Anal ilişkiye karşıyım fakat anal plug kullanmak istiyorum. Daha önce deneyimleyen var mı verir mi çok merak ediyorum? Gün içerisinde iş yerinde takmak istiyorum?

Anal ilişkiye karşıyım fakat anal plug kullanmak istiyorum. Daha önce deneyimleyen var mı verir mi çok merak ediyorum? Gün içerisinde iş yerinde takmak istiyorum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yapman guzum. Gtünü bozarsın.
Eğer anal deliginde dolması gereken bir boşluk hissin varsa bu konuda libidon yüksekse sevisme veya mastürbasyon esnasında deliğine masaj yapıp bu hissi azaltabilirsin
Bütün gün orada durursa çıkardığında kaslar eski haline dönene kadar zaman alacak. Tavuk gibi yürüdüğüm yere s. çayım mı istersin allasen.
kullandın mı ki
E bütün gün kullanmadım.
o zaman kısa sürede de böyle oluyor
Aynen...
Fikir güzel, tahrik edici hatta. Bunun uzun süre kullanman tuvalet tutmama sorunu yapabilir. Kasların içinden geçiyorsun.
Tavsiye ederim, bilinçli kullanımda hazzı katlayacaktır, en çok sattığımız üründür kendileri 😁
Bu arada uzun süre içinizde kalmasın ilişkide kullanın, içinize alacaksanız kumandalı ya da telefon kontrollü giyilebilir vibratörleri vajinaya takıp keyifle gezebilirsiniz...
en aznından kendı kendıne zarar olur karsı tarafa gecmez
Günlük yaşantıda kullanmak saçma değilmi nasıl oturup kalkıcaksın ve nasıl azgınlığını durdurucaksın analından zevk alırken
önemli nokta da o işte
Bence evindeyken kullanabilirsin dışarıda kullanma 😂
evde içimde mi kalsın😂
Bencede öyle yap çünkü analından daha çok uyarılıcalsın ve dışarıda ıslanabilirsin 😂
zevkli olabilir işte 😂
Zevkli zaten evinde içinde kalsın hep😂
Denemeni tavsiye ederim kullananlar var çok zevk verdiğini söylüyorlar
Siz harbiden iyice delirdiniz Allah ıslah etsin
Nasıl oluyor anlamadım anal sekse karşısın ama anal plug kullanmak istiyorsun neden peki
onun vereceği hazzı merak ediyorum o dolgunluk hissini ve dışarıdayken içimde onun olmasını kimse bilmeyecek
Yani anal seks ile farklı analda girip çıkma oluyor bu sabit kalıyor orada ve kalın olan yeri girdikten sonra ince kısmı çok can yakmaz
Onunla dolaşmak biraz rahatsız edici olabilir ama emin olamadım
evet işte mantıken öyle de işte denemek gerekiyor deneyen var mı acaba
Yani deneyen vardır illaki gördüm kullanan ama günlük hayatta senin dediğin gibi kullanan varmıdır bilmiyorum
ilişki esnasında da denenebilir tabi bunu sürekli kullanmam zaten
Daha çok ilişki esnasında kullanıyorlar zaten çift taraflı haz için sanırım ya da anal seksi ön hazırlık gibi
strapon al vantuzlu onu sok wc ye gittiğindeyarısını çıkarıp fayansa montele git gel yap
Tavsiye ederim farklı bir haz yaşatıyor
Bu daha azdirici degilmi
Takip birde önden alacaksinki ucurursun
Mini etek altından takip ofiste gün boyu ha
bizim türk kızı kafası işte dlxşzşz
Aynı şey değil mi zaten
hayır değil birisinde sürekli giriş çıkış var birisi orada sabit kalan bir şey
Ama giriş çıkış olması daha fazla bir mutluluğa sebebiyet veriyor
ben o gizliliğin verdiği hazzı merak ediyorum
İlla ki o bambaşka
İşyerinde rahatsız etmez mi
yabancı forumlarda okudum çok kullanan var