AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
186Cevap
Özür dilerim ama eşin tam bir malmış öyle bahanemi olur
Zorla güzellik olmaz. Seni istemeyeni zorla sende kabul etme.
Sevmedi ise illaki evli kalacak diye bir olay yok, Sevmemiş teni işte. Sende sevmeyebilirdin.
Soruyu soran kadıncağızın adi kocası onu eğer Sevmediyse evi arabayı bırakıp defolsun gitsin yok öyle bedavadan çekip gitmek
@Serencan96 Her şey para değil, uyum sağlamadı ise ne yapsın. Önceden iyice tanışmaları gerekiyordu.
Madem her şey para değil, ne kadar mal varlığı varsa bırakıp gidecek. Uyum olayınıda evlenmeden önce düşünecekti. Oyuncağa çevirmeyin evlilikleri
@Serencan96 Oyuncak değil ve bende evliyim. Uyumsuz bir kadında bir kaç erkekle evlenip boşanmayacak sadece mal varlığı için, Öyle olanlarda var. (Dolandırmak amaçlı)
Zor bir durum eşini karşına al konuş ne olacaksa sonrasında olsun
Sopası ekslk eşinin. Bunun şakası bile hoş değil. Fazla mı iyi davrandın
Bu konuşmayı biliyorum. Hayatında mutlaka biri var onun, iyi araştır ve ispatla. Sonra kendin boşa
Ten uyumu ha? 7 sene sonra mı aklına geldi dangalagın boşanırsan her şeyini al.
Baska kari bulmus srfsz 7 yil sonra mi tenin uyusmadiginin farkina varmis
Adam mal a.. ya ten uyumu da neymiş bahane kesin başka birisi var hayatında
Bana biraz saçma geliyor ama yinede herkesin kararına saygı göstermek lazım.
Birisi boşanmaya göze almissa her ne sebepten olursa olsun bosanmak gerektiğine inanıyorum
Başkasıyla denemiş demek ki. Sizinle olan ilişkisiyle kıyasladığında monoton geliyor. S*ktirsin gitsin boşver. Milyonlarca çocuk var ana babasız büyüyen.
Başka bir kadın vardır yüksek ihtimalle. Durduk yere seks hayatını sorgulamaz.
Cocuk var diye bosanmayip mutsuz evlilik yasamak cocuga en buyuk zarar. Kendimden biliyorum.
IIlkdefa duyorum ben ona bakarsan 50 yasibda adami sevoyorum necten uymusmusya bos vaso fiso bunlar
Boşanmak icin bahane ariyo, boşan yani zorla tutamazsin
Yeni heyecanlar katmayı teklif et. Ne istediğini sor. Fantazilerinizi genişletin
başka birini seviyor ve bunu bahane ediyor olabilir. bence boşan evlilik iki kişinin de mutluluğu içindir eğer istemiyorsa boşan belki kendi içinde halletmesi gereken şeyler vardır.
Ten uyumu diyorsa kesin bu siteye gidiyordur😅😂😂😂
Yemeği yedikten sonra bu tuzsuz olmuş demeye dönmüş beklenti umma bahane üretiyor bitmiş herşey onda
7 yıldır ten uyumu yoktuda şimdimi aklına gelmiş 😱
Bence boşan öyle biriyle yaşanmaz
allah akil fikir versin boyle saçmalık görmedm
7 senede mi anlamış ten uyumu olmadığını, çamura yatıyor
Olabilir tabi ten uyumu saçma bir yakıştırma ama cinsellik evlilikte çok önemli
Bence o seni gözden çıkarmış boşanmak istiyor. Ten uyumunu bahane ediyor. Yoksa kaç senedir vardı da şimdi neden yok
Kesinlikle bu bir bahane hayatında başkası olabilir oturup konuşun bu konuyu
Bunu kadın der yapar ters sordun sen eşine bunu yaptın yeme6insanlatı. Tenin uydugu kişiye git
İlişkiye heyecan katmaya çalış farklı şeyler dene belki düzelir aranız
7 seneye kadar her şey mükemmel 7 seneden sonra ten uyumu yemişim senin ten uyumunu. Allah böyle insanlardan korusun cidden
Sanırım başka biri var onda daha güzel zevkleri tattiki seni artık istemiyor olabilir 😔🤔
Evlilğin bir gecesi birde gündüzü var malesef.
Gündüzleri saygı sevgi anlayış
Geceleri ilişkide heycan önemli
ama bana kalırsa hayatında başka biri var, şimiden yerini yapıyor yoksa 7 sene beklemezdi ten uyumu olmadığını keşfetmek için
Bence çok klas bir boşanma nedeni şayet samimi ise.
Yok canım bu bahane kesin başka biri vardır aklında biri olan
Seven erkek böyle yapmaz
Kesin
Biliyorum bana danışın bu işleri 😂😂
Dedektif gibi kızım
Ten uyumsuzluğu mu bildiğiniz bahane bu yedi yıldır nerdeymiş bu uyumsuzluk
Ne saçma esin var kız senin 7sene den sonra mı öyle diyor dayaklık
İnsan eşini bırakır mı ya
Monotonlaşmak hayat enerjisini yok edebilir lakin aniden bu kadar patlamak başkasının hayatına girdiğinede işaret edebilir
Yanlış anlaşılmak istemem lakin eşiniz evlenirken körmüydü yoksa sizin ten renginizde sonradan değişim mi oldu. Bu konunun 7 sene sonra açılması akla başka birinin olduğu düşüncesini getiriyor.
Çocuğum için diyorsun ama çocuğun için iyi gelmiyecek bu durum. Boşanmadigin sürece her zaman mutsuz olursun. Her türlü bir kavga bir çekiş. Bu çocuğun piskoljisinu daha fazla etkiler. Baktın açıklamıyorsun psikoglardan destek alabilirsin😊
Bulmuş birini belli bahanesi bu, olmuyorsa olmuyor bırak ileride sonu şiddete kadar gidebilir mutsuz yaşamaktansa kendi ayaklarınin üstünde neyin ne olduğunu bilip yaşamak bence daha iyi, eğer baskı artarsa en son çare bunu yap brnce
Ten uyumsuzlugu basta varsa vardir yoksa yoktur.. Sonradan olmasi ilgisinin azalmasindan bence
Cinsellik ilişkinin hangi kademesinde olursan ol önemli bir rol oynar bence. Ama o kadar evlenmişsiniz. Şimdi ten uyuşmazlığı olması çok saçma. Ten uyusmazligini en basitinden ilk opusmenizde anlarsınız zaten. Arada başka birşey var derim ben
Çocuk var mı neler yapıyorsun
Şişme bebekten farksız misin
Olabilir tabi ki. Evliliklerde yatak odası mutluluğu azımsanmayacak kadar önemli.
Bulmuştur çoktan birisini. Bahane arıyor ayrılmak için.
surekli bahane bulup cinsel hayatinizi erteliyor ya da isteksizsen ya birini bilur ya da ayrilir belkj budur.. ya da buldu birini sebep ariyor
Ten uyumu dedigin sey 7 yil vs cocuk olunca anlasilmaz k bakmasin sanirim yeni tatlar ario
Başka birini bulmuştur. Ten uyumu bahane. 8 senedir uyuştuda şimdi mi uyuşmuyor?
Bu bir bahanedir boşanmak için tabiki ten asla önemli değildir bütün erkeklerede sorabilirsin önemli olan sevmekdir kocan olacak haysiyetsiz bunu bahane ediyor
Eşin saçmalıyor, boşanmak en en son düşünülmeli ki haklı bir gerekçe varsa o da.. Böyle bir gerekçe evli çocuklu insanlar için olamaz.. o farklı hayallere kapılıyor başına bela arıyor..
adam azmis bacim yetinemiyor demekki
sen yuz verme boyle umrunda degilmis gibi davran bosanmak istiyomus gibi kendine biraz ozen goster guzel gorun ama yuz verme ise yararsa bu yarar bence
Bence zorlamaya gerek yok tabi bu laflardan sonra. Ama çocuğunuz için ağır bir sınav olacak. Bunu da göze alabilir misiniz bilemem. Ben de ayrıldığım için zor diyorum sadece
Ten uyumu olmasa en baştan olmazdı. Sonradan ten uyumsuzluğu mu olur hiç.
Böyle insanı çok mu aradın kardeşim cidden soruyorum
Sacmalık. 7 sene neden surdurmuş o zaman. Senı şistemeyenı sende isteme bence..
Keyif adamı demek ki böyle her kadınla evlenir mi acaba
7 sene boyunca varmış da şimdi mi yok bahane arıyor bırak boşansın
7 senenin sonunda ten uyumu yok diyor demek. Sıkılmış o anladığım kadarıyla. Yazık ya evlilik bu öyle biter mi hemen
Eminem yeteri kadar birlikte olmuyorsunuz kalıbımı basarım
Bence de
7 senedir aklı neredeymiş diye sorarlar yani 😂
İstemeyerek evlendi seninle demekki şimdide birini bulmuştur ondan boşanmak istiyordur
Seni sevmediği için normal