Çok istekliyim ama öyle pat diye söyleyemiyorum nasıl açabilirim konuyu çaktırmadan
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılHiç ilişkiye girmediyseniz siz zaten şu anda sevgili değilsiniz demektir. Siz sadece arkadaşsınız. Kendinizi sevgili zannediyorsunuz demektir. Bakın sevgili olmanın 3 kuralı. 1) İlişki
2) El ele tutuşma
3) İki tarafın da birbirini sevgili olarak görmesi
Bunlardan biri bile eksikse ortada sevgililik yoktur demektir.
00 Yorumla
+1 yılTemasta bulunarak belli et? Başbaşa evdesiniz diyelim, onu okşamaya ve öpmeye başla. Elini penisine at mesela. Veya etek giydiysen diyelim, bacağını al kucağına koy eteğini sıyır o sırada. Niyetini belli eden hareketlerle gir mevzuya. İster veya istemez kendi bileceği iş.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen açtım da noldı. Ciddi ilişkimiz vardı bir gece onda kaldım birleşme olmasa bile vs. Ayrıldı benden ve üstüme düşen adam beni herşyden sakınan adam engelledi beni sakın oyle bir hata yapma. Hayatımda asla unutamayaagım ve travmasını atlatamayacagım olay cok pişmanım
1359 Yorumla
Soran+1 yılDurduk yere mi çok saçma ama
Cevap sahibi+1 yılEvet ayrıldı benden bişeyleri bahane ederek. Oysaki peşimden koşuyordu hep. Cok pişmanım eger gercekten seviyorsan yapma
Cevap sahibi+1 yıl@axish2s seviştik diye ayrıldık. Allahtan cinsel birleşme olmadı. Arkadan yaptı istemedigim halde ısrar etti ordan anlamalıydım salagım ben
Cevap sahibi+1 yıl@axish2s neden dir ozaman
Cevap sahibi+1 yıl@axish2s herşey ciddi gidiyordu. Aileleimizle tanıştırcaktık. Ben boyle yapacağını aklımın ucundan bile geçirmezdim
Cevap sahibi+1 yıl@axish2s haahhaha niye
Cevap sahibi+1 yıl@axish2s hee hahahha dogru
- +1 yıl
Seninkinin zaten niyetk biliymiş senden istediğini alip yol vermek bu adam seni sevmemiş kiskanmalarda seni sahiplenmelerde senin güvenini kazanip seni elde etmek icinmiş sen bunu yapmasaydin zaten o seni mutlaka yataga atmaya calişir yine sana yol verirdi emin ol buna
- +1 yıl
Bence o seni elde edebilmek icin pesinden geliyormuş ciddi düşündüğü felan yokmuş bosversene
- +1 yıl
kaç ay beraberdiniz
- +1 yıl
Bak arkadas guzel anlamis
- +1 yıl
Çok basit. Ona verdiğin için seni evlenmeye layık görmemiş. Erkek tip: Her boku yiyip namuslu kadın isteyen.
Cevap sahibi+1 yıl@Kendal_Dagdeviren evet bende oyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu zaten cinsel olarak bir sıkıntısı oldugu aşikar. Sürekli beni aldatırsın. Vs gibi konuşmalar yapıyordu. Kendisne güveni yoktu. Bunu yakaladım bi kaç konuşmada
- +1 yıl
O yuzden olsa pat die kestirip atamaz bidaha arzular seni tipis tipis arar
Cevap sahibi+1 yıl@Haddibakalım sence nedendir? Benimle bişey yaşadıysa başkasıylada yaşadı gibisinden bir düşünceye girdi bence. Cünkü aynı günün sabahında, şey demeye başladı, kafamda seninle ilgili ikilmeler var sanki daha öncede yaşamış gibisin vs.
- +1 yıl
O yuzden olsa seni tekrar arzulardi arzulayincada dayanamaz yine sana ulasirdi baska bi ihtimal var aklimda yuzde doksan eminim hatta
Cevap sahibi+1 yıl@Haddibakalım nedir?
- +1 yıl
Kopya vericem bi soz tek bi kelime ama aranizda bu konusma hic gecmedi bile😀
Cevap sahibi+1 yıl@Haddibakalım açık konuşsanda anlasak 😅
- +1 yıl
😀😀net dogru dusunuorum bence neet sorunu direk anlicaksin
Cevap sahibi+1 yıl@Haddibakalım abi ne diyorsun ya bi bok anlamadım ne uzatıyon yaz işte 😁
- +1 yıl
Bu bilgiyi bitek sana verebilirim
- +1 yıl
@benimyahu hay yaşa kardeş ya tam ben yazıyordum. Bacım sen şimdi bir şeyler yaşamışsın ya bu arkadaş da seninle özele geçmek istiyor orada kafalamaya çalışacak amacı belli seninle beraber olmak istiyor. şu an da o işin başlangıç yolunu yapıyor.
- +1 yıl
Kaynaşacak olursa kaynaşırlar yine. Aynısını kız yapsaydı yine anlatırdım. Duygularla oynanmasına karşıyım ben. İstedikleri gibi kaynaşsınlar yoksa. Ama kandırma iş çevirme falan sorun olur 2 taraf için de. Zaten herkes dürüst olsa bu sitedeki çoğu soru sorulmazdı çoğu dert olmazdı. Ben adamı da kurtardım hani. Şimdi kaynaşabilirse bir şey saklamasına gerek kalmayacak olduğu gibi davranabilecek. Bu güzel bir rahatlıktır. Rahat olunmayan hiçbir şey yürümez kaldı ki ilişki yürüsün. Nasipte varsa kaynaşırlar zaten yakışırlar da. Eğer oluru varsa bacımız da isterse mutlu da olurlar. Dürüst bir birliktelikleri olabilir.
Cevap sahibi+1 yıl@Kendal_Dagdeviren teşekkür ederim
- +1 yıl
her erkek aynı değildir sevgilinin hatası
- +1 yıl
istemeden yaptıysa tecavüz bu bitti. burada kişiyi koruyanlar, kız arkadaşlarına "ya birazdan birşey olmaz, sadece sarılacağım" diyen tipler olduğuna eminim. ama kimse kusura bakmasın bu şekilde de gerçekleşse birleşme, bu bir tecavüzdür bitti. nokta. ötesi yok. tam tanımı date rape. kızın böyle hissetmesi de çok normal. kolay bir şey yaşamadı. gelip hala, tek sorun cinsellik değildir diyorsunuz. beyinsiz sürüleri
- +1 yıl
eksik bişeyler var ama ne?
- +1 yıl
sen öyle bir hata yapmışsın çünkü onda kalmışsın ve oda bugün bende kaldı demekki geçmiştede kalmıştır diye düşündü bence , sadece arkadan yapma sebebi ise seni önden yapsa idi hamileyim vs nedenleri ile korkması ve arkadan yapması ise sana verdiği saygısızlık ve aşşalama hissi bence ... tamı ile çevrenin ark niyetli düşüncelerinden etkilenmiş gibi geldi , geçmiş olsun yol yakınken son anda kurtarmışsın kendini...
Cevap sahibi+1 yıl@Yalnizdost1 bak yorumlardan bugune kadar gecen haftadan beri fake hesaplardan hikayelerime bakıyor. Üstelik sevgilisi ile ortak hesap acıp fotogarf koymuşken
- +1 yıl
Bence saçmalık
- +1 yıl
Sende misilleme yap
Cevap sahibi+1 yıl@Yalnizdost1 ne gibi
- +1 yıl
İzliyorsa erkek le resim koy, tanıyorsun sonuçta onu aşşalayacak resim vb koy
- +1 yıl
Herkesin kendi yolu vardır niye kızın hayatını kendi hayatına göre yorumluyorsun?
- +1 yıl
ayrıca engellemişse de engellemiş noolmuş yani onu yüceltip kendinizi küçük düşürüyorsunuz istemeyen defolsun gitsin bu kadar basit.
Cevap sahibi+1 yıl@gıcıksavar sözlenmiş 2 hafta önce başka biriyle. Olay bu kadar
- +1 yıl
Bence hiç kafana takma psikolojik olarakta kendini yıpratma. Akıllı ve iyi niyetli bir erkek. Karşısındaki kadını geçmişinden dolayı yargılamaz ve hatta geçmişini sorgulamaz. İsterse kadın veya erkek anlatır. İnsanlar birbirini bir süre sonra tanırlar ve güven üzerine kurulunca hiç sıkıntı olmayacak şeylerdir. Ben daha önce birlikteliği olmuş biri ile çıktım. Çok iyi bir insandı. Bazı anlaşmazlıklardan dolayı devam etmedi. Ancak bu bir kıstas değil. Yeterki insan olsun.
- +1 yıl
@TOKAREV hurafe ve kendini kandırmak sadece
- +1 yıl
Özgüveni olmayan tipik erkek işte , seninle sevişir verdiğin için 0***pu olursun gözünde kesin daha önce de yaptırdı. vermezsin başkasına veriyon bana vermiyon diye yine 0****pu olursun Bence üzülme kücük bir bedel ödemessin kızlık zarı önemli değil ama bekaretini kaybetmemişsin önemli olan o. evlenmeden cinsellik yaşama derim cünkü seni seviyorum diyen adam bir gün elbet gidecektir.
- +1 yıl
Adam malmış senin suçun değil
Cevap sahibi+1 yıl@Darbeli_Hilti 1 sene geçti aradan iyi ki kurtulmuşum diyorum. Özgüvensiz insan o sonucta
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
131Cevap
Diyalog. Konuşup, dert olmayacağını telkin edebilirsin.
30 Yorumla- Cinsellik konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence direk söylemelisin, cinsellik gayet doğal ve her iki cins içinde konuşulması gereken bir konu
10 Yorumla
+1 yılErkek beyni sinyallerle çalışır. Ona doğru sinyali vermen lazım. Her yapmak istediğini dilinle ifade etmek kolay, ama bu gibi konularda imaların yapılması amacını belli ederken aynı zamanda heyecan da katıyor. O yüzden cilve, Naz, kaş göz hareketleri gibi tavırlar takın. Mesela ona “senin bana karşı hissettirdiğin duyguların hastasıyım. Ama aralarından en karşı koyamadığım ne biliyor musun?” De. O da nedenini sorar, birkaç saniye bakmasına izin vermelisin. Dinginleşip meraklandıktan sonra kulagına doğru yaklaşıp “seni arzulamak.” Diyeceksin. Eğer bu biraz ilişkinize ters bir yaklaşımsa sesli de diyebilirsin ama sesinin o anda tahrik edici olması önemli. Sona gözünü yavaşça dudaklarına indireceksin. Eğer sessizlik hakim olursa gözlerine bakarak “noldu, seni arzulamamış istemiyor musun yoksa?” Diyeceksin. İşte manipüle burada başlıyor. Ne evet diyebilir ne hayır. O ana yaşanan zaten direkt yaşanır. “Gelsene, yaklaşsana” gibi imalarda bulunman gerekiyor. Kadınlığını kullanman gerek:)
80 Yorumla
+1 yıl:) Ben böyle durumlarda sen sus gözlerin, dudakların, saçların, parmak uçların konuşsun derim.. Tek kelime etmeden bazen bir bakışınla yakıp küle çevirebilirsin karşı tarafı.. Yeter ki dokunmayı bil.. :) Keyifli geceler..
133 Yorumla- +1 yıl
@Sedeaaa espiri anlayışın ortayı yaktı kavurdu adeta
- +1 yıl
Bakışlar karşıdakini harekete geçirir duygularını isteklerini aklında canlandır gözlerinden okur zaten okuyamazsa yapcak bisi yok
Hiçbir şey söylemek zorunda değilsin ki. Onu buna yanaştıracak formüller üzerinde durman yeter. Mesela, cinsellik yaşayabileceğiniz bir ortama girebiliyorsanız, o sakin ve diğer insanlardan uzak ortamda basit bir öpüşme ile başlatabilirsin bunu. Önce güzel bir öpüşme. Sonra birkaç dakika mola, sonra tekrar öpüşme ve bu defa öpüşme esnasında kazayla olmuş gibi elini erkekliğinin üzerine at. Hepsi bundan ibaret. Sertleşirse, görebilir miyim dersin ve hop... Hepsi bu kadar. Artık devamı karşı tarafa kalmış olur.
20 Yorumla
+1 yılulan bize denk gelmedi şöyle sevgili :D öpüşürken falan süreyi uzun tut. Aaprta gidip uyuyalım mı birlikte de gidin uyuyun ama uyurken sarıl falan 2. gidişinde seviş ama çok da belli etme uyurken kıçını dön yat , zaten direk penisi hissedersin çekilme öyle dur. zaten gerisi illa ki gelir. Hatta seks de ilk adımı sen attın diye de yedirirsin bile :D
30 YorumlaBacım sen önce bir tevbe et. Cinsel obje değilsin. Eğer böyle bir isteğin varsa sahiden kendine nikahlanacak bir eş adayı ara. Nikahsız ilişkiden hayır gelmez. İsra suresi 32. Ayette bizlere zinaya yaklaşmayın çunku o cok kotu bir istir buyuruyor rabbimiz. Madem pismansin tevbe et ve evlenme zamanin gelene kadarda bir daha asla bir erkekle gorusme ve boyle bir iletisimde bulunma. Hayat kadını muamalesi yapmayın, yaptırmayın kendinize.
30 Yorumla
+1 yılÖnecellikle sevgilinin bu duruma bakış açısını öğrenmelisin muhafazakar bir bakış açısı varsa istemeyen biri olabilir ve sana karşı bakış açısı değişebilir değilse bu artık aranızda isteklerinizi dile getirerek hallediceğiniz bir durum.
70 Yorumla
+1 yıliç çamaşırı mağazasına gidin güzel bir tangayı göster canım bana yakışır mı sor. giysem ne düşünürsün düşüncelerin benim için önemli diye söyle.
72 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik olmadan bir ilişki yürümez. Yürüyemez. Seninle max cinsellik yaşanmadan gelinicek nokta arkadaşlık o da uzun sürmez. max 6 ay sonra tamamen rehberden silinirsin.
91 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
@deliyurek97 👏👏👏👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmek istedigin adamsa sakin adim atma
eger bu sekilde seni azdirmissa o kuduruyordur
ona ragmen adim atmiyorsa niyeti ciddidir
seks istedigin ve yasadigin anda muhtemelen evlilik statusunden cikarsin
yok degilse bir bakisin yeter anlayana
anlamayana davul zurna az ))10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu öyle konuşulacak bir şey değil ki... siz yalnızken o oturuyorken önünde çömeleceksin... özellikle şortla filan oturuyorsa ayak bileklerinden başlayıp bacak içlerinden yukarı bir seyehate çıkacaksın
51 Yorumla- +1 yıl
lanet olsun neden benim sevgilim değilsin ki
- Cinsellik konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılSeksi kıyafetlerle çık karşısına hafif dokunuşlar yap
61 Yorumla
+1 yıleğer bu konudaki bakış açısını biliyorsan az çok, yani evlilik öncesi karşıyım demediye, hissettirmediyse, bekaret takıntısı yoksa, söylemeden hissettirmen daha mantıklı. O mesajı alsın sen sadece işareti ver
11 Yorumla- +1 yıl
Nasida bilio😮
hafif hafif şakalar yap, mesela uzanıyorum falan dediğinde bakayım de, işi önce sextinge getir :) muhtemelen o senden daha isteklidir
40 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslın da her şey doğal sürecin de gelişir.Özel bir izne gerek yoktur. Aşk var ise zaten her fırsat değerlendirilir,özel temaslar, duygusal dokunma ve elleşmeler,öpüşmeler olur, seks ilişkinin akışına göre her an her daim vuku bulabilir.
00 Yorumla
+1 yılEvine git. Yatakta sarılın. Sonra boynunu emmeye başla. Oral seks yapmak istediğini söyle. Beğenirsen devamını yaparsınız. Tabi sonraaa
31 YorumlaÖnce yanağından öp. Bunu sıklıkla yap. Oda seni yanağından öpecektir. Bir süre sonra ister istemez dudaklar birleşecek. Ondan sonra gerisi gelir zaten.
00 Yorumla
+1 yılÖnce onu tartıp biçmen lazım aranızdaki samimiyet nedir nasıl olur. ya ben cinsellik konusunu kızlara açınca sapık oluyorum. ben anlamadım ya kadınlar nasıl istiyorsa bizde isteriz. biz nasıl istiyorsak kadınlarda ister. saçma işler lan canın istiyorsa önce karşıyı tahrik etmen lazım.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılKız arkadaşıma erkek arkadaşı seks teklif etmiş. Kız arkadaşım da bana sordu, ben de seviyorsan ver gitsin dedim, iyi demiş miyim diye sor. O da zaten sana açılacaktır aynı doğrultuda.. Kapanabilir de.. Hazırlıklı ol...
00 Yorumla
+1 yılsöyleme çima edici ve cinselliğe götüren hareketlerde bulun. yeterince uzun
38 Yorumla- +1 yıl
*ima
- +1 yıl
Sen bu işi çözdün 👍
- +1 yıl
ben bu işi kafada çözdüm. Günahlar ile, ayıplar ile, o ne der bu ne der, o ne olur, bu ne olur, evlenince ne olur lar ile değil
ben istedim oldu, ben yaptım oldu, hayat benim başkasının değil
kimse için yaşamam
ben böyle kafada çözdüm olayı 👍 - +1 yıl
çözmekle kalmamış. aşmışsın kendini
- +1 yıl
çözmekle kalmamış aşmışsın kendini...
- +1 yıl
Hayaıçtı yaşarken öğreniyoruz. Hayat okulunda öğrenciyiz
- +1 yıl
ima
- +1 yıl
gerisi gelir başlamak önemli
bunun için konu açmaya gerek yokki başbaşa kalıp yakınlaşın zaten devamı gelir diye düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuşmaya ne gerek var ya. Müsait bı ortam yaratıp yavaşça soyunup önünde diz çök orala başla. Gerisi gelir zaten...
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen öpüşürken yavaş yavaş elimi vücudunda gezdiriyorum. Birkaç boynuna öpücük bırakıyorum zaten erkekler anında o yola giriyor.
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla benim hatun pat soyledi. Ben seni istiyorum diye ama bana guvendigi icin samimi buldugu icin ve bu senin hakkin eger karsidaki kisiyide guveniyorsan soyle utanmana cekinmene gerek yok
20 YorumlaAlttan alttan cinsellik konularını açıp sorular sor azdırmaya çalış
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinin dudaklarını yapış sonra iyice kendini ona yaklaştır ellerini al göğüsüne koy sonra kendi elini de onun penisine at okşa onu canım değilse anlar çok naptım filan de
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYarar
Cevap sahibi+1 yılE kızda istiyor zaten amaç bu
Cevap sahibi+1 yılAlırım penisini yalarım devamı gelir zaten
- +1 yıl
Ne oldu düştümü @barrella :ÇD
Sevgilinin hiç isteği yok mu? Esas sorun orada bence.
21 Yorumla- +1 yıl
onun daha fazla galiba sevgilisinden
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç çekinme bebeğim bak benim sevgilim geldi ben bile aklımın ucundan geçmezken bana seni arzuluyorum diye şarkı attı gecenin üçünde evden çıkıp ona gittim olaylar başladı şu an oda mutlu bende😊
20 Yorumla
+1 yılHala birini bulamadıysan ben yardım edebilirim sana yanlış anlama psikolog gibiyimdir dert taşı gibi istersen yardm ediyim?
00 YorumlaCinsellik konusunda 908 cevap paylaştı. Direk söle ya neden cekiniyonn anlamak mümkün deģil sizi ben direk sölüyom. isterse istiyom istemezse no. problem ihtiyacc
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok istekliyim demişsin, pat diye söylemene de gerek yok zaten, açılmana da. Çok istekliysen anlamış olması gerek zaten. Halen bir ilerleme yoksa o çok istekli olmayabilir. Bir de bu açıdan düşünmek lazım.
00 Yorumlabence açma cinsellik açan şahsen kız benim ablam olur bacım olur uçkuruna düşkün biri değilse aranız bozulabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende baslarda oyleydim Şu an acik acik her seyi konusuyoruz bence erkekle alakalı biraz
53 Yorumla- +1 yıl
Sifreyi cozmussun😀
- +1 yıl
karşılıklı konuşmak önemli
- +1 yıl
Ama benim problem ettiğim özel şeyler var
+1 yılOnu tahrik edip biraz ona yetkiyi vermelisin kıyafetini düzeltiyorum ayağına dibine gir boynuna yaklaş sarılıyorum ayağına Goguslerini bastır kalcani surttur devamı gelir
30 Yorumla
+1 yılne düşündüğüyle ilgili konuşmalısın. muhafazakar mı ne kadar oldu çıkmaya eğer istiyorsa o ima ederdi
00 YorumlaÖpücük gonder karsılık versın nerden optun falan de sonrasında dur bende opeyım uzun uzun operım ama falan de devamı gelir
00 Yorumlamesaj görsel atarak da heyecan yaratabilirsin.
10 YorumlaCinsellik konusunda 378 cevap paylaştı. En azindan sen isteklisin rol yapan istemeyen kullananda var.
00 YorumlaÇaktırarak aç.
Onun konuştuğu dili kullan...
00 Yorumla
+1 yılÖpeyim mi üç kere beş kere on kere de ksosjxjdndndn
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yıldirek kac cm de fesatlıkla sor sonra dersinki kalemin boy kac cmdır felan de :D
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik konuları ile ilgili ne düşünüyorsun de tamam bülbül olacak.
00 Yorumla Hareketlerinle tavırlarınla belli etmeye çalış canım değilse anlar zaten
00 Yorumla
+1 yılIsırırım her yerini ne kadar tatlısın de o alttan mesajı alır
02 Yorumla- +1 yıl
Bir de kol kaslarını sıkmasını söyle dokunup off çok sertt falan de
- +1 yıl
kısacası mal değilse imaları anlar
+1 yılAcma dokunuslar yap cinsel durtulerin oldugunu belli et.
00 Yorumla
+1 yılAçma gerek yok kadın olmanın verdiği avantajı kullan caziben ile aklını başından alır gerisi gelir
02 Yorumla- +1 yıl
11 ay olmuş bu soru neden karşımda😂
- +1 yıl
Harbi dhfjh
+1 yıldirek eyleme geçebilirsin öpücükle başla sonrası gelmiyorsa iş yok demek
00 Yorumla
+1 yılTenhada direkt avuçla bak sesi nasil kesiliyor ajdjkdfk
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOrtam olmalı yalnız yakinlasabilceginiz bir ortam yaratmaliisin o yürür sana zaten
00 Yorumla
+1 yılAçılma bence direk dudağına yapış seksi başlat 😉👍
00 YorumlaBir şey söylemene gerek yok. Güzel bir şeyler giy ve yanlız kaldığınızda ona sokul. Kendisi anlar.
00 YorumlaBiraz dekolte giyin. El kol temasında bulun. Gerisi gelir
00 YorumlaCinsellik konusunda 484 cevap paylaştı. Soyleyerek deyilde bakisla hareketlerinle hissettir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna dokun sürtün ama hep caktirmadan yap cilve yap o konuyu açsın sen açma açık giyin operken boynundan koklayarak op
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunlari zaten disarda yap demedim ki ben evde yapsin
+1 yılbende de sado mazo tarzı cinsel dürtüler var evlenirsem ne olacak bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılEvleneceğin adam mı eğleneceğin adam mı ciddi düşündüğün bi erkekse istediğini düşünmen ya da belli etmen onun gözünde seni farklı bi yere koyabilir kumarını dikkatli oyna bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye utanıyosun ki beni becerirmisin aşkım sert bi şekilde parçala patlat beni diyebilirsin böylece onu da daha azdırmış olursun 😂
00 Yorumla
+1 yılSöyleyemiyorsan davranışlarından belirtebilirsin yakınlaş biraz
50 Yorumlavur bana de
20 Yorumla- Devamını Gör (114)
Devamını Gör(159)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Öncelikle şunu unutmayalım ki cinsellik sadece erkeklerin yaşaması gereken ve kadınlara yasaklanan bir olay değildir.
Bu yanıtı cinsellik yaşadığı için partnerinin kendisinden ayrıldığını düşünen değerli kadın üyemize de söylemek isterim. Fakat şu asla göz ardı edilmemeli; cinsel birleşme yaşamak istediğin kişiyi gerçekten teninde hissetmeyi arzu ediyor musun? Ne kadar ileri gitmek istiyorsun? Korunma yollarını biliyor musun? Herhangi bir rahatsızlığı olup olmadığından emin misin? Size yanıt veren diğer kadın üyemiz gibi anal seks istenmesi durumunda sizin hayır demenizi kabul edip size saygı duyacak mı? Öncelikle kendinizde bu tip önemli soruları yanıtlamanızı tavsiye ederim.
Çünkü cinsellik çok keyifli güzel bir eylem olmakla birlikte, istenmeyen durumların yaşanmasıyla birçok travmayı beraberinde getirebilecek bir aktivitedir.
Bunların hepsine evet diyorsanız zaten sizin arzunu garipsemeyecek bir kişi ile birliktesinizdir. Çok fazla dolaştırmadan öpüşürken ya da koklaşırken kendi ellerinizin ve partnerinizin ellerini istenilen bölgelerde hareketini sağlayarak ilk adımı atabilirsin. Devamına geçmeden mutlaka sınırlarınızı koyarak onay konuşmanızı yapmayı, korunma yöntemlerine dikkat etmeyi unutmayın.
@derya-alageyik
Ağzınıza sağlık çok güzel açıklamış siniz bunun üzerine ne denile bilinir ki.
@Sarpergülsoy Açıkçası sizin dediğiniz kafa yapısında olan birine denk gelmedim..
Denk gelirsem muhtemelen evleneceğim kişi o olacak
Kizlik zari sağlam olan çok kuz var o doğru ancak çoğunun beyin zari yırtık..