Bu bir tartışma veya kavga sebebi olabilecek kadar önemli mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal istememenden dolayı eşinin öyle boşanma gibi bir durumu yok. Ama istiyosan sen boşanabilirsin. Dini olarakta anal haram ve eşinin cok zorlamasi halinde senin boşanmaya hakkin var.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılmahkemelerde tel celsede boşanma sebebi diye okumuştum bir hukuk danışma sitesinde... anal seks muhabbetidir gidiyor? cidden kadınlar zevk alıyorlar mı? kocalarını sevdikleri için mi katlanıyorlar? neden normal yol varken çok deliği? aklım almıyor? evli değilim ondan soruyorum? bayanların yorumuna bakıyorum (çakma erkek değil iseler) sanki ister gibiler? kafam manyaklaştı? lütfen gerçek bir bayan yazsın anlatsın lütfen
02 Yorumla
Soran+1 yılBen istemediğim halde eşim diretiyor. Sürekli kavga çıkarıyor boş sebeplerden. Normal yolla onu fazlasıyla tatmin ediyorum ama inadını kıramıyorum. Bir kere denedik. Kayganlaştırıcı kullanmamıza rağmen çok kanamam oldu. Tuvaletimi yaparken ağladım birkaç gün. Neden böyle yapıyor bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılCidden çok üzüldüm inanın, kalbim 2 ye bölündü resmen nasıl bir gözü dönmüşlük bu şerefsizlik resmen acıdan zevk almak sadistliktir!! ne diyor bu kanamalara? lütfen imkanınız var ise boşanın bu pislikten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
14Cevap
+1 yılYa saçma bence anal yanlızca kadın isterse yapılmalı çünkü acısı fazla olan bir birliktelik tarzı o yüzden istemiyorsa kadın erkek zorlamamalı
00 Yorumla
+1 yılBence değil çünkü anal iyi bisey değil olsada olur olmasada ben yapmak istemem yani anal zaten ve eşim istemiyor diyede asla boşamam onu
00 Yorumla
+1 yılYoutubede bir tane cinsel terapi uzmanı dedi kadın anal istemiyorsa kocasının ona zorla anal yaptığını ispatlarsa boşanabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam anlayış göstermek zorunda. Kaldı ki teklif eden koca da Allah korkusu olmayan güven kırıcı biridir
20 Yorumla
+1 yılErkeğin istemesi boşanmaya sebep~
Kadın istemeden yaparsa tecavüze girer00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin istek ve arzuları farklıdır. Boşanmak bu evrede çok saçma olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır yani genelde erkekler ister yapmayan erkeklerde var benim gibi ama kadında isteyebilir bu konudan boşanmamı olur ya çok saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsime derim yasmak istiyor msun hagir der ise bosanmaya gitmrz çünkü gunah hanai bende isterim anala iliski ama gunah normal iliski istemiyor ise boşanma olabilir olurda
00 Yorumla
+1 yılSırf dine uygun sevişebilmek ve biriyle olmak için mi evlenmiş. Böyle neden mi olur
00 Yorumla
+1 yılO kadar da abartmamak gerek
00 Yorumlaevet bosanma sebebı yapacaksın zorunlusun
00 Yorumla
+1 yılOlmamalı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki istemese zorlamamak lazim
00 Yorumla Saçma
20 Yorumla
+1 yılBence boşanmaya sebep olmamalı
20 Yorumla
+1 yılİstemeyebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yok daha neler
00 Yorumlatabi sebep
00 YorumlaSacmalik bence
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında