Deneyimleyen varsa deneyimlerini yazarsa sevinirim.
Saçma sapan görüşleri sileceğim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Deneyimleyen varsa deneyimlerini yazarsa sevinirim.
Saçma sapan görüşleri sileceğim
Eşim anal seksi inanılmaz derecede çok seviyor ve aşırı derecede zevk aldığını söylüyor anal yaparken vajinasından inanılmaz derecede zevk suyu geliyor
Evet benim arkadaş da dedi merak ettim bsndd
Dene keyif alacağına eminim
Erkek için zevkli. Kadın için değişken bir durum. Hiç sevmeyen ve sadece acı duyan kadınlar da var, aşırı derecede seven kadınlar da. Kimileri de acıdan haz duydukları için zevk alıp seviyorlar.
Cevap
25Cevap
daha dun ilk kez yasadigim durum. acikcasi ilk baslarda hosuma gitti yarisi girili haliyle ama sonra birden hizlaninca ve hepsini sokumca canim asiri yandi. bir daha yapacagimi dusunmuyorum yaosam bile sadece orama surttururum
Yapan kişi yavaş yapmalı birden sokmak olmaz ki
yavas yapti zaten bir sure sonra yarisi icerideyken git gel yapmaya basladi ve sonrasinda tamamini soktu o sekilde git gel yaparken canim asiri yandi
Yani deneyimli o konuda tecrübesi olan birisiyle yapmak hem kızın zevk alması açısından hem de acıyı azaltması açısından önemli yani eğer yapmayı düşünüyorsan öncesinde Hazırlık falan yapman lazım
Usulüne uygun tecrubeli birine yaptırırsan keyif alabilir. Acemi biri olursa ilişkiden nefret edersin
51 yaşında kadın 19 senedir hiç vajinasina boşalmaya izin vermemis. Her ilişkisinde arkaya bosalttiriyormus. Hiç şikayeti yokmuş.
Deneyimiö yok ama sanki sadece erkege zevk kadına acı veren bi durum gibi. Kadında cektigi o acıdan zevk alıyor sanki
Ben sevmiyorum. talep edilince de kabul etmiyorum. Bana Kadınımı aşağılamakmış gibi geliyor...
Eskiden bana da öyle gelirdi
Sadece erkeğe zevk veren bir şey. Gram zevk alınacak bir şeyi yok kadın için. Sadece fazlasıyla acı duyacaksın
Denedin mi
Evet erkek için çok zevkli ama kadın İçin işi bilmeyen partner çok zorlar kadını
Eskiden pasif olarak ilişkiye giriyordum çok da zevk alıyordum ama bazen de çok acıyordu
Yapan kişiye göre değişir demi
Kalın olanları acitiyor
Kişisel bir deneyim bu. İnsanlar sadece nasıl yapılacağı ve temizlik konusunda öneriler verebilir sadece sana.
kimi çok sever kimi hiç sevmez. kimisi olsa da olur olmasa da olur der. kendin yaşamadıkça bilemezsin
Yani herkese göre değişir ama bana göre zevkli severim yapmayi
Bence guzel denemelisin ama sana sert davranmamli korkutmamali
Kimine göre zevkli kimine göre acılı ama genelde acı
Yağlayıp yavaş yavaş girseler de mi öyle yine
Yani her ne kadar yağlasa da anal giriş seks için değil sonuçta illa acır
Erkek için mi kız için mi
Kız için
İlk başı girdiğinde sok çıkar yapsın o başından sende aldığın zevkle hep isteyeceksin
Bence zevkli ama sık yapmamak lazım
Sık yapınca dışkı tutamiyor insanlar değil mi
Yani oranın yapısı farklı. Ordaki kaslar işlevini kaybederse dediğin şekilde olur
Hiç denemedin düsünmüyorumda
Bende asla diyen biriydim ama şimdi merak ediyorum hem güvenilir biri varken denemek istiyorum
Senin tercihin tabiki umarım iyi geçer
İğrenc, dunyanin en igrenç şeyi
zevkli tabi penis cok rahat ediyor orada
Ben de aşırı merak ediyorum, bence çok zevklidir.
İslamda yeri yoktur ve sagliksiz
Müslüman değilim zaten
hımm ozaman serbestın ıstedıgını yap zevk herkesın
lağımcı değilim
Ne alaka of ya tabularinizi kırın artık
Neden sorular hep anal
Kimisi hic yapmiyor
Evet zevkli
Zevkli
Çok değil.
Zevkli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?