Biz bir sey yasamadik. Ama iste boyu ne kadar, kalın mı, rengi nasıl, düz mü egri mi vs merak ediyorum.
Duzgunce iliskiye girer mi yoksa degisik fantezileri var mi merak ediyorum?
Biz bir sey yasamadik. Ama iste boyu ne kadar, kalın mı, rengi nasıl, düz mü egri mi vs merak ediyorum.
Duzgunce iliskiye girer mi yoksa degisik fantezileri var mi merak ediyorum?
Şimdi yanlış anlamazsan öncelikle nişanlanmadan önce ne kadar bir süreçte flört dönemi oldu ve ne kadar zamandır nisanlisiniz bunu bilirsem net bir cevap veririm
Cevap
20Cevap
Öpüşüp koklaşmadınız mı orada elinle kolunnla aşşağı yukarı röntgenini çekersin. Diğer konuları da konuşmadan yaşamaktan bilmek mimkin değil. Karakterinden davranıslarından az bucuk tahmın edebılırsın sadece ondada yanılma payın mevcut
Kendisi ile Açık açık konuşmaya ne dersiniz? Muhtemelen; sizi yemeyecektir.👈😊
Ya konusmalar yuzunden bir seyker yasanirsa? Yuzduk dyuzduk kuyruguna geldik helalimiz diye bunca senedir. Son dk gol yemeyelim😅
Yağmur duasına çıkıyorsanoz: çamur için hazırlıklı olmalısınız... Derler.
Konuşarı rahat konuşabileceğiniz ama başka bir durum için imkan olmayan yerler tercih edebilirsiniz.
fake kız hesabı aç. ama kızın fake olduğu belli olmasın sarışın beyaz tenli bebek gibi bi kız koy profile. bu hesaptan sevgiline yaz. azdırıp nnude iste. o zaman görürsün
Birgun agzima vermelisin de tüm merakin cozum bulur
Senin ideallerin nedir peki
Ona sorman daha iyi gibi
Merakini gideririz. Sen bunlara hazir misin
Sor direkt atar zaten
sorabilirsin mesela :)
Kac zamanlik nisanlisin
Rahat durmuuorsunuz sonra erkekler söyle yaptiii
Sormadan açmadan bilemezsin yani ilerletmelisin
Düz mü eğri mi ne demek
Normal düz olmuyor mu hepsi sertlesince
rengi derken pembemi bekliyosun