Ben mesela biseksüel bir kızım. Bunu bazı insanlar sorun edebilir. Sizin için karş tarafın biseksüel olması sorun mudur? Böyle biriyle arkadaş olur muydunuz?
Olurum
Olmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır benim için sorun olmaz bir erkek ya da kadın Biseksüel ise kendi kararıdır ben arkadaş olurum ama eğer baan karşı yanlış bir düşüncesi varsa arkadaşlığımı bitirirdim. ama kadın ise sorun olmaz. çünkü kızlar Biseksüel de olabilir sonuç olarak benden hoşlanacak olursa zaten bana aşık olacağı için ben dert etmezdim hiç bir şekilde
biseksüel biri ile arkadaşlık kurulabilir. Birinin cinsel yönelimi, o kişinin kişiliği, karakteri veya arkadaşlık potansiyelini belirlemez. Biseksüel biri, sadece cinsel yönelimi nedeniyle diğer insanlarla arkadaşlık kurulamayacak biri değildir. Bir kişiyle arkadaş olmanın temelinde, karşılıklı saygı, güven, anlayış ve iletişim kurmak vardır. Bu özellikler, cinsel yönelim veya herhangi bir diğer faktörün ötesindedir.
Arkadaşlık, cinsiyet, cinsel yönelim, ırk veya herhangi bir diğer faktör üzerine inşa edilmemelidir. Arkadaşlar, birbirlerinin özelliklerini, kişiliklerini ve hayat görüşlerini kabul ederler ve birbirlerine destek olurlar. Biseksüel biri de arkadaşlık ilişkilerinde, diğer insanlarla aynı şekilde saygı, dürüstlük, güven ve sevgi gibi özellikleri göstererek, sağlıklı bir arkadaşlık kurabilir. Cinsel yönelim, bir kişinin kim olduğunu belirleyen tek faktör değildir ve birinin cinsel yönelimi arkadaşlık ilişkisini etkilemez.
Olurum niye olmayayım. Hem sadece seks için düşünce bile kulağa oldukça hoş geliyor. Diğer yandan sen ve senin gibi iyi bir kızın arkadaşım olmasını isterim cinsellik olmasa bile.. Tabiki ümit ışığı her zaman vardır 😅
😅😅🌸
Olay olay olay... Prof arkadaşa söyle, rakipleri çok olabilir fakat güçlüsünü tanımıyor henüz 🙃
Güclüsü? 👀
Kas gücünden bahsetmiyorum burada 😎
Cevap
50Cevap
Evet olurdum buna saygı duyarım bir sorun teşkil etmiyor arkadaş sevgili belki evlilik bile olabilir.
Sadece aşk ilişkilerinde birlikte vakit geçirdiği veya cinsel birlikteliği olacağı kadınlardan haberim olmasını isterim biraz kıskanç biriyim kadından da kıskanabilirim.😅 .
Benimle hayat monoton geçmez buna bir de biseksüel sevgili/eş gelirse ömür boyu monotonluktan kurtuluruz 😏 sürekli heyecan pesinde koşarız 🙃
Owww 😃😃
Böyle bir kadınla evli olduğumu düşünemiyorum bile kız ona yazıyor aşkım kocan uyudu mu hadi bize gel falan. kıskanırım boşanma sebebi 🙃
Yönelimleri yalnızca kendini ilgilendirir , saygı duyarım benim için önemli olan karakteri ve bana karşı olan tutumu
Benim için sorun olmaz ama kimseyle paylaşmam
Hayır istemem beni kendisine benzetmesin bir de. Sen mesela böyle bir kız olduğun için belki de gerçek aşk isteyen erkek bulamıyorsun
Ne alaka?
Bende biseksüelim ama etrafımda bunu takan yok arkadaş oluyorlar yani
Biseksüelim ve isteyen arkadaş olur istemeyen olmaz. Bunu çokta kafama takmıyorum. Şu anki arkadaşlarım bana yetiyor.
Erkek olur da, kadınla olmak istemezdim şahsen..
Hiç bir ayırım yapmam. Anlaşabildiğim herkesle arkadaş olurum
Biseksüel olan 2 kişiyle sevgili olduysam arkadaşta olurum :) Ayrıca kutunu aç :D
Hayir tesekkurler 😅
Kırıldım şu an.
Aa 🙂 Ben emir kipiyle söyledin diye kırılıyor muyum? Dur, kurdeleyle bağlayalım 💝😅
Oyy ben onu emir kipiyle mi söylemişim çok çok pardon afedersin. Dalgınlığıma gelmiş :) Özür dilerim. :(
Yaaa ☺ Utandim simdi.. Tamam yazarimm
Olurum ama gizli olmalı , bu gibi şeyler gizli olunca güzel oluyor , herkes bilince bi cazibesi kalmıyor
Evet olurum tabii benim olacaksın bu kadar basit 😃
? 😳
Olacak değil olacaksın diyince bismillah dedim ahahaha
Bende bi ya sabır çektim sdkljhgslakfg
😅😅
Ben varken onu yapabilecek eleman bulmak zor kankam 😂😂
@profdiceksiniz Yani senin gibi abaza varken zor buluruz başkasını 😅
@AydınlıkMYHEART Abaza nefes alan her karşı cinse yavşayana denir kankam.
Ben nefes almak için yazıyorum, ona :d
Zerre de utanmam yok walla hoşlanıyorum açık açık yani
@ProfDiceksiniz Haklısın abazalar da nefes almak için bir kurban seçmeli kendine başka türlü nasıl yaşayacaklar değil mi?
@AydınlıkMYHEART Takipçi ve takip ettiğim kişi sayıma bak brom, sence abazana benziyor muyum
@ProfDiceksiniz Dostum ben yeni üye değilim 2015 yılından beri üyeyim keşke takipci sayısıyla alakalı bir durum olsaydı bu neredeyse tüm profilleri tanıyorum ben. kızın profiline saygısızlık yapıyorsun zaten 10larca abazan sapıkla uğrasıyor bir de sen gaz verme millete. saygın olsun biraz özel alana. Tam abazan takipçi sayısı birşeylerin gizli kalmasını isteyen profil tipi. 1-2 takipci masum görünen gizli bir profil ;) bu kız yer ama ben yemem güzel kardesim
@AydınlıkMYHEART SLDKJGHSLAKJGSJSA
Takip ettiğim tek kız o zaten, o da beni takip ediyor. Ne senaryo kurmuşsun kankam yaaw AKIHGSADHKJASKJAFH
Ayrıca abazanlık yapıyorsam, mesaj geçmişimi görebiliyor zaten, yazıldığım kızları da görmesi lazım değil mi mantıken :d
Ve sana istersen ss atayım, takip kutum isteklerle dolu, 16 tane falan var, eklesem onları eklerdim. Benim kalbim yol geçen hanı değil bilader, kendinikiyle karıştırma.
Saydım 24 istek, 20 karşı cins, 4 erkek?
@ProfDiceksiniz Bir insan kendini neden kanıtlama ihtiyacı duyar? Ben şahsen kendimi kanıtlamaya gerek duymam görünen köy klavuz istemez. Bana sadece mutluluk dilemek düşer. Sen şey sandın sanırım seninle rekabete girdim? Hayır öyle bir şey yok dostum. Bu arada mesaj kutum açıkken değil kapalıyken kork benden... 😏
@AydınlıkMYHEART Kendimi kanıtlamak için uğraştığım tek kişi o. Senden dolayı beni diğer abazanlardan sanmasını istemediğimden uğraşıyorum. Mutluluk dileğin için sağol, gülümsetti. Ayrıca tanrıdan bile korkum yok edebiyata gerek yok. Eyw.
@ProfDiceksiniz nasıl biri olduğumu anlaman için aşağıya bir link bıraktım. kimseye hayatımda önemli bir yere sahip olmadıgı sürece kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Sen daha 1-2 gün önce tanıdıgın bir kıza köle oldun. Cok reklam yaptın filmi izleyemiyoruz
twitter.com/.../1504858527084523523
@AydınlıkMYHEART
1) O bir kız değil, o benim hoşlandığım kız. Arada fark var. O benim yazdığım görüşe cevap verdiğinde de onun yazdıklarını, görüşlerini, gecenin 1.30-2 sine kadar okuduğumda ondan hoşlanmam ani gelişti. Sabahtan öğlene kadar uyuyan ben sabahın 7 sinde uyanıktım, aklımda da tek O vardı.
2) Kalbimin kimi seçeceğine ben karar vermiyorum. Kalbimin kime, senin tabirin ile "köle" benim tabirim ile "sevdalı" olacağın ben karar vermiyorum.
3) Kendimi ona göstermeye çalışmak, başkaları gibi, olmadığım bir kişiliğe sahipmişim gibi göstermemeye ve onun senden dolayı beni olmadığım bir kişi sanmasına engel olmak için kendimi savunmam, abazanlık veya kölelikse, en başı ben çekiyorum.
4) İnsan sevdiğinin peşinden koşmayacaksa, kimin peşinden koşacak bilader.
5) İçinde olan acını bana yansıtma, yaşamışsın bir şeyler, artık huysuzluğundan mıdır, acından mıdır nedir bilmiyorum, etrafa salça olmaya başlamışsın. Git acın varsa ya da benimle derdin varsa içinde yaşa bilader.
6) Erkekliğin bir raconu vardır. Bir kız ile erkeğin arasına girilmez bu sanalda da böyledir reelde de böyledir. Eyw diyip geçilir. Varsa bir mevzun at isteği elimden gelen bir şey varsa yardımcı olayım.
7) Şöyle açıklayayım;
"Bu bana yürüyor" demeniz için ne olması gerekli? ↗
Kızlar neden çıplak giyinmeye başladı? ↗ (Senin modern düşüncelerin)
Sevgiliniz size hiç hediye almasa üzülür müsünüz? ↗
8) O lambonun egzozunu, anladın sen. Hayır güzellikle konuşuyorum gel küfret söv diye yalvarıyorsun resmen aw
@ProfDiceksiniz 1 günde sevgi oluyorsa ve o da inanıyorsa pişmanlığını görecektir zamanı gelince.
Bir kız için kavga etmem. Lakin konu burada bana kişisel bir saldırı mayetinde buyur buradayım erkekliğini göster bana sana etek giydirip fotonu pp'em yapmazsam bana da uğur demesinler. Sana lambo değil de kamyon şaftını uygun görebilirim. Benim de bir sabrım var canımı kimse yakmadı yakamaz da ama ben senin canını bir yakarsam unutmazsın. İşsiz adamın tekisin boş yapma burada. Benim cevaplarımla mı ifşayalayacaksın. Ben oldugum gibi düşünüyorum elalem ne der hakkımda diye düşünerek kelimelerimi filtrelemiyorum senin gibi kibar olmaya calısmıyorum. Yaptıgım her görüşün bir sebebi mantığı var. seniin beyninde nöronların eksikliği baya hissediliyor şu an.
@AydınlıkMYHEART
1 günde kimseye seni seviyorum denmez, o sevgide yalandır. Açıkça hoşlandığımı belirttim, bunu da sevdalı diyerek nitelendirdim.
Ben bir kız için kavga etmem, Hoşlandığım kız için ederim.
Seni düşüncelerinle yazdıklarınla yargılarım çünkü burada yazdıklarını sen yazıyorsun aw başkası mı yazıyor? Burada modern takılıp, sevgi bu değil, ben boş seviyormuşum imaları yapıp arkada ne bok olduğun belli olsun diye atıyorum, al ben en azından onun sevdalısı olmak için, onu kazanabilmek için uğraşıyorum, senin gibi şeyi olmak için değil :d Sevdiğiniz kişinin sahip olduğu, sürekli kullandığı hangi eşyası olmak isterdiniz? ↗
Ve ayrıca, erkekliğimi görmek istiyorsan. Yanıma gelmen lazım. Böyle kuru kuru olmuyor, ağzını burnun öyle düzgün durunca ciddiye alamıyorum. Ve gayet güzel bir şekilde "CANIMI YAKMANI" bekliyorum. Adresi istemen yeter, adanadayım.
@profdiceksiniz Yaa kendisi benimle tanismak istedi ama ilgi gostermeden elde etmek isteyen birisi ve ben de eril enerji eksikligini, yılısıklık olarak saymamasini soyledigim halde bana da mesajdan tavir yapmis 🙂 boş ver sen.. Maskulen bir erkek zaten bu kadar naz yapmaz. Ben senin ilginden rahatsiz degilim.
BENİ SEVEN VE İSTEYEN İLGİSİNİ GOSTERİR.
Bu kadar 🙂
Ben onu engelledim gitti. Sen de engelle gitsin. Diliyle seven erkeklere tokum. Beni seven zaten benim pesimden kosar ve gosterir. @profdiceksiniz 🙂
Bu arada beni o kadar stalkladigini ve deger verdigini bilmiyordum.
İstek atmış, aslında iyice anladığı dilden konuşmak lazımdı da erkek erkeğe, neyse, engelledim.
Hoşlandığım kızı stalk'layacağım, ona değer vereceğim tabii, başka ne yapacaktım, utandırma allasen adlkjhfgsakljg
Ya bu arada olan king4775'e oldu, bildirim yağmuruna tutuldu adam, ne derler helal et görüyorsan ustam sdlkjhglkjasdgsa
Yaa hicbir sey yapmiyor ya kendisi 🙂 Sen ve senin gibiler de yapmasin ki beklentimizi dusurelim diye saldiriyor boyleleri. İlgiyi hak etmedigimize inaniyorlar galiba ama o halde neden yaziyorlar? 🙂 Acikcasi dişil enerjisi benden daha yuksek bir erkek bana cekici gelemez. Beni degerli bulmayan zaten bana yazmasin. Degerliysem de BİR ZAHMET gostersin🌝
Ahahahaha haklisin
Herkesin kendileri gibi olmasını, ama her şeyinde onların olmasını isteyen tiplerden işte klasik.
Ayrıca, değer vermek hiç bu kadar cazip, tatlı ve heyecanlı olmamıştı, seninde mesajlarıma görüldü namında "sohbet bitti" sanarak cevap vermemen çok hoşuma gidiyor aynen devam SLKJGHKAJDFHLJKSADF
Ahahahaha bitmemis miydi? 😅
Bitmemişti kljsahdfjklasd Ve biteceğini de pek sanmıyorum :d
Oluyorum Kİ daha önce bisex bir flörtümde olmuştu bence bunlar insanın ufkunu genişleten durumlar oluyor sığ ve dar olanlar pek anlayamaz
Evet olurum. İnsanların cinsel hayatı umrumda olmaz arkadaşlığına bakarım
Kadınla seve seve olurum. Erkek çok düşük ihtimal.
Evet, var biseksüel arkadaşlarım. Kızlardan da erkeklerden de.
Flört etmişliğim bile var bir sorun olmaz bence
Herkesin cinsel görüşü kendinedir arkadas olurum tabiki
Evet olurdum hatta 2 kişi var. Ama bana karşı bir şey hissetmedikleri sürece sorun değil
Bazen sohbet ediyorum o tür kişilerle, sohbetleri aşırı sarıyor *ezevenklerin.
gay arkadaşım da oldu, biseksüel de. Sıkıntı yok, bana ne kimle yattağından?
Evet olurum, ben bir insanı cinsel tercihi ile değil insanlığı ile ölçer tartarım, hiçbir problem yok 🤭
kızlarda olabilir de erkeklerde pek geçerli olmaz o :)
Sorun etmezdim kişisel tercihi der gecerşm arkadaslıgıma engel degil
Öyle bir şeyim yok olabilir kafa dengiyse
Nice
Tahmininden daha fazla sevebilirim seni :))
🙂🙂
Bence sen de beni seversin
Neden
Sevgimin büyüklüğü ve detayları ilgini çekicektir :))
☺️☺️❤️
Takip atayım mı? :))
İstersen at ama cok fazla gt yapmiyorum uzgunum☺️
Çok fazla gt?
Yani profilini begendigim birini geri takip ediyorum genelde. Bu fotograf degil de soru olarak falan☺️
Anladım :)) benim profilimde bi şey yok. O yüzden takip atmama gerek yok. no problem. herkesi takip edicek halin yok
Takip attım. takip etmesen de özelden yazarsan sohbet ederiz.
Cok takip edip cikan falan olabiliyor. Hangisi sensin bilmiyorum☺️ mesajlarda genelde bir sey danisildiginda kaliyorum. Ama sorularima hep beklerim🌸🦋
Erkek bi seksuel olmasini istemeyebilirdim ama kadin biseksuel arkadasimin olmasi eglenceli bile olurdu hatta 😁
bir arkaşımın isteği üzerine kız partneri ile birlikteliğine dahil olmuştum bence gayet keyifli
Olurum
Beraber kız keseriz 😁
Ortada bir sorun, engel göremiyorum :d
Cinsel tercihini sorun etmem bana saygılı biriyse elbette arkadaş olurum
Olmam bana yürür.
Kız ise olur mu peki?
Kız ise olur
Olurum yeter ki bana salca olmasın
ay evet olurdum hiç sıkıntı olmaz yani
Dürüst olmak gerekirse tercih sebebim olur.
Şu an kı sevgılım oyle
Olurum herkesle olunmuyor
İnsanları tercihlerine göre yargılamamak lazım
Tercih sebeplerimden olabilir
Olurum sorun etmem
delikanlıysa gayle bile olurum
Neden olmayayım o kendi hayatı sonucta
İnsan olması yeterli...
Olurum tabi bende biseksuelim
Hemcinsimle olmam. Karşı cinste problem etmem
Elbette olurdum
Olurum niye olmayayım. oda insan sonuçta
Tabiki olurum bana sulanmasın yeter
sayet sdce lezım ben
ömür boyu yürürüm senle
Neden
Olmam kesinlikle
Benimle arkadassin ama
Ahahhaa torpilliyim
sen biseks miydin
Evet ama erkeklere ilgim daha fazla duygusal olarak.
cinsel olarak peki
İkisi de ama erkek daha cok
sevgilin oldu mu hiç sadece düşünce mi sende ki
Birkac kez biseksuel/lez kiz yazdi ama bir sey yasamadim
tecrübe olarak yok yani ysadece yazışma var.. seksting oldu mu
Hayir olmadi cunku tuttum kendimi
istek oluştu yani.. niye tuttun ki
Kiz ile olmak istemiyorum. Bedeni cekici gelse ve cinsel olarak etkilese de duygusal olarak erkek daha cekici geliyor.
temas olsa peki durdurabilir misin sonuçta hep sanal olmuş ne yaşndıysa şimdiye kadar
Problem değil
Olurum sorun degil
Olurum Ama kızla
Olurum varda zaten
Sorun olmaz
Yokk
Olurum bende biseksuelim arkadaşım yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?