O konulara hiç girmedi hiç ama beni arzuladığını hissediyorum.
Ben bakireyim ve evlenmeden istemiyorum. Bu konuda beklentiye girmesini istemiyorum. Ona cinsellik sorun olur mu vs diyip tavrımı belirtmeli miyim? Yoksa onun açmasını mi bekleyeyim
O konulara hiç girmedi hiç ama beni arzuladığını hissediyorum.
Ben bakireyim ve evlenmeden istemiyorum. Bu konuda beklentiye girmesini istemiyorum. Ona cinsellik sorun olur mu vs diyip tavrımı belirtmeli miyim? Yoksa onun açmasını mi bekleyeyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sen eğer istiyorsan ona onu istediğini belirt. Eğer sen bu konuları istemiyorsan konuşmak açma hiç.
Ama sanki beni arzuluyo gibi. Her an öpecek gibi duruyo :/
O adım atsın bence. Bırakta.
Evlenmeden yapmayacaksan niye cinsellik açıyosun bacım en doğrusu sizin ilişkiniz açmayın evliliği bekleyin devam edin çok güzel bi ilişkiniz var işte
Teşekkür ederim ama sanki beni arzuluyo gibi. Bakışları sarılması falan değişik. Ya öyle beklentisi varsa :(
Arzulaması normal sonuçta evlenmeden yapmak istemiyo olması cinsellik istemediğinden değil her insan onu ister ama evlenmeden yapmaz sevdiğin insanı arzulamak tabii ki doğal
O evlenmeden istemiyorum falan demedi. Ama ben evlenmeden istemiyorum o bunu bilmiyor ama konuşmadik hic
Ne kadardır birliktesiniz
1 yıldır konuşuyorduk ama 3 aydır sevgiliyiz
Bence hiçbir şey yapma bi böyle devam etsin duruma göre bakarsın
Madem yapmayacan niye konusunu aciyorsun konusu açılınca yapmayacagini söylemen dahaa mantıklı sanki
Ama oyle beklentisi varsa
Durduk yere neden olsun
Umarın benim hoşlandığım kızda böyle düşünüyordur belkide sensindir.. kesinlikle belirtmelisin üzülmeni istemem sorunlar büyümefen halletmek gerekir
Nasıl belirtcem ki
Canım ben böyle böyle cinsel konulara uzağım evlenmeden olmaz şu nedenlerden falan baştan belirtiyim yanlış anlaşılma beklentilerin olmasın diye işte
Ne alaka şimdi demez mi. Çünkü o konusunu açmıyor
Sana bişey demek istiyorym iliştimizin temelini güçlendirmek için falan uydur bişiler
İyide tam manada birleşme olmasada sevişmeyi de mi düşünmüyorsun
öpüşme elleşme de mi yok peki sizin ilişki ne kadarlık
Eger cinsellik yasiycaksin acmalisin
Valla bu işler bazen zor dikkat et yani
Bence o açarsa söyle bunu.
Yanı bence ondan bekle kendini basit göster me
Evet ama istemediğimi soylicem sadece
Sakıncası yok ise şeyde konuşsak
Bence hiç o konuyu açma
Sesini çıkarma o zaman
Harikasın bence
Hiç konusunu açma bence