AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
186Cevap
Bence kendi fikrimce nedeni ya hayatinda başka biri var ya da ilgi duyduğu biri var
Ayreten de yemegini yapiyosan ütüsünü işlerini vs tek bir neden kalıyor cinsel hayatınızdan o memnun kalmiyor olabilir . Sacma bir gerekçe heŕseyin bir nedeni vardir sor bence acik acik
@_kardem_ in dediklerine katılıyorum. Bir ilave yapacağım. Eğer bu durumu duzeltmek için sizinle konusmadiysa ve direkt bunun çözümü olmaz tek çözüm boşanmak diyorsa hayatında başka biri vardır
👍
Ten uyumu diye birsey yoktur gazoz ağacı gibi. birsey kim ıuydurduysa başka bahane bulamamıs uydurmus boşanmak istiyor altında başka sebeb vardır ama söyleyememiş
Ulen görücü usulü evlenen insan nereden bilecek "ten uyumu" ne demek :)
O kadar kadınla, erkekle yatıp kalkıp bu kadar bilgi bilmeyen insanlar var.
Bence bahane bu, mutsuzum diyorsa onu tutamazsın eninde sonunda gidecek.
Kendin için yeni bir hayat planı yap
Umarım çalışıyorsundur.
Ten uyumunu mu 7 sene sonra yeni mi öğrenmiş bu kadar mı cahil. Aşırı derecede sinir oldum lütfen boşan ve onu nafakaya boğ , hiçte acıma
Katılıyorum öyle bir adama acimasin nafaka çocuk parası kendisi ne alabiliyorsa alsin
Ten uyumu basta olup sonradan yok olcak birsey degil ki farkli yerlerde sevismeyi deneyin ten uyumu evet cok onemli bisey ama aranizdaki uyumun yok oldugunu sanmiyorum bi terapiste de gidebilirsiniz ama esinizin direkt bosanmayi dile getirmesi anlamsiz sevgisinin bittigini dusunuyorum erkek de olsa sevgi herseyin ustundedir
Boşanmayi bir iki kere dillendirdiyse aklına koymuştur. Ve sana nedenini söylemiş, sende monotonluga karşı birseyler yapmayı denemişsen o zaman çare kalmamıştır ya da benim aklıma gelmiyordur.
Evliliği cocuk için sürdürmek saçma. Cocuk için birbirinizi kırmadan hayata devam etmek daha faydalı olur.
Cocuk için önemli etkinliklerde bir araya geldiğinizde birbirinize düsma gibi davranmamak için
İlk zamanlar iyiydik dediğine göre ten uyumu falan fistan hikaye. Sıkılmış senden, kibarca "ben başka kadın s*kmek istiyorum" demiş sana. Kabul et boşanmayı, yoksa aldatır.
Ten uyumu diye bir şey yok arkadaşım. Heleki 7 yıldan sonra adamın gözü dışarı kaymış. Boşandıktan sonra tenine uyan birini bulacağı nı nerden biliyor yıksa bulmuştu. Bu tamamen ne yazıkki bazı erkeklerin sorumluluktan kaçmak için uydurdukları bir yalan.
Detay lazım. Ten uyumu denilen şey subjektif bir durumdur. Hakimi ikna edici detay varsa boşanmak için haklı bir dayanak olabilir. Yoksa hakim hiç sallamaz bile.
Ten uyumu her konuda anlaşabilmek demektir, seks değil.
O evlilikten sıkılmış, ayrılmak istiyor, bırak gitsin, hüç uğraşma. Sen üstüne gittikçe onu şımartırsın, şımartma, koptuğu yerden kopsun.
yüksek ihtimallerle uyuştuğu başka tenleri denemiş. hımmm demiş karıyı değiştirme zamanı geldi. donuna kadar alıp nafakaya boğ bence.
Evet, boşanma sebebi bence ama çift terapisi vb gibi çözümler de var. Direkt boşanmak olmaz, sevgi ve saygı hala korunuyorsa bence terapi durumunu da bir deneyin derim.
Hayatında başkası varsa boşanmak için çabalıyor ya da artık sevmiyor olabilir. Bu sadece bahane. Maddi yönden nasıl bir durumun var ya da çevrendeki insanlar nasıl zihniyette kişilikler bilemiyorum. Çocuğun için evli kalmak istemeni anlıyorum ama böyle bir insan iyi bir baba da olamaz. Sen onu tek başına da büyütebilirsin. Boşan demek kolay geliyor bizlere ama kendi ve çocuğunun psikolojisini düşünerek hareket etmende fayda var. Hakkında hayırlısı olsun diyelim. Allah eşini islah etsin.
Beklentilerini karşılayabiliyor musun senden beklentisi var. sanirim cinsellik biraz monoton ve kuralların var. o olmaz bu olmaz yasakların var mı. yoksa mutlu etmek için karşılıklı herşey serbest mi.
Sorunun cevabı herşey sertbest ise. Muhtemel başkası var.
Kuralların var diyorsan kurallarını gözden gecir
Hayatında başkası var demek ki.. Çocuğunuzda varmış.. Maddiyat açısından güvendeysen birdakika bile durma Boşa. Böyle diyen bir Erkeği koynuma bile almam birdaha.
Olur. Belki uzun vadede düşünüp, öyle söylemiştir bunları size. Çocuk için bir arada kalıp, saygı yitimi yaşamaktansa neler yapabilirizi konuşsanız, daha iyi.
Hiç böyle şey duymadım, çünkü biz erkekler için yeterki A. olsun yeter.
Senin vücudunda falan bozukluk falan mı var, çok aşırı kilo veya özel bölgemde çok fazla genişlik?
Ekonomik özgürlüğün var mı? Olaki boşanmada kendin ve çocuk için yüksek miktarda nafaka iste. Telefonu kurcala, evden çıkışlarda takibe al. Onun hayatında kadın var.
Allah yardımcınız olsun kocanla konus güzellikle aklına başına alsın ailenede danisabilrisniz ikna olmazsa ailelelerden aklı basonda olan kişiler konuşun derim
tenleriniz ne renkki bu adam tene takmış? esas değişiklik istiyor bahaneler koşuyor gibi.. sen boşanmak istemedikten sonra, ortada birşey yokken boşamazlar zaten.
Bu ten uyumu 7sene boyunca vardı da 7 senenin sonunda mi kaybolmuş alla ala sen şu işe bak. Kocan ben başka şeyler istiyorum demek yerine ten uyumunu mu bahane ediyor.
Ten uyumu bahane arkadaşım. o artik bitmiş okey dönüyor 😉
Muhtemelen senden daha güzelini buldu ve kendini özgür hissetmiyor. Adam değil o
Aldatma yoksa biraz farklilastirabilirsin birlikteligini çoğu adam öyle aşkla evlilik yapmıyor dışarda arıyor ama değmez
Görücü usulu başlı başına mantık dışı bir durum. Ben aşık olmadığım birine dokunmam mesela. Adam iyi dayanmış 7 yıl
çocuk önemli fakat kendi hayatında önemli seni istemeyen bir adamla daha fazla oldurmaya çalışma. erkeksiz de yaşayabilirsin çocuğunla beraber inan
Kesin başka biri vardır. Ten uyumunu 7 senedir nasıl varmış o zaman ne saçma bahane. Boşver kardeşim ayrılmak mi istiyor yolu açık olsun çocuğunla çok da güzel yaşarsın belki başka biriyle evlenip daha mutlu olursun
Saçma buluyorum boşanmanın bir bahanesi işte seven insan şekline bakın ten de arıyor sevgiyi lavuk böyle insanlara ne denir
Ten uyumu nedir kardeşim ya seven insan uyum falan aramaz kendisi uydurur. Saçmalık resmen kendini yıpratma her şey olacağına varır zaten
7 yıldır aklı nerdeymiş, bu konu için sen suçluymulsun gibi davranmış bence akıl sağlığın için yapılması gereken belli
Ten uyumu neymiş?
Böyle saçma bir bahane olabilir mi? 7 sene olmuş ve çocuk yapmış? Nasıl yok acaba?
#Vesselam
Çocuk olmus, 7 yil geçmis ten uyumu şimdi mi aklına gelmjs. Seni ten uyumunun olduğu biri ile aldatıyor NET
Ulan birde ten uyumu çıkardılar. Sende gönlüm yok desin delikanlı gibi.
7 senelik evli ve ten uyumu yok diyor oyle adamin tenini derisini yuzeceksin a. yav
Ten uyumu nedir yaa saçmalık bende evliyim ve bırak ten uyumunu falan düzenli bir cinsel hayatım olsun başka birşey istemem eşim haftada 2 defa ya yapar ya da yapmaz ona rağmen boşanmayı aklımın ucundan geçirmiyorum
Benden sana dost tavsiyesi akıllı ol eşin senden boşandığı gibi başkasıyla evlenecek belli bulmuş o birini
Ee artık çağ evlilikleri bu olsa gerek boşalma sebebi bulamıyınca boşanma sebebi arıyorlar..
Sen boşan donuna kadar da al herseyini görürüm onun son halini ben.
@bluecupcake çocuk yoksa zor o iş
Evet olabilir ten uyumu önemli ama 7 yıl sonra fark etmesi imkansız bu uyumsuzluğu.. Yani bahane gibi geldi bana hayatında biri olabilir..
anlamadın mı. yeni birini bulmuş. seni bu duruma alıştırmaya çalışıyor. eninde sonunda ayrılacak sizden.
Mutsuz olmak bahane değil boşanmak için gayette bir sebep. Doğruysa kurtarmak adına bir şeyler deneyin ama oluru yoksa zorlamayın.
sizin onunla günlük flörtleşme bitmiş demek ki
gözü dışarıda o yüzden zararın neresinden dönsem kardır düşüncesnde
bunu söylediyse ne olursa olsun toparlanmaz ilişkiniz.
bahane..
hayatında başka biride olabilir.
Yani minareyi çalan kılıfını hazırlar derler ama bunun kılıfı biraz abuk olmuş. Yol ver gitsin ne olacak
Boşan gitsin. Gerçekten anlamıyorum neden görücü usulü evlenirsiniz?
Seni istemiyorsa boşan, gurursuzluk yapmanın manası yok
ortada çocuk var ve adam ten uyumu yok mu diyor yaa yemin ediyorum sövecem artık. kanka aldatıyor net
Adamı heycanlandır istekli gorün güzel çamaşırlar giyin cinsel ilişki esnasında uyum göster çok istekli davran bak nasıl ten uyumu var der. İşteyken çıplak resim gonder. Cinsel içerikli mesajlar at falan kopek olur
bahane bence 7 sene ve birde çocuk var eski zamanlarda ten uyumumu varmış bence esin ya hayatında biri var ya evlilikten sıkıldı
Aldatıyor olabilir ki yüksek ihtimalle öyle. Başka bahane de bulamadığı için bunu öne sürmüştür.
Diğer ihtimal de sıkılmıştır senden. Yani monotonluk her insanın harcı değil. Artık katlanamıyordur aynı şeyleri yaşamaya.
ten uyumu ne ya çok saçma bu bir bahane 7senedir daha yenimi aklına gelmiş bırak gitsin cehenneme kadar yolu var
Ten uyumu dün vardı bugün yok denilecek bir olay değildir. Eşinin bahanesi olmuş. Hatta başka tenlerde uyumu yakalamış olabilir.
boşa gitsin al nafakanı ten uyumunu aramaya gitsin en azından evliyken aldatmamis olur ki aldatilmadinsa daha önceden
https://voca.ro/1iC4br8sXr0Y
Katarakt varmış gözünde ameliyat olmuş
Evliliklerin yüzde 80 i bu sebepten bitiyor. Haklı olabilir. Ama önce çözüm yollarına başvurmayı denemeli.
Ten uyumundan kasıt cinsel olarak yakın olmamanız mı? Öyle ise ya sorun sizde ya da başka bir sıkıntı var.
O başkasında bulmuştur ten uyumunu istemiyorsa gitsin. Elin kızı sana benzemez. Ama unutmasin bunu
Birimleriyle yatıp kalkıyor ki ten uyumunuzu beğenmiyor demekki kıyaslama yapınca
Tövbe estağfurullah... Nerde bulmuş uyumu sordun mu 😒
Seni gercekten seviyor olsaydı ten uyumu yüzünden ayrılmazdı seni hak etmiyor