Açık açık sana yürüyorum demek lazım mış. Tabi mahkeme tehdidi almayı göze alınmalı 😂
"Bu bana yürüyor" demeniz için ne olması gerekli?
Açık açık sana yürüyorum demek lazım mış. Tabi mahkeme tehdidi almayı göze alınmalı 😂

Malum selam versek kimisi yürümeyi bırak taciz edilmiş gibi mahkemeye verildiniz diyor. Taciz etmeden yürüyor demeniz için ne olması lazım
Genel olarak bir kız bana hiç yürümez. ama yürüdüğü zaman ilgisinden anlarım zaten ben İlgi duydukları kişiyle daha sık mesajlaşır, arar veya görüşmek için planlar yaparlar. İlgi duydukları kişiye daha fazla zaman ayırır, onunla ilgilendiklerini gösteren sözler veya davranışlar sergilerler. insanların ne hissettiğini gösteren en önemli faktörlerden biridir. Karşı cinsin size ilgi gösterdiğini gösteren işaretler arasında sık sık size bakması, size doğru yönlenmesi, ellerini ve ayaklarını size doğru çevirmesi, yakın mesafelerde durmaya çalışması vb. sayılabilir. Karşı cinsin ilgi gösterdiği kişiyle ilgili konulara da ilgi göstermesi, onların hakkında daha fazla şey öğrenmek istediklerini gösterir. Çiçek göndermek, yemek daveti yapmak, romantik bir akşam yemeği planlamak gibi romantik jestler de ilgi göstermenin belirtileri arasında sayılabilir.
Açıkça kendisini ifade etmediği sürece yürüyor olarak değerlendirmem.. Her iletişimi yürümek olarak değerlendirmek çok gereksiz bir yaklaşımdır..
Yani açık açık benimle tanışmak istediğini, beğendiğini söylemediği müddetçe kimseye bana yürüyor gözüyle bakmam.
Aklıma şey geldi. Üniversitede bir arkadaşım İngilizce için benden konu anlatmamız istemişti. İngilizcem berbattır😄 neden istedi anlamadım. Veremeyeceğimi bu konuda yetersiz olduğumu söyleyerek yakın bir arkadaşıma yönlendirdim. 2 haftaya kalmaz sevgili oldular. Meğer bu bir taktikmiş.😅
İlginç taktikmiş. Adam orta açmış sen başkasına yollamışsın 😃
Pat diye herseyi bekleme bu isler boyle olur
sen 2 gunde evlenen insan gordun mu ben gormedim
Yavas yavas
Amac ne bilmem ama yavas oldugu kesin
@infidelis kiza suc atma kardesim baskasinin gunahi onu baglamaz
@infidelis bir erkege yakismayan sozler soyluyorsun kardesim
Yapma bunu bence ama sen bilirsin
Kuzenimin yaptığı şeyler küçükken ve büyükken iki hareket arkadaşının yaptıkları turdaki çocuğun yaptıkları çok küçükken bana yapılan o durum bunlar hepsi taciz insanın ırzına göz dikmek zaten fizik güzelliği olmasa boyum uzun olmasa bunlar başıma gelmezdi ama Allah anca onunla sınıyor
Çünkü gerek duymuyorum
Güzel gözlerim etkiliyor karşı tarafı tabi herkesi değil
@bayrakmerve27 yalnız taciz başka bir şey yürümek başka bir şey
Cevap
24Cevap
Açıkça söylemediği sürece bu bana yürüyor demem.
Bilmiyorum sana koşuyorum artık kadınlar benim için Tanrı gibi geliyor artık bir tanedir olarak tapıyorum sana
Çevremde Mevlana gibi dönmesi lazım , kafamı nereye çevirsem onu görmeliyim 😼
Bende de tam tersi yürümüyor diyorum yürüse bile hayııır yanlışın var yürümüyorsun modundayım 😃
Seni biliyorum 😃
Peki yürüyor demen için me yapması lazım.
Adım atıyor deme ben şok olurum 😃
O kadar büyük konuşma bence 🤣
2x olunca noluyor 🤔 Ben pek bi cahilim biraz aydınlatırmısınız beni çok sayın sevgili überim 🤣
Kıskanmamışsındır 😃
Şurada bile iki sohbet edince sevişmişler damgası vuran 3. Şahıslar var
Onlardan var 😕
Karşıdan bana doğru bacaklarını bir sağ bir sol sırasıyla öne atmak suretiyle ilerlemesi gerekir😂
Harika 😂
Kimse bana yürüyemez 😂 gerekirse ben onlara yürürüm 😂 aslında koşarımda yaş geçkin en iyisi yürümek 😂
Sen şu nirvananın tepesindeki kişi değilmisin? Yürüme mesafesinde olmadığın içindir 😃
Esprisine görüş yazmıştınız neden gizlenme ihtiyacı duydunuz ki? Engellemişsinizde 🙄
Açık açık hoşlandığını söylemesi gerekir aksi durumda ben bariz flörtöz davranışlarda bile arkadaşça şeyler diyerek geçebiliyorum. Kimseye söylemeden yakıştırmada bulunamıyorum :D
Sosyal medya adresi sorması
Konuşurken gereksiz el, kol temasi
Direkt söylemesi gerekiyor yürüyen insanı ben anlamıyorum direkt benimle çıkar mısın demesi lazım 😂
Anlamsız şekilde durmadan temas kurmaya çalışması.
Bunu bana eski çalıştığım yerde evli bir adam yapıyordu.
merak ettim nerede calisiyordunuz da
Gözüme kitlenicek
Durup dururken canım gibi gülecek
Normalde mantikliyken bazen saçma sorular sorup sürekli ilgilenmeye calısıcak
Vb.
İlgisi, bana olan tavrı, merakı.. özellikle herkese olan tavırlarından ziyade bana kendini göstermek için çaba sarfetmesi yeterli..
@Diomedea 🤣🤣
Saçma sapan sürekli yazması, gereksiz samimi olması yeterli.
Bazen mesaj atsa bile öyle oluyor ama net yürüyor demek için boydan foto isteyebilir.
Boydan foto istemeye tahammülü yok bazılarının
Çoğu böyle, yapacak bir şey yok, düzelmeyecek. Geçen akşam karşıdan gelen iki kızı durdurdum saati sormak için yüzlerindeki tedirginliği gördüm 😂😂
Bende bi o kadar uzerime alınmam çok bariz gelip soyleyecekki ancak 😀
Birsey derdimde yazık meğer ise değişen birsey yok dahada değişmesede olur
İlgi, sürekli ilgi, önemsenme, öncelik haline gelme, geçen doğumgünlerinin bile kutlanması❤️
Bakışlardan ve yapılan jestlerden falan öyle düşünürüm
İlk önce bakışlar sonra sana hitap ve konuşma şekli
@kleopatra17 burdaysa peki
@_Cenk_1903_ 🥰
Ben her şeyi arkadaşça alıyorum ya flört etse bile.
Yürüdüğü yönde olmalıyım, etrafta da kimse olmamalı :P sdf<sdf<
İnanmıyorum yürüme mevzusuna ben hiçbirisi inandırıcı gelmiyor
Selam deyince taciz diyen kızda sorun var napalim selam verip konusucaz napçaz başka
Çok güzel yürüyorum yeterki karşılıklı olsun 🙃
Sevgili olalım mı diyorsa kesin yürüyordur xd
beyfendi şu an yürüyorsunuz resmen
Birisi bana yürüse bile "Bu bana yürüyor" demem, uzak dururum sadece.
Tanımadan etmeden güzel cümleler kurması,
Abartılı tavırlar sergilemesi.
Yaa neden yürüyor ama o önemli sevdiği için amaç farklı mi seven insan da onu merak eder arar sorar ilgilenmiyorsa sevgisinden şüphe edilir
Canım bunun türleri var kimisi amaci cinsellikte ondan yürür kimisi tanismak için gurur kimisi hoslanmisyir yürür
Bize ilginç gelmeli hal ve hareketleriniz. Yoksa taciz net
Hemcinsimin hemen taciz muamelesi görence karşı tarafa ayar oluyorum
sıklıkla iltifat etmesi dozunu kaçıracak şekilde, ilgilendiğini açıkça göstermesi , hiç arkadaşlık ifadelerine yer vermemesi etc.
Direkt S*kmemiz gerekiyor. mahkemeye verse de zorlama yok kendi istedi dersin cıkarsın işin içinden. en kötü evlendirirler.
Bence anlamsız derecede seni düşünmesi kıskanır tavırlar
Sürekli göz teması kurup konuşmaya çalışmak
sürekli bana bakması
bana ulaşmaya çalışması
Bu soru sorulduysa durum vahim demek.
Yürüyor zaten çoğu kızlar bana
Cinsellikten..
Sürekli etkileşim halinde olması.
Hiç bir şey bana yürüyen olmaz...
Bana yürüse bile ben anlamam. 😅
Göz teması kuruyor olmasi
Yolda gordugun birine yurursen tabiki yanlis olur