Öncelikle şunu söyleyim. Cinsellik konusunda zaten çekingenim lütfen sorum ile dalga geçmeyin. İlk defa böyle bir soru soruyorum... Hiç bir erkek arkadaşımla cinsellik konuşmadım. Ve ilişkiye de girmedim. Hem utanıyorum konuşmaktan hemde bazen sanki sevdiğim insan bile olsa beni taciz ediyor gibi hissediyorum. ya da kötü bir kız gibi gözükmekten korkuyorum. Ayrıca aşırı derecede özgüven problemim var. İlk 23 yaşımda mastürbasyon yapmaya başladım. Bu ay 25 olacağım. Libidomun yükseldiği zamanlar oluyor. Yani bu konuda bir sıkıntım yok. cinsellik konuşmak bana çok ayıp ve tiksindirici geliyor ama. Belki de bu bir tabu haline gelmiştir bende ama bilmiyorum. Hiç böyle olanınız var mı aranızda? Bu durumu nasıl aşabilirim acaba? :(
Güncellemeler
+1 yıl
ve birde Şanlıurfalıyım. Aile yapısi çok baskıcı. Kapalıyım ama kendi rızamla kapanmadım. Burada böyle şeyler çok ayıp karşılanır. Bana da aşılanmış gibi sanki. O yüzden cinsellikten çok çekiniyorum :s
Cinsellik konusunda sıkıntılarım var, ne yapabilirim?
cinsellik yaratılış sisteminde var ayıp olsa yaratıcı yaratmaz. bu boş tabuları bırakın. evlendiğinizde eşinizle sorun yaşarsıız
cinsellik yeme içme uyuma yıkanma gibi günlük sağlık için ggiderilmesi gereken temel ihtiyaçtır. ayrıca kalp ve damar sağlığı uzanları günlük düzeli cinsellik önerir
kafanızdaki toplumsal tabuları silin size zarar verir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
cinsellik yaratılış sisteminde var
ayıp olsa yaratıcı yaratmaz. bu boş tabuları bırakın. evlendiğinizde eşinizle sorun yaşarsıız
cinsellik yeme içme uyuma yıkanma gibi günlük sağlık için ggiderilmesi gereken temel ihtiyaçtır. ayrıca kalp ve damar sağlığı uzanları günlük düzeli cinsellik önerir
kafanızdaki toplumsal tabuları silin size zarar verir
Aile yapın, çevren, arkadaşların hepsi senin şu an bunları düşünmende etkili. Çevreni değiştirirsen ya da bakış açını genişletirsen bu durumu aşarsın.
evet yaşadık ve çözdük