O da çok istekli biri ama kendisine sahip çıkabiliyor ben tam tersiyim beni durduran o gibi gün içinde mesela o çalışıyorken mesajlar atınca çocuğun ayarlarıyla falan oynuyorum bugüne kadar hiç ters tepki vermedi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
kişiye göre değişir benim hoşuma gitmez
Neden sevgilin sana cilve yapmayacak kime yapacak ki
hayatta her şey cinsellik değil.
Evet ama ne alaka
Kişiye göre değişir ama yorumlarından okuduğum kadarı ile o yanlış anlamaz ama hoşuna gider mi bilemem cinselliği seven biri ise mutlaka gider
Benim normalde insanlara böyle yaklaşmadığımı biliyor
Dediğim gibi yanlış anlamaz uzun zamandır tanıyorsunuz birbirinizi arkadaşlık dönemi de olmuş. Hoşa gitme meselesi de dediğim gibi cinselliği seven biri ise gider. Ama şu sorun olabilir karşılık vermez ise sen eksik kalırsın. Dediğin gibi istekli isen.
İmkansız karşılık vermemesi hoşuna çok gidiyor insanlarda herkesi orspppp etmeye meyilli
O zaman sorun yok sen insanlarin ne dediğine bakma bizim toplumda yerleşmiş bazı saçmalıklar var erkek adımı atmalı erkek istemeli kadın ağır başlı olmalı falan filan iki kişi birbirini seviyorsa ve istiyorsa iki tarafta sevgisini de isteğini de belli etmeli
Ben de onu diyorum bi erkeğin istenilmesi hoşuna gitmez mi onun için çabalanması neden sevgiyi erkekler vermeli bir tek
Tabiki gider dediğim gibi bunlar saçmalık sadece.
Erkekler cinsellik konusu açan kızdan soğur bırak o açsın
Benim eski arkadaşım arkadaşken her şeyimi anlatıyordum kimseyle cinsellik yaşamadığımı ve yapmadığımı biliyor
Yaşamana gerek yok ki konuşmak için bile açmak çoğu erkeği iter
Peki ya bu çocuk benimle uyanıyor benimle kapatıyor günü üstelik bunu yaptıktan sonra bana eşlik ediyor kendi de sonrasında açıyor sevgili olduğumuz için olabilir mi
Kendi açsın sorun yok sende hemen atlama az naz et ki daha azsın
İlişkiyi çok yanlış anlamışsınız ya yanlış ülkede sordum soruyu benim hatam
Bu konuda kendine hakim olamayan kadınlar harika...
bi süre sonra senden sıkılır, sende sadece kendini ucuz ve kolay biri gibi göstermiş olursun, bi işe yaramaz.
Eski arkadaşım daha önceki ilişkilerde bu konuların konuşulmadığını biliyor
ben konusma sevmem.. icraat severim. agzi laf yapmayack verecek bana öyle konusan
Aynı şehirde değiliz kanka
olmaz yapma
Basit biri olarak gorunmek istiyosan ac
Herhangi birine açmıyorum aşk paylaştığım biri ile yaşıyorum
Bence sabırlı bir erkek arkadaşın varmış 😂
Saygısı var incitecek bir şey yapmıyor yorumlardakiler de herkesle yatıyor ama sevgilisine cilve yapanı yadırgıyorlar
İnsanların görüşlerini çok takma, sen nasıl mutluysan öyle yaşamalısın. 😂
18 yaş üstü bi tane bakir bakire yok kalkıp ahlak dersi veriyolar basitlik diyorlar
Diyorum ya ciddiye alma kim ne derse desin sen mutlu olduğun konularda onlar saçma yorumlar yapıyor diye değişmeyeceksin doğru mu 😄
Yani bu ülkede bazı şeyler normalleşmeli artık dayak yemek normal sevilmek anormal değil mi
Yani toplumsal olarak düşünürsek çoğunluğun cahil olduğu bir toplumda o dediğin zor 😂
Seni * olarak görebilir
Görmez sevişmeyeceksen neden sevgilisin arkadaş ol
Sevişir sonra terk ederse görürsün
Ee ben de edebilirim?
Ama sen seviyorsun belli
Oda daha çok seviyor kanka
Erkekler iki yüzlüdr. Öylr gösterir ama istediğini alana kadar
Benim açılmama ihtiyacı olan biri değil etrafında kız çok var 4 tane eski sevgilisi yazıyor bi sürü bi sürü kız bu çocuk benimle konuşuyorsa sevdiği için
Öyle olsun üzülmezsin umarım
Üzülmem şöyle diyim peşimde çok erkek var ayırt edebiliyorum kim ne için yanımda
Kaç yaşındasın sen
Libidon yüksek mi
birbirinize uygun değilsiniz
Sebep ben bakireyim o değil?
zamanla anlarsın
İçi boş bir yorum
zamanla yaşaya yaşaya dolu bir insan olacaksın. Attığın boş yorumları da azaltacaksın merak etme
Keşke sende uygulasaydın biliyorsan
git psikolojik sorunlarını başka yere s*ç
Psikolojik sorundan bahseden kim kitap okumanı öneririm
Birgün durdurmaya bilir
Kesin gider askim sen aç
Dozunu kaçırmazsan iyi olur.
Ne atıyorsun ki
Hepte gitmez
Hoşuna gider
Karmaşık biraz
Gide