Cinsel Yaşam Anal seks zevkli mi? visnebahcesinde Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Anal seks zevkli mi? Anal seks zevkli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Herkesin zevk algisi farkli denemedin bilemezsin. 9 13 Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl You? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @İnatçıbirkoç tecrubeli birisiyle yapinca zevkli oluyor, tecrubesiz biriyle yapamiyorum zaten aciyor Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Anladım herşeyde tecrübeli olmalı acı olacak ama çok canını yakmıcak dimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @İnatçıbirkoç illaki zaten vajina gibi olmuyor ne kadar tecrubelide olsa yinede bir miktar aciyor. Ama aceleci davranan bir erkekse o aci cok fena oluyor devam edemiyorum ben. Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Anladım hiç yarıda bıraktığın oldu mu? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @İnatçıbirkoç hazir olmadan girerse birakiyorum devam edemem o kadar acirken Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Anladım hiç bıraktırmayan oldu mu acımadan devam eden sana saygı duymayan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @İnatçıbirkoç oldu cok sevdigim icin sıkmıstım kendimi ama cok fenaydi Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Ağlattı mı yoksa kanka :) Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Zor ama isteyen birini bulmakta;) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @İnatçıbirkoç bikac gun oturamadim iste sen dusun acisini. O yuzden artik birakiyorum aceleci davranilirsa :) Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Ahahaha anladım eşin mi bunu yapan :) Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Değil mi yoksa dediğim gibi cesur kimse bulamazsın ki :) Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hemde çok zevkli ben iki türlüde deneyimledim yani straponla pegging ve normal anal ikiside bana bambaşka haz yaşattı 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% 1 yıl Anal seks haram günah dinen yasak Ama yapıp zek alanda varmış sadece erkeği mutlu etmek için yapanda 0 1 Yorumla Çapkınkurtt 1 yıl Profil resmin süper Yorumla
The_metehan Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Erkek için çok zevkli bir olay, 0 0 Yorumla
Mehmetxycll Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Baliketli ve kalcan dolgunsa erkeğe güzel gelebilir ama ben yapmam günah 0 0 Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Bence muhteşem. Denemek gerek ama gerekli hijyen özen gösterilmeli 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Anal olayının zevkli geçmesi tamamen erkeğin yeteneğine bağlı ince işçilik gerekiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bayadır yapmadım nasıl hissettirdiğini unuttum bile 1 7 Yorumla Mr_Potter 1 yıl Partnerinle deneyebilirsin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Mr_Potter partnerimin olduğunu nerden çıkrdın? Yorumla Mr_Potter 1 yıl Yani ne biliyim. Seksi yaşayıp uzak kalmak zordur ondan dedim. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Mr_Potter öyle zor Yorumla Mr_Potter 1 yıl Ne zamandir seks hayatin yok peki? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Mr_Potter çoook uzun zamandır Yorumla Mr_Potter 1 yıl Ouuw.. çoook ise vay haline :) ortalık yangın yeri belli ki. Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Ben girerken zevk alıyorum içine alanda alıyordur :)) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl acı bana zevk veriyor 14 2 Yorumla prophetx 1 yıl en sevdiğim kadın tipi acıdan zevk alan Yorumla ylnzbiraskadm 1 yıl Şu an partnerin var mı peki yoksa boşta mısın Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hiç denemedim ama şöyle bir büyük girsin beni bağırta bağırta... isterdim 0 0 Yorumla
Sperman34 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Şahsen zevkli dar olması ve sıvazlaması ve o sıcaklık aşırı zevk veriyor ama yinede favorim vajinadır tercihen dar olması 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Hak yolu dururken fışkı yoluna girmeyin 5 0 Yorumla
priashairp Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl erkek erkeğeyse evet zevkli 3 1 Yorumla vesvesex 1 yıl Beyler kaçın. Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Valla partnerim çok zevk alıyor 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Erkeğe zevkli kadına acı ile zevk veriyor 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben önden seviyorum. Vajina gibisi yok. 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hak yolu varken poh yolu niye 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. herkese göre değişir zevk alan da var almayanda... 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Kişiden kişiye degişir 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet ama partnerinin davranışı önemli 0 2 Yorumla cansublahblah 1 yıl bence de Yorumla CaptainVenture 1 yıl Yani makul noktada anlasalim bence Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. zewkli olmasa bunca kişi yapmazdı heralde 0 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Bazıları için öyleymiş 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. sevmeme ama seven çok 0 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ben zevk almadım 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok zevkli 0 0 Yorumla
LovEskisehirr Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı. Yapma boş ver 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bakirelerin tercihi 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Denemeden bilemezsin 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. dene 0 0 Yorumla
ylnzbiraskadm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Çok hem de 0 1 Yorumla ylnzbiraskadm 1 yıl Deneyelim mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Herkesin zevk algisi farkli denemedin bilemezsin.
You?
@İnatçıbirkoç tecrubeli birisiyle yapinca zevkli oluyor, tecrubesiz biriyle yapamiyorum zaten aciyor
Anladım herşeyde tecrübeli olmalı acı olacak ama çok canını yakmıcak dimi
@İnatçıbirkoç illaki zaten vajina gibi olmuyor ne kadar tecrubelide olsa yinede bir miktar aciyor. Ama aceleci davranan bir erkekse o aci cok fena oluyor devam edemiyorum ben.
Anladım hiç yarıda bıraktığın oldu mu?
@İnatçıbirkoç hazir olmadan girerse birakiyorum devam edemem o kadar acirken
Anladım hiç bıraktırmayan oldu mu acımadan devam eden sana saygı duymayan
@İnatçıbirkoç oldu cok sevdigim icin sıkmıstım kendimi ama cok fenaydi
Ağlattı mı yoksa kanka :)
Zor ama isteyen birini bulmakta;)
@İnatçıbirkoç bikac gun oturamadim iste sen dusun acisini. O yuzden artik birakiyorum aceleci davranilirsa :)
Ahahaha anladım eşin mi bunu yapan :)
Değil mi yoksa dediğim gibi cesur kimse bulamazsın ki :)
Hemde çok zevkli ben iki türlüde deneyimledim yani straponla pegging ve normal anal ikiside bana bambaşka haz yaşattı
Anal seks haram günah dinen yasak
Ama yapıp zek alanda varmış sadece erkeği mutlu etmek için yapanda
Profil resmin süper
Herkes begenmiyor sen seversin baska sevmez
Erkek için çok zevkli bir olay,
Baliketli ve kalcan dolgunsa erkeğe güzel gelebilir ama ben yapmam günah
Bence muhteşem. Denemek gerek ama gerekli hijyen özen gösterilmeli
Anal olayının zevkli geçmesi tamamen erkeğin yeteneğine bağlı ince işçilik gerekiyor
Bayadır yapmadım nasıl hissettirdiğini unuttum bile
Partnerinle deneyebilirsin?
@Mr_Potter partnerimin olduğunu nerden çıkrdın?
Yani ne biliyim. Seksi yaşayıp uzak kalmak zordur ondan dedim.
@Mr_Potter öyle zor
Ne zamandir seks hayatin yok peki?
@Mr_Potter çoook uzun zamandır
Ouuw.. çoook ise vay haline :) ortalık yangın yeri belli ki.
Ben girerken zevk alıyorum içine alanda alıyordur :))
acı bana zevk veriyor
en sevdiğim kadın tipi acıdan zevk alan
Şu an partnerin var mı peki yoksa boşta mısın
Hiç denemedim ama şöyle bir büyük girsin beni bağırta bağırta... isterdim
Şahsen zevkli dar olması ve sıvazlaması ve o sıcaklık aşırı zevk veriyor ama yinede favorim vajinadır tercihen dar olması
Hak yolu dururken fışkı yoluna girmeyin
evet alışınca gayet zevkli
erkek erkeğeyse evet zevkli
Beyler kaçın.
harıka bırsey sureklı yapıyourm
Valla partnerim çok zevk alıyor
Erkeğe zevkli kadına acı ile zevk veriyor
Ben önden seviyorum. Vajina gibisi yok.
Hak yolu varken poh yolu niye
herkese göre değişir zevk alan da var almayanda...
Çok zevkli, daha dar olduğu için.
Kişiden kişiye degişir
Tahmin ettiğin kadar değil
Döt verenliğin ne zevki olacak lan
acıdan zevk alıyorsan evet
Evet ama partnerinin davranışı önemli
bence de
Yani makul noktada anlasalim bence
Zevk alana denk gelmiştim
zewkli olmasa bunca kişi yapmazdı heralde
Bazıları için öyleymiş
Evet diyende var hayır diyende
Evet zevkli ama partner işi bilirse
yapmasını çok severim. çok zevkli.
Bilmiyorum yapmadım hiç
Hiç yapmadım. Sen yapmayı mi düşünüyorsun?
sevmeme ama seven çok
evet
Ben zevk almadım
Huurrr
Dene tarafını seç.
Çok zevkli
iri ise acılı
Yapmayı bileni bulursan zevkli
Evet çok zevkli
Çok zevkli
Anal acı ve göz yaşıdır 🙂
Denedin mi