Kızlar kocanız ile ayda bir ancak Cinsel ilişkiye giriyorsunuz ancak siz daha sık olmasını istiyorsunuz o istemiyor boşanma sebebi olurmu bu durum
Cevabın nedir?
Kim ne derse desin. Cinsellik yaşamamak için sağlık sorunu gibi geçerli bir problem yoksa, buna rağmen evlilikte cinsellik yaşanmıyorsa veya azsa, bu boşanma sebebidir.
Buna sırf cinsellik olarak bakmamak gerek. Evlilerin belirli bir sürede, belirli bir sıklıkta ilişki yaşaması gerekir. Birbirini arzulamayan, birbirine yakınlaşmayan çiftlerin arasında mutlaka bir soğukluk vardır. Bu evliliğin kötü gittiğine, evlilik gayet normal gitse de kişilerin evliliği zihinlerinde bitirdikleri anlamına gelir.
Çünkü hiç bir evli çift ilişkiyi kesmez veya sıklığını azaltmaz. Ha cekedini alıp başkasına gitmiş, ha aynı evde sana el sürmeden yaşamış. İkisi de evliliğinden memnun olmadığının ve zihninde bitirdiğinin göstergesi. Cinsellik devam ettikçe, cinsellik güzel oldukça o evlilikte de bağlar güçlüdür.
Bunun anlamı canım istemiyordan çok daha fazlasıdır.
Kadın bile sinirlendiğinde veya boşanmayı düşündüğünde yatağı ayırıyor. Evlilikte cinselliğin olmamasının altında benim için bundan başka bir sebep aranamaz.
Tabi ki şahsi kararım.15 Yorumla
Soran+1 yılHay ağzını öpeyim çok dogru söyledin
- +1 yıl
ağzını öpeyim? mi?
bizi mi trollüyorsun?
evli olduğundan şüpheliyim...
Soran+1 yıl@Sanal_Adam afedersin dogru söylediğin için dedim ciddi ciddi öpecek degilim
En İyi Cevaplar
+1 yıl.
Evet kesinlikle boşanma sebebidir.
YARGITAY HUKUK GENEL KURULU (2001/2-245 Esas 2001/247 Karar) “Evlenmenin sosyal amacı yanında, belki de daha önemli olarak nesli devam ettirme ve cinsel arzuları tatmin etme gayesi de vardır.
Eşler uzun süre birlikte olmalarına rağmen cinsel ilişki kuramadıkları ibraz edilen rapordan anlaşılmaktadır.
Bu hal evlilik birliğini temelinden sarsar.”
Yargıtay en son karar mercidir bunun üstüne karar yok.
.01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBilmiyorum cocuk varsa devam edebilirim kaç senedir evlisin ten uyumunuz olmayabilir baştan berimi böyleydi çalışıyorsa yoruluyor olabilir kilo falan aldıysan çekici gelmiyor olabilirsin bunun gibi bir sürü neden olabilir konuşmayı denedinmi
00 Yorumla
+1 yılAllah korusun büyük konuşmuyorum fakat ben hani 1 ay belki dayandin 2. ayda ben kocamı doverim diye düşünüyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yetecek gücün 2 senedir bu durumdayım
- +1 yıl
Bir tane vurursam nereden geldigini sasar yani 14 yasindan beri bakire degilim hala ayni kisiyle birlikteligim var isteksiz oldugu zamanlarda tamam diyorum ama bir ara 4-5 ay kadar bir sure yapmak istemedi bende sonuna kadar kavga ettim
Soran+1 yılBnde 2 senedir kavga ediyorum bu onu soğutur ancak
- +1 yıl
Öylw oldu simdi orta yolu bulduk diyelim hiç doktora gitmeyi denediniz mi
Soran+1 yılKabul etmedi ki
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
35Cevap
arkadaşım durumun zor ve sıkıntılı gençsin doğal olarak isteklisin buna cevap vermek kocanın görevi seni tatmin etmek gõzünü bedenini doyurmak zorunda ömür böyle geçmez genç yaşında cinsellik yaşamasan ne zaman yaşarsın önünde iki şık var biraz uzun olur özelden yazarsan anlatırım temennim çare bulman ama zor biraz
10 Yorumla
+1 yılAşk varsa yapmalı bence ya ben her gün isterim mesela. Bu ilişkiyi guclendirir. Ama iki tarafın istemesi önemli yoksa zorla sevisilmez. Keyif vermez türlü lazım sevgi lazim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyda bir oda benim zorumla oluyor bıktım artık
- +1 yıl
Sevgi bitmiş sözde zorlama yürütmeye çalışıyor. Ama çatlar bir yerde.
ablacım insanlar neden evleniyor sanıyorsun , bu tarz sıkıntılar çiftlerin arasını soğutur ve boşanmaya kadar giden bir süreç yaratır. bence siz bir doktora görünün
00 Yorumla
+1 yılayda bir hiç alma yatagına daha iyi başkası varıdr hayatında ya erkek en mni 2-3 gunde bir yapması gerekir
05 Yorumla
Soran+1 yılbenim istedigim de bu
- +1 yıl
ya eşinin cinsel sorunları var ya da başka biri var erkekler daha cabuk harekete geçer ben şimdi bile erekte oluyorum hiç bişey konuşmammıza ragmen senn eşin hareketsizse bu sorunu çözmelisin
Soran+1 yılBaşka biri yok eminim bnde ilk bundan şüphelendim iki senedir takipci ediyorum adam evden işe işten eve
- +1 yıl
çükü bozulmuş fabrika ayarlarına döndür:)
- +1 yıl
eşini cinsellikden sogutan sebeplere bakmaklazım bu sende olabilirsin bunun yanında sigara beslenme uyku düzeni ve partnerin yaklaşımıda önemli
- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılbu durumda olsam, kendime bir vibratör alıp kocamın karşısında inleye inleye masturbasyon yapardım. :D
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok komiksin
- +1 yıl
yemin ederim.
- +1 yıl
bence bunu yap
aleni olarak olmasa da yanlışlıkla (!) bu şekilde yakalan kocana senin isteğini görmezden gelemez.
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında gerçekten boşanma nedeni ama söylemek kadar kolay değil hele bunu büyüklere söylesen abovvv düşünemiyorum 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBunun adı şiddetli geçimsizlik 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnunla olmassa baskasiyla oluyr /akkili olmak lazxim😂😉kadinlarinda ihtiyaci var ve ayda nbir o nadil erkek oykre
042 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kaan-50 beni asar o erkekler😂
- +1 yıl
.
İyide erkekler istediğinde de istemeyen bir sürü kadın var.
Bahane üretmek istersen bahane de çok.
Soruna çözüm bulmak isteyen var mı?
.
Cevap sahibi+1 yıl@kaan-50 o iyi iste😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@experienced16 iste denk gelmiyir istekli kadinlkara isteksiz erkekler istekli erkkelere isteksiz kadinlar
Soran+1 yılBen o kadar haysiyetsiz degilim ama
Cevap sahibi+1 yılHaysiyetsizlik ne alaka o helki seni aldatiyor var mi garantin o zmn tahrik et
Soran+1 yılTahrik etmekten bıktım artık o aldatmıyor eminim
Cevap sahibi+1 yılYa tahrik etmekten biktim diyorsun ya evleneli ne kadar oldu hep mi bouyleydi
Soran+1 yıl2 senedir böyle 4 yıldır evliyiz
Soran+1 yılBn tahrik etmeden o beni arzulasın istiyorum çok mu
?
Cevap sahibi+1 yıl@kaan-50 bilmm ama ole dicemi sanmam
Cevap sahibi+1 yılDemekki sıkılmıs ya da istemiyor arzulamiyo seni artik
Cevap sahibi+1 yılCok değil ama seksi guel bir kadin degilsen niye arzulasin seni guzel ve seksi misn
- +1 yıl
.
Finansal problemleri de olabilir.
Ya da size aksettirmemeye çalıştığı başka sorunları,
İçki, sigara gibi cinsel yaşamı etkileyen alışkanları var mı?
Birde dediği gibi onun daha dinç olduğu saatleri deneyin, örneğin sabaha karşı,
Kilo sorunu var mı?
.
Cevap sahibi+1 yıl@kaan-50 olabilir bilermem
Soran+1 yılEvet herkes söyler bunu seksi oldugumuda güzel oldugumuda biliyorum talibimde çoktur
Soran+1 yıl@kaan-50 her gün 3 defa da olmaz hafta sonu desen neyse ama gün aşırı normal olanı bnce
Cevap sahibi+1 yılBosanma sebebi olmasin belki duzelir yatarken hsp seksi giyin
Cevap sahibi+1 yılKendin dedin ben değil 😂 bnde sadcee o iyi sadece dedim ama swn bilin😂😂
Cevap sahibi+1 yılTabi
Soran+1 yıl@experienced16 hayır kilo sorunu yok sigara kullanıyor bir ara esrar da kullanıyordu şimdi kullanıyormu bilmiyorum saklıyor ben kızdığım için
Cevap sahibi+1 yıl@kaan-50 bakireyim hic sevismedim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@kaan-50 yani evt var
Cevap sahibi+1 yıl@kaan-50 neden
Cevap sahibi+1 yıl@kaan-50 anladim
Cevap sahibi+1 yıl@kaan-50 hyr
Cevap sahibi+1 yıl@kaan-50 yo sıkmadin
Cevap sahibi+1 yıl@kaan-50 oylr oldu😊
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Böyle bir durum yaşayıp ayrılan biri olmuştu yakın zamanda
03 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ciddi boşanmayı düşünüyorum yoksa aldatırım diye korkuyorum
Soran+1 yılAynen
+1 yılerkek mi o ya ayda 1 senin zorunla bide
32 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzden saygım bile kalmadı artık
- +1 yıl
böylesi ne saygı sevgimi kalır
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur ama ben boşamıyorum. Çok seviyorum. Ama boşanma sebebidir. Ayda 1 bile değil :(
038 Yorumla
Soran+1 yılBnde sevdiğim için 2 senedir çekiyorum ama artık bıktım
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası ben de buna benzer soru soracaktım. Sorman iyi olmuş. Doğumdan sonra mı değişti eşin?
Soran+1 yılDoğumdan sonra normal di 1 sene sonra falan başladı doğumdan
Cevap sahibi+1 yılBenimki de en son bebek yapma çalışmalarında ilişkiye girdik. Hamilelik süresince 3 kez oldu sanırım. Doğumdan sonra da 1 kez. 15 ayda 4 kez. Düşün.
Soran+1 yılSizin durum daha vahim 😞
Cevap sahibi+1 yılSorma yaa :( mastla mı idare ediyosun
Soran+1 yılEvet ama sevmiyorum onu da sıcacık tenin bna dokunmasının öpmesinin hazzı yok
Cevap sahibi+1 yılOff aynı dertten muzdaribiz. Vala çocuk var işte napcan :( ben isteksiz kadını anlarım da isteksiz erkek ilginç geldi
Soran+1 yılBnde çocuk yüzünde boşanmıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılPeki eşin bir şekilde nası desem... ya bu adamın boşalması gerekiyor. Kendini tutuyor olamaz. Tutuyosa bile rüyalanması gerekiyor. Takip ediyo musun onu
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılBanyoya girme sıklığı? Acaba sen anne olduktan sonra o da mast a mı yöneldi diye şüphe ettim
Soran+1 yılÇok girmez haftada oda zorla bn sokuyorm
Cevap sahibi+1 yılOha isteksiz bir erkek inanmıyorum. Ya tatmin olmayan kadın gördüm mü sinir oluyorum o kocalara ama yaa. Senin değerini bilmiyor malesef. Ne kadınlar var...
Soran+1 yılhavalanmış benim kocamın afedersin bn çok sevdim hiç reddetmedim onu
Cevap sahibi+1 yılNası havalanmış olabilir ki yaa. Havalanan erkek eşinden uzaklaşır mı
Soran+1 yılBen fazla geldim fazla sevdim deger verdim bu yüzden gtü kalkmş demek istedim
Cevap sahibi+1 yılYani bu mümkün. Ama yine de ilişkiden uzaklaşamaz bir erkek. Senin adına üzüldüm yaa. Doğumdan sonra sende isteksizlik oluştu mu peki. Normal mi bu
Soran+1 yılBnde olması gerekirken onda oldu isteksizlik bnde arttı aksine
Cevap sahibi+1 yılİstekli erkek kadın birbirine denk gelse. İsteksizler de birbirine denk gelse işte. Ama hayat...
Soran+1 yılOoffff off 😞
Cevap sahibi+1 yılAldatma riski görüyo musun. Dışarıda gördüğün erkeklerden etkilenme vs?
Soran+1 yılEvet oluyor da kendine gel falan diyorum
Cevap sahibi+1 yılHelal sana. Ama bu çok normal. Ben bir toplantıya gircem de devam ederiz. Sormam gereken şeyler var aklımda
Soran+1 yılPeki kolay gelsin
Cevap sahibi+1 yılŞunu sormak istiyorum aslında. Sana karşı bu ilgisizliği onda hiç mi rahatszılık uandırmıyor. Konuyu açtığında kötü hissetmesi lazım kendisini. Rahat mı davranıyor
Soran+1 yılGayet rahat
Cevap sahibi+1 yılYa ben de paylaşıyorum durumu benimkiyle. O baya üzülüyo benim için ama istek yok diyor. Uyarmaya çalışıyorum gıdıklanıyor filan
Soran+1 yılBizimki sıkıntı bile etmiyor
Cevap sahibi+1 yılYanlış insanlara düşmüşüz demek istemiyorum ama evli olup da ihtyiaçlarımızı elimizle karşılamak ne kötü
Soran+1 yılAynen ya
Cevap sahibi+1 yılÇalışmıyosun dimi
Soran+1 yılHayr
Cevap sahibi+1 yılPeki. Dinlediğin için teşekkürler. Çocuğun için boşanma
Soran+1 yılO işin bahanesi yaa sevmesem kocamı boşamıştım çoktan
Cevap sahibi+1 yılYa ben de sevmesem duramam tabi. Ama kendime şaşırıyorum. Ben evlenmeden önce hep derdim ki benimle cinsellik yaşamayanı hayatta sevemem diye. Ama seviyormuşum. Bu da birtakım şeyleri engelliyor
Soran+1 yılAcıdım halimize
Cevap sahibi+1 yılAynen yaa. Haftada kaç kez tatmin oluyosun kendi kendine. Var mı böyle rutin bişey
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli seks istemek normalde istememek ya da az istemesi sorun mu. Herşeyin fazlası zarar
06 Yorumla
Soran+1 yılAyda bir fazlamı 2 senedir böyle
Cevap sahibi+1 yılHaftada 1 iyi normal olan o şekilde ama ayda 1 ise belki isteksizlik falan vardır ilişkinizi canlı tutmak için farklı zamanlarda tahrik etmeye calis
Soran+1 yılHaftada bir olsa öpüp başıma koyacağım kocamı ama yok tahrik etmekten de bıktım
Cevap sahibi+1 yılAnladım tek yolu bunu konusacaksak onunla profesyonel destek alacak gerekirse
Cevap sahibi+1 yılKonuşman gerek. bunu
Soran+1 yılBunu kabul etmez denedim
+1 yılBazen çiftlerde aldatmaya da götürüyor, boşanma sebebi
010 Yorumla
Soran+1 yılO duruma geldim 😞
- +1 yıl
Mahkeme bu durum da boşar... Şiddetli geçimsizlik 2 tarafta ayrılığa razı ise kolayca biter
- +1 yıl
Üzülme, tek sen değilsin oluyor yani böyle durumlar
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
Yani ne bileyim sihirli bir sopam yok döve döve kendine getirsem kocanı 😊 sizin evlilik nasıl haftada bir beraber dışarda zaman geçiriyor musunuz? Yoksa kopuk musunuz birbirinizden
Soran+1 yılYoo pazarları beraberiz kopuk degiliz ama iş ona gelince...
- +1 yıl
Ayda 1 olması tuhaf 15 olsa iyidir diyeceğim ama
- +1 yıl
Yani arıyor insan
Soran+1 yılEvet maalesef
- +1 yıl
İnternetten hormonları tetikleyici meyvelere bak ya da her akşam sen zorla sen teklif et sen öp, ya da evlilik danışmanı
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tahrik derken neler yaptın mesela... Kadınlar uzaktan göz kırpmayı bile tahrik sanıyor...
017 Yorumla
Soran+1 yılMini etek giydim bacağımı actım vs vs
Soran+1 yılGecelik makyaj vs vs falanda yapıyorum
Soran+1 yılEvet banyo yaptıktan sonra
Soran+1 yılDenerim bu akşam 😊
Soran+1 yılElbette benim için çok önemli
Soran+1 yılSevmem ama isterse yaparım
Soran+1 yılEvlimisin
Soran+1 yılEşin yapıyormuydu
Soran+1 yılHoşuna gidermi
Öncelikle bu durum hakkında Onunla açıkça konşup sebebini sordunuzmu
016 Yorumla
Soran+1 yılSordum kalkmıyor diyor yorgun oluyorum diyor utandım bunu sormaktan ama kendimden utanır oldum artık
Soran+1 yıl2 yıldır ama çok kötü zamanlar geçirdik ben yinede bırakmadım onu o bıraktı beni hep
Soran+1 yılDenerim çocuğumun hatırına yoksa böyle giderse aldatacagım onu
Soran+1 yılBnde aldatmadım
Soran+1 yılSanırım boşanmayı tercih edicem haysiyetsiz degilim bunu kendime yakıştıramam boşanıcam istedigim ile birlikte olurum
Soran+1 yılBn aldattıgım zaman ortaya cikarsa daha kötü ama herkes kabul edemez namus deyip öldüren de var bn ne çocuguma ne anama ne babama nede kocama bunu yapmaya hakkım yok
Soran+1 yılEvleneceğim demedim
Soran+1 yılYani deneye deneye alacagim
iliskiye neden girilmiyor once bunun arastirilmasi lazim sartlar normal ise hakli olabilir ama ayrilma sebebi degil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de tam tersi, eşim ayda bir istiyor ben ise haftada 2 :)
09 Yorumla- +1 yıl
Eger belli sınırlar in var ve yeterince tatmin edemiyirsan artik zevk almayiyor da olabikir
Soran+1 yılHaftada iki olsa öpüp başıma koyarım
Soran+1 yıl@degisik_adamm sınır koymadım hiç
- +1 yıl
Yanlis yere yorum yapmisim :)
- +1 yıl
Onu yazacaktim tam. bunkonuda genelde onlar eksik kaliyor. o da ailelerinden gordukleri duyduklari yasadiklari ve yasam tarzlarindan dolayi. cunki bira abartsalar fahise muamelesi gorcwklerinden korkuyorlar
Cevap sahibi+1 yılHaftada 2 bazen oluyor ama nadire, s. x süreklilik önemli
- +1 yıl
Kendisi turbanli ve dinine duskunmudur. o yuzden kendisini kisitliyor olabilir
Soran+1 yıl@degisik_adamm aynen
- +1 yıl
Tahmin edebiliyorum. ya sabredeceksin ya da durumu konuşup cozeceksin
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılErkek dediğin en kötü haftada 2-3 kere yapmalı arkadaş !
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede 😞
- +1 yıl
Kuvvet macunu hazırla 🙄
+1 yılOnu tava getirmek gerek. Suçun yarısı da diğer eşte bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPil mi bitti benım başka bırlıkte olduğun ıcın soğuyordum
00 Yorumla
+1 yılDoktora gidin mesir macunu felan yedir
04 Yorumla
Soran+1 yılOnu nerden bulacagım
- +1 yıl
Aktardan alabilirsin kendin nile yapabilirsin
Soran+1 yılUtanırım ki yaa
- +1 yıl
Kendin hazırla ozaman
Evet olur. Maalesef ki tek çelsede boşanırsınız.
00 Yorumlaonu o yüzden sevmiyorum ki ben o olmasada olur
00 Yorumla
+1 yılyıllardır olmayanı var bee
08 Yorumla
Soran+1 yılYok artk bnde insanım
- +1 yıl
Yok sen yanlış taraftan baktın. ben mesela 3 yılı geçti ilişkiye girmeyeli
Soran+1 yılCiddi olamazsın
- +1 yıl
malesef 😳
Soran+1 yılKendime acırken
- +1 yıl
😳😳😳😳😳😳 ama benlik değil ki sorun
Soran+1 yılBenlik te degil işte
- +1 yıl
bilmiyorum ne olacak böyle. resmen patlıcam oooooffff of
Cinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. ben şu an o duruma geldim
04 Yorumla
Soran+1 yılBnde 😞
Soran+1 yılAynı durumdayız iki senedir bu böyle ayda bir ben istersem oluyor oda yoksa yok
+1 yılevet boşanma sebebiymiş
00 Yorumla
+1 yılKalkmiyor ya da aldatiyor olabilirmi
013 Yorumla
Soran+1 yılAldatıyor olamaz çok takip ettim
- +1 yıl
O zaman iktidarsiz ve rezil olmaktan korkuyor olabilirmi
Soran+1 yılOnu aldatacak dereceye geldim ama
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Kendisiyle konus bu durumu bence ne kadar zamandir evlisiniz. ozelden yazarmisin bana
Soran+1 yıl4 yıldır
- +1 yıl
Sorun sendede olabikir
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Eger belli sınırlar in var ve yeterince tatmin edemiyirsan artik zevk almayiyor da olabikir
Soran+1 yılErken boşalıyor bn tatmin olamıyorum aslında
- +1 yıl
Onu yazacaktim tam. bunkonuda genelde onlar eksik kaliyor. o da ailelerinden gordukleri duyduklari yasadiklari ve yasam tarzlarindan dolayi. cunki bira abartsalar fahise muamelesi gorcwklerinden korkuyorlar
Soran+1 yılBoşanma sebebini bunu göstercem ama korkuyorum ve utanıyorum
- +1 yıl
Bana ozelden yazarsan bir kac taktik vereyim konusalim bu konuyu
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet boşanma sebebi olabiliyor mahkemede bile
00 Yorumla
+1 yılBasa gelmeden bisey denmez
015 Yorumla- +1 yıl
Senin başında olmali
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Ne dusunuyosun
- +1 yıl
Nekadardır evlisiniz
Soran+1 yılBoşanmayı boşanmazsam aldatırım diye korkuyorum bunu kendime yakıştıramam
- +1 yıl
Çocuk var mı
Soran+1 yılEvet bir tane
- +1 yıl
Sen çok istekli olabilirmisin
- +1 yıl
Çocuk ta var boşanmak zorlaşır
Soran+1 yılİstekliyim ama hergün de degil gün aşırı olsa yeter bana
- +1 yıl
Yas sorsam sikintiolurmu
- +1 yıl
Takipataraymısin ordan konuşsak
- +1 yıl
Çok zor durumda olmalısın
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Konuşalım
+1 yılolmaz tedavi yoluna giderim vardır bir sıkıntısı
00 YorumlaOlur nu olmaz mü bilemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben ne yapayım ayda 1-2 :( :(
06 Yorumla
Soran+1 yılBnmde aynı
Cevap sahibi+1 yılhergün olsa ya :(
Soran+1 yılHaftada olmasına bile razıyım
Cevap sahibi+1 yıl*beni
Soran+1 yılNasıl takip edebilirim gizlisin
Cevap sahibi+1 yılçıkayım birazcık takip et
boşanmalar bndan oluyor zaten çoğu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır olmaz
00 YorumlaKişiye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılzaten silmiş adam.:)
08 Yorumla
Soran+1 yılSilmiş derken
- +1 yıl
bitirmiş ayda bir boş kalırsa
ihtiyac
Soran+1 yılSevmediği içinmi yapıyor bunu
- +1 yıl
tabiki. başka şeyde olabılır buradan yazmıcam ama.
Soran+1 yılNeden yaz işte
- +1 yıl
olmaz.
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
r. c.
+1 yılOLur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olur.
00 Yorumla eevet
00 Yorumla
+1 yılevet olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşiniz ile Cinsel birlikteligin olmaması boşanma sebebi olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler