Cinsel Yaşam Düzgün bir şekilde yapılan anal seks sice zevk verir mi? Labellda Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 partnere göre değişiyor sanırım, burdan bazı görüşlerde denk geliyorum insanlar pek tercih etmiyor ama doğru şekilde yapılırsa iki taraf için de haz dolu oluyor Güncellemeler+1 yıl güncel Düzgün bir şekilde yapılan anal seks sice zevk verir mi? Cevapla Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hadigelbiraz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 59% +1 yıl Kesinlikle zevk alır kadın. Öyle sok çıkar değil tabi 1 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Arada bir yapılıp ama temizliğin şart olduğu ama zevkin de doruğa çıktığı bir tür 1 0 Yorumla
Balamirkağan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Elbette veriir anal guzeldir. Yatakta anal oral ve önden mutlaka yaparım 0 0 Yorumla
Serenia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Katılıyorum. denemedim ama dogrusu zevklidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her şekilde acıyor ama alışınca vazgeçemiyorsun. Çok farklı bir zevk. 3 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kesinlikle zevk alır kadın. Öyle sok çıkar değil tabi
Arada bir yapılıp ama temizliğin şart olduğu ama zevkin de doruğa çıktığı bir tür
Elbette veriir anal guzeldir. Yatakta anal oral ve önden mutlaka yaparım
Katılıyorum. denemedim ama dogrusu zevklidir
Temizlik sart cok fazla yapilmamali
Her şekilde acıyor ama alışınca vazgeçemiyorsun. Çok farklı bir zevk.
veriyor ama tehlikesi var
vermez
fazlasiyla