Evli çiftler bu tür durumlarla nadir olsa da karşılaşabiliyor bu nedenle evlilikten önce bu konunun konuşulmasının önemi çok büyük. Yeteri cinselliğin olmaması bence boşanma sebebidir. Siz neler düşünüyorsunuz?
Eşinizin cinsellik istememesi boşanma sebebi midir?
Merhaba, Eşimin cinsellik istememesi, boşanma sebebi değildir. İstekli olsam da cinsellik benim için son planda, kendi kendimi tatmin edebilirim, sorun yok!
Nice kızdan aklı fikri önceliği cinsellik diye ayrıldım. Bazıları var evliliğin yüzde yüzü cinsellik diyor, çok saçma, aşk ve sevgi böyle bir şey değil. Cinselliğin verdiği haz tat zevk günlerce sürmez, süremez!
Bence de evlilik öncesi konuşulması gerekiyor. İstekli partnere isteksiz olan geliyor ve doyuma ulaşılamıyor. Her şey başından konuşulmalı ki sonra üzülmeyelim!
Sorun cinsellik istememesi ama detayın yeterli cinsellik olmamasından bahsediyor farklı şeyler..
Eşler birbirlerinin tatmin etmelidir. İşini bitiren kıçını dönüp yatmamalıdır. Doyuma ulaşmayan insanlar sinirli agresif çekilmez olur!
Cinsellik Allah'ın emri helalinle ve her türlü dokunuş sevaptır İslam'a göre olan dokunuşlar. Sabah akşam gece gündüz havada karada denizde ve her yerde her zaman ve her türlü patır kütür çatır çutur çat çat çat fışşşk, sevişmek isterim! 😅
Önceliğim eşimin tatmin olmasıdır. Tatmin olmayı umursamıyorum. Çünkü çok kolay tatmin olurum... 😅
Kendi kendine tatmin zaten günah. Evlilikte ise bu 10 belki 100 kat günah.. Karın bu sebepten seni bosayadabilir.. Üstüne "şiddetli geçimsizlik" der ama bu bilinen bir gerçektir ki "şiddetli geçimsizlik" adı altındaki boşanmaların %90'ı cinsellik olmamasıdır.
şimdi bu gay lezbiyenmidir nedir o iiğrençlikler aşırı var. dün burada görüdm evli bir kadın kocasının gay olduğundan şüphe ediyordu. bir evli kadınla tanıştım kocası yetersiz diye dışarda arayışta idi. bu işlerin en baştan konuşulması lazım tamam seviyoruz aşığız güzelizde bu cinslelik muhabbeti gerçekten aile yapısını etkiliyor.
Cinsellik istemeyen kadın ya da erkek bunu belli bir standartta karşı tarafa evlilik öncesi anlatabilmesi lazım netice itibari ile insanların bugün yönelimleri çok farklı kafa yapısı çok net uyuşan insanlar bazenten olarak uyumsuz kalabiliyor fakat bu durumu evlendikten sonra değil evlenmeden önce karşı tarafa bildirmek gerekiyor
Dinen İslâm'da kadına boşama hakkı tanınmamışken, böyle bir durumda erkeğin vazifesini yapmaması durumda, hatta yılda 100 münasebetin altına düşmesi durumunda kadına boşama hakkı tanınmıştır..
Cinsellik, evlilikte olmazsa olmazdır..
Cinselliği biten evlilik, evliliği de bitirir. Ve bunun yaşla da alakası yoktur.
Tabii boşanma sebebi. Her konudan bakılırsa öyle, kişi kendini bu konuda yetersiz görüp eşini tahrik edemediğini düşünür, ilişkide bir gerginlik oluşur, bunu isteyen kişi reddedilince belki başka kişilerle olmayı aklından geçirebilir -ki ben aldatmaların da bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum karşı taraf istemiyorsa kişi haliyle kendini rahatlatmak isteyecek ve arayışta olmaya başlayacak.
Yargıtay kararlarına göre öyle. Türk toplumunda evliliğin amacı cinsel ilişkinin meşrulaştırılmasıdır. Evli çiftlerin sadakat yükümlülüğü olduğuna göre, cinsel ilişki eşlerin birbirlerine karşı yükümlülüğüdür. Cinsel ilişkinin reddedilmesi boşanma nedenidir.
Yani cinsellik evliliğin gerçeğidir ben buna şöyle bakarım bir insanın kendi evinde karnı doyarsa başka sofralarda gözü olmaz ama aç kalan insanın sürekli gözü dışarıda olur kadın veya erkek fark etmez birbirini doyurmak mutlu etmek zorundadır
Erkekler de bazen kadınlar gibi bazı korkuları aşamıyor, çocukluk temelli bastırılmış sindirilmiş duygular buna sebep olanlardan birisi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kimine göre bu çok önemli bir detay kimine göre önemsiz.. Ancak bu boşanma sebebi olarak görülebilir. Çünkü evlilik demek hem ruh hem bedenen bir bütün olabilmektir.