Eşimle 3 aydır evliyiz ben çok zor cinsellik yapıyorum. Ne yapmalıyım? Dayanamıyorum. Aslında acıda değil ama neden böyle zor yapıyorum bilmiyorum.(Vajinismus değilim.) Hiç bir ihtiras alamıyorum bir an önce olsun bitsin mudundayım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı cinsel birleşme bile ağrılı olabilir. Yani sorun vajinusmus değil ama biraz açı var, ama hiç zevk almıyorsun.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozuluyor maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam dar veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyon la öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
05 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon yaparken bile hiç zevk almiyodum biliyomusun?
Cevap sahibi+1 yılAaaa bu bir sorun işte.
Sorunun kaynağı bu
Cevap sahibi+1 yılBu sorunun çözümü kendi içinde. Partnerin ne yaparsa yapsın sen kendini rahatlatmazsan acı duyar ve zevk alamazsın
Cevap sahibi+1 yılYapman gereken çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri ile önce orgazm olma alışkanlığını daha sonrada kısa sürede orgazm olma alışkanlığını kazanman lazım. Bu şekilde bilinçaltına cinsellikten zevk aldığını ve orgazm olduğunu ispat edersin.
Cevap sahibi+1 yılBu sadece senln değil genel bir sorun ve çok kısa sürede sorunu çözebilirsin, hiç merak etme.
En İyi Cevaplar
+1 yılOn sevisme süreniz, on sevişmede yaptiklariniz sizi kıvama getirmeli. Oyleki hadi artık diyecek duruma gelmelisin. Sonrası gelir zaten. Rahat olun konsantre olun. Aktif olmaya çalışın. Neyi istediğinizi neyi istemediğinizi açıkça belirtin. Milyonlarca insanın yaptığı ihtiyaç olarak tanımlanmış bir eylemi gerçekleştiriyorsunuz. Keyif alın zevk alin zevk verin.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşin seni sekse hazırlıyor mu? Hazırladığı halde mi bu durumdasın? Acaba girerken acele mi ediyor ya da cok hızlı mı veya kalın mı? ya da senin ki çok dar. Hepsini tek tek kafanda cevapla. Bunlardan sonuç çıkaramazsan doktora git. Doktora bi tedavi ol. Başka sorunlarda olabilir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum iki nedenden kaynaklanabilir aslına bakarsak; biri partnerinizin ön sevişme sürecinde yetersiz kalması ve sizi havaya sokamaması, diğeri ise ona duygusal anlamda bir şey hissetmemeniz.. Eğer partnerinizi seviyorsanız, istiyorsanız ama istek duymuyorsanız dediğim gibi yanlış ya da eksik yaşanan bir şeyler var demektir. Ona nelerden hoşlandığınızı söyleyebilirsiniz ya da yönlendirebilirsiniz. Ön sevişme sürecisini olabildiğince uzatmalısınız. Hala durumda bir değişiklik olmazsa mutlaka bir terapist ya da jinekolog ile görüşün derim.. Keyifli geceler..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
21Cevap
Hatta eşin sürekli istiyo dimi sende ona göre daha isteksizsin benim eşimde böyleydi , 6 aydan sonra kadınlarda aşırı istek başlıyor merak etme 3 ayda sık dişini ne acı kalacak nede isteksizlik. ya da eşin tatmin edemediği için böylesin
00 YorumlaGörev bilinciyle yapıyorsun anlattığına bakılırsa. Bakış açını değiştirmen, konsantre olman ve kendini serbest bırakman alacağı hazzı arttırabilecektir!
00 YorumlaSana cinsel anlamda hitap etmedigi icin ya da onu sevmedigin icin olabilir mi? Cunku sevdigin bi insan olsa olsun bitsine getirmezsin hic bitmesin istersin.
00 YorumlaAseksüelsin sanki biraz bence iyi bir ön sevişmede hazzın doruklarına çıkabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptım olmuyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bizde ilk evliliğimizde eşim ağlıyordu resmen. Dr ona rahim kuruluğu var dedi. İlaç verdi. Sonra sorun felan kalmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikolojik de olabilir ön sevişmenin kısalığından ve vücudunu tanimamaktan da olur eşinle iletişimin nasıl birbirinizin zevk aldığınız noktaları biliyormusunuz?
10 Yorumla3-4 ay sonra alışır 1 seneye sen atlarsın üstüne rahat ol :)
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik ve oldu bitticilik bu durumu değiştirmen lazım
00 YorumlaSanırım özelliklerini keşfetmek lazım eğer başka bir sorunun yoksa. Bir psikolog ile görüşebilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ön sevişmeyi uzatın sekse odaklanmayın sadece zevke odaklan oral yapın birbirinize güzelce ıslan sonra girsin ve kendini sıkma derin derin nefes al rahat olman şart
00 YorumlaDemek ki seksi abartıyorum çok güzel bir şey değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Cekim hissetmiyorsundur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Bir doktora görün derim
00 YorumlaDemek ki yapmayı Tam beceremiyorsunuz siz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. Cinsel isteği tavan yapacak macun şart
00 Yorumla
+1 yılSorun eşini istememen mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep mi böyleydin. Yoksa kocana karşı mı böylesin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk almıyor mu sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerinde iş yok
00 Yorumlalibidon düşük.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan seni hazır hale getiremiyor demektir.
00 Yorumla
+1 yılBaşka biri ile dene. Bak aynımı olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılOndan zaten
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKuma al
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bi piskologla görüş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Libidon mu düşük
00 Yorumla
+1 yılöyle cinsellikmi yaşanır olum 😒
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri