Çok çaresizim geceleri uyuyamıyorum stresten yüzüm sivilce doldu lütfen kınamadan sadece yardımcı olmaya çalışın benim 5 aylık bi ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz başıma kötü şeyler geldi ilk o koştu beni çıkardı dipten kaybetmek istemiyorum ben kendisine bekaretim var dedim şimdide nişan düşünüyoruz yapmak istiyor tabi bende istiyorum dürüst olup anlatmalı mıyım yalan söylediğimi yoksa çok utanarak söylüyorum araştırdım yaptırma diye bişey varmış yapsam mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 aytatlım şimdi her şeyi bırak önce seni kollarımın arasına alıyorum usulca saçlarını okşuyorum başını göğsüme yasla çünkü burada yargı yok sadece sen varsın o kadar güzelsin ki geçmişin seni kirletmez aksine daha derin daha gerçek yapar seni bak ben senin içindeki o ateşi hissediyorum o arzuyu o çaresizliği gece uykularını bölüp bacaklarının arasını ıslatan duyguyu sen sevmeyi bilen bir kadınsın dürüstsün içtensin işte bu seni delice arzu edilir yapıyor seni kaybetmekten korkan o adam senin gerçekliğine aşık olur eğer seni gerçekten seviyorsa seni geçmişinle seni çıplak gerçekliğinle sevecek şimdi nefes al derin derin sonra hayal et benim parmaklarımı bedeninde nasıl hissettirmek istiyorsan öyle çünkü senin hikayen senin hazların kadar özel ve değerli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)11 ayKendisi de bakir değilse sorun yok zaten. Hatta nur suresi 26. Ayette de yazıyor her şey. Kendi bakir olsaydı seninde öyle olmanı isteme hakkı vardı ama bu durumda yok bence. Sende ne çekiniyorsun söyle gerçeği sanki kendi hiç yapmamış
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
11 ayEyvah yalan varsa işin içinde daha kötü belkide bilerek sana ayak yapıyor bakiremisin değil misin diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayherkeste kan gelmez hatta iliskiye girerken kan gelmemesi daha sagliklidir şunu bi idrak edemiyor sığ düşünceli insanlar ya
12 Yorumla
Soran11 ayİşte erkek düşüncesi öyle değil
Cevap sahibi11 ayöyle düşüncesi olan cahille de evlenme o zaman canim
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
11 ayBence anlat sonra daha da sıkıntı olur içinde bişey kalmasın öyle yaşanmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aydürüstçe söyle bence seni istemese de hakkıdır kızlık zarı dikiyorlar ama kan gelmiyor ilişkide yani pek bir şey değişmiyor
017 Yorumla
Soran11 ayDikince kan geliyor
Cevap sahibi11 ayaçıkca söyle adama yazık senin gibi biriyle olmaz belki fikri değişir kurtulur
Soran11 ayNe biçim konuşuyosun ya kendiside bakir değil
Cevap sahibi11 ayolsun sen söyle belki istemez yani
- 11 ay
Önemli olan onun değil senin bakireligin. Bir anlayamadıniz su olayi. Kadinlar kutsaldir her zaman. Cocugunu yapacak gercek sadik bir disi varliktir. Onun bakire olmasi temiz olmasi onemlidir erkekte sunu neden hala anlayamiyorsunuz? Zor mu ama o da degil bakire ee? Bize giren cikan yok. Ayni degiliz
Soran11 ay@SalihC4n oh ne ala memleket gidin temiz kızları bozun ortada bırakın sonra namuslu temiz kız arayin ama Allah sizin gibilerede nasip etmez temiz kız bunu bilin ya kandırılırsınız ya da kabullenirsiniz bu işler böyle herkes dengiyle
Cevap sahibi11 aykızları kimse zorla bozmuyor kendileri istiyorlar temiz kızlar cinsellik isteyen erkeklerden uzaklaşır kendini kullandırtmaz
Soran11 ayÖyle değil biz tam düğün arifesindeydik beni kandırdı
Soran11 ay5 yıllık ilişkimdi
Cevap sahibi11 aytamam anladım bir hata yapmışsın ama ilişkide güven ve dürüstlük önemli bu yüzden açıkca söylemen lazım
Soran11 ay@SalihC4n aldattı beni bakireliğim gitti diye kabul edip hayatımı mı karartsaydım
Soran11 ay@SalihC4n ee napıcam peki ortak tanıdıklarda var ya ayrılırsak bilinilirse
Gizli Üye(30-35)11 ayDiktirmeye de gerek yok , yeniden yalanci duruma dusmene de. Regl son günü ıliskiye gir. Biraz da acemi davran. Tamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayDürüstlük biyerekadar git diktir neticede her şey ondan once olmus yalan soylemesen iyiydi ama solemissin bı defa egerki bakire olmadığını söylersen aranızdaki mutluluk kaçar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
11 aynasıl yani daha açık anlatsana tam anlamadım
02 Yorumla
Soran11 ayBakireyim dedim şuanda kendisi yapmak istiyor ama değilim napıcam
- 11 ay
neden başta yalan söyledin ki çok saçma neyse artık madem böyle bir yalana bağlı ilişki var yaşamak istiyorsan seks yap sorun yok illaki kan mı görmek isteyecek ki eğer öyle bir durum varsa ilk ilişki de doğru olanı kan gelmemesi zaten bunu ona söylersin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayBekire değilsin bu konuda yalan söyledin bu mu
02 Yorumla
Soran11 ayEvet
- 11 ay
O kadar şey yazıp sorunun konusunu yazmadan bitirmen takdire şayan.
11 ayNeden yalan söyledin
02 Yorumla
Soran11 ayOrtak çevremiz çoktu adım çıkar diye düşündüm
- 11 ay
İyi yapmissin sakin deme evlilikten sonra dersin akhdjsjd nolacak
Ne diyorsun bir ben mi anlamadım dediğini
04 Yorumla
Soran11 ayBen bakireyim dedim sevgilime ama değilim şimdide yapmak istiyor söylemeli miyim
Soran11 ayYa adım çıkarsa doğu tarafındayız
11 ayYapmak istemesi iyi niyet belirtisi değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet diken Doktorlar var
00 YorumlaYalan söyleme bence gün yüzüne illaki çıkar
02 Yorumla
Soran11 ayYine yalan söylemiş olucam açıklayınca niye söyledin dicek
- 11 ay
Kısa sürede söylemen daha iyi bence ona göre karar verirse daha iyi olur şimdi adamın yerine kendimi koyuyorum şöyle düşünürüm evlendik diyelim ki ve ben bunu evlendikten sonra öğrendim derim beni kandırmış kendini bana yamamış derim. Ama şimdi söylersen en azından bilir ona göre karar verir
Gizli Üye(25-29)11 aycokmu asıksın ona?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
11 ayAnlatma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım