merhaba. 10 aydir evliyim ve her seferinde cinsel iliskiye girerken agliyorum resmen. arkadaslarima falan sordugumda acimadigini soyluyorlar fakat ben o kadar aci cekiyorum ki aglaya aglaya bitiriyorum resmen. boyle olunca esimle aramizdaki cinsel hayatimiz da sıkıntı goruyor. ne yapabilirim? doktora da gittim bir faydasi dokunmadi. en son artik yarida kesmeyelim diye esime aglasam da devam et demek zorunda kaldim ve ancak boyle devam edebiliyoruz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayyy çok üzüldüm. Öpmüyor mu eşin oradan. Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra, oral da yaparak öpe koklaya seni azdırmalı, biraz da senin şehvetini iyice artıracak olan senin hoşlandığın her şeyi sınırsızca yapmalı öncesinde. Kasma kendini serbest bırak. Jel kullan.

🔥♥️🥰 Biz bu OKEY Kayganlaştırıcı Jel Nirvanayı kullanıyoruz. İnan bana cinsel ilişkiden aldığımız keyif ve rahatlığı arttırıyor. Konforlu bir cinsel ilişki yaşıyoruz bunun sayesinde. Sana da öneririm. Tüm aklına gelenleri çekinmeden rahatça sınırsızca sorabilirsin bana. Biz de önceleri sizin gibiydik şimdi çok mutluyuz. Bu cinsel ilişkiye yönelik özel üretilmiş, kaygan ve ipeksi kıvamda su bazlı bir jel. Kokusuz temiz çok kaygan fındık kadar ben penidime, eşim de klitorisşne ve vajina dudaklarına sürüyor, hatta benimkine o, onunkine de ben dürüyorum. Siz de böyle yapın. Çok saha etkili. Üstelik özel afrodizyak etkili jeli sayesinde hissiyatı da iyice arttırıyor ve siz kadınların orgazm olmanıza da yardımcı oluyor. Lütfen dene ve dönücü bana da yaz. Keyifli ilişkiler. 🔥♥️😎
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
29Cevap
Sende vajinismus var. Doktora gitmen gerek başka doktora görün
41 YorumlaKanımca Vajinüsmus Yaşıyorsunuz, özel olmazsa neden ağlıyorsunuz sizin organınız ne kadar dar olsada birkaç girişten sonra genişler, eşinizin organı çok büyükse dikkatle ilişki kurmalısınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Eşin aceleci anlasilan seni en az yarım saat oral yaparak oranın sulanması sağlamalı yavaş yavaş sokup kokleyip dudaklarımdan öperken içinin iyice sulanması sağlayıp gir çıka başlamalıdır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlişki esnasında muhtemelen kendini çok kasıyorsun. Serbest bırak gevşe biraz. Islanamıyorsan da kayganlaştırıcı alın. Kendini kasmasan canın da yanmaz zevk de alırsın.
00 Yorumla
+1 yılilk ilişkiyse normal bi kaç ilişki boyunca böyle devam eder daha rahat pozisyona geç sevişme süresini uzun tutun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılNeden peki? Islanmıyor musun yoksa istemiyor musun? Yani ne gibi bir sıkıntı var. Ya da önsevişme mi olmuyor
00 Yorumla
+1 yılyeterince ıslanmadan girmesine izin vermemelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyi bir doktor seçebilirsiniz kendinize. Probleminizi inşallah çözersiniz.
00 Yorumla İlişki öncesi sizde sulanma yeteri kadar olmazsa acı duyarsıniz ve bu normal bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliyim aynı zorlukları çektim. buradan gizli kalarak soru cevap şeklinde çözmeye çalışabiliriz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. aciti tarif et. ağrı gibi mi acıyan bölgeyi detaylandır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendinizi ya fazla kasıyorsunuz ya da ön sevişme kısa ve siz hazır olmuyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun birçok sebebi olabilir. Sebep olarak doktor ne dedi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen kendini çok kasıyor rahat olmuyor olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılPeki eşin ilişki öncesi seni rahatlayiyrmu oral yapiyormu ve seni alıştırarak mi içine giriyor brde eşinin penisi boyuta da önemli
00 YorumlaPolip flnmi var sende
30 Yorumla
+1 yılYalamıyor mu eşin? sevişmeden mi giriyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılon sevismeyi cok fazla uzatiyoruz aksine ki rahat olsun diye
- +1 yıl
Islanmıyormusun? kendinimi kasıyorsun? eğer bunlar yoksa dr a görün içeriye bir baksınlar.
- +1 yıl
Ezzaneden lokol anestezi sprey var onu kullanacaksınız siz ıslanlıktan sonra eşiniz size yardımcı olacaktır detaylı bilgi için melekler mekanı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynısını yaşadık.
Kayganlasitirici kullanın bir süre.
Bu sorun ortadan kalkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKayganlıştırıcı sürün seni zevke getirsn kocan
42 Yorumla
+1 yılvajınus mu var
00 Yorumla
+1 yılKurumu giriyor? Hangi pozisyonda zikiyor?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. kayganlaştırıcı deneyin birde başka doktora gidin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılkayganlaştırıcı kullan
00 Yorumla Yeterince ıslanmıyorsundur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılesinde devam ediyo aglata aglata oyle mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkayganlaştırıcı kullan?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇatlak olabilir intihap olabilir dokdora git
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılIslanma olmuyorsa haklısın
00 Yorumla
+1 yılYapma sende
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılEsin sertmı davranıyor
00 Yorumla
+1 yılVajinanı yalasın ki daha iyi olsun
00 Yorumla
+1 yılKayganlastirici kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıljel kullan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi