Uzak mesafe ilişkim var telefondan cinsellik konuşuyoruz ama reelde yaşamadık. En azından öpüşme falan olsun istiyorum. İzne gelecek çocuk anca gezme etme konuşuyor insan kaldığım yere gel falan der. Ona desem yanlış anlar mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsana bir süprizim var diyerek onu olduğun yere çağırabilirsin mesela, güzel bir otelin jakuzili manzaralı odasına, sen içeride jakuizi içinde elinde şampanyanı yudumlarken o içeri girecek ve nutku tutulacak ya da içinde vücut çorabı ile onunla buluşmaya gidip, tenha bir yerde içindeki cenneti ona göster. cesaret edebilir misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi ne jakuzisi öğrenciyim
- +1 yıl
söylemden ziyada eylemi tercih ederim küçük hanım, kusura bakma maddi açıdan sıkıntılı süreç sende haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Sen onu bırak öylesiyle uğraşılmaz erkek gaz kadın frendir o her yerde her an yapmak istemeli sen olmaz falan demelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bişey söylemene gerek yok geldiğinde sen yakınlaşırsan tamamdır bitti gitti işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapsa suc yapmasa yine suc. kadinlar bekledigi seyleri acik acik soylemekidir. biz beyninizi okuyamayiz
02 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapmak istemiyorum ama belli düzeyde yakınlaşmak istiyorum hakkımda kötü düşünür mü
Cevap sahibi+1 yılsenin hayatin boyunca bu konuyu dusundugun kadar dusunmez emin ol
Gizli Üye(36-45)+1 yılAranızdaki samimiyete saygiya guvene iliskinizin durumuna ciddiyetine bagli bunlar
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi düşünüyoruz aileler falan biliyor yazın tanışacaklar hatta bir sorun yok sevgi samimiyet bakımından da
Cevap sahibi+1 yılUzak mesafe dedin diye dedim ciddiyey bozulabilir de yanlis anlayabilir de dozajini iyi ayarlamak lazım dogru kelimeler cümleler seçmek gerek
Soran+1 yılEvet görev yerlerimiz farklı oldu bir deprem falan derken ertelendi bir şeyler yoksa ciddi gidiyor ama bilmiyorum yoksa hiçbir şey demesem mi kendi adım atar belki
Cevap sahibi+1 yılAdim atması gerekir konuşuyoruz diyorsun neyi ne kadar konuştuğunuzu bilemesemde
+1 yılAnlamaz aç ve hayal kuruyorum beni yatakta doyurduğuna
00 Yorumlaonu cesaretlendir heycanlandir
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 yaş var arada gencim diye bile heyecanlanması lazim
Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Direkt sen söyle isteklerini reelde :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anlar mı
Soran+1 yılBilmiyorum farklı bir şey sonuçta ciddi düşünüyoruz acaba ondan dokunmak mı istemiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılBence anlamaz
00 Yorumla
+1 yılateşli bir öpüşme her şeyi çözer
00 YorumlaAdam mikse bir türlü mikmese bir türlü
00 Yorumla
+1 yılOha kudurdun mu
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İlk bulusmami olcak
Soran+1 yılHayir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında