Eşimle görücü usulü evlendik. Evliliğimizin ilk zamanları güzeldi 7 senelik evliyiz ama son zamanlarda sürekli aramızda ten uyumu kalmadı, ben böyle bir evlilik istemiyorum diyerek boşanmayı dile getiriyor. Şimdiye kadar böyle bir şey yoktu, şimdi mi çıktı deyince ilişkimiz monotonlaştı ben artık mutsuzum deyip duruyor. Bu bir bahane mi yoksa erkekler için ten uyumu önemli? Yani böyle bir şey için evliliği bitirmek mantıklı mı? Bir de çocuğumuz var. Ben çocuk için boşanmak istemiyorum ama sürekli bunu dile getirmesi de artık psikolojik baskı oluşturdu bende. Ne yapmalıyım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eşiniz sizden cinsel hayatınız konusunda memnun değil anladığım kadarıyla. Peki boşanmayı dile getirmeden sizinle bu konuyu konuştu ve bir şeyleri değiştirmek istedi mi aranızda? Mesela yeni bir şeyler deneyelim vs. dedi mi? Ten uyumunun olmadığını çocuktan sonra fark edecek hali yok, yani bu durum çoktan beri aranızda olan bir şey olması gerek. Dile getirdiyse siz bir şeyler değiştirmeye çabalamaya çalıştınız mı? Yoksa direkt sizinle bir şeyleri aşmaya çalışmadan boşanalım dedi? Yani bir yuva kolay kurulmuyor gördüğüm kadarıyla kendi annemin babamın çektiklerini, göz yumdaklarını, vazgeçtiklerini bilirim. Ama eşin gerçekten bir şeyleri oldurmaya düzeltmeye çalışmaktansa boşanalım dediyse o zaman istemiyordur gerçekten bu evliliği diye düşünüyorum. Çünkü cinsellik erkekler için ne kadar önemli olursa olsun boşanmak en son seçenek olması gerekiyor. Ve o direkt son seçeneğe başvuruyor bir şeyleri onarmaktansa. O zamanda gerçekten size helal olsun hala onun için çabalıyor ve evliliğinizi kurtamaya çalışıyorsanız.
141 Yorumla
En İyi Cevaplar
ten uyumu hiçbir zaman bitmez 7 yıl önce vardıysa bu ten uyumu şimdi de vardır. büyük ihtimal gözü dışarıda hayatında başka biri var.
çocuğum için falan zart zurt boş yapma bence çocuğunun böyle bir aile ilişkisinin içine doğması çok daha iyi mi sence?
ayrılmazsanız aldatacak bu sefer sen üzüleceksin bu ilişkide eviniz de huzur kalmayacak sürekli kavga edeceksiniz. mutlu olmadığın bir evde çocuğunu mutlu edemezsin. kocanı hala seviyor olabilirsin ama çocuğunu bahane etme.
asıl çocuğun için ayrıl o adamdan.170 Yorumla
+1 yılEğer sürekli ilişki aynıysa heyecan kat sen de belki evliliğini kurtarırsın ama ondan önce eşini karşına al ve şans işte evliliğini kurtarmaya çalış eşin şahsen s. kimde değil senin de olmasın ama o çocuk senin aklında olsun bide velayeti sana vermez verse de böyle olur bilmemne o toplara girme yani evliliğini kurtarmak için heyecan kat belki sürekli aynı şekilde görüyordur seni bu onu sıkmıştır belki farklı görmek istiyordur vesaire öf bunlar için boşanılır mı ama gördük ki boşanılıyormuş
00 Yorumla
+1 yılYa bırak Allahaşkına ten uyumu ne ya?
Sen kalça yap dolgun dolgun, göğüs büyüt ne ten uyumu kalır ne birşey. Kalçası büyük bir kadına hiçbir erkek hayır diyemez popon küçük anladığım kadarıyla ve ona sexy gelmiyorsun. Cildinizi de pürüzsüz tutun sorun kalmaz kalça büyütün birde mutlaka. Ten uyumu diye birşey yok erkekler her gördüğü sexy kadına azıyor ten uyumu bakıyor mu azarken. Sizin gibi kadınları kandırıyorlar aşık olmamış sana o kadar. Adamın psikolojisini de bozmuşsun büyük ihtimalle çene yaparak hepsi bu. Soğumuş senden ten uyumu diyor soğuduktan sonra.48 Yorumla- +1 yıl
Kardeş neyin kafası bu ya. Hayır çok değil bu kadar düşüncesiz bir insan olsam yeter karşılaştığım her zorluğun üstünden gelebilirim lanet olsun ki olmuyor senin kadar saçma bir insan olamıyorum..
- +1 yıl
@Attention10 Boşver. Böyle insanlar yorum yaparken beyinlerini bir kenara bırakıp yorum yapıyorlar.
- +1 yıl
Bakış açının genişliğine hayran kadılm... Ne demek "Kalçası büyük bir kadına hiçbir erkek hayır diyemez" ya da "erkekler her gördüğü sexy kadına azıyor"... İnsan ile hayvan arasında ki farkı bir öğren istersen, her erkeğin ve kadının farklı zevkleri vardır çünkü her insan bir bireydir...
Büyük popo sevmem mesela, eksine küçük popo severim, ama bu demek değil ki kızın poposu büyükse ilgilenmem, sadece tek bir şey yüzünden biriyle ilgilenmeye ya da ilgilenmemeye karar vermem...
ya da dışarıdan bakılınca her seksi denilen kadına ilgi duymam, her insana farklı bir insan seksi gelir çünkü HAYVAN DEĞİLİZ , BİREYİZ, bir ÇİFTLEŞME MEVİSMİMİZ YOK ve ÇİFTLEŞMEK için DİŞİ ARAMIYORUZ !!!
Bir de sana inanıp senin görüşünü en iyi görüş seçmiş... Allah akıl fikir versin...
- +1 yıl
- +1 yıl
Çok sinirleniyorum böyle zihniyetlere.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
137
Cevap
185Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. Görücü usülü denen saçmalık bitmedikçe bu dertler de bitmez. İnsanların evlenmeden önce bir birlikteliği ve cinsel hayatı olmazsa doğru kişiyi tabi ki seçemez, görücü usulü tamamen doğaya aykırı iğrenç bir gelenektir...
Sizin durum daha da acayip çünkü 7 yıl geçmiş aradan, daha önce aklı neredeydi, hiç mi farketmedi diyeceğim ama görücü usulü evlendiğinize göre aileler kesin baskıcıdır o yüzden evlilik bu zamana kadar gelmiştir ve bir de çocuğunuz olmuştur...
Bence şuolmuş olabilir;
Görücü usulüne göre evlendiğinize göre evlilik öncesi ve genel anlamda bir cinsel hayatın olmadığı için sevişirken adama zevk vermiyorsunudur, mesela sırt üstü yatıp adamın işini bitirmesini beklemekten falan başka bir şey yapmıyor olabilirsin. Tabi bu sıkıcı cinselliğin üzerine bir de hayatına başka bir kadın girmiş ve seks esnasında aktif bir kadınsa onunla mutlu olmaya başlamış olabilir.
Ama bu durum da sen dirketk suçlu değilsin, çünkü baskı ile büyüdüğün için evlenene kadar seks nedir bilmiyordun büyük ihtimalle, yatakta neler yapılabileceğini bir erkeği nasıl mutlu edeceğini de doğal olarak bilmiyorsundur. Malesef bu bizim iğrenç ortadoğulu toplumumuzun suçu, senin değil.
Burada şunu yapman lazım bence, öncelikle profesyonel bir evlilik danışmanına ya da psikoloğa gidip durumu anlat, sonra da eşinle ciddi ciddi konuş. Bütün bunları yaparken de bir zahmet günde 1 saat falan spor yap, daha seksi giyin, gerekirse erotik ya da p*rno siteleri aç bir ateşli seks sahnelerini izle, tabi çok doğru bir yöntem değil ama bir fikrin olur ateşli cinsellik hakkında.
Ve görünüş olarak seksi olduktan sonra kocana direkt atlama, aksine yüz verme, seksi davran ama o gece sevişme, sıcak davran sevişme.
Bu anlattıklarımı psikolog sana daha detaylı anlatacaktır ve yol gösterecektir, mutlaka psikoloğa görün, tek başına işin içinden çıkamayabilirsin.00 Yorumla
+1 yılbence bahane değil ama bardağı son taşıran damlaymış gibi geldi bana. görücü usülü ile tanışıp evlenmiş olmanız evlilik öncesi birbirinizi yeterince tanımadan yuva yaptığınız anlamına gelir. kaldı ki ilk zamanlar güzel geçmesi henüz sorunlar baş göstermediğinden dolayı. fakat sizin evlenmeden önce bu insanla en az 1-2 yıl flört/sevgili dönemi geçirip her hali ile tanımanız gerekirdi özellikle sinirlenince ne yapar sorunlara yaklaşımı nasıl kavgacı mı yoksa uzlaşmayı mı seçiyo üslubu nasıl bunlardır aslında evliliğin yürüyüp yürümeyeceğini belirleyen kriterler. zamanla sorunlar ortaya çıktıkça özellikle çocuk olduktan sonra çıkan sorunlar edilen kavgalar tarafların anlaşamaması vs evliliği bitirici olmuş en temel sebebi başta birbirinizi tam tanımadan evlenmiş olmanız. arada sevgi, sadakat, şefkat olmadan sadece cinsellik ise bir yere kadar evliliği götürmüş sonra o da patlak vermiş malesef. bu yüzden tam anlamıyla tanımadığınız kimse ile evlenmemelisiniz görücü usülü ile evlenmek genelde hüsranla sonuçlanır..
43 Yorumla- +1 yıl
kaldı ki seven insan her zaman sevdiğini arzular. hadi 7 yıl geçti zamanla karı koca birbirine alıştı ilişki monotonlaştı vs diyelim, bu durumda anlaşabildiği kişi ile severek evlenmiş kişinin kuracağı ilk kelime "boşanmak istiyorum" olmazdı "ilişkimize nasıl heyecan katabilir monotonluktan çıkabiliriz" olurdu yani gelir sorunu size anlatır sonra da birlikte çözüm yolu bulup evliliği sürdürmeyi tercih ederdi. hadi o da olmadı diyelim bir doktor veya ilişki terapisti ile randevu ayarlanılıp sorunu çözme konusunda destek alınmasını da önerebilirdi. uzlaşma yoluna gitmemesi, sorunu sizle konuşmaaması ve çözmeye çalışmaması bile aranızda iletişim sorunu olduğunu ve anlaşamadığınızı gösterir bunun da temel sebebi yukarıda dediğim gibi birbirinizi tanımadan evlenmiş olmanız
- +1 yıl
hayatında biri var diyenler olmuş ben orasını bilemem bunu deyip günah da alamam. eğer hayatında biri olsaydı zaten evde şüphenizi çekecek tavırları sergilemiş olması lazımdı. belki de hayatında hiçkimse de olmayabilir bilemeyiz. ama şu bir gerçek ki aranızda iletişim sorunu var sorunlar çözülerek halledilmiyor çünkü sevgi ile değil çevre baskısı ile tanımadan kurulmuş bir yuva var. boşanmaların en temel sebebi iletişimsizliktir
+1 yılBelki de hayatında birisi var.
Bu da bahanesi sanırım, bir bahane lazım seni aldattım demeyecek ya.
Belki de dayatmalarla dolu bir evlilikti sizinkisi, sonrasında artık hayatında dayatmalar olmadan özgürce seveceği birisi girdi.
Ten uyumunu bahane ediyor.
Ne yaparsanız yapın toparlayacağınızı sanmıyorum.300 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle bir erkek sikayetlenmeye basladiysa muhakkak umutlandigi baska bir kadin vardir ten uyumu olduğunu düşündüğü. Hadisin ordan ten uyumuymuş yeni öğrendiği bir tabir sanirim gerizekalinin. Nefret ediyorum böyle erkeklerden.
Aldatmadigindan emin ol ya da aldatıyorsa da somut bir delil bulmaya çalış. Umarim o olmadan hayatini idame ettirebilecek bir mesleğin vardir elinde. Gerekirse sadece çocukların icin çalış yine de ona muhtaç olma. Bekara kari bosamak kolay derler. Bende de var bir tane cocuk var nasilsa gidemez diye her b. ku yeme hakkini kendinde gören ama tekme yiyince kendine gelen.
Alttan alma sen kadinsin annesin ve güçlüsün. Kadina eksik etek diyen bir toplum erkegin ne kadar eksik etek olduğunu fark edemiyor. Sinirlerim zipladi yine... Allah'ım böyle arsiz erkeklerden kadınları koru yarabbim.30 Yorumla
+1 yılSorun tamamen cinsellik gibi görünüyor ve doğru kabul edelim diyelim. Bu konuda sizde bir değişiklik oldu mu? Yani farkında olmadan soğuk davranmalar, o adım attığında kaçma davranışı, cinsellik olsa bile bitse de gitsek modunda soğuk ve ruhsuz davranışlar erkeği soğutabilir. Çocuğa ve günlük işlere yoğunlaşmış çiftlerde sıklıkla görülür.
Ayrıca kendinizi salıp geçmiş zamandaki çekiciliğinizi kaynetmiş olmanız da bir ihtimal. Bunu düzeltmeye başlamak iyi olabilir.
öncelikle sorunun gerçekten ten uyumundan kaynaklandığını mı yoksa başka bir şey var mı arkadında öğrenmeniz gerekiyor. Bu bir bahane de olabilir! Sorun gerçekten ten uyumu ise 7 sene sonra ortaya çıkmaz ama dediğim gibi cinsellik monotonlaşmış veya niteliği değişmiş olabilir. Tekrar canlandıramayacağına inanmışsa ten uyumsuzluğu olarak görmüş olabilir.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe teni? Ne uyumu lan güzel kardeşim? diye sorsana.. 7 sene boyunca şimdimi aklına gelmiş? Hadi çocuk olmasa ve geçerli bir sebep olsa tamam ama hem geçerli sebep yok hem çocuk var. Büyük ihtimalle kocanın aklı birlikte olmak isteyip ama bir türlü yatağa atamadığı eksik etek (bacım) birinde kaldı. Evli olduğunu ve boşanmanızı istiyor olabilir. Böyle deyyuslardan nafaka maddi manevi tazminat iştirak nafakası evlilik süresi boyunca edinilen gayrimenkul vs ne varsa iste... bu arada madem ten uyumu yok yatağına alma biraz tek yatsın biraz üşüsün o zaman belki akıllanır ve vaz geçer. Her istediğinde istediğini veriyorsan şımartmış olabilirsin bilgin olsun ;)
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben bu cinselliği yaşamının en tepesinde tutanları anlamıyorum, anlayamayacağım da. Cinsellikten önemli şeyler var arkadaşlar; aile gibi, sevgi gibi, iman gibi...
Ben sevgi ve saygının aşk, şehvet, tutku ve seksten çok daha önemli olduğunu savunan taraftayım. Bu düşüncem 15 dk'lık haz sebebiyle değişmeyecek. Biz Allah için seviyor, yine O'nun rızasını kazanmak adına emanet aldığımız eşlerimize kendimizden daha kıymetli bakıyoruz.70 YorumlaMerhaba,
Hiçbir zaman umudunuzu ümidinizi kaybetmeyin umutsuzluğun için de bir umut saklıdır dik dur güçlü olmaya bak onu karşına alarak güzel yaklaşarak tatlı bir dil ile konuş ve çözüm odaklı ol bir yuva kolay kurulmuyor ki kolay yıkılsın gereken mücadeleyi verin, bu bir yıldırma politikasıdır buna boyun eğmeyin cinsellik aranızda ki sevgiden daha önemli olmamalı dön bak arkana siz nelerin üstesinden gelmişsiniz bunun da gelirsiniz mutlaka, sadece bu sebepten ötürü üzmeyin kendinizi üzüntü kalbi yorar her gecenin bir sabahı var bütün bir çaba ile emekle gayret edin eğer bunlara rağmen olmuyorsa yine de istemezse o vakit boşanırsınız, sizden daha değerli daha kıymetli kimse yok bunu unutmayın anneler çok güç olurlar anne olduğunun bilinciyle davran umarım her şey gönlünce olur kendinize iyi bakın, sizi emanetleri kaybolmayan Allah'a emanet ediyorum.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Karşında boşanmak isteyen biri varken sen neden inatla devam etmek istiyorum diyorsun ki? Çocugum için deme boşanmak isteyen sen olsaydın çocugum için deyip devam ettirmezdin. Sen çocuğun değil kendin için bu evliliği devam ettirmek istiyorsun. Gururlu ol seni istemeyen birini sen hiç isteme ve çocuğunun onun da çocugu olduğunu unutma ama onun çocuğunu düşünerek evliliği devam ettirmeye yaklaşmadığını da gör.
Ayrıca ten uyumsuz olsaydı 7 yıl önce de uyumsuz olurdu. Şimdi istememenin adına ten uyumsuzluğu diyorlar. Hepsi bu.00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Gerçekten bu hayatta ev aile huzursuzluğu kadar zor bir durum olacağını düşünmüyorum. Allah yardımcınız olsun inşallah. Ayrıca şunu unutmayın ki çocuğunuz yoksa ve eşiniz boşanmak istiyor ise bunun iki nedeni olabilir? Birincisi başkası olabilir ikincisi bazı zamanlarda insanlar psikolojik olarak bunalım yaşayarak neyin doğru neyin yanlış olduğunu düşünmekten aciz olabilir. Ama bana soracak olursanız eşiniz ile birlikte evlilik ve aile terapistinden yardım almanızı tavsiye ederim. Umarım herşey gönlünce olur.00 Yorumla
+1 yılBu ten uyumu meselesiyle evliligi bitirmesi mantikli bir sebep fakat bunu yapacagi zaman dilimi evliligin ilk birkac senesi icerisindedir idare etme zamanlari falan da dahil. Ama cocuk oldukten sonra aradan seneler gecmis ten uyumundan bahsediyorsa 3 seyin ihtimali vardir
Ya ilk zamanlarda kisisel bakimina daha dikkat ediyordun ve sonradan bu durumun degistigini fark edince midesi almayip senden uzaklasti
Ya baska birisiyle ten uyumu yasadi
Ya da sen dogurduktan sonra boyle seylere cok takilan bir insansa vucudunu begenmemis de olabilir.
Ki bence bunlarin hepsini ancak aptal bir insan asamaz sayet karsidaki kisi bunlari anlayabilevek biriyse boyle bir bahane arkasina siginmasi acizlik00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu olmasa bunu sende fark eder tad alamasınki bu zaten ilişkinin en başından beli olur ten uyumu san ki anneni kardeşini öptügün an gibidir sanki parnerin cok yakınınmış gşnçbş tad almazsın sizin evliliginiz monotonlaşmış çogıçu evlilikteki gibi buda heycan arzu şehvet istek kayboldugunda olur bunu canlandırmanın yolu cinsel hayata sapıkca olmamak şartıyla ikitrfın midesi kaldıracak fantaziler oyuncaklar kendilerine bakım Seksi giysiler tahrik edici hareker ve sözlerdir ve cinselikte sevişmeyi uzuntutup önemi büyüktür
00 Yorumla
+1 yılVay be ten uyumu yokmuş morotanlaşmış bide peh be ablacım sormadınmı hayatına yeni giren kadınla ten uyumun iyimi bari diye sorsaydin
Cocugu yaparken vardı ten uyumu son yilı saymiyorum 6 boyunca ten uyumu vardi şimdi yok peh be onun amaci seninle anlasmali olarak bosanmak boylece nafaka verme geregi kalmaz
Sana öneri ne onuda soyleyim ister yap ister yapma 41 yasin i şerif oku aptest al 2 hacet namazi kıl 111 kez ismi azam ile dua et istersen detayli bisekilde anlatirim ALLAH emanet olun02 Yorumla- +1 yıl
@yflower senin gibi soysuzlarda bosanmak caiz olmadini bilmezler ve gaz verirler bosan kurtul ve benzeri ( soysuz hersey beklenir )
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzel iç çamaşırları alıp başka şeyler deneyin. İlişkinin monotonlaştığını söylemişse başka şeyle deneyin evin başka odalarını kullanın, banyoda deneyin. Biraz daha cüretkar olun. Elinizi, gözünüzü bağlantın (kravatla). Çocuğu 2 günlüğüne bırakıp herhangi bir otele gidin illa lüKS bir yer olmasına gerek yok amaç ortam değişsin sadece, farklı hissettirsin. Beraber etkinlikler yapın aranızdaki ilişki güçlensin, ila lüKS lokantalara gitmek gerekmiyor iki döner alıp gidin sahile bir sohbet edin zaman ayırın birbirinize.
01 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş ne çok fantezi biliyon haaa
+1 yılHer zaman söylerim, yuvalar boş yere yıkılmaz. Aslında yuvayı yıkan en büyük neden genellikle bir üçüncü şahsın varlığıdır. Yoksa bir başkasıyla ten uyumu içinde olmasa, ten uyuşmazlığından söz edebilir mi insan? O yüzden bunlar bahane bacım başka birşey var herşey olacağına varır.
30 YorumlaGerçekten buna kendinde inanmıyorsun. Mecburiyetin verdiği katlanma duygusu içerisindesin çocuğun için ama lütfen unutma çocuğun için sağlıklı bir ev hayatı daha önemli. Tek başına ona daha iyi bir annede olabilirsin. Eşin bahanelere sığınarak senden ayrılmal isteyebilir kimseye de bir şey denemiyor artık kendine saygını hatırla ve çık hayatından kendi hayatında çocuğunla mutlu şekilde yaşa.
31 Yorumla- +1 yıl
Bravo. Net bir özet
Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Bence artık eşiniz sizi sevmiyor ve bunu bahane ediyor ve kafasında sizi bitirmiş te olabilir. Hatta başka kadınlarla da cinsel ilişki yaşamış olabilir. Dikkat edin olabilir diyorum oldu demiyorum. Yoksa nerden anlayacak şimdiye kadar ten uyumu olup olmadığını. Sorsaydınız bi tenin kiminle uyumlu diye.
20 Yorumla
+1 yılYaptığı şey tam bir seviyesizlik. Seni büyük ihtimalle aldatıyor ve söylediği de işin bahanesi, yersen tabii. Anlaşılan senden bir an önce kurtulmak istiyor. Sende sonuna kadar diren ve elinde ne varsa önüne koysun (maddi olarak), sonrasında nereye gidiyorsa gitsin...
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 9,4b cevap paylaştı. Çocuk için boşanmamak ne kadar saçma ya aynı evde her gün mutsuzluğunuza kavganıza mı şahit olsun daha beteri anneleri gözlerinin önünde öldürülen çocuklar var ya ten uyumu cinsellikte cinsellikte evliliğin temelinde çok önemli evet boşanmayı dile getirecek kadar kafasına koydu ise geri dönüşü imkansız
20 YorumlaBahane Mi Değil Mi Bilemem. Onun Suçu Çok Saçma Bir Neden Söylemesi Ve Çocuğu Düşünmemesi. Senin Suçun Böyle Biriyle Hala Evli Kalmak. Çocuğunu Ve Eşini Böyle Saçma Nedenle Terketmek İsteyenle Evli Kalınmaz. Ama Şunu Unutma Biri Sizi Üzer Veya Değerini Bilmezse Değerinizi Anlamadan Ölmeyecektir Diyor Peygamber
20 YorumlaŞu erkek milleti sadece nefsini düşünüyor. Ten uyumumu peh.. Bak şöyle söyleyeyim aramızda acayip bir çekimin olduğu biri vardı birbirimizden nasıl hoşlanıyoruz yanından geçsem adam parfümümün kokusuna kendinden geçiyordu bir gün bir şey sebep oldu elini tuttum o anı unutamam nasıl tuhaf hissettim kendimi ama asla ileri gitmedim kötü bir noktaya gelmesine izin vermedim çünkü adam evli idi. Bazen her şey çekim ten uyumu vs olmuyor olsa güzel olur ama bir ailesi var sonuçta.
17 Yorumla- +1 yıl
Mina nasıl girmişsin konuya nasıl. bitmis.. şimdi bir sürü eleştiri gelcek elini niye tuttun diye
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 bilerek değildi o an öyle gerekti ben yanlış bir şey yapmadım yapmamak için çok direndim hâlâ aklımda ama olmaz olamaz. Herkes beni eleştirmeden önce dönsün kendine baksın
- +1 yıl
Şanssızlık seninki... tam ten uyumu hissettiğin bitincikmis.. o da evli.. bneim de ömrümde birnkere çıktı karsima zor yani
- +1 yıl
Dönüp kendime baktım. Toplumun ayıplayacağı hiçbir şey yapmamışım. Sana tek diyeceğim şu :Bir gün eşin tarafından aldatılırsan, neden diye sorma. Unutma kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Herkes eninde sonunda yaşattığını yaşatıyor.
- +1 yıl
@Serencan96 demogoji yapma ben kimseyle beraber olmadım
- +1 yıl
Yaptığın şeyin aynısını yaşaman dileğiyle..
+1 yılBelki senle ailesi istediği için evlendi, senden önceki sevgilisini unutamadı ve artık kendisinin sevmediği ama ailesinin sevdiği biriyle evli olmaya dayanamıyordur... Bence bu durumu karşılıklı güzel konuşarak aşmaya çalışın, ruhunda başka biri varsa istediğin kadar seksi ol yine de işe yaramaz. Bence öyle.
11 Yorumla- +1 yıl
Abi ammma. yazdin haaa 🤣😃
+1 yılGaliba kalbinde başkasi var başkasini istiyor bahane ariyor bunun icin tartişma olmaz bence ayrilma istemez bir insan bir de 7 yıllık evliymişsiniz kalbinde birisi olmasa bu yüzden neden ayrılsin abla seni üzmek istemem ama aklima böyle gedi affet beni erkekler evlide olsa karisindan başka bir kizi kadini sevebiliyorlar nefisleri yüzünden ya aldatiyorlar ya da ayriliyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumunu anlamakta bir süreç. Farklı bedenlerde uygulama alanı bulmalı ve hangisinin daha uyumlu olduğu çözülmeli. Yoksa uyumsuzluğu nerden bileceksin. İlişkinin monotonlaşması, iş ortamı, çocuk bakımı, ev geçimi falan tabi zor bunlar. Beyimiz biraz adrenalin yaşamak istiyor. Boşanmayı bilmem ama Bandi Jumping faydalı olabilir.
10 Yorumla
+1 yılTen uyumu zamanla kaybolacak ya da oluşacak bir şey değil. Yani demek istiyorum ki 7 sene önce vardır ya da yoktur anlamak için biraz geç kalmış. Bunun dışında demek ki kusurun yok bunu bahane ediyor bence hayatında biri var bu yüzden ayrılmak istiyor
10 YorumlaTen uyumu önemli ama bunu önemsiyorsa en başta görücü usulü evlenmeyecekti. Yana yakıla kız arıyorlar, sevmeden etmeden görüp evleniyorlar, 7 sene sonra ten uyumu yok. Valla madem öyle sen de suçu ona at senin beceriksizliğin yüzünden uyum yok diyip ayrıl
10 Yorumla
+1 yılŞ.. r.. f. zn hayatında bir metres var. Sana ten uyumu diye hikaye anlatıyor. Bunu boşama, bekle, takip et. Telefonlarına falan bak ve delil bul. Delil bulduktan sonra donuna kadar alıp boşa bir de o metresi çevresine delillerle rezil et. Mahallesine, iş yerine, akrabalarına evli bir erkekle birlikte olduğunu söylersen rezil olur. Damgalanır. Ben senin yerinde olsam çocuğumada babasının yaptıklarını anlatırdım.Çocuğunu bırakıp başka bir kadınla olmak istediğini her gün anlatırdım. Böylece Çoçuğun o Adamın yüzüne bakmaz emin ol. Sakın hemen boşanma yoksa hem tazminat alamazsın hemde çevreye karşı biz sonradan tanıştık, evlendik rolü yapıp iyi gözükmeye çalışırlar. Allah yardımcın olsun
00 YorumlaGerekçenin ne önemi var? Boşanmak isteyen biriyle evli kalsan kaç yazar kalmasan kaç yazar? Evliliğe kölelik mülkiyeti gözüyle bakanları haksız görüyorum, kadın için de aynı durum erkek için de, sevgi dahi yok anlaşılan boşanmama gerekçesi olarak hiç sevgiden söz etmediğine göre, zaten görücü usulü evlilikten bi cacık olmaz ne bekliyorsun ki, damızlık evliliktir görücü usulü evlilikler, üreme gerçekleşince değeri kalmaz.
00 Yorumlaevlendikten sonra cicim ayı bitince bazılarının içine kütük oturur anladığım kadarıyla evlendikten sonra kendini salıverdin fiziğine dikkat etmez oldun bakımsız bir kadın oldun cinsellikte ona kezza bir de geçim derdi de binince boynunuza maroton bir şekil oldu hayatınız tabi para önemli ama para sıkıntı da varsa ilişkide böle şeylerin olması kaçınılmaz en iyi sen elinden geldikçe onun ilgisini çekmeye çalış eşin senden soğumadıysa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılSıkılmış olabilir, hayatında başka birisi olabilir vs vs.. sonuçta aşk olmadan evlendik diyorsun. Ama bu saatten sonra pek bir şey yapılmaz gibi. O kafasına koymuş boşanmayı. Senin çabalarınla ve zorunla dursa bile her şey daha kötü olur. En iyisi yoluna bakıp çocuğun için hayatına devam etmek..
05 Yorumla- +1 yıl
@Rakssol bi git işine konuşmak için yer arıyosun
Önce kendinize bakın bence.. - +1 yıl
@Rakssol hadi işine kardesim ki yuz vermediyse ona patla sacma egonu tatmin etme yeri değil burası. Oturdugun yerden tanimadigin insalara atip tutarak da ego tatmin edemezsin zaten. Her insan da bir değil bunu kafana sok. Ayrica ben senin ş konusma tarzindan bile seninle iletisim kurmam, kaldi ki yonelimlerim, ilgi alanlarim farklı 😉 okeyy..
+1 yılKesinlikle bu bir bahane sirf bunun icin bosanmak olmaz esiniz baska sorunu var bnce onuda dile getirmiyor. Sorunu bulup cozmelisiniz bence cocugunuzda var yazik yani. 7 sene sonra mi aklina ten uyumu gelmis oncesinde vardi simdi mi yok olmus kesinlikle bahane...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Eşin monotonluktan sıkılmış belli ten uyumunu sorsan eminim bilmeyecek ne olduğunuda herneyse arada çocuk var bu evliliği kurtarmak için çaba dsrfetmen lazım her zaman dediğim gibi bir kadın en güzel şeyleri hakeder işte bu tür olaylarda mutsuz olsa dahi düzeni eksiye çevirme peşinde o monotonlugu yönetmeye calis diycemde tabi nasıl bir hayatınız var o önemli
00 YorumlaO kafasında bitirmiş sanırım ama sen hala bitirmediysen elinden geleni yapnalısın. Bunu kendin iöin yaşmalısın, yarın öbür gün geriye dönüp baktığında içinin rahat etmesini ben elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilmen için elinden geleni yapmalısın
00 Yorumla
+1 yılBenim de aklıma hep bu takılıyor normalde evlenmeden biri ile birlikte olma fikri bana göre değil ama evlendikten sonra da ya o konuda uyumlu olamazsak veya birbirimizi mutlu edemezsek dönüşü çok zor bir yol olur buna çözüm bulmak zor ya evlenmeden önce birlikte olacaksın ki riskli ve ilişkinin bitme ihtimali var ya da hiç olmayıp bahtına ne çıkarsa galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılAldatıyor ten uyumu olmadığı 7 sene sonra mi anlamış ulan erkek olarak erkeklerden nefret ettim valla
80 Yorumla Eşimle ten uyumumuz yok 16 yıllık evliyim ve çok severim eşimi sevgi yoksa herşey bahane hayatında bir kadın yosa hiç bir erkek böyle rest çekmez üzgünüm dost acı söyler keşke iyi bişeyler yazabilseydim
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah boylelerinin belasını versin yemin ederim bunlari okudukça nefret ediyorum erkeklerden evlilikten de sogudum böyle beyinsiz varlıklarla evlilik mi olur ya bi gün yüzüne güler diğer gün başkasını bulur umursamaz resmen boş yere yaratılmış bu varlıklar, umarım o eşin hiç mutlu olamaz böyle rahatca aldatıp bahane uyduruyor ya inşallah o aldattığı kadından hayatının kazığını yer
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTen uyumu diye diye zinaya alıştırdılar milleti. Uyum denilen bu saçmalık ahlaksız kafirlerin uydurmasıdır. Eşiniz de size kısaca seni aldatmak istiyorum demiyor da ten uyumundan dem vuruyor. Seni istemeyenin yanında ne duruyorsun, ben bu sözleri duymuş olsam ertesi gün boşanma davası açmaya gidiyor olurdum. Çocuğun için de üzülme, o zaten büyüyünce bu olanların babası yüzünden olduğunu anlayacak ve ondan nefret edecektir.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFiziğini beğenmiyorum yerine ten uyumu yok diyor işte. bir de çocuk yapmışsın bozulan fizik onu tatmin etmiyor. şimd adriana lima gibi biri verse ahhh ten uyumu yok olmaz der mi? Hayır. Demek ki ilgisi yok güzel görünümle ilgisi var. boş laf. yalanlar. yalanlar.
13 Yorumla- +1 yıl
bozulan fizik istendiği takdirde düzeltilebilir bence
Cevap sahibi+1 yıl@mühendis128 yaşa göre değişir o ve bez gibi olmuş bir gögğüsü 20 yaşındaki bir göğüs kadar canlı tutmanın tek yolu estetik silikon olabilir. zayıflar yağ yakar sıkılaşırsın sporla ama her şeyi de değiştiremezsin
- +1 yıl
göğüs değil kilo verilir sıkılık olursa tamamdır zaten. 7 yıllık evli olup 20 yaşındaki kız göğüsü de istemek olmaz yani :) kişiye göre değişir tabi ama bence kadın zayıfsa kilosuna dikkat ediyorsa aynı şey erkek için de geçerli. fiziksel olarak beklenti yükselmemeli. zaten yaşlanacak iki taraf da
Gizli Üye(25-29)+1 yılTen uyumu cidden çok önemli ama 7 sene sonra bunun farkına varmazsın ten uyumunu birine dokunduğunda anlarsın boşanmak istemesenin sebebi başka bir kadın olabilir bence 7 senelik evliliği bir kadın için bitirmesine izin verme erkekler salaklar sen 7 sene uğraş sonra başkası gelsin alsın elinden oldu iyice araştır boşanmak istersede kadını bulduysan elinde ne var ne yok al özellikle çocuk için öteki kadın çok zor oluyor erkekler babalık yapmayı beceremiyorlar harcatma 7 seneni
11 Yorumla7 sene geçmiş şimdi mi ten uyumu diyor hem görücü usulü evleniyor hem ten uyumu diyor onu geçtim ten uyumu olayı bahane başkası var ayrılmak için bahane buluyor Allah sabır versin allahindan bulsun sen avukatla konuş en iyisi
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBahane , kocan ya biriyle görüşüyor ya da aklında biri var
20 Yorumla Ten uyumu olmadan değil evlilik birlikteyemek bile yenmezz bence.. bukadar yıl aklı nerdeymiş? Netice güzel veremiyorsun su an birisi ile birlikte hayatının en güzel sexini yaşadıgını sanıyor.. en önemli soru şu aslında görücü usulü evlilik nedir ya bu nasıl bir kafadır bu devirde nasıl bir cahilliktir... hayatının en uzun bölümümü paylasacagın insanı deneyip test etmeden nikah masasına insan hangi kafa ve akıl ile gidebilirki? Evlende seversin sonra diye bişi olanilirmi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. *İyi tamam evi eşyaları bırak ananın evine git o sana ten uyumlu birini bulur nafakayı zamanında yaturmayida unutma hapis cezası var" de bakalım kaliyormu ten uyumu falan😂😂🤩
30 YorumlaÖpmeye gönlün yok kız yanağın nerede. Hesabı bir bahane. evet ten uyumu önemli de arkadaş 7 sene olmuş. Sevmiyorum modifikasyon heyecanım yok gibi şeylere tamamda. bahanesi geçersiz. Başka bir şey vardır. hakkinda hayirlisi olsun
10 Yorumla
+1 yıl7 sene boyunca birlikte olduğu adama ten uyumu yok demek 😶
Bilmiyorum ama bana bahane gibi geldi yani şu zamana kadar sorun etmemiş şimdi mi uyuşmazlık oluşmuş...
Başka bişey vardır kesin bence konuşup anlasmalisiniz 👍10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel hayat çiftler için çok büyük önem taşır ve kaliteli bir cinsel hayatınız yoksa bu evliliğinizi olumsuz yönde etkiler. Ten uyumu çok önemli ve göz önünde bulundurulduğunda bir evliliğin sonunu getirebilir.
10 Yorumla
+1 yılMonotonluktan çok. degisiklik yap biraz,, bahane tabiki yedi senedir şimdi mi akli başına gelmiş çocuk var diyorsun ,, kurtar evliliğini dene en azından,, dediğim gibi değişiklik yapıp monotonluktan çıkar olayları biraz,,,
11 Yorumla- +1 yıl
*cık
+1 yılSeni istemeyeni sende istememelisin. Ama tabiki sende haklısın. Annesin, 7 yıllık emek verdiğin bir ilişki var. Belki de eşin bahanelerin arkasına sığınıyor. Sen yine de eşinle evlilik terapistine git bence. Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun 🌺
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Eşinin sevgilisi ve onunla ilişkisi olmalı belliki o kişi senden onun gözünde iyi sevişiyor , ten uyumu bahane. eğer boşanmak istiyorsa anlaşma metni hazırlat bir avukata bana bunları ver defol git ten uyumu yaşadığına de.
10 Yorumla
+1 yılTen uyumu dediği cinsel ilişki babında uzaklaşmışsınız iste istemiyorum istemiyorum dediysen üst üste belki soğumuştur. Bir çok sebep olabilir konuşmadan bilemezsiniz. Bakımına dikkat etmeye başla kıyafetkerinin çekiciliğine falan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaranizda duygusal baglilik huzur mutluluk sevgi var mı ?
11 Yorumla
Soran+1 yılBende var ama eşimde bitmiş galiba
+1 yılTen uyumu değil o artık senle sevişmekten keyif almıyor dürüstçesi bu
10 Yorumla
+1 yılNe desek boş sağlam bir tazminat ve nafaka al ayrol diyeceğim ama çocuk var
En iyisi yola getirmeye çalış40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım klasik yatak odası problemleriniz var. Eşinle bu konuyu konuşarak halledebilirsiniz diye düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılBahane olarak öne sürmüyorsa eğer son derece haklı bence. Evliliğin %70i cinselliktir ve eğer eşinle aranda bu uyum yoksa boşanmak istemesi çok normal. Ben de evli olmak istemezdim şahsen bu durumda
05 Yorumla- +1 yıl
evliliğin %70inin cinsellik olduğunu düşünmüyorum. evet önemli yer kaplar ama bu kadar da önemi yok. aşağıda bir yorum okudum sen de bakmalısın o kadar haklı ki. eğer yatakta sorun varsa alırsın karşına konuşursun heyecan katalım dersin direkt boşanalım diyerek 7 yılı çöpe atmazsın. karı koca birbirini tanımadan huyunu suyunu bilmeden evlenmiş, 7 yıl boyunca anlaşmazlıklar tarafları bitirmiş. bu bahane de son raddesi olmuş. yani sadece cinsellik yüzünden kimse evliliği direkt bitirmez. asıl sorun iletişimsizlik karı koca birbirini anlamaması. bir bak yoruma altta bence çok güzel yazmış
- +1 yıl
@ghvnvnvn haklısın aslında sağlıklı kurulan iletişimle çözümlemeyecek sorun yoktur.
- +1 yıl
ben de başta okuyunca senin gibi düşünüp biraz hiddetlendim sonra o yorumu görünce hak verdim. cinsel monotonlaşma varsa al karşına konuş olmadı yenilik yap olmadı profesyonel yardım al sevdiğin anlaştığın biriyse direkt boşanalım mı dersin. belli ki aşk evliliği yapılmamış olan çocuğa olacak
- +1 yıl
@ghvnvnvn hiç tanımadan evlenmenin zararları işte. Dediğin gibi olan çocuğa olacak. En çokta onlara zaten hep.
Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. bence özgürlüğünüzü kısıtlamayın. konuşun anlaşın değişik fantaziler yaşamayı deneyin uçları sever misiniz bilmem ama belki de eşin seviyordur ağızını arayabilirsin. uçları sevmese de en azından farklı şeyler yaşamalısınız. monotonluğu kimse sevmez.
00 Yorumla
+1 yılGercekten bu devirde evlenmek akıl karı değil Allah iyi insanlar çıkarsın herkesin karşısına..
Üzgünüm ki sanırım bahane arıyor.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 yıl oldu benimde olan ten uyumu yok olmuş gibi bazılarında daha geç monotonlaşıyor bazılarında ise hemen. Bizim erken oldu gibi ön sevişme ws ws.. yok kısa kısa sevişmeler kısa kısa sks hep daral geldi bana da artık.
31 Yorumlaİnsan birlikte olduğu kişiyi sevmediğini başkasını sevince anlar. Aldatılıyorsun işte ispat et tazminatla boşan.
30 Yorumla- Devamını Gör (262)
Devamını Gör(307)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim aramızda ten uyumu yok diyerek boşanmak istiyor. Böyle bir şey boşanma sebebi olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler