Benim hocam bana fazla ilgi gösterdi okşadı sarıldı falan ve bende bu adamdan hoşlanıyorum. Şimdi böyle birinin benimle sevişmesi için ne yapmam gerek?
Ama ben istemiyormuşum gibi olsun
Benim hocam bana fazla ilgi gösterdi okşadı sarıldı falan ve bende bu adamdan hoşlanıyorum. Şimdi böyle birinin benimle sevişmesi için ne yapmam gerek?
Ama ben istemiyormuşum gibi olsun
Sen istemiyormuşsun gibi olursa adam sana nasıl yaklaşsın zaten karşılık vermesen sinyal vermesen adam sana nasıl sarılsın? bana hocam sarılsa okşasa ben istemiyorsam o hocayı rezil ederdim.
Özetle o hoca yakında zaten seni yatağa atar sen yapacağını yapmışın.
Cevap
23Cevap
Temaslara bi süre daha izin vermen lazım. Senden aldığı cesaretle illa seni yemeğe vb davet eder
Gizemli davran sorun çözülür ve bütün zinciri kırar..
Sen istemiyor gibi davranırsan yaklaşmayacaktır. Tacizci olmak istemez böyle bir ilişki yaşamak istiyorsan senin adım atman gerekecek.
(tecavüz fantazin varsa o farklı tabi ki)
Bu da neyse adami görünce bacaklarından sular selale ama ben istemiyorum gibi olsun
istemem yan cebime koy misali...
Seni uyanık seni sinsi seni :D :D :D
Oh olsun tabi. Siz kızlar herşeyi kendinize hal görün. Hıca yürüse sapık ama öğrenci istese çıkıntı yok. Bozuldu düzen iyice çookkk
Himm çok tehlikelisin yaa
Ya tabi
Yaşın doğrumu? öyle değilmisin ;) olsun ama ben istememiş gibi olayım diyorsun 🥰
Uygun ortamı hazirla
Nasıl ortam?
Site silecek o yüzden yazmıyorum
İstemem yan cebime koy diyosun
Sfsfdsfs
Herseyi yapmış adam bir adımda sen at
Bence hiç bulaşma. Zararlı çıkarsın.
Biraz daha yakın olursan zaten devamı gelir
Aslında alt yapıyı hazırlamış hocan
Istemiyomus gibi olmaz direk yalayacak gibisin
Zamana bırak illaki olur
ona sal kendini