Cinsel ilişki yaşamış kızla evlenilir mi sizce şahsen ben asla ama asla evlenmezdim 😌
Cevabın nedir?
Bu kavram karmasık bır durum, kısıye göre degısır Ancak şöyle bır sey cınsellık ıle karakterı karıstırmamak lazım Önemlı olan bır kadnın ya da erkegın beynının oynak olmamasıdır. Öyle bakıre kızlar varki 1 km mesafeden her tarafa sınyal yayarak gıder yanyana yuruyemezsın. Fınalde karakterı bozuk bırı başka kızlıgı bozuk bırı başkadır. Bunu baz alırsan cok başın agrabılır. Gönul ısterkı erkek olsun kadın olsun ilk göz acıtıg erkek ya da kadın o olsun ama en önemlı krıter karakterdır
10 Yorumla
+1 yılNiye evlenilmesin, asıl sorulması gereken o, gerekçesi ne?
Genelde özgüveni sorunlu erkekler ile bakire olmaktan başka vasfı olmayan kız kuruları 'Ay evlenilmez' derler.22 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüvenle alakası yok. Bunun adı Gururdur. Eşimin bir zamanlar başkasının altında olmasını istemiyorum. Öyle bir kadınla da işim olmaz olamaz bu kadar basit
- +1 yıl
Tamam işte, gurur adı altında kendini ilgilendirmeyen işlere sarıyorsun, çünkü mukayese edebilir gibi endişelerin var.
Ya da bir diğer ihtimal, kadınların sadece senin hizmetin (!) için aldığın bir mal (!) olduğunu düşünüp aksi durumda zararda olduğunu düşünmen.
'Hayır ya ne alakası var' diyeceksen de, Anadolu insanının zihniyeti bu minvaldedir.
Çoğumuz da bu kültürün izini taşıyoruz. Bugün Anadolu'nun bir çok yerinde boşanmış kadına 'Çıkma' diye tabirlerde bulunulur mesela.
Böyle de iğrenç bir kültüre sahip insanlar var.
+1 yılCinsel ilişkiye girdiğini nasıl anlayacaksın? Her kadının ilk seferinde kan olmaz ve zar dikme operasyonu da var.🤣🤣 Büyük konuşma yani.
310 Yorumla
Soran+1 yılBir şekilde öğrenirim evlendikten sonra illa ki öğrenirim.
- +1 yıl
Kadın istemiyorsa öğrenemezsin, ki bakir değilsen böyle bir şey istemeye hakkın yok.
Soran+1 yılBakirim.
Soran+1 yılAma bakir olmasaydım da yine bakire isterdim.
- +1 yıl
Sen bakire istersin de bakire kız senin gibi birini ister mi? Senin gibi ikiyüzlüler umarım zarını dikmiş biriyle evlenir.
Soran+1 yılBakir olduğumu söylemiştim. Neden zarını diktirmiş biriyle evleneyim?
- +1 yıl
İkiyüzlüsün çünkü. Bakir olmasam bile bakire isterdim diyorsun. Neyse sonuç olarak aşk konusunda büyük konuşamazsın ve kadın bilmeni istemiyorsa bakire olup olmadığını anlayamazsın.
Soran+1 yılHer erkek içten içe bakire bir kadınla evlenmek ister neden bu kadar linç yiyorum anlamadım.
- +1 yıl
Çünkü bakirelik kadınlara özgü bir şey değil, sizin de bakirliğiniz var ama sizin gibi şerefsiz Ortadoğu zihniyetliler namusu sadece kadının iki bacağı arasında görüyor. Ve eziğin teki olduğunuz için karşınızdaki kadının hiçbir şey bilmemesini istiyorsunuz böylece egonuzu tatmin edebilirsiniz. Ama işte artık kadınlar senin gibilere s*ktir git diyor sadece, bu yüzden ya hem oral hem anal yapmış ama bakireyim diyen biri ile ya da bir sürü kişi ile seviştiği halde zarını diken biriyle evleneceksin. Sizin hak ettiğiniz tek şey bu. Kendini bilen, akıllı bir kadın sizin gibi zavallılar ile olupta kendini alçaltmaz.
Soran+1 yılEziklikle ne alakası var?
sende temızsen evlenılmez ama sende o kız gıboıysen sanada oyle gerek bukdr bsıt
22 Yorumla
Soran+1 yılBakirim de bakir olmasaydım bile bakire kız isterdim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
+1 yılklasik erkek kafası ben her boku yerim ama eline el değmemiş kız isterim, bu isteğiniz kız şeklini genellikle bulursunuz bedeni sağlam olur ama ruhu çoktan or os pu olmuştur sizede öylesi layık zaten
30 Yorumla
+1 yılKatılmıyorum bu ayrıma.
Bence cinsellik bir ihtiyaçtır. Evlilikle bunu sınıflandırmamak lazım.
Çook uzun şeyler yazarak uğraşamam ama bukadarı yeter bence.00 YorumlaCinsel ilişki yaşayan erkekle evleniyyorlarda kızla niye evlenilmesin?
20 Yorumla
+1 yılsen ufak da olsa yaşamadın mı o zaman herkes bekar kalırdı
00 YorumlaAsla asla deme öyle bir şey gelir ki başına
416 Yorumla
Soran+1 yılİstediği kadar gelsin bir erkek olarak nasıl kabullenebilirim bu durumu? Öyle bir kadını nasıl eşim yapabilirim?
Soran+1 yılBen bakirim. Öyle bir kadını nasıl kabul edebilirim söyler misin?21 yaşındayım ve hala bakirim.
Soran+1 yılYa öyle bir kadın nasıl çocuklarımın annesi olabilir? Çocuklarıma ne diycem ileride çocuklar annenizin ilki ben değilim ama siz bendensiniz mi diycem?
Soran+1 yılDemezler ama ben öyle bir kadını çocuklarımın annesi olarak nasıl kabullenebilirim?
Soran+1 yılBaşkasının altına yatmış kadını istememem normal değil mi sencede
Soran+1 yılBir düşün. Eşim bana özel olmayacak, Benim için çok çok özel olan dakikalar onun için sıradan olacak. Belki geçmişindekileri unutamayacak? Belki benle sevişirken eskisini hayal edecek? Sen erkek olsan böyle bir kadınla evlenir miydin?
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hristyansa evet türkse hayır bizim milletin ağzı gevşek laf yapan çok olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor soru yalan degil. bakireligi sende son bulur ama sen işteyken mahalleye verir. birde bu acıdan bak
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire olmayan kadının bunu yapması daha olası değil mi?
Cevap sahibi+1 yılAhlâk ve karekter meselesi..
Ben erkek olsaydım evlenmezdim
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsan evlenilir tabi neden olmasın kardeşim tabi oda seni sevecek
00 YorumlaBüyük konuşma istersen
21 Yorumla
Soran+1 yılYok asla evlenmem aşkımdan gözüm kör olsa bile gerekirse taş basarım kalbime ama yine de evlenmem. Gururum el vermez
Evlenilir.
Sen cinsel ilişki yaşadın mı daha önce?00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişe değil, geleceğe bakarım. Yani evlenirim.
00 Yorumla
+1 yılEvlenilmezse Ne Olcak Çöpe mi Atcaz
00 YorumlaVe evlendiler😆
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla!
+1 yılSeviyorsan evlenilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır evlenilmez, eğlenilir. 😏
00 Yorumla
+1 yılSonuc: evlendi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında