+1 yılBu konuda seni çok iyi anlıyorum ne bizde ayniydik ben boşandım ama asla sebep bu değilde başka sebepler den dolayı boşandım eğer o sebepler olmasa bosanmszdim kaderim buymuş diyip razı olurdum o anki aklımla ama bosaninca üzerimden duygusal anlamda büyük bir yük kalktı bosvermis bırakmıştım kadınlık kimliğimi silmiştim resmen boşanma dan sonra beni görenler sana ne olmuş diyorlar kendime geldim kadınlık kimliğimi tekrar benimsedim ama gerçekten çok çabaladım bu yönden içim çok rahat vijdan azabım yok koltuk ta uyuyor demen ciddi anlamda sorun olduğunu gösteriyor bir aile terapistine git boşanma konusunu ona aç ama net bir tavır sergile öyle çevre aile duyar deme ailenin yanına git bir süre bu konuda kararlı olduğunu görsün belki ozaman işte bişeyler yapabilir erkekler imzayı attı nasılsa olsa biyere gidemez dusuncesindeler hele birde çocuk varsa gideceğine inanmıyor benimkide öyleydi dalga geçerdi heee gidersin derdi hiç ihtimal vermedi inanmadı çevre bile çok şaşırdı çünkü dışarıdan mükemmel çift görüntüsü vardı kimse aile duymasın diye susuyordum sahte gülücükler saciyordum etrafa
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı dertten muzdaribiz maalesef. Tek fark bizim evliliğimiz artık 20. yılında. Ben de sizin gibi düşünüp bundan boşanılmaz dedim ve boşanmadım. Şimdi geriye dönsem yüzde yüz boşanırım. Hiç düşünmem bile. Cinsellik hariç çok uyumlu bir çiftiz aslında. Ben de bunu kendime bahane edip boşanmadım ama şimdi boşa giden yıllarıma yanıyorum. O gencecik yaşlarımızda sabahlar olmasın modunda çatır çutur sevişmek varken biz tabiri caizse popiş g*te yattık. Şimdi de evde 2 ev arkadaşı gibiyiz. E sevişmeyeceksek yemek, temizlik yapan bir erkek ev arkadaşı bulurum, onunla yaşarım. Hiç olmazsa özgürlük sorunum da olmaz o zaman.
Sana sorunu da söyleyeyim. Macun, hap vs. libidosu yüksek ama fiziksel olarak sertleşme vs. gibi sorunları olan insanların problemlerini çözer. Libidosu düşük bir adamı macunun içine soksan işe yaramaz. Eşim için yaptıklarımı size anlatsam ohaaaaa dersiniz ama olmayınca olmuyor. Hatta onlar öyle bir kafadadır ki o yapmadığı için değil siz istediğiniz için suçlu olursunuz. Hep diyorum evlilik öncesi testlere libido testi de eklenmeli ve yakın çıkmazsa o evlilik olmamalı. Ben ömrümü çürüttüm, sen bari çürütme. Sana tek tavsiyem bu.
158 Yorumla- +1 yıl
Libido testi ne ya oturun konuşun birini izle bekletiniz nedir diye
- +1 yıl
Ya ben o istiyorsak tamma işte konuşun ne düşünüyorsunuz çocuk hakkında seks. Borç herşeyi ev işi
- +1 yıl
Sana sonuna kadar hak veriyorum erkeğinde nefsi var kadın kadınlığını yapmalı
Cevap sahibi+1 yılMaalesef bu işler konuşmakla olmuyor @CinderellaXxX666. Konuşmaya gelince herkes zımba gibi ama reele gelince fıssss.
- +1 yıl
Valla biz konuştuk oldu hata konuşmamak bit birinzlw düşünce ile ilgili istekler lipido nekadar istoyon
- +1 yıl
Neresi zor bunun
- +1 yıl
😂 sikso alırsan heryerim arır fer
- +1 yıl
@Sevgirella öyle buram ağırıyor diyor kadınlarda hep ya da erkek beceremiyor iyi dinlemiyor kadınla konuş da ne istekleri var diye birbirini olucak.
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılSenin durumun aldatmaya kadar gider ve bu ister istemez olabilecek bir durum sanırım uzun zamandır cinsel birliktelik yaşamıyorsunuz karar sana ait boşanma kararı fakat bunun nedeni araştırılmali bence sebebleri sonuçları destek almaya zaten yanaşmıyorsa boşanmak en sağlıklısı aile terapistine gidebilirsiniz bazi şeyleri çözümleyebilirsiniz fakat ilk olarak konuşmayı ve tedavi olmayı denemelisiniz bu sadece tek kişi için değil iki kişilik bir ilişki neticede bunu konuşmadan kendi basina karar vermen yanlış olur çaresiz kalmasaydin zaten bu konuyu burada paylasmazdin bile tahmin ediyorum yazalacak o kadar çok şey olmasına rağmen zor bir durum içindesin umarım her şey düzelir
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evliliklerde uyum, diyalog, paylaşım ve tatmin çok önemli. Bu durumu eşinle açık seçik görüşmelisin. Seni anlamazsa zaten bu durum boşanma sebebidir. Ya aldatacaksın, ya onu boşayacaksın. Cinsel yönden tatmin olmak zorunda. Daha yaşın da çok genç. İui düşün ve kararını gecikmeden uygula. O senin kardeşin değil, hayat arkadaşın partnerin senin yatağından çıkmamalı, kanepeleri yak, kanepede uyumak da neymiş? Eminim Tv yi açıp uydu yakınında gece başlatan erotik canlı Yayınları falan izleyip mastürbasyon yapıyordur. Gül gibi karşı da yatağında duvarlara tırmansın, olacak şey mi… Keyifli günler.😎
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
171Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBoşanılmaz ama türkiye de çoğu kişinin amacı seks yapmak zaten bunun için evleniyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılEşimizle yapamayacaksak kiminle paylaşacağız bu duygularımızı
- +1 yıl
O zaman boşanın sevişeceğiniz bir eş bulun. bunu da bize söylemenize gerek yok.
Çiftler birbirinden utanıyor mu? Veya toplumda bu tarz konular ayıplandığı için mi çiftler sıklıkla cinsel ilişkiye girmiyor? Veya sıklıkla karımla veya erkeğimle ilişkiye girsem eşim beni yanlış anlayabilir mi acaba? Bu tarz daha bir sürü sorunun nedeni olabilir sizin cinsellikten uzak olmanızın sebebi. Ama bence bunu kökten çözen bir çözümüm var. Çiftler evlendikten hemen sonra hatta evliliği beklemeye gerek bile yok, evlilikten önce cinsel ilişkiye girmek yerine bu tarz cinsel konular konuşmalı bol bol. Konuştukça birbirlerine karşı açılıp rahat olacaklardır. Birbirlerinin nelerden hoşlandıklarını da öğreneceklerdir. Ana neden bu aslında. Çiftler konuşmuyor, sadece uygulama kısmını yapıyorlar. EE belli bir süre sonra da tıkanıyor ilişki. Bu tarz konularda konuşup kahkaha atmalısınız gerekirse. Zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Artık evliliğinizde cinsel sıkıntı diye bir şey kalmaz. Ama mesela artık evliliğin 10. yılına girmiş kişiler bunu yaparsa işe yarar mı bilmem. 10 yıl hiç konuşmayıp daha sonra bu konuları konuşmak zordur. Noluyoruz ya der insan. Konuşsa bile rahat konuşamaz. O yüzden her şey en başta yapılmalı. Temel düzgün atılmalı. İyi günler. Sağlıcakla kalınız.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik her insan için ama özellikle ilişkiler için geçerlidir çünkü insani bir duygudur ve ihtiyaçtır bu. Kocanın sorunları baya büyük galiba üzülme ama artık seni istemiyor gibi ve aldatılmadığına da emin olma ne saman altından su yürütenler var. Doğru düzgün konuşmayı dene demicem çünkü eminim bunu yapmışsındır sadece kendisini aile terapistine gitmeye ikna et o da olmazsa büyüklerden yardım alma vakti gelmiş demektir. Üsluplu bir şekilde en güvendiğin aile büyüğüne anlatıp yardım iste o da çare olmazsa aldatmak yerine boşan. Çünkü cinsellik senin en büyük hakkın kimse bunu senin elinden alamaz. Ama birde aklıma acaba eşinin cinsel bir problemi mi var o da gelmiyor değil belki sana söyleyemiyordur ama ayrı yatması da garip. Sen en iyisi boş ver buraya yazılar yazıp akıl almayı mantıklı şekilde hareket et bana kalırsa dediklerimi uygula olmazda boşanabilirsin bu bir aile faciası değil. İnançlı biriysen de eğer İslam dininde de cinselliğin evlilikte çok önemli olduğunu hatta ve hatta eşini bu konudan mahrum bırakanların çok büyük hakka girdiğini söyler. Şimdiden her şey gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim..
20 Yorumla
+1 yılcinsellik evliliğin temel direklerinden birisi
yani evet sadakat sevgi şefkat güven bunlar önemli. ama cinsellik insanların kendilerini ifade etme bicimi ve dahası kadın olsun erkek olsun arzu ve tutkularının karşılığını evlilikte görmeyecekse nerede görecek nasıl görecek
Bir tarafın bunu istememesi kendi seçimi ama karşı tarafın isteklerini görmezden gelmesi bence saygısızlık cinsellik anlamında tercihleri değiştiyse evliliği sürdürmemek gerekiyor ve sizinde kadınlığınızdan vazgeçmemenizi tavsiye ederim..
bazen olmaz uymaz insanlar birbirine görünüşte mükemmel olsa bile o ilişki..42 Yorumla
Soran+1 yılDışardan baksanız herkes çok mutlu sanıyor ama bildiğiniz çürüdüğümü hissediyorum
- +1 yıl
demek istediğim buydu işte..
insanların bir kısmı evliliği kendisi için diğer kısmı da çevresi için yapar devam eder..
Siz kendiniz için evlendiyseniz buna devam etmemelisiniz.. dünyaya bir defa geliyorsunuz ve kadın olmanın anlamını keşfedip mutlu olamıyorsanız birisiyle ev arkadaşlığına varan durumu evlilik diye devam ettirmek bence kendinize yaptığınız kötülük ve saygısızlıktır
evliliğn temeli kim ne derse desin cinsellikdir, kimse bana hikaye okumasın, cinsel yaşamı olmayan sağlıklı bir insan mutsuzdur. üç günlük dünyadada kimsenin kimseyi mutsuz etme hakkı yokdur, kimsede biri için hayatını mutsuz devam ettirmek zorundada değildir. bu ister eş , ister cocuk, ister anne baba herkim olursa olsun, hayat senin şeker içinden geldiği gibi çözüm bul kendine, burdan sana şunu yap bunu yap demek bu konuda doğru olmaz , ulu orta. ama yaşın bu işi çözecek olgunlukda bence,
40 YorumlaBoşan geç olaya bak, kadını isteyecek oda yok diyecek. Bence eczaneden ilaç al, boşalt bir yiyeceğe, eğer olmuyorsa doktora başvurun. Kabul etmiyorsa boşanmak mantıklı, acaba seks ona acı mı veriyor yoksa isteksiz mi yapıyor. Aşağıda ayda 1 yazmışsınız, toplasan 1 yılda 12 eder. Gerçekten böyle kadın olduğunu unutursunuz. Bir diğer nokta, üst üste deneyin her gün 1 ay sürdürün sonda bakın bakalım kendisi yürütebiliyor mu? Son şey, eğer organda bir sorun var ve düzelmiyorsa, direkt boşanmak mantıklı. Ömür geçmez böyle, sonra göz bu aldatır veya dışarıya kayar. Bir adam kadını mutlu etmeli, edemiyorsa terk etmeli.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik kardeş kardeş tv izleyeceğimiz bir müessese değil. Öyle olsa ev arkdası arayan çok kirayı paylaşırsın kız erkek beraber kalırsın.
Evliliği yürüten 3 madde Saygı , cinsellik ve sadakat bunlardan biri veya hepsi bittiğinde çöpe at.
Diğer yandan eksiklğinde yukaradaki 3 maddeyi etkileyen unsurlar ise açık sözlülük , hoşgörü , anlama dinleme , davranış ve sohbet. bunların eksikliğinde yukarıdaki 3 maddede soğukluklar başlar ve ilerlerse kanser gibi ayrılığa kadar gider. o yüzden son kez konuş ve boşanacagını söyle.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir değişiklik yok diye kendin söylüyorsun. Eğer elinden geleni yaptıysan için rahat olsun. Allah rızası için evlendiysen boşanma sabır ve şükür en güzel şey. Bazen elimizdeki şeylerin kıymetini bilmiyoruz Ama senle bile yatmak istemiyor bence bitmiş zaten. Kendin içindeki sesi dinle boşansan ne yapacaksın bunun hesabını yapmalısın önce.
53 Yorumla- +1 yıl
sen evlendin mi hiç
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
sonra noldu
Sadece cinsellik için evlendiyseniz evet boşanın ama bu bir sorun olmamalı. Her şeyin çözümü olduğu gibi bununda bir çözümü vardır. Gerekse tedavi, gerekse güzel tatlı bir dille konuşmak olabilir. İstediğinizi veya aranızdaki sorunu konuşarak halledebilirsiniz. Belki onunda kendince sorunları vardır. Öğrenmiş olur, ona göre davranırsınız.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla evlilikte cinsellik de olmak zorunda. Bu da evlilik birliğinin bir yükümlülüğü. Bu seveple boşanman haksızlık da değil, saçmalık da değil gayet haklı bir sebep. Şu sorduğun soruyu bir erkek sorsa herkes senin hakkın boşan tabi derdi kadın olman bu hakka sahip olmadığın anlamına gelmiyor.
61 Yorumla- +1 yıl
Süper yorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok ailenin ortak sorunu sizinki gibi Eşinizi tedavi olmaya ikna etmeniz gerekiyor. Kabul etmezse ona boşanma davası açacağınızi söyleyin Boşanma davanız kabul edilir Bu durumlarda erkek asli kusurlu kabul edilir Erkeklik görevini yerine getiremeyen erkek aile birliğini ihlal eder diye Yargıtay kararı var çünkü
14 Yorumla
Soran+1 yılBunu ispatlamam istenmeyecek mi benden peki
- +1 yıl
Siz bunu beyan ettiğiniz zaman eşiniz de bunu çürütme için hastaneye gitmek zorunda Bunu mahkeme ister zaten Bu durumdaysa zaten teste girmek istemez Kısa zamanda dava sonuçlanır Uzlaşarak ayrılırsanız tek celsede biter
- +1 yıl
Belirttiğim gibi erkek bu tür davalarda asli sorumlu Bu yasadaki evlilik birliğinin bitirilmesi şartlarından biri zaten cinsel birleşme
- +1 yıl
Kesinlikle Psikiyatrik destek alın İmkan varsa uzun bir yolculuğa çıkın Unutmayın hayat daha uzun bir yolculuk Belkide hikayeniz daha yeni başlıyor Bol şanslar
+1 yılEşini düzeltmeye çalış insanlık hali herkesin başına gelebilir cinsel terapiste gidin bide macun ve ilaçlar varmış cinsellik için eşinin yemeğine veya çayına koy gizliden umarım düzelir böyle birşeyden dolayı boşanmamalısın kesinlikle eşinin instagramı vesairesi varsa böyle bişeyi yaşamış biri gibi konu açıp konuşabilir yardımcı da olabilirim insanlık ölmedi
12 Yorumla
Soran+1 yılEşimin bilgisini sizle burada paylaşacak kadar kafayı yemedim. Terapiste doktora gitmeyi kesinlikle kabul etmiyor. Macun filan yedik işe yaramıyor
- +1 yıl
Hanımefendi illa verin demedim zaten insanca yardımcı olmaya çalışıyorum bizimde başımıza gelebilir o olmadan siz gidin danışın
+1 yılTabii ki boşanılır. Bir erkek kocalık görevini yerine getirmeli. Sonuçta seks evliliğin direği gibidir. Sekste tatmin olmayan sınırlı ve agresif olur, tahammül seviyesi düşer ve bu da bütün evliliği etkiler. Bence hiç tereddüt dahi etmeyin. Bu şekilde bir ömür geçmez.
14 Yorumla
Soran+1 yılMahkemede sorun çıkar mı bana, boşamama ya da bu durum için ispat istenir mi
- +1 yıl
Hayır ispat gerekmez. Salonda yattığı için birkaç foto çekin yine de. Ama cinsellik için bir kanıt istenmez.
Soran+1 yılÜşümeyin bahane ediyor
- +1 yıl
Bahane ne olduğu önemli değil
Neden yok ama bir adam eşine neden yaklaşmaz? İlla vardır bir sebebi senden de tiksinmiş olabilir yoksa erkeklerin geneli sekse düşkündür. Adamın zaten ister istemez boşalması lazım yoksa testislere agrı yapar en fazla 3 gün durabilir. Sorunu çözmeye bak olmuyorsa da boşan.
24 Yorumla- +1 yıl
Senin evli olmadığını düşünüyorum bu durumu sadece bu şekilde olanlar öyle öyle tiksinme filan olmamış yani isteksizlik le alakalı bir durum bu tamamen benzer şeyleri yazmış bu şekilde olan erkek kadın farketmez 100 tane kadının arasına sa koysan bu adamı hiç bir kadına bakmaz istek 0 çünkü aynı şey kadın içinde geçerli
- +1 yıl
Ya tabikide hormanlarda sıkıntı var bir sorun var ama anlamadığın şu biz kadın olarak onların tedavi olmasını istiyoruz belkide çok basit bir ilaçla çözülecek ama onlar bunu erkeklik guruna yedirmiyor tedaviyi kabul etmiyor ben gayet iyiyim diyip çekiliyor kenara emin bi doktora gitse tedavisi yok ömür boyu böyle sürecek deseler çoğu kadın anlayışla karşılar ama onlar tedavi yerine hayatı bize zehir ediyor eee bu durumda sevgi saygı kalırmı ortada ayrı yatmalar iki tarafta asik surat birini görünce sahte gülüş napsin bu kadın ya da aynı şeyi yaşayan erkek gerçekten diyorum yaşayan biri olarak hayatın zehir oluyor insana ee kaldiki benimki farklı sorunlar şiddet vs vardı boşanmak tek çözümdu
+1 yılBen olsaydım, eğer seviyorsam bu yüzden boşanmazdım. Ama tabii ki bu sizin hayatınız ve sizin hisleriniz. Eşinizle karşılıklı isteklerinizi ve rahatsız olduğunuz durumları açıkça konuşmalısınız. Eğer anlaşamıyorsanız ve bu şekilde mutsuz olacaksanız ayrılmalısınız bence.
213 Yorumla- +1 yıl
Tatlım sen evli misin ya da hiç cinsel birliktelik yaşadın mı?
- +1 yıl
Bilmediği konu hakkında keskin yorum yapmaması gerekiyor evliliğin %80 cinsellik
- +1 yıl
@cikolata_agaci Ben keskin konuşmadım sadece fikrimi ve tavsiyemi söyledim, dediğim gibi sizin hisleriniz sizin kararınız tabii ki 🙂
- +1 yıl
Her insan farklı dolayısıyla düşünceleri, kararları da farklı ben sizin gibi düşünmüyorum
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Daha önce de sormuştunuz hayır Mersin'de yaşamıyorum
- +1 yıl
İnan bana sevgi filan kalmıyor ortada bir hastalığı olur kaza filan olur kader diyip razı olunur ama bu umursuzluk koltukta yatmak nedir o koltukta zibarirken o kadın kendini nasıl hissediyor tahmin edemezsin gerçekten ben onun yaşayan ölü gibi gezdiginden eminim haa tek seks yapmıyor diye değil öyle erkekte ilgi alaka değer vermede sıfır günden güne degersizlestiriyor kadını aynı şey erkek içinde geçerli
- +1 yıl
@Bikeredebengulsem anladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden evlenmiş o zaman amacı neymis. çamaşıra bulaşığa temizliğe biri mi lazım mış. hizmetçi mi arıyormuş. şimdi aldatsan tamam senin suçun olur ama o azmettirmiş olmaz mı. hem kocalık yapma hem boşanmak isteme. varsa bi sıkıntı psikoloğa git çöz. eşin böyle bi hayato yaşamak zorunda mı.
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence suyuna gitmeyi deneyin biraz mesela salonda mı yatıyor bu gece ben de senle yatıcam diyin yanına sokulun. Hadi yapalım gibi değil de bi el hareketiyle falan siz başlatın dokunun, yanına sokulmadan önce hafif bir koku sürünün hoşuna gidecektir. Size cinsellik dışındaki tutumu nasıl, soğuk davranıyor mu
51 YorumlaOlmaz evliligin 100 de 80 i cinsellik olmazki seks yapmak hakkin bunuda evlisen esinle yapman lazim ne enteresan adamlar var direkk resti cek ya
120 YorumlaGarip yani yanında olup nasıl duruyor. Erkekliğinde sorun yok ise bir terslik var. Ben bekarım ve abartmıyorum hala zorlanmadığım gün geçmez. Yanlış olduğunu düşündüğüm için günlük ilişkilere karşıyım ancak aşırı derecede zorlanıyorum ve sizin aranızda bir terslik var. Bir ilişki koçuna görünün. Daha doğrusu bu işleri anlayan birine. Belki çözümü çok basittir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHem ayrı yatıyorsunuz, hem cinsellik yok. Tabii ki boşanılır. Evliliğin Türk toplumundaki bir anlamı meşru cinsel ilişkidir. Öyle olmasaydı, sadece çocuk yapmak isteyenler evlenirdi, Batı ülkelerinde çoğunluğun tercih ettiği gibi. Cinselliğin sadece evlilik içinde olması halinde kabul gördüğü bir toplumda, evlilikte sadakat yükümlülüğü de olduğundan, evlilikte cinselliğin olmaması, kişinin cinsellikten tamamen yoksun kalması demektir. Bu da evliliğin mantığına terstir.
10 Yorumla Cinselliğin olmadığı bir evlilik kolay kolay yürümez gerginlikler olur çünkü bu yemek gibi bir ihtiyaç. seks olmayan bir evlilik de taraflardan biri kendini başka şekilde tatmin etmek zorunda kalır hukuken bile eşlerden biri bunu sağlayamıyor ise haklı boşanma sebebi ama karar tabi ki sizin yaşınız da bunu istemek için normal.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAile çocuk durumunu bilemem hayatta seni neler karşılar onunda bilemem fakak mutsuzsan ve basandiktan sonra hayatının daha iyi olacağını düşünüyorsan bosnmanda fayda var çünkü cinsellik herkesin hakkı ve bunsuz kalacak bır suçun yok genede iyi düşün derim
00 Yorumla Üzücü bir durum, bu durum yorucu olacaktır senin için. Yapılacaklar var aslında; çift terapisi, bireysel cinsel terapi, bir doktora çıkıp hormon testi yaptırmak ve ilaç kullanımı, oyuncak kullanımı veya ekstra seçenekleri var bildiğim. Bunlara kapalıysanız yeniden bir değerlendirme yapman gerekecek.
00 YorumlaAşk sevgi bitmişse sekste artık yoksa arkadaş gibi yaşıyorsanız iki secenek var önünüzde ya arkadaşınızı tercih edip kadınlıgınızdan vazgecin ve evliliginizi devam ettirmenin yollarını arayın ya da ayrılın sizi anlayan biriyle mutlaka olacaksınızdır. iki sevimde çok zor ve sancılı bunun kararını siz ve eşiniz vermeli ortak olarak iki tarafında menfaati için 😥
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok haklisiniz , gerçekten büyük bir sorun bu durum. Cinsellik mutlaka yaşanmalı , ilişkinin temeli. Bosanmak çözüm ise onu siz daha iyi bilirsiniz. Bir noktaya geldikten sonra başka yol yok gibi. Sizi çok iyi anlıyorum ne kadar kötü bir durum olduğunu. Yabancı olmadığım bir durum.
02 Yorumla
+1 yılOnun niyeti yoksa ayrılmaya sen niyetlen ucube, senin ağzın fikrin kararın falan yok mu, yoksa ortada kalırım bakanım olmaz diye mi korkuyorsun, e o zaman yapacak pek bir şey yok ucube, şikayet edip edip yerine oturacaksın, haddini de fazla aşmayacaksın, bak sonra sorunlar boyunu aşar da dönüp bakanın olmaz, bırak o çok kıymetli fantezilerin de bir köşede usulca bekleyiversin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılUzman değilim ama var elbette bir cevabım! Cinsellik hayatımızın %10'unu teşkil etse dahi yaşarken %100 yaşamalıyız, Yemek yeme Su içme Uyumak gibi bedensel bir ihtiyacımızı yok sayamayız!!! Konuşmalarınıza rağmen bir sonuç alamıyorsanız bir terapiste gidip yardım alabilirsiniz, ha yok arkadaş ben uğraşamam boşanacağım derseniz kimse sizi ayıplayamaz
00 Yorumla
+1 yılŞimdi yapacağımız yorumların ne ahlaksızlıkla ne de irz düşmanlığı ile bir alakasi yok. Hanin efendi evliliğin kutsal temel taşlarından biri ilişkidir. Erkek kadına kadın olduğunu kadın da erkeğe erkek olduğunu hatırlatmalı. Bu buyuk bir eksikliktir. Bu evliligin temelindeki buyuk bir boşluktur. Ve cinsel ilişki hisleri kuvvetlendirir. Diyeceklerim bu kadar ama konuşmak isterseniz bu konu hakkında daha da yorum yapabilirim burada
00 YorumlaEvliliğin temel taşı ama cinsellik. Bu olmadan arkadaş hayati gibi olur ve sırf etrafınıza evli olduğunu göstermek için evlenmiş olursunuz. Bu durumda bir süre sonra aldatmaya kadar gider. Bilemedim çok zor bir durum yaşadığın.
41 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel Bi yorum 👏
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzelmiyorsa boşan cinsellik olmadan evlilik olmaz. Öyle olsa evlenmeye gerek kalmazdı. Eğer eşin senin isteklerini önemsemiyorsa daha fazla uğraşma. Önce onunla konuş bu duruma artık katlanamadığını eğer düzelmezse boşanacağını söyle kararlı dur baktın gene bir düzelme yok o zaman boşanırsın.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılonun fantezilerini biliyorsundur muhtemelen, onun isteyipte yapmadığın şeyleri denemeye çalış belki kıpırdanır birşeyler. ya da senin yaratıcılığın ile birşeyler gelişebilir gün içerisinde eşine "kasıklarımın arasındaki sıcaklığı dudaklarında hissetmeni istiyorum erkeğim" şeklinde tahrikkar mesajlarla akşama libidiosu yüksek biri gibi yanına gelebilir... bu tarz fikirler verebilirim ama nasıl bir cinsel hayatınız vardı öncesinde bilmem gerek
01 Yorumla- +1 yıl
Bence toparlaya bilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatağı ayırmak zaten o evliliğin çatırdaması için yeterli bi sebeb. Hani tv izlerken kısa uyuklamaktan bahsetmiyorum. Söylediğin halde kalkıp yatağa gitmiyorsa çatırdıyodur. Cinsellik ise bir ilişkinin yüzdesel olarak çok büyük bir bölümüne tekabül eder. Eğer bu da bitmişse ve bu süre uzamışsa artık ilişki bitmiştir zaten. Aynı evde yaşayan 2 arkadaş olmaktan farkı yoktur. Boşanmak yerine konuşmak gerekirse aile terapistine gitmek cinsel terapi almak ilk aşamada denenmeli
00 Yorumla
+1 yılCinsellik zaten evliligin 80-90% cok onemli tensel uyum hayatimi gecirecegin insan sonucta. Yardim alabilirsiniz bosanmadan once
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğin yüzde 70 i cinsellikti4 diyorlar ablacım
Evlenince de bekar hayatı gibi yasayacaksan neden evlendin? hiç çekilmez oylesi...
Bence mahkemede seni haklı bulur, tek celsede biter.61 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce tedavi teklif et.
Tedavi olmuyorsa, yanaşmıyorsa, tedavisi mümkün değilse, boşanmak da mantıklı seçeneklerden biri. Cinselliğe veda etmek için erken bir yaş aralığındasın.
20 Yorumla Eğer durumu değiştirme çabası yoksa elbette ki bu sebeple boşanılır. Mahkemeye boşanma gerekçesi olarak dahi verilebilir. Ev arkadaşı istesen evlenme zahmetine girmezdin yani sonuçta.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDurumunuza üzüldüm gerçekten. Peki ne kadar zamandır bu şekilde ve ne kadar zaman oldu evleneli? Normal cinsel hayat dışında ev içinde yaklaşımları oksamaları öpmeleri avuclayarak sevmeleri vb. Olmuyor mu Peki?
01 Yorumla- +1 yıl
Kıyamam yaaa lütfen üzülme. İyi geleceğini düşünürsen konuşabiliriz
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani aslında ayrı odalarda yatıyor olmanız bile evliliğinizin bitmiş olduğunu gösteriyor bu şekilde bir evlilik sürdürmek kolay değil o yüzden kendine haksızlık etme karşına alıp konuş aksi takdirde bu bir boşanma sebebidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılBunun neden ne peki senden niçin cinsel anlamda uzaklaşmış olabilir ki kendine bakmıyor musun diyeceğim ama kadınlar genelde bakımlı olur hep o nedenle bu sorunun ana kaynağı ne onu bulup tamir etmelisin
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, ne kadar süredir evli olduğunu, çocuk olup olmadığını belirtmemissin soruda, ama her ne olursa olsun, evlilikte, cinsel hayat botme noktasına gelirse, evde karı koca değil iki akraba yaşıyor gibi olur
00 YorumlaÇekici bir kadın mısın, biraz renk heyecan katmalısınız. Öyle evlilik mi olur. Bir hafta sonu bulunduğunuz yerde düzgün bir otele gidin balayı gibi sevişin. Eğer kocan malsa o zaman da boşan kendine yazık etme, gençlik gittimi gelmiyor.
00 Yorumla
+1 yılBoşan kız kim tutuyo seni, o kadar konuşmuşsun anlayan anlardı bunca zaman bi çözüm yolu bulurdu salonun ortasında vazo gibi duran adamdan sana koca mı olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Cinsellik aidiyet duygusu, sevgi gibi duyguları da içerir. Bence boşanma için bir gerekçedir. Yaşlaninca evet o durum bitiyor. Ama 30 lu yaşlar için erken bitmesi..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin için üzüldüm sanki bu evlilik zaten fiili olarak bitmiş 2 ev arkadaşı gibisiniz aldatmadığından eminmisin belki durum psikolojik olabilir işyerinde falan sorun vardır veya yanlış anlama ama kendine bakmıyosan veya kendinden soğutacak bir şey yapmışsan senden soğumuş olabilir
41 Yorumla- +1 yıl
Ys 45 üstü mü gerçekten
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik bu hiç bir şeye benzemez isterseniz psikolojik olarak destek alın
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılBöyle olacaksa bi ev arkadaşıyla yaşayabilirdin, ne gerek var evlenmeye? Gayet de haklı bir sebep ama önce doktora falan gitmeye ikna etmeye çalış, belki sorunu vardır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Once bi beraber sorunun kaynagini bulsaniz sonra bosanma durumlarını konuşsanız daha mi iyi olur. Evlilik danismanlarini bi deneyin sonra duruma göre hareket edersiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Haksızlık etmiş olmazsın bence. Bu durumu söylemişsin zaten. Ayrıca cinsellik olmasa da neden ayrı odada uyuyor? Bana garip geldi. Hoş benzeri benim de başımda var...
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde gerçekten zor olsa gerek. Konuyu karşılıklı konuşmak ve sonuç almak faydalı olabilir. Ancak başka çare yoksa bunu uzatarak işkence haline getirmenin de bir anlamı yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani her şeyi geçtim oturma odasında yatıyor olması ayrı bi sıkıntı durum. Bence ayrılmadan önce son kes konuş, eğer devam ederse sorunumuz ayrılacağını belirt.
00 Yorumla Kocanız aseksüel olabilir ya da ilerleyen zamanlarda olacak olan çocuklarınızın geleceğini düşünüp bu tarz yola girmek istemiyor olabilir. Yani ya aseksüel, ya da antinatalist olabilir. Ancak aklımda bir ihtimal daha var ki o da en kötüsü. Sizi aldatıyor da olabilir, günahını almayayım şimdi adamın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Ben sorununuz cinsellik olduğunu sanmıyorum... Belli ki çok daha büyük sorunlarınız var ve bunların sonuçlarından birisi odalarınızın ayrılması olmuş...
00 YorumlaDirek boşanmayı düşünme bence ciddi bi şekilde karşına al konuş ve dr a gitmeyi teklif ve ikna et baktın olmadı olmuyo o zmn o son ihtimali düşünürsün için daha rahat olacak şekilde
00 Yorumlaİhtiyacına cevap vermiyorsa ayrılmak en tabi hakkın
30 Yorumla
+1 yılSenden neden bosanmiyor biliyor musun
Bedeva kölesin
34 Yorumla
+1 yılYataklar bile ayrılmışşşş kuşum çocuk yoksa durma bence
30 Yorumla
+1 yılBu evliliğin artılarını eksilerini tartman gerekiyor bunu çözecek olan yine sensin
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenzer durum bende de var. Eşimle severek evlendik, çocuğumuz da var. Fakat cinsel hayatımız ölü gibi, birkaç ayda benim girişimlerimle bir olsa, ikinciyi istemiyor. Ben de boşanmayı düşünüyorum açıkçası. Böyle bir ômür geçmez
10 Yorumla
+1 yılKanun bunu geçerli bir boşanma nedeni olarak görüyor
20 Yorumla
+1 yılAldatıyor olabilir yoksa erkekler cinsellik hep ister
20 Yorumla- Devamını Gör (177)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası