Daha önce cinsel ilişkiye girmiş bir kızla evlenince ne gibi problemler yaşanır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence her şey karşılıklı iki tarafinda daha önce birlikteliği olduysa sorun olmaz ama senin daha önce birlikteliğin olmadıysa iyi düşün derim ilerde bunu sorun edebilirsin
38 Yorumla- +1 yıl
En mantikli ve karakterli yorum bu bence
- +1 yıl
Bakir olmak erkeğin kendi seçimi, geçmişte seks yapmış olmak da kadının kendi seçimi. Erkek bunu seçti diye kadından da aynısını beklemesi, bir başkasını tercihlerinden dolayı yargılamak olur, ki kimsenin buna hakkı yok. El değmemiş erkeğe el değmemiş kadın yakışır düşüncesi, bakire olmayanları aşağılayan bir düşünce biçimi. "Ben bakirim, sen bakire değilsin, bu yüzden benden bir tık aşağıdasın (ya da tam tersi), seni kendime bu nedenle layık görmüyorum". Kadın olsam, bir erkek bana bunu dese sen kim oluyorsun lan deyip şutlarım.
- +1 yıl
@Banker_Bilo bence daha önce cinsellik yaşamamış biri için bakirelik ya da bakirlik önemli aşağılama gibi bir durum da söz konusu değil
- +1 yıl
Bakir bir erkeğin, cinsel ilişki yaşamış bir kadını eşi olmaya layık görmemesinin altında yatan neden, kadının cinsellikle kirlenmiş olduğu düşüncesidir. Bekareti kutsal bir kavram zannedip evlenmeden seks yapmış kadınları yargılayan kadınlar da, onları eş adayı olarak görmeyecek erkekler de bu düşünceyle bakire olmayan kadınları aşağılamaktadır.
- +1 yıl
Beyin fakiri işte kanka sen ne bayin bu Biloya kendi yemiş hurmaları şimdi gelmiş burada goy goy yapiyor
- +1 yıl
@S400avcisi bi hurma yemedim çok şükür.
- +1 yıl
Anlama kabiliyetiniz yoksa ben ne yapayım?
- +1 yıl
@Banker_Bilo yazma
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuna bağlı bir problem olmaz tabi sen kafayı takmadıkca. Benimde kocamdam önce ilişkim oldu ama bu bizim aramızda hiçbir sorun teşkil etmezken bazı çiftler niyeyse kafaya takıyor. Geneli kültürel öğretilerden dolayı bazısı ise; önceki partnerle karşılaştırılcağından korkuyor, geçmişi kıskanıyor... bunun gibi sorunları oluyor. Bir sorun olcağını düşünüyorsan neden böyle düşündüğünü partnerinle konuşup aşıcan.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişte seks yaptı diye evlenme hakkını kaybetmiş mi oluyor anlamadım ki? Yani bakire olmadığı için evlenilmez diye düşünmek haksızlık değil mi? Bekaretini kaybetti diye bütün hayatını bekar mı geçirmeli?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
+1 yılSizin zihniyetinize göre ilişkiye girmiş erkekle de evlenilmez. Biraz da kendinizde kusur arayın
61 Yorumla- +1 yıl
evlenilmezse ise evlenmeyin o zaman o erkeklerle size gire yatmamış erkek kadından anlamayan erkek ama capkın kızlarla yatmış erkek harika erkek. bakire kızların aşık oldugu erkekler.
+1 yılGirmeyen mi var. Artık buna göre eş seçilmez anlayın bunu
13 Yorumla- +1 yıl
@Alipcikicam sensin lan dayı embesil. 26 yaşında gelmiş bana dayı diyor g*ri zekalı.
- +1 yıl
Genç kuşağın yobazıyla uğraşılmaz birader, engelle geç. Bak bende engelli bu. Ne yazdığını görmüyorum ama tahmin ediyorum.
- +1 yıl
@Banker_Bilo tipik Ortadoğu çomarı işte. Kadını kendi malı olarak gören bir çomar. Hala anlayamadılar gittiler insanın kadını erkeği siyahı beyazı ingilizi türkü olmaz. İyisi olur kötüsü olur cahili olur bilgilisi olur.
Şöyle düşünün kadın evlenmiştir mecbur gerdeğe girmiştir kocasından şiddet görmüştür eğer böylryse evlenilir ama ztn sevgiliyken ilişkiye girdiyse bakir olmayan bi kızdan olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkıza göre değişir. bu en büyük problem yattıgı kişi ya da kişileri unutmadıysa ilk aşkı ilk sevgilisi vs ihanet eder
00 Yorumla
+1 yılTercih meselesi iki kişi kabul etmiş ise ile ne ve ne alaka
20 Yorumla
+1 yılyani geçmişe bakmamak lazım eğer bakmazsan geçmişe problem yaşamazsın.
10 Yorumla
+1 yılproblem yaşanmaz.
10 Yorumla
+1 yılSeninle evlenilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiçbir problem yaşamazsın... rahat edersin.
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevilmez oyleleri Allahin cezasi zinakarlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. İlk tercih edilmez ama evlenen çok var çevremde
00 Yorumla
+1 yılHiç bir problem yaşanmaz.
20 YorumlaEvet evlenilir
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem