Denemek istiyorum deneyen var mı zevkli bir şey mi? Günlük hayatta kullanmak çok mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Denemek istiyorum deneyen var mı zevkli bir şey mi? Günlük hayatta kullanmak çok mu?
Anal plug, bazı insanlar için cinsel zevk ve uyarı sağlayabilen bir seks oyuncaklarından biridir.
Bazı insanlar anal plug kullanarak anal bölgeye uygulanan basınç ve dolgunluk hissi nedeniyle cinsel zevk ve uyarı yaşarlar. Ayrıca, anal bölgenin içindeki sinir uçları da uyarıldığından, bazı insanlar bu tür bir stimülasyondan keyif alabilirler.
İyi bir hazırlık yapın: Anal bölgeye girmeden önce yeterli miktarda kayganlaştırıcı kullanmak ve rahatlamak için yeterli zamana sahip olmak önemlidir. Acele etmek veya zorlamak ciddi rahatsızlıklara neden olabilir.
Bir bdsm master olarak, edilgenlerimde kullandığım el altı aparatlarımdan birisidir.
bunun boyutları var orta kalınlıkta al. bi zevk vermiyor ama içinde hissediyoraun otueup kalktıkça falan hoşuna gidiyor. arkanda bu varken insanlarla sohbet ediyorun onlar bundan habersiz ama sen biliyorsun ya o hoşuna gidiyor...
Harika duruo sanki denedin mi
Sandığın kadar zevk vermeyebilir. Bana vermemişti. Ama zevkler kişiden kişiye göre değişir sonuçta, denemeden bilemezsin.
Gün içerisinde de kullanılmaz yav, hemoroid sebebi olur yani gerek yok.
teşekkürler
gaz kaçırma diyemi takılıyo o şey
Merhaba. Öncelikle anal plug/alıştırıcı amacına uygun kullanılmalıdır. Kuru kesinlikle olmamali yağlanmalıdır. Ayrica ayda 1 lavman yaparak düzenli popo ic temizligi sağlanmalidir. Hijyene uygun yapildiği takdirde anal iliskide plugda keyifli olur. Ancak uyurken kullanılmamasi gerekir. Her tuvalet öncesi çıkarılması tekrar yağlanmadan yerlestirilmemesi gerekir. Düz modelinden ziyade kıvrımlı kozalak tipi olan boyutuda açılmasi düşünülen boyutta secilmesi gerekir. Anal seks veya anal tatmin vajinal yolun birebir alternatifi değildir fakat yüksek hijyen ve dogru teknikle yapıldığında çok büyük keyiy verir ve bilinenin aksine sorunlar olmaz. Bilgisizce yapılan hijyensiz seks zarar verir. 20 yıldan fazla suredir yaşıyorum ve isteyenlere öğretip tavsiye veriyorum.
@SeksKoçuu kullanıyosun yani
@SeksKoçuu lavman doktor kontrolünde önce testler yapılarak doktor kontrolünde yapılmalı en fazla senede 2 kez onda da. Sağlıklı bir insanın lavman kullanması gereksiz sanılanın aksine kabızlık, vitaminsizlik gibi sorunlara yol açacaktır. Lavman temizliktir fakat bunda faydalı bakterileri de götürüyor bu yüzden doktor kontrolünde yapılır ancak keyfi anal ilişki için değil ciddi rahatsızlıklardan kaynaklı sebeplerden ötürü doktor bu tedaviyi uygular bizzat kendisi.
Cevap
26Cevap
kullanılır.. eski partenerim kullanmıştı.. farklı bir tonu var... istersen plug ve kendininkini birlestirebiliyorsun... istersen yolun açılması içinde kullanabilirsin...
Alıştırma için bu aşırı olmasa da uygun boyutu zevk verir. Anal temizlik pompasını kullan sokmadan önce.
Çevremde deneyen kadın partnerler denedikten sonra vaz geçemiyor. Demekki kadınlar için zevki iyi. İlişki sırasında kullanan kadın partner boşalmaya çabuk ulaşıyor. Zevkin ikiye katlandiğını söylüyor.
Her ne kadar fantezi olarak kullanılsa da ileride sağlık problemlerine yol açabilir o yüzden kullanılmamalı kullanılacak ise Dr dışarıda gezerken vs değil iliski esnasında denenmeli..
bu bence sadece o bölgeyi rahatlatmak genişletip cinselliğe hazırlamak için kullanılır. ten tene değmeden çok keyif alacağını sanmam
Bir kadın olsam muhakkak kullanırdım.
kadına bence güzel zevk veriyor
önden sevgılın arkadan bu olursa farklı tat olur
Genelde kişiden kişiye değişmekle beraber kullanımına bağlı olarak zevk verir
strapon al istediğin yere montele zevkine bak
İlişkiye girmeden bir süre önce kullanıp, kasların genişlemesini kolaylaştırır
evet genelde kulot içinde hem vajına hemde anuse takıyorlar kendılerını gun boyunca orgzm yasatıp boşaltıyorlar
bu zamanda çok var onu kullanan kızlarda genellikle
Günah günah 😬
Canlı kanlısını kullansan daha iyi olmazmiki
Kullananlar genelde zevkli diyorr 🙂
Değişik zevk ve fanteziler var sizlerde ya 😂
Oyyyy iğrenç ya
Arkandan ver, bununla niye uğraşıyorsun
denemeden bilemezsin.
Saglik sorunu yasarsin tahminime gore
tek yapacaksan fazla vermez knkas
ten tene değmediği sürece zevk vermez.
Kullan