Anal yapan ya da anal plug kullanan var mı acaba? Tecrübesi olanlar yanıtlayabilir mi? Eşimle denemek istiyorum ama bir de sonuçta gaz çıkarabileceğimiz bir yer. Yani yerleştirirken haz etmeyeceğimiz şeylerle karşılaşmak istemiyorum. Varsa deneyimlerinizi yazar mısınız?
Plug dediğin şey sonuçta anal bölgesine girip çıkacak kadına tahrik vermek için. Ama oraya takılı halde fantezi olsun diye vajina ilişkisi yaşanacaksa sıkıntı olmaz. Ama lavmanlı anal birleşme kadına kendini daha rahat hissettirir sanırım.
Bende bunun komple kırmızı var harika zevk veriyor şimdi en büyük boyunu 9cmlik çelik yine kırmızı taşlısından çok güzel zevki sanki gercek etmiş gibi yapısı var 😍
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eşime anala alıştırma hayatınız çabuk biter kabul etme
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Anal mast yapiyorum karsilasilabilir. Temiz titiz olmak lazim ama bir yere kadar oluyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Öncesinde lavman yapılmalı. Anal seks hop diye hadi yapalım deyip de birden yapılacak bir deneyim değil. Ön hazırlık şart.
Seks olmadan sadece plug yapılsa lavmana gerek var mı ki
Plug dediğin şey sonuçta anal bölgesine girip çıkacak kadına tahrik vermek için. Ama oraya takılı halde fantezi olsun diye vajina ilişkisi yaşanacaksa sıkıntı olmaz. Ama lavmanlı anal birleşme kadına kendini daha rahat hissettirir sanırım.
anal tecrubem yok bir erkekle. ama kendi kendime deniyorum bir seyler.
acaba ne deniyorsun? eğer kızmazsan yazar mısın?
anal için nasıl temizlik yapabileceğini öğren önce. sonrasında sıkıntı yaşamazsın
"Anal Temizleme Pompası" gibi şeyler var. temizliğe dikkat edersin
Anal deneyeceksen ister plug ister ilişki lavman yapmalısın
bır kıza kuyruk almsıtım ve kullanımı acı verıcı demıstı analdan cok zevk alanbırı degıldı bunu
Bende bunun komple kırmızı var harika zevk veriyor şimdi en büyük boyunu 9cmlik çelik yine kırmızı taşlısından çok güzel zevki sanki gercek etmiş gibi yapısı var 😍
Eşime anala alıştırma hayatınız çabuk biter kabul etme
Anal mast yapiyorum karsilasilabilir. Temiz titiz olmak lazim ama bir yere kadar oluyo
ben denedim bazen evden öyle çıkıyorum :D
acıtıyormu?
@KomserBaretta hayır
tavsiye fikir verir anlatırım istersen
Yptigin zaman deneyimini paylasirmisin
çok kadında denedim ayrıca e ticarette sattım
İlk ise dikkat etmek gerekir
fena değill güzel
Ya bunu kullanicak kadar seviyesiz olmayin