Çocukluğumun birlikte geçtiği erkek arkadaşımın her haltı yediği eski sevgilisi bugün evleniyormuş.. Derdini biz çekiyoz sjajjssh

Çocukluğumun birlikte geçtiği erkek arkadaşımın her haltı yediği eski sevgilisi bugün evleniyormuş.. Derdini biz çekiyoz sjajjssh

Şimdi bu konuda yorum yaparım da bir sürü laf söz olur yani cinsellik yavaşamayı sadece bakirelik olarak değerlendirecek olursak evlenilmez diyebilirim ama bir de şöyle insanlar var bakireliğine dokundurmayıp herhalde yiyenler var Eğer öyle düzgün insan potansiyelinde düşünecek olursak hiç kimse kimseyle olmamalı
Önceliğim tabiki cinsellik yaşamamış bir kadın ama evlenmiş boşanmış bir kadını bile sevip evlenebilirim bu biraz arz talep meselesi biraz da karekter ve uyum işi. Benim asla olmazım, eskort gibi önüne gelenle sevişmis ve ruhu tatlım kişilerdir.
Neden evlenilmesin canım öyle olsa hepimiz evde kalırız kimse evlenemez. Sıkıntısını neden sen çekiyorsun
Can ciğer çocukluk arkadaşının ben. Bana nazlanıyor😂
Anladım. Peki neden nazlanıyor ki eski sevgili sonuçta alacağını da almış kızdan neden üzülüyor
Yok knk üzülmüyor.. Ben zıplattım kocası temiz sanıyor diyo pislik biraz 😂
Öyle oluyor zaten herkeste. Arkadaşına söyle onada başkasının ziplattigi gelecek 🤣🤣
@ZeynepBirinci27 haklısın 👍
@ZeynepBirinci27 Vurdun ve gol oldu. 😂🤣
Cevap
29Cevap
Sevdiğim kadının geçmişine bakmıyorum
Sana diyorum.. Sen Adamsın🌸
🙏🌸
Herkesin kendi tercihi. Kimse mükemmel değildir ya da kusursuz.. evleniyorsa bunda sorun nedir ki? Onumu özlemiş ya da çokmu sevmiş?
Yok be kırdığı cevizlerin derdinde o şu an sksjssjsj
Geçmişte başka erkekle olmuş olabilir o beni bağlamaz yeter ki benimle birlikte iken başkası ile olmasın
Derdi seni nasıl buluyor bilmem ama görsel etkileyici. Sende böyle iyi tanıdığın arkadaşınla evlenirsin
Şahsen ben büyük konuşmuyorum evlenmem bakire olsun boşanmış bir kadın isede kocasından sonra da iyi durmuş biri olmalı
Her altı birden fazla biriyle yemiş biriyle olmam
Evlenir neden evlenmesin eski lar bile evleniyor da ben evlenmem
Böyle bir kriterim yok karakteri sağlam olsun
İlk gece her şey ortaya çıkar, tabi yasadiklarini gizlemedi ise o evlilikte ilk gün biter
Evlenirim tabiki ben benden sonrasına önem veririm benden öncesine değil
Her kör satıcın bir kör alışı vardır çokta şey yapmamak lazım
Büyük konuşmak istemiyorum knk ama ben yalnız inanılmaz mutluyum 😌
Dürüst olunduktan sonra sorun olmaz
Knk🫶🏼
Hala unutamamış mı peki eski sevgilisi mi?
Şerefsiz biraz.. Ben ziktim başkası temiz sanıyor diyo😂
😂😂 artık ilişkiler öyle değişik ki düşünsene karşındaki insan ne çıkacak sürpriz yumurta gibi
Erkekte yaşamişsa denk olurlar zaten
@mrtbey38 hayır
@mrtbey38 26
Yok o doğru değil
Herkese vurdurursa biri alır elbet
Sevmek ve sadik olmasi gerek amasyada
Dürüstlük varsa neden olmasın
Açıkçası ben sorun etmem hatta benle konuşmasını isterim sorarim da
Evlenilir tabi ki.
Yaşamayan var mı
Vardır illaki
Ben😂😂