+1 yılIstemesi boşanma sebebi değildir ama kabul etmezdim. Bir de nasıl birinin istediğine bağlı. Eğer yapması gerekenleri bilip de teklif ettiyse biraz kızar ve reddederim ama hiçbir şey bilmeden istediyse soğurum.
18 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın diyecek bir şey bırakmadın ama 1 defaya mahsus sevdigin için yapılır ya
- +1 yıl
Teşekkürler 🙂 Yapma ihtimalim %1 falan ama bana o güveni vermezse -100 🙂 Herkesle anal yapılmaz.
Soran+1 yılBu seks biçimi doğru yapıldığı taktirde hem erkeği hem kadını nirvanaya çıkardığını da biliyorsunuzdur umarım Çok katı kuralların var 😀 haklısında bir sey diyemiyorum ama inşallah ben 1 kerecik de olsa yapabilen eş bulabilirim %1 de çok fazlaymış 😅
- +1 yıl
Elbette biliyorum. Ne bencilim ne de cahil 🙂 Katı kurallarım var diyemem ama yok da diyemem. Çok dikkat ettiğim şeyler var ama cinsellikte herşeye de sınır koymam, sınır koyacağım şeyler bellidir. Arada karşılıklı aşk olduğu sürece kusursuz bir cinsel hayat olma ihtimali de yüksektir diye düşünüyorum
Soran+1 yıl👏 Olması gereken bu gibi zaten
Soran+1 yılBenimde kurallarım var yok değil eşimin hiç acı çekmesini istemem zaten sadece zevk duymasını zorlamam anala kendi isterse ne ala şart değil ama benim kurallarımı da söylemeden uyan kadına köle olurum
- +1 yıl
🙂 Genel olarak uyumlu biri gibisiniz okudugum kadariyla. Kurallariniz nedir?
Soran+1 yılÖyle çok ağır kurallarım yok yanımdayken kasmaması gevşemesi sakin olması seks sırasında konuşması sert baskılar uygulaması mutlaka ön sevişmenin olması fantezilerime karşı koymaması ben bitti demeden bitirmemesi gibi gibi şeyler
En İyi Cevaplar
Değil ama anal seks için zorlamamak gerek, ilişki bencillik kabul etmez, karşılıklı haz alacağınız yollara yönelin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Türk Kadınlarında sayılır
Çünkü özgürlük anlayışı yok pek o konuda
Ayrıca iğrenç gelebilir kimisine
Zevk meselesi00 YorumlaYok her kadın öyle değildir seniin ki korkak
08 Yorumla- +1 yıl
Korkak? O p*rno da gördüğünüz kızların 1 gün boyunca yemek yemediğini ya da lavman yaptığını biliyorsunuzdur umarım. Öte yandan da ileri de tuvaleti tutamamaya kadar gidecek bir sürü tehlike barındırıyor. Bu cesaret ise siz yaptırın arkadan.
- +1 yıl
Yapanlar yok dediğimi hatırlamıyorum, lütfen tekrar okuyun.
- +1 yıl
Çok kolaysa siz yaptırın beyefendi. Madem cesaret istiyor, ne kadar cesursunuz görelim. O kadınlar ne kadar zorluğu üstleniyor haberiniz var mı? Onların işi bu oldugu icin ne islemlerden geciyor. Hayati p*rno ibaret sanmaya devam edin siz.
- +1 yıl
Yapmam, neden yapayım? Orası ıslanmıyor bile ve daha dar. Öte yandan da ileri de tuvaletini tutamama ihtimalin var. Beni seven erkek zaten anal seks istemez 🙂 Hoscakalin
Olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBosanyomu istedn diye
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer