Soran+1 yılBilmiyorum tanımıyorum daha
- +1 yıl
Görüş bakalım duruma göre hareket edersin ama her ne yaparsan yap yalan üzerine evlilik kurulmaz bunu bil.
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun.
Soran+1 yılTeşekkürler Allah razı olsun
Geçmişten dolayı pişmansan ve tekrarı olmayacaksa hiç anlatma, sorarsa da hic yapmadım de. Yok eğer pişman değilsen ya adamı gönder ya da söyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi de senin bakire olup olmaman onları ilgilendirmez ki. Görüşeceğin erkek bakir mi? Sen onu soruyor musun yil olmuş 2024 bunu takan adamla sen görüşme
32 Yorumla
Soran+1 yılBenim için sorun yok da işte bilmiyorum daha tanışmadımda
Cevap sahibi+1 yılYa bir şey yaşamayan kadin mi var. Herkes bir şeyler yaşıyor. Onu ilgilendirmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılsenle bakire değilsin diye evlenecek erkekle evlenme zaten..
ayrıca ailem birini bulmuş nedir ya..
11 Yorumla
Soran+1 yılYa işte görmüş beni beğenmiş ailesi haber gönderdi öyle bişey
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Söylesen de söylemesen de sorun yok bence, bunu pek önemseyeceğini zannetmiyorum ve o kişinin de boş kaldığını da zannetmem rahat ol yeterli
10 Yorumla
+1 yılbence ilk başta birbirinizi tanıyın daha sonra söylersin onu tanımadan söylersen senden faydalanmak ister işte ciddiye doğru yol almaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylemek istemiyorsan söyleme. Muhtemelen o da bakir değildir
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGörüşücek misin onunla
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılsonuç?
Soran+1 yılKonuşuyoruz daha görüşmedik
Cevap sahibi+1 yılHadi hayırlısı
+1 yılanlar ya devam etme ya da dürüst ol yalan olursa ağır bedelleri olabilir
20 YorumlaBence söyleme şu an çok erken, iş ciddiye bindiğinde söylersin yoksa adını çıkarırlar
10 YorumlaKesinlikle dürüst olup söylemen lazım. İlişkini bir yalan üzerine kurma
10 Yorumla
+1 yılDurum ciddileşirse söylersin söylememek aldatmaktan farksızdır
10 YorumlaAnlar her şekil bakmadan sokmasını sağlarsan bir şey olmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılBakar mı ki
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
+1 yılAnlamaz ama bir noktada da sanki dürüst davranmak lazım. Yani güven ilişkisi yoksa gerisi zor değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama ailesine söylerse
- +1 yıl
Yani söyleyecek biriyse zaten sonrasında da her türlü problem olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlavere dalavere çevirme ne yaptıysan anlat yalanla iş olmaz ailenden korkuyorsan da yapacak bir şey yok yemeseydin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKan olayı kriter biliyorsun bu nedenle anlat bunun bir çaresine bak derim söyleyemem demişsin asla geçmişimde olanlardan bahsetme bir dürüstlük yapayım dersin aman diyim pişman olursun kardeşim
03 Yorumla
Soran+1 yılYok söylemem zaten kim olursa olsun o kadar güvenemem asla diktiririm yine de söylemem
Cevap sahibi+1 yılSöylemeyeceğin gibi geçmiş yaşantını yok et tel no sosyal medya hesabı mail vesaire bunları bir sıfırla eski beraber olduğun kimse veya kimseler ile ortak arkadaşın varsa bunlarıda yok et görüşme sil benim eşim bakire bir bayan değildi ben severek bilerek evlendim ama eskilerin birinden mesaj gelmişti bu yüzden baya bir canım sıkılmıştı ve baya kavga etmiştik düşün bak ben biliyordum durumu ve eski hesaplarını sıfırla demiştim eşime dinlemedi beni kimse aramaz sormaz bitti gitti demişti düşün şimdi sen gizleyeceksin ve diyelim evlendin bir şekilde eşin işe sosyal medyada eskinden gelen bir mesaj beraber okumak istemezsin sanırım bu yüzden herşeyi sil diyorum
Soran+1 yılBen zaten 1 kişiyle birlikte oldum sadece o da 4-5 sene önce. 4-5 senedir kimseyle konuşup görüşmedim bile. Engeledim onu da yani geçmişim önüne çıkamaz. Arada aileler olmasaydı dürüst olup söylerdim ama bu şekilde asla söylemem. Kan kriter ama ilk ilişkimde de kan gelmemişti benim. Esnekmiş demek ki desem yalan söylediğimi anlar mı bilemiyorum🤦🏻♀️ tek çarem diktirmek yapcak bişeyim yok hatamın farkındayım ama napayım zamanında sevdim birini karşımdakide sevdi sandım
Söyleyebilirsin belki oda sana birşeyler söylemek istiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılAileler var ya direkt olarak söyleyemem normal tanıştığım biri olsa saklamam zaten
Düzenli ilişkiye girdin mi bekaretini kaybettikten sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer tecrübeli değilse anlaması imkansız sende o anda birkaç sey yaparsan asla anlamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kaç yöntem var anlamayabilir yaşlar kaç ama ona göre söyle ya da söyleme diyeyim çünkü bu şekilde çok sorun yaşayanlar var
02 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşlarındayız
Cevap sahibi+1 yılBence bir kaç yöntem var onları deneyin kafanıza yatarsa tabi ve en önemlisi karşı taraf anlayilis mi ona bakın derim ilk görüşmelerden sonra karar sizde tamamen
yaptığın şeyin arkasında durmamak niye?
41 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum
+1 yılSöylemezsen vicdanin nasıl rahat edecek? Ya söyle ya da istemiyorum de bitir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevliliğe kadar gelsin onun kolayı var kapsül var kan kapsülü
00 YorumlaAnlaması için o işin olması gerekiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılNası anlıcak kan gelmedi derim zaten ilk ilişkimde de gelmemişti
Soran+1 yılDoğru söylüyosun
+1 yılAnlar tabi ki çünkü kanamayacak
05 Yorumla
Soran+1 yılİlkte de gelmedi kan
- +1 yıl
Hmm e bozulmadı o zaman
- +1 yıl
🤔🤔
- +1 yıl
Kanaması gerekmiyor mu bozulması için
Soran+1 yılHayır esnekmiş demek ki kan gelmedi
+1 yılDürüst olmak lazım. Kiminle yapmıştın?
01 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilimle
+1 yılCiddiye giderse büyük sorun oluşabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılElbette anlar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok be nerden anlıcak sende sakın söyleme
00 Yorumla
+1 yılDiktir zaten yapıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl bozuldu
00 YorumlaBisikletten düştüm dersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnlar
01 Yorumla
Soran+1 yılNası
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki anlar
02 Yorumla
Soran+1 yılNası
- +1 yıl
Buradan sana detaylı bir şekilde anlatamam ki nasıl anlayacağını
+1 yılevet anlar 😀
02 Yorumla
- +1 yıl
yok ya ya davranışların ne olacak sence bakire olanla bakire olmayanın sekse yaklaşımı aynı mı
Anlar tabikid
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlamaması imkansız.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBunu nesi kötü ya
00 Yorumla
+1 yılTabiki soyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılsöyl gitsin
00 Yorumla
+1 yılAnlamaz
00 Yorumla
+1 yılYok anlamaz rahat ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBi sure sonra soyle
00 Yorumla
+1 yılanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen diktirdim
12 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum ondan da
Cevap sahibi+1 yılKorkulacak bir durum değil inan
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlamaz
10 Yorumla
+1 yılAnlamaz ne anlasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Dürüst davran
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılAnlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılsöylemek zorundasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamaz mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenişlemişse anlar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri