Ciddi bir ilişkim var. Cinsel anlamda bir şey yaşamadık. Kendisi biraz dindar olduğu için cinselliği nasıl konuşacağımızı bilmiyorum. Yanlış anlar diye çekiniyorum açıkcası. Belki evlenmeden önce böyle şeyler konuşulmaz vs diye düşünüyordur belki benim hakkımda farklı şeyler düşünmeye başlar. Beni yanlış anlamasını istemiyorum ama cinsellik evlenmeden önce konuşulması gereken bir konu bence. Mesela bazı insanlar oral yapmıyorlar acaba o da mı öyle düşünüyordur amacı sadece girmek mi olur? Daha önce böyle bir muhabbetimiz olmadı sadece çok çocuk istediğini söyler hep
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılAslında çoktan girilmesi lazım böyle konulara.. Bu da erkeğin görevi tabi ama belki de o da senin için yanlış anlar diye düşünmüştür.
Konuşmakta çok haklısın. Çekinceleri olmamalı ciddi düşündüğü biri hakkında insanın. Her şeyi konuşmalısınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılDindar olan birisi nasıl sevgili olabiliyor önce bunu çözmek lazım. Ayrıca aslında onun seninle konuşmak isteyip korkması gerekmiyor mu? Ben aynısını bir kıza açmak istesem büyük ihtimal sapık ilan edilirim.
05 Yorumla
Soran+1 yılDinine düşkün ama geri kafalı değil görücü usulüyle olacak değil ya bu işler. Belki o da konuşmak istiyordur ama bana hiç öyle gelmiyor. Ayrıca sapık ilan edilmen neyi nasıl konuştuğuna bağlı tamamen. Ben düzgün bir şekilde karşılıklı partnerimle konuşup bu konuda düşüncelerimi paylaşmak isterim.
Cevap sahibi+1 yılTamam bende seksting yapacak değilim bende düzgünce konuşmak isterim fakat gel gör ki çoğu kadın cinsellik dediğin an kaçıyor. Görücü usulü olmamalı zaten. İslami evlilik olmalı onunda kuralları bellidir flörte girilmemelidir. Sevgililik yoktur.
Cevap sahibi+1 yılDinine düşkün birisi bunları bilmiyorsa neyi bilecek?
Soran+1 yılBunları bilmiyor demedim. Dindar olduğunu neyden çekindiğimi anlatmak için vurguladım, buna takılmanıza gerek yok. Nasıl sevgili olabiliyormuş, size ne onun dindarlığından?
Cevap sahibi+1 yılDindar birisi gerçekten dindar ise flörtün İslam'da olmadığını bilir ve sevgili olmaz. Cahilce fikirlerini kendine sakla.
Bu dindarlara her numara var hele bir önünü aç, bırak kızı küçük oğlanları bile düzenleri görünce insanın nevri dönüyor, ben dikkatli ol derim kim vurduya gidersin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Bir konuşmanda konuyu cinselliğe getiren sorular sor mesela kaç çocuk cinsellik çocuk için mi korunmak sende haram mı falan tarzında...
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlaşılacak bişey yok gayet normal bi durum direk aç konuyu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOral yapmadigini soylerese ayrilacanmi. Yav sllk sçma sorular yazmayin suralara yaa.
04 Yorumla
Soran+1 yılOral olmalı ama
Cevap sahibi+1 yılYav ben olmamalı diye bişey demiyorum. Sadece yapmıyorum dese ayrılcan mı?
Soran+1 yılTatmin olamadığım bir cinsel hayatın sonu er ya da geç ayrılık olur
Cevap sahibi+1 yılTamam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir yerden başlat muhabbeti madem 😉😀altını hazırla
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılNe bilm işte lafı bi yerden AC sonra cinselliğe getir snn fikrin ne ben böyle isterdim de.
Bir paylaşımla ilgili ona anlat içinde cinsellik geçen ordan git
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir şeyler yaşadıysan söyle sonra sıkıntı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen gir konuya. Dindar görülenlerin de alet inmiyor inan. Dillendirmiyor ama hayalinde neler yapıyodur sana neler. Emin ol
00 Yorumla
+1 yılkendinden seni nasıl bulduğundan beğenip beğenmediğinden yürü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlislikla bir avucla seyini... masallah 2 kilo da.. sak varmis de.. gir konuya
00 Yorumlaİllaki bi ara muhabbet oraya çıkar bekle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok dindar olanlar için oral haram diyorlar zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılEvet o yüzden iyi düşğn bence konuş bşr şekilde yoksa oralı ancak filmlerde görürsün
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. senin sevgilin nasıl dindar oluyor merak ettim
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıldeneme yap kanka
00 Yorumla
+1 yılKonus bnce
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem