Cinsel Yaşam Sevgilimden sürekli cinsellik istesem benden bıkar mı? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 114 Sevgilimden sürekli cinsellik istesem benden bıkar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Bikilir mı hiç 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen bi iste de 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bıkar tabi ben olsam degisirdi is. d 0 0 Yorumla
YıldızAy34 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İlkkezmi olcak 0 6 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Daha önce seks yaptn mı Yorumla Soran +1 yıl hayır işte yapmadım Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Peki neye dayanarak doymayacağını düşünüyorsun Yorumla Soran +1 yıl tahmin Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Şuanda libidon ne durumda Yorumla
İntelligentMann Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Bıkar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen bıkar mısın? Yorumla İntelligentMann +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl O niye bıksın o zaman.. Yorumla
saltoglu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Boş yapmasan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla saltoglu +1 yıl ! Yorumla Soran +1 yıl yo yapcam Yorumla saltoglu +1 yıl Görmeden inanmam Yorumla
Metehan0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Libidoya bağlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İkimizin de yüksek Yorumla Metehan0642 +1 yıl Size romantik bi ortam lazım yatakta güler mumlar pürüzsüz vücutlar dans ve oranıyla pozisyonunyla orgazmm Yorumla
Efsaneelerolmezz Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Tavsiye ister misn biraz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bıkmz 1 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sanmam 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Ben olsam bikardim 1 0 Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı. Sevinir bence 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. bıkar 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bikmaz 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bılmaz herhalde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bıkar. 3 4 Yorumla handsomeboy1453 +1 yıl Ben bıkmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @handsomeboy1453 napıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @handsomeboy1453 çok beklersin Yorumla handsomeboy1453 +1 yıl Bekliyorum lütfen rica ederim 🙂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Libidosu düşükse bıkar tabiki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yüksek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkılmaz o zaman benimde libidom çok şükür yüksek böyle bir şeyden sıkılmam mümkün değil. Allah korusun yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha önce hiç yaptın mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bıkar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl neden? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Allah akıl fikir versin ne diyim
Zinadan uzak dur helalin degil
Bikilir mı hiç
sen bi iste de
Bıkar tabi ben olsam degisirdi is. d
İlkkezmi olcak
evet
Daha önce seks yaptn mı
hayır işte yapmadım
Peki neye dayanarak doymayacağını düşünüyorsun
tahmin
Şuanda libidon ne durumda
Bıkar
Sen bıkar mısın?
Hayır
O niye bıksın o zaman..
Boş yapmasan
?
!
yo yapcam
Görmeden inanmam
Libidoya bağlı
İkimizin de yüksek
Size romantik bi ortam lazım yatakta güler mumlar pürüzsüz vücutlar dans ve oranıyla pozisyonunyla orgazmm
Tavsiye ister misn biraz
evet
Bıkmz
ne bıkması ya... yaşasın der...
Sanmam
Ben olsam bikardim
Bilmaz
aynı zevki verio bencillik yapmazsan bıkmaz
Sevinir bence
bıkar
Kesinlikle 👍
Ben bikmam şahsen 😍😍
Değişir duruma göre
Neden biksin devam et...
Aklı varsa bıktırır
canım değilse hayır
İlkin mi olacak?
Evet tabii
Denemeden bilemezsin
Bikmaz
Merak etme doyarsın
Bende o yok olmadı için deli oldum
Bılmaz herhalde
Bıkar.
Ben bıkmıyorum
@handsomeboy1453 napıyım
@handsomeboy1453 çok beklersin
Bekliyorum lütfen rica ederim 🙂
Libidosu düşükse bıkar tabiki
Yüksek
Sıkılmaz o zaman benimde libidom çok şükür yüksek böyle bir şeyden sıkılmam mümkün değil. Allah korusun yani
Daha önce hiç yaptın mı
Hayır
Kaç yaşındasın
Bıkar
neden?
nerde o günler
Ne yaparsan yap
Hihimmm bıkar
Bıkarr