Nişanlımla görüntülü konuşurken rahatım iç çamaşırları oluyor üstümde telefonda cinsellik konusunda konuşuyoruz evlendikten sonra nasıl olur isteklerimizi falan bu yanlış mı ya pişman olmaya başladım sadece bir kere konuştum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır tam tersi çok iyi yapıyorsun eğer dini görüşüne aykıri değilse.
Çünkü zaten denizde, plajda da benzer şekilde giyibiliyor ve görünüyor. Bunda bir problem yok. Cinsel konuları konuşmanız bu konudaki fikirleri almanız da güzel.
Fakat daha ikerisine gitme bence. Nişanlı da olsanız nişan atılabilen bir şey. Sonradan pişman olma diye bir önlem olsun. Yoksa bunlar olması gerkenler keşke herkes cinsel konudaki her şehi konuşup bilse ilişkilerde. Sonra ayrılmaktan ve hayatın kararmasından iyidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba, bunları konusmak sadece haz açısından değil birbirini tanımak için gerekli bana göre. Ama pişmanlık duymaya başladıysan tekrarını yapmaman gerekir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
73Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aslında konuşmak görmek temas etmek bile sizin özellikle senin için daha iyi. Bi kadının biri vardı soru sormuştu. Evlenmeden önce hiç cinsellik yaşamamışlar. Evlendikten sonra meğer kocasında iktidarsızlık hastalığı varmış. Hiç bir zevk alamamış kadın. Bilmem anlata bildim mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKonuşulmalı bence, neleri seversin sevmessin, Görüntülü olmamak kaydıyla seksting te yapılmalı lakinnince bir çizgi var.
Bu tekrar tekrar yapılmamalı merak unsuru önemli ilgi sende kalmalı vucudunda değil
Pişmanlık hissetme bence plaja gitsen de bikiniyle görmeyecek miydi10 YorumlaBence insan evleneceği kişiyi her yönden tanıması gerek, ben hiç de yanlış bulmuyorum bu konuları, aksine konuşulması gereken çok önemli konulardan biri
30 Yorumla
1 yılNeresi yanlış bunun? Asıl şimdi konuşacaksın yola ileri de sorun olur
Evlendikten sonra da kalkıp eşim böyle eşim şöyle demek yerine konuş ki karşı tarafı anla bil, belki hoşuna gitmeyecek nişanlın istemeyeceksin
10 Yorumla
1 yıltabi ki de konusacaksın
mesela benim anal seks takıntım var
olmazsa olmaz benim için "istemem yapmam" derse boşanmaya kadar gider evlenmeden önce konuşmalısin ki bu tarz bi durumla karşılasma00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılBelli ölçülerde konuşalması gerekir bunların. Zaten konuşulmadığı için bi çok çift sorun yaşıyor
40 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Kalıplaşmış ve aşırı gitmeden ufakdan iğneli konuşulur. Aşırı gidersen cinsel ihticaç ya da obje görülmeye başlanmamalı konulırsanda dozunu iyi ayarla nişanlısın henüz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyapma kuzumm, yarin obur gun pisman olursun. allah korusun ayrilik felan olursa :(
bende nisanliyken konustum ama ayrildik hepsi bosuna.. dugune bir ay kala en fazla konusun dugune yakinken daha iyi
10 Yorumla
1 yılBence normal ya birbirinizi daha iyi tanirsiniz işte nişanlisisniz sonjçta
21 Yorumla- 1 yıl
Doğru söylüyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılYoo dogru birsey istek ve arzularinizi bilirseniz buna göre şekil alir bazi duygular daha güzel olur dürüst olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
1 yılAranızda ki ciddiyeti kaybetmeyin derim yoksa sonuç hüsran
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsana tavsiye türkiyede nişanlıların yüzde kırkı evlenmeden cinsellik yaşıyor dayanamayıp. bu yüzde kırk kendi içinde çok azı evlilikle bitiyor. Benden demesi. Sadece konuş ama gösterme.
10 YorumlaYooo cinsellikte hayatın ve ilişkinin en önemli parçası üzerine konuşmamak saçma
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHaz amaçlı ise sıkıntı olabilir ama evlilik için bilmen gereken seyelerse neden olmasin
40 Yorumla
1 yılPek alışkanlık haline getirmeyin ve evliliğe saklayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılmantıklı çünkü evliliğin yüzde 90 cinsellik tanımak iyidir bravo
00 Yorumla
1 yılDeğil bunlar olmalı az bile siz nisanlisiniz çok normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Ee iç çanasırlarını sçtıtmıyomı bunun ilerisi gelir telefonda
00 YorumlaBunlar ölçülü bir şekilde konuşulmalı zaten. İnsanlar sonra ne oldum oluyor
00 Yorumla
1 yılbence yanlış evlenene kadar vücudunu görmemeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılNişanlında bunları konuşmak yanlış değil ki birbirinize alışmanız için lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBence çok doğru çünkü evlilikte bunlar önemli olacak, şimdiden fikir alışverişi önemli
00 Yorumla
1 yılHerkese böyle nişanlı lazım ya nişan bozulursa iade vs var mı
00 Yorumla
1 yılŞeffaf iletişim şart. Konuşulmalı ki insanlar birbirini tanısın, tamamlasın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılbaşka kimle konuşacaksın ki.
bence aşırı ileri gitmeyin bazı şeyler evliliğe kalsın. onun haricinde sorun yok bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOhrenmek ıgıdır bence pe ısıne bıle bakkı sonradan pısman olmaa
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğru bi şey olsa pişman olur muydun sence, nişanlın olabilir evet ama kocan değil hala sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNişana güvenme, bir şey olur aranız bozulur, nişan falan biter o görüntüleri sana karşı kullanır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılher seferinde ilk defa yapıyor gibi hissedersiniz yine emin ol :D
00 YorumlaEvlenmeden önce böyle konular konuşulmamalı
54 Yorumla
Soran1 yılAma alışmak açısından iyi olmaz mı
Soran1 yılBen konuştum şimdi ne yapmalıyım
Aferin devam edin evlenmediniz daha hayirdir yarin nisani atınca ne yapacan
00 Yorumla
1 yılinançlı değilsen kötü hissetme, gerdeğin ayrı bir zevki olur gerdekte sevis
21 YorumlaBu normal bise zaten ikinizde isteklisiniz başka birine mi gidiceksin, tabikide birlikte yapicaksiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKesinlikle evlilik öncesinde böyle şeylerin konuşulması gerekiyor aslında ten uyumunuzun olup olmadığınıda anlamak lazım seks sadece cinsel organların birleşmesinden ibaret değil.
10 YorumlaGayet normal hatta daha iyi, birbirinizi tanırsınız işte güzelce
10 Yorumla
1 yılDoğru aslında ne yapacağınızı şimdiden konuşmak lazım
00 Yorumlakonuş hatta yap iyi değilse bırak. iyi değilse ömrün harap olur
00 Yorumla
1 yılkurguyu iyi yaz fakat kurgu konusu işlev görüyor. baksana çok fazla abaza yazmış
00 YorumlaBence konuşmanaman yanlış
10 Yorumla
1 yılÇok doğru yapıyorsunuz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Değil önceden istekleriniz belli olur en azından
00 Yorumlabence daha fazla olması
00 YorumlaYapıştır zevkine bk
00 Yorumla
1 yılBu evlenmeden önce konuşulmalı yoksa sıkıntı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
1 yılOnu mutlu et bol bol
00 Yorumla
1 yılBir jere ne konuştunuz ki canım .. 🤔
00 Yorumla
1 yılBenimle konuşacaksın halin yok ya bacım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Nişanlı olunca olur zamanı gelmis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir şey olmaz. Birbirinizi yükseltin böyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılhayır yanlış değil evleneceksiniz nihayetinde
00 Yorumla
1 yılSevgili iken yalan bile var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Pişman olduğun şey ne tam olarak bi anlatır mısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHerseyinui bilir se ayrilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
1 yılGayet doğal başka neşer yapıyorsunuz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Bir sıkıntı olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBence yanlis degil bence tabiki
00 Yorumla Neden pişman oldun
32 Yorumla
Soran1 yılBeni iç çamaşırıyla gördü
Gizli Üye(30-35)1 yılya evlenmezsen?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır aslında olması gereken bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBirbirinizi tahrik etmek amacıyla mı konuştunuz?
41 Yorumla
Soran1 yılİstemeden öyle oldu
- Devamını Gör (38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası