Suç mudur? dava açılırsa ayrılınabilir mi? Böyle durumlarla cok karşılaşılıyormuş kadının cinsel ilişkiye girmemesi suç mu?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 451 cevap paylaştı. Maddelerde kadinin kadinlik gorevi yapmamasi bu cinsel mutfak yemek vs. Gibi durumlarda bosanma sebebidir. Ama tedavi vs islemleri hakime kalmis bir sey
12 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkürler aradığım yanıt buydu :). Peki bunlar her türlü durumda mazelet sayılır mı ve bir de erkeğin görevleri nelerdir? kadınlar neleri sayabilir mazeret olarak
+1 yılEvli kadın kocası ile cinsel ilişkiye girmezse, kocası dava açarak eşini kolayca boşar.
13 Yorumla
Soran+1 yılEİG vereceğim her türlü boşayabilir mi? yani atıyorum istediği kadar cinsel ilişki yaşama hakkı var mı? hangi durumlarda boşayamaz. Atıyorum bunu cocuk yaptıktan sonra da yapabilir mi?
- +1 yıl
Her türlü boşayabilir kolayca cinsel ilişkiye girmezse. Cinsel ilişkiye girerse boşayamaz.
- +1 yıl
Teşekkürler tercihiniz için.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. suç değil ama dava açıldığında eevet boşar hakim. önce uzlaşma önerir, tedavi falan baktı olmuyor boşar
15 Yorumla
Soran+1 yılben yakında evlenirsem böyle bir durum olmasından cok korkarım peki kadının dava açabileceği gibi erkek de açabilir mi diye soruyorum? bir de bir kadın cinsel ilişkiye girmeyi reddeder mi?
Soran+1 yılbakir biri olarak bu durum benim canımı inanılmaz yakar. Bir kişiyle cinsel ilişkiye girme hakkın var hayatın boyunca o da reddediyor atıyorum ne kadar saçma. Dışarıdaki it kopuklar 2. günden sıkılıp kız değiştiriyorlar. Benim bununla alakam yok sadece evlendikten sonra bu durumdan mahrum kalmamak artık bunu hakkettiğimi düşünüyorum. Hayat bu yani oyuncak değil ki?
Soran+1 yılCok cok teşekkür ederim evlilikten cok korkuyorum hem kariyerimi sarsacak hem bu kadar yıldır istediğim ama evlenmeden yapmak istemediğim cinsellik arzusunu yıkacak hem de hayatımı karartacak diye cok korkuyorum. Evliliğimde karşı tarafı mutlu etmek benim vazifem olur ama karşı tarafın bunu yapmayacağını düşünmek beni mahvediyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Owwww garip bir soru eğer ilişkiye girmiyorsa dava açar anlaşamadık diye ayrılır.
11 Yorumla
Soran+1 yılcinsel sorunu olmadığı zaman her daim girmek zorundadır değil mi?
+1 yılbunun adı rahatsızlığın adı vajinismus dur. jinekologlardan yardım alman gerekir
20 YorumlaBosanabilir eşler.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım