Sevgilimle birlikte olmak istiyorum. Ama doyamayacağımdan korkuyorum. Sürekli istesem bir zaman sonra bıkar mı benden?
Sizce cinsellik ne kadar olmalı?
Sevgilimle birlikte olmak istiyorum. Ama doyamayacağımdan korkuyorum. Sürekli istesem bir zaman sonra bıkar mı benden?
Sizce cinsellik ne kadar olmalı?
Bence emin olman için bu konuyu onunla konuşmalısın.. ya da onu tahrik etmeye çalış istekli olduğunu bunu ona hissettir o kendisi sana gelmesini sağla..
Cinsel isteklerinizi paylaşmak ve sevgilinizle cinsel bir ilişki yaşamak normal bir şeydir. Ancak, sürekli olarak sadece cinsellik üzerinde odaklanmak ve bunu partnerinizden talep etmek, onun sıkılmasına neden olabilir.
Cinsellik, sağlıklı bir ilişkinin önemli bir parçasıdır, ancak sadece bir parçasıdır. Partnerinizle paylaştığınız diğer deneyimler, ilgi alanları ve aktiviteler de önemlidir. Bu nedenle, sadece cinsellik üzerinde odaklanmak yerine, farklı konular hakkında da sohbet ederek, birbirinize zaman ayırarak ve birlikte keyif aldığınız aktiviteler yaparak ilişkinizi çeşitlendirmeye çalışın.
Ayrıca, partnerinizin de ihtiyaçları olduğunu unutmayın. Onun cinsel ve duygusal ihtiyaçlarını anlamaya çalışarak, kendinizi sadece kendi ihtiyaçlarınıza odaklamaktan uzaklaştırabilirsiniz. Bununla birlikte, eğer partneriniz için cinsellik sadece bir zorunluluk haline geliyorsa, o zaman bu durumda ilişkinizde dengesizlik oluşabilir. İletişim kurarak her iki tarafın ihtiyaçlarını anlamak ve karşılamak önemlidir.
Yorumlarda bir kız şey yazmış;
"Merak etme o kadar istemezsin yapinca :D o kadarda zevkli bir sey degil"
Tamamen haksız, sandığından düşündüğünden çok daha güzel ve yaptıkça yapasın geliyor.
Ha bu yorumu yazan kızın partneri acemidir bişey bilmeden yapmıştır 3dk sürmüştür o yüzden her seksi aynı sanıyordur o ayrı :D
Bir kaç kere telefonda sesli yaptık. Gerçek bir birlikteliğe kendimi hazırlamaya çalışıyorum çünkü.
Gerçekten uzun sürüyor onunla yapmak. İkimizinde performansı yüksek. Birkaç kere, gün içinde ne yaptığını anlattırıp öylece sesine geldim. Bunu da onunla paylaşmaktan geri kalmadım tabi. İnanılmaz hoşuna gittiğini söylüyor sesine azıp gelebilmem. Ama benim bu kadar istekli olmam onu bir süre sonra benden bıktırır mı diye düşündürüyo.
Bilemicem bıktırırmı bıktırmazmı ama beni bıktırmazdı, daha önce çok seks yaptım uzun süreni oldu kısa süreni oldu partnerlerim çok istekliydi ama hiç bıktığımı hatırlamıyorum, iliğime kadar kurutuyorlardı artık boşaldığım zaman sperm nerdeyse çıkmıyordu, ben bitiyordum ama kızlar hiç bitmiyordu sanki totişlerinde Duracell pil varmış gibiydiler gjdfjg
Senin sevgilini bilemicem
yaşamadan bilemeyeceğin şeyler neden korkusunu yaşıyorsun anlamam patron sen ol yönlendir altına giriceğine altına al ve sen komutla onu zor değil
Bundan hoşlanıyor aslında da. Bilmiyorum ya. Deneyeceğim ama
soru cevap olmasından ziyade eyleme geçirmek gerek bunu arabada evde kuytu köşede hepimiz böyle yaşadık bazı şeyleri bakire değilsen cebinde condom bulundurmasınıda bil
Cevap
75Cevap
Hayaller/hayatlar olabilir. Bunu yaşamadan bilemezsiniz. Ten uyumu olursa kimse beraber olmaktan çekinmez
Hayır bıkmaz. tam tersi her erkeğin hayali senin gibi istekli kadın bulmaktır
Sürekli cinsellik konuşasım geliyo benim. :( napcam bilmiyorum
Kadının erkekten daha fazla cinsellik istemesi bence dişil bir özellik değil. Erkek daha fazla istediğini belli etmeli.
Çok sık isteme kendinden bunalrma bırak biraz da karşı cinsin canı seni çeksin
Sexting yapmak -özellikle de sesli- çok canım istiyor. En ufak lafına da yükseliyorum. Tutamıyorum kendimi.
Bunu konuşarak Halledebilirsiniz
Kızım cinsellik iyi bir şey değil erkek cinsellik yaşadığı biriyle evlenmek o yüzden onunla evlilik gibi bir düşüncen varsa isteme hatta o istese bile red et hoşuna gider hem bir kix olarak istemene de çok şaşırdım isteme yapma ayıp Bir süre sonra o bıkar hem zina çok büyük bir günah asla günlük hayatta mutlu olamazsın
Senin gibisini bulsam bende her gün yapalım derim fırsatını bulursam günde bir kaç defa daha hoş olur. Sevgilin yumuşak değilse. Başka erkelere ilgi duymuyorsa kesinlikle böyle bir teklifi red etmez
O kendini libido boy olarak tanımlamıştı başta. Benim libido ondan yüksek gerçi. Yumuşak değil. Başka kişilere de ilgi duyabileceğini sanmıyorum. Fırsatı kalmıyordur bence.
Sen verecekmisin peki?
Daha önce hiç yaptın mı?
Daha önce hiç yapmadım ama onunla yapmak istiyorum.
Ya bu kişiden kişiye ilişkiden ilişkiye değişir bence. Yani birbirini seven iki insan beraberken birbirini arzular zaten. Ki sen hâl ve hareketlerinden belli edersin, o hâl ve hareketleriyle isteyip istemediğini belli eder ona göre davranırsın. İlişki denilen şey hadi yapalım diyip olmaz ki zaten karşılıklı paslaşmayla yükselmeyle olur devamı gelir. Ayrıca gerçekten seven, tutkuyla bağlı insan neden soğusun ki sevdiğinden?
Sürekli istersem benden bıkar mı sorusu şuradan geliyor. Erkekler kadınlara zevk vermeyi seviyorlar. Sırf ben zevk alıyım diye yapmaya başlarsa bir süre sonra bıkmaz mı? Gerçi ben o kadar yüksekken, onu da yükseltirim diye düşünüyorum.
Bir diğer korkum da bedenimi beğenmez diye. Şimdiki güzellik algıları cinselliği de içine kattığı için çok korkuyorum. Yüzüm güzel, fiziğim iyi. Ama ya orayı beğenmezse gibi düşünceler çok yoruyo beni.
Bence olumsuz düşünme, bu kadar da kafana takma. Akışına bırak. Öyle olacağını düşünmüyorum. Umarım hep mutlu ve tutkulu bi ilişkiniz olur💞💞
Umarımmm ♥
Bu normal olan bir sey kadinlar erkeklerden daha isteklidir daha azgindir zaten merak etme erkekler havada karada suda farketmiyor sıkılmaz yok demez
Sürekli isteyen bir kadın kadar güzel bir şey olabilir mi neden sıkılsın. Eğer sıkılıyorsa zaten onun erkekliğinde bir problem vardır
Biz birkaç kere sesli yaptık telefonda. Kendini ilk başta libido boy olarak tanımlamıştı. Sonra bir baktı ben ondan beterim LDSKAFLŞAKDSF
😂😂😂 deneyelim istersen
Nerhaba, cinsellik su kadar olmalı diye bir kavram yoktur. Ama her şey gibi onun da dozu ayarlanmalidir
Aynı paralelde seni anlayan birisi olursa bıkmaz ama biraz yeteneksiz ve eksik olursa o zaman senin için çok çileli bir hayat başlar
Senin gibi bulmak kolay mı? Bence her erkeğin hayali böyle bir kadın bulabilmektir. Yanı belki de aslan burcu olanların hayali
Sizin özeliniz ama bence sen iste oda isteyecektir bulusunca daha tutkulu olursunuz sadece sanal mısınız
sureklı o ısı yapan ınsan hayatında yorgun ve bıtap olur... iş hayatında nasıl calısacak? sırf sadece kendınızı dusunuyorsunuz
1995liyseniz sana der ki 3ten geriye doğru sayacam dediğimi yaptın yaptın yoksa ben gereğini yapacam 3 2 1 0 ve görüşürüz bb
Kimse Bıkmaz da
Sürekli derken 24 saat olmaz yani
İnsanız makine değil :))
24 saat değil tabi ki. Ben de bir insanım neticede. Sadece sık olmasından bahsediyorum. Mesela bir hafta içinde 4-5 kere istemek.
Bu gayet normal tabii ki
Bazen bir gecede 4-5 kez oluyor
Seksinsever istekli biriyse sen can olursun onun jcin ama sevmeyen biriyse ona iskence olursun
Libidosu yüksek onun da
Bilemezsin herdaim yuksek olup olmad8gini yasayinca anlayacaksin
İşten güçten sosyal hayattan vakit kalırsa yapin tabi
Vakit kalırsa yapalım diyemeyecek kadar libidomuz yüksek ikimizin de. Biz daha çok şey dicez gibi. Özellikle de ben.
Şunu yapmayalım, şuraya gitmeyelim birlkte olalım.
Vakit kalırsa yapalımdan çok yapmak için vakit yaratacağız gibi.
Kanka sexting yapmakla gercek seks libido ilişkisi farkli seyler haberin olsun derim. Bir bunalim dönemimde günde 3 farkli kadını bosalttirip birisiyle de de 3 ogun yapardik en son karin agrisi çekiyorum diye agliyordu. Ama ondan sonra hayatima bir kadin girdi. Akşamları uzun kaliteli bir sevisme olduktan sonra sevisme aklima gelmiyordu. Yapamamaktan o kadar libidom varmış. Yapınca o kadar libido olmuyor. Sadece seks odaklı düşünmeyi bırakıp guzel vakit geçirmek istiyor insan. En azından bende oyle olmuştu iyi olmuştu
Hesap yaparsan günde 8-9 posta ve dimdik durumu. Ama o tamamen yokluktan. Sexting mastürbasyon ve seks farkli seyler. Tekrardan hatırlatayım. Şimdiden belinize sağlık. Iyi sevişmeler
Sadece bir ihtimal üzerine konuşmuştum. Ama yorumun aklımdaki bir sürü soruya cevap oldu. Vaktini ayırıp cevap yazdığın için teşekkür ederim. Yengeyle de mutlu uzun bir hayat diliyorum. Kendinize iyi bakın
Yok o kızla ayrılıp üstünden dolu yenge geçeli çok oldu. Umarım yenileriyle mutlu olmuşturlar. Iyi kizlardi
İhtimalleri boş ver anı yaşa. Ne ilişkiler devam ediyor ne ilişkiler ise bitiyor. Ondan bunlara fazla takılmamak lazim
İki üç günde bi ya da haftada bir o kadar doyumsuz istekli misin
Gerçek bir birliktelik yaşarsak bu kadar sık yükselir miyim bilmiyorum. Şuanlık böyle ama.
Doyumsuz isen sık yükselirsin emin ol o işe giderken bile gitme diye engellemeye kalkarsın mesela atlarsın üstüne
Onunda libidosu benimki kadar olmasa da yüksek. Bu bir süre sonra onu benden bıktırır mı? Of yeter be seninle mi uğraşıcam ben der mi?
Demez şu an bile demiyorsa seninki kadarsa diyecek erkek hep der
her şey göründüğü gibi olmaz hele bir yasa sonrasına bakarsın
Şu milletteki cinsellik merakı ve arzusu midemi bulandırıyor
Bıkar... O da bıkar, sen de bıkarsın.. Heyecan kalmaz... Gözün dışarıya kayar...
Valla isteğin olabilir, neden olmasın. Ama üst üste 5 - 6 defanın üzerinde yaptığında muhtemelen kukun aşındığı için durmak zorunda kalacaksın. Sen toparlarken o da iyileşir işte.
Günde 2-3 sefer istemenden bişey olmaz belli bir süre böyle idare et zaten zamanla haftada 2-3 iner
sürekli libido isteyen kadın boğa erkeğini bulmalı!
Evet bıktırabilir ama benim gibi olu4sa bıkmaz
Doyarsın canım 15 cm yiyince poponun üstüne oturtamazsın ah bana böylesi denk gelmiyor ki
Bal yiyen baldan usanır herşeyin kararında olanı evladır !
Valla reelde de cok istekliyim ama sexting yapmaya bayiliyorum. Sesli ozellikle. Bunu deneyin her gun hatta her saat 🖤
Yaptık onu. Ben bu zamana kadar hiç o kadar zevk almamıştım. Durduramadık hatta kendimizi.
Ten uyumu ve sexting uyumunuz harika o zaman 🖤
Merak etme o kadar istemezsin yapinca 🤣 o kadarda zevkli bir sey degil
Kendini kaptırıp onun eline bırakırsan o da bşakasına gider
Tecrübe
Evet sogutursun. Erkek avlamak ister av olmak degil.
Bıkmaz sen söyle ona 7/24 yapar yeter ki iste sen ben bikmam mesela
Sırf ben istiyorum diye yapmasını da istemiyorum. Öyle normal konuşsa bile yükseliyorum ona çünkü.
Bıkmıorm ama bıkıorm da deıl normal ben seksi birisiym
Düşündüğün kadar mühim bir şey değil bu muymuş dersin
Ben bıkmazdım senin gibi sevgilim olsun başka bişey istemem taparım ona
Başlarda hoşuna gidebilir ama sıradanlaşmaya başlarsa soğuyabilir
Kendin gibi biri bul
Şahsen benim sevgilin doyumsuz olsa bıkmam aksine hoşuma gider
O da doyumsuz zaten.
Ozaman şanslısınız
Evlilik düşünceniz var mı
Evet :) umarım gerçekleşir. Ömür boyu onunla yaşamak düşüncesi çok hoş
Umarım 🙏
var mı doyumsuz bi arkadaşın aramızı yapsan 😀
Tadında olmazsa erkek doyduğunda arayışa başlar farklı tad ve bedenler
Herşeyin fazlasınzarardır
Sen bile kendinden bıkarsın
Bıkabiliyor bir yerden sonra daha isteksiz daha tutuksuz olur
Ne dertler var demeye geldim. Gdiiyorum. 😄🖐️
Yetebilirse iste
Bıkacağını sanmıyorum
Umarım ilerde pişman olmazsın
Bıkıp bıkmama ikinize de bağlı bir şey
Bana da senin gibi biri lazım 😂😂😂
Bikmaz benim gorusum isteklimi
Eninde sonunda evet tadında bırakmak lazım :)
Bıkmaz gerçi ben öyleyim
Bıkarsa yolla gitsin
Bütün gün yapılsa doyulmaz❤️❤️❤️
Benden canının istediği kadar 7/24 isteyebilirsin
Zaten doymazsan bu güzel bişey olur
Yoo deli misin erkekler zaten onu istiyo 😄
Her gün. Adet dönemlerinde de boş durma
Bıkacak olan erkeğim diye dolanıyordur ortalıkta
Hangi erkek bıkar😃
Dimi ya😂
Bir kez tadını aldın mı bırakması zor.