Anal plug kullanmak ilişkiye ekstra zevk katar mı? Anal ilişkiye kesin karşıyım partnerim de bunu biliyor sadece dolgunluk hissinden kaynaklı soruyorum kullananlar yardımcı olabilir mi?

Anal plug kullanmak ilişkiye ekstra zevk katar mı? Anal ilişkiye kesin karşıyım partnerim de bunu biliyor sadece dolgunluk hissinden kaynaklı soruyorum kullananlar yardımcı olabilir mi?
Kullanıcı yorumlarını okuduğumda içeriden vajinaya baskı yaptığı için vajina daralıyormuş bu sebeple erkek git gel yaparken daha zevk alıyormuş kadın.
Günlük hayatta kullanıp işine giden bile varmış. İlginç bir zevk
@minnaaks bak geçmiş xray'den Arkadaşlar Anal tıkaç (Plug) kullanan var mı? ↗
Bunun plastiğini üretmek lazım aslında. Müşterisi çok olur :D
@LonelyHead kırılır ya. Cam elyaf koysan da yetmez
İçerisi demir değil bir şey olmaz :D
Evet çok muhteşem bir şey bu bende severek kullanıyorum anal mastürbasyon anal hazırlık vajinal mastürbasyon vrya çifte haz için muhteşem bir ürün
Cevap
19Cevap
Ara sira kullaniyorum. Bu popomdayken vajinama girildiginde icimde buyuk bir doluluk oluyor ayrica penis ile iceride birbirlerine baski yapip benim ve eşimin hazzini artiriyor
Öyleyse baya iyi
Doluluk..
ben ilişkiye girerken takmak isterdim içimde dedigin gibi dolgunluk hissi zaten güzel neden dersen yatakta sırtını dönüp partnerine yanaşıyosun degiyo ya :)) ordan ufak bi biliyorum
Bunu kullanmaya sıcak bakıyorsan anal ilişkiye neden sıcak bakmıyorsun
çok basit bu sürekli girip çıkan bir şey değil takarsın kalır öyle ama anal ilişkide penis sürekli girip çıktığı için zarar verir
Ben arada kendim için kullanıyorum haz yaşatıyor ama gerek alışma gerek farklılık gerekse mastürbasyon için ideal bir ürün
bunun tek amacı var vajinal ilişki sırasında arkada dolgunluk hissi vermesi başka hiç bir amacı yok.
ben bazen kullanıyomeum erkeklere değişik heliyor ve iş sonunda onla oynamaya sokup çıkarmaya dönüyor...
buna ne gerek var hala anlamıyorum keşke aydınlansam
jartiyere de yok nasıl olsa çıkaracaksın ya da evde topuklu ayakkabıya ya da sütyene ya da fantezi çamaşırlara...
onlar tabi ki olabilir demek istediğin o değildi aslında
bu da onlar gibi heyecanı artırıcı bir aksesuar...
yorumda çok açık konuşamıyorum keşke yazabilsem demek istediklerimi
Bilemedim. Bunun yerine vibratör sokulsa sanırım daha etkili olur.
Bunu gerçekten alan kullanan var mı ya ne işe yarar ne yapar bu
İnanilmaz haz veriyor benden demesi.
Küçük bir uyarı bu hazzi yasadiktan sonra anal vazgevilmezin olacak ama bilinçli olmak çok önemli
Ben kullanıyorum, aşırı zevk veriyor ben de sen de kullan. Herkes bir defa da olsa denemeli bunu.
Hacı Binali Yıldırımın oğlu Erkam var bunları erkekler de seviyor onu ister misin?
Sen denemişsin ben almayayım tuzluk
Kadınların bunu kullanması bana itici geliyor.
Bı kere denedim ilişki sırasında gerçekten muhteşemdi
Anal yapanin beynini skeym. Hak yolu varken bok yolunu seçmek ne mantık
Kullananlar tecrübelerini aktarsin
kesinlikle alırdım partnerime
bunlara neden ihtiyaç duyuyorsunuz
Sadece genişletir ve daha rahat bir ilişki sağlar
Arada kullaniyorum
partnerime almayı bende düşünüyorum.
Kullananların yorumlarını ben de alabilir miyim?
katabilir genişletir arkayı
Felaket bisey
Denemen lazım
kokusu geldi çek şunu şurdan 😅😂
korkunç geliyor bana
Dene bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?